NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nálunk bazmeg #1 CB-ként Haydenek szaladgálnak, a Dagadtéknál meg a nickelbackek is DRC-k, hogy baszná meg 😀Stez
Marlin Jackson lesz a #1 itt

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
Nálunk bazmeg #1 CB-ként Haydenek szaladgálnak, a Dagadtéknál meg a nickelbackek is DRC-k, hogy baszná meg 😀

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Assántát el lehet sütni most is, meg bármi lehet. Az őrület még nem ért véget.

Vagy ahogy Höriggins mondta, lehet visszaképzik safetyvé Asot.
HA cover 2 lesz, akkor pedig inkább Aso legyen corner futás ellen. Mondom én, aki nem vagyok szakember. Aztán meg Aso misstackle számai sztem pont hogy futók ellen vannak a flaten (két okból), de hát ő nem LB, azért ez figyelembe kell venni. Csak a stat az stat, nem veszi, mert nem teheti, mert akkor csalna.
De ha én döntenék én őt tenném corner posztra. Átképezni lehet bárkit, de akkor ennyi pénzért igazolok olyan embert aki igazoltan szuper adott poszton. Próbálkozni ócsójánosokkal illik sztem. Bár ez speciális eset, én is hiszek benne ,hogy jó lesz safetyként.

Ellenben cover 2. Ha van csapat jelenleg, ahol olyan CB állomány van ,ahol emberfogást kellene játszani, akkor az Eagles most az. Érdekes lesz, nemsoká pre season megtudjuk.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
nem utálom az eaglest, csak ez konkrétan már zavar, hogy basszameg mi folyik itt 😀
egyrészt mivel indy fan vagyok, így kurvára csak szemlélem a dolgokat, mert mo sosem igazolunk piacról, másrészt meg ezt mondjuk nem értem, hogy akkor DRC mi a frásznak kellett, ráadásul 50 milliós új szerződést fog kapni.. Asante távozik, vagy az 50 milliós újonnan hozott CB nickelback lesz? enyhe luxusStez
DRC-nek még 2 évig érvényes szerződése van.
He Eagles get DRC this season for $950 K and next year for $1.13 mil.
2 év után meg vki cut a nagyágyuk közül. Feltehetőleg Asante és helló, minden szép és jó. 😀Bébé
én úgy tudom, hogy DRC-t úgy hozták el Kolbért cserébe, hogy új, 50 milliós szerződést is kap hamarosanStez
Ezt hol olvastad?Kolb kapott nagy szerződést.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
én úgy tudom, hogy DRC-t úgy hozták el Kolbért cserébe, hogy új, 50 milliós szerződést is kap hamarosanStez
Hát az bebaszna 😀
Ennyire csak nem vagyunk hülyék.
több mint 14 éve
nem utálom az eaglest, csak ez konkrétan már zavar, hogy basszameg mi folyik itt 😀
egyrészt mivel indy fan vagyok, így kurvára csak szemlélem a dolgokat, mert mo sosem igazolunk piacról, másrészt meg ezt mondjuk nem értem, hogy akkor DRC mi a frásznak kellett, ráadásul 50 milliós új szerződést fog kapni.. Asante távozik, vagy az 50 milliós újonnan hozott CB nickelback lesz? enyhe luxusStez
2 év után meg vki cut a nagyágyuk közül. Feltehetőleg Asante és helló, minden szép és jó. 😀Bébé
én úgy tudom, hogy DRC-t úgy hozták el Kolbért cserébe, hogy új, 50 milliós szerződést is kap hamarosan

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
The #Eagles plan is to carry all three CBs for the season unless they get a good trade offer.
Nah kezdődhet a licitháború. 😀
Amúgy tényleg lehet, hogy eltradeljük egy LB-re, hogy Stez is örüljön 😀Bébé
adjuk érte Curryt!
mindenki nyerne vele sztem
több mint 14 éve
2 év után meg vki cut a nagyágyuk közül. Feltehetőleg Asante és helló, minden szép és jó. 😀
több mint 14 éve
The #Eagles plan is to carry all three CBs for the season unless they get a good trade offer.
Nah kezdődhet a licitháború. 😀
Amúgy tényleg lehet, hogy eltradeljük egy LB-re, hogy Stez is örüljön 😀
több mint 14 éve
pff rohadtul nem mindig megbízható.. a másik meg, hogy ezen kár sírni, mikor felé sem dobnak lasztit
csak LB sor nélkül sokra nem mentek majd velükStez
Stez miért utálod ennyire az Eagles-t? 😀
Sohase hagysz minket örülni. 😀Bébé
egyrészt mivel indy fan vagyok, így kurvára csak szemlélem a dolgokat, mert mo sosem igazolunk piacról, másrészt meg ezt mondjuk nem értem, hogy akkor DRC mi a frásznak kellett, ráadásul 50 milliós új szerződést fog kapni.. Asante távozik, vagy az 50 milliós újonnan hozott CB nickelback lesz? enyhe luxus

több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 079 — Raiders fan
És most Samuel megy vissza a Cardshoz 2 első körösért 😀 ??

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Persze, még Tulukot is mi?

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
nnamdi az egyik ha nem legjobban szerelő CB...braxa88
PFF szerint nem 😀Bébé
pff rohadtul nem mindig megbízható.. a másik meg, hogy ezen kár sírni, mikor felé sem dobnak lasztit
Várjuk ki a végét most már... 😀 Nagyon megnyomjuk az FA-t...bármi lehet.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Jah az év vicce. Mind3 corner ritka szarul szerel (lehetőségekhez képest sok misstackle).
Ááá...sztetek mennyira szarom le 😀Bébé
PFF szerint nem 😀

http://www.profootballfocus.com/blog/2011/05/18/tackling-corners-2/Bébé
leszarom a statisztikát. nnamdi nagyon jol szerelő cb
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
PFF szerint nem 😀Bébé
Mikor nem amúgy? 😊
Nagyon nem lesz jobb stat annál, hogy minden egyes playt kielemeznek mindenkiről.
több mint 14 éve
Kenszei Philadelphia Eagles Oregon Ducks 8
Fél óra múlva Andy és Roseman élőben.

"Even non Eagles fans should realize that this is a travesty. Westbrook is #1 or #2 all around RB in the league, and the only person who has a chance to say anything otherwise would be LT. Come on, seroiusly."
több mint 14 éve
Stez miért utálod ennyire az Eagles-t? 😀
Sohase hagysz minket örülni. 😀
több mint 14 éve
Jah az év vicce. Mind3 corner ritka szarul szerel (lehetőségekhez képest sok misstackle).
PFF szerint nem 😀Bébé
csak LB sor nélkül sokra nem mentek majd velük

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Na, akkor a TE-k elleni védekezés pipa
Ja nem 😊Wyatt
Hát miután WR-ek nem fognak labdát kapni, valaki csak megoldja a TE-ket 😊
több mint 14 éve
Haláli az élő adás, Spadaro szerintem jobban készen van, mint én 😊

"Even non Eagles fans should realize that this is a travesty. Westbrook is #1 or #2 all around RB in the league, and the only person who has a chance to say anything otherwise would be LT. Come on, seroiusly."
több mint 14 éve
PFF szerint nem 😀

http://www.profootballfocus.com/blog/2011/05/18/tackling-corners-2/
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, akkor a TE-k elleni védekezés pipa
Ja nem 😊

több mint 14 éve
Spadaro majdnem összesz@rta magát élőben 😀
Annyit tudott mondani, hogy nem tud mit mondani 😀

több mint 14 éve
nnamdi az egyik ha nem legjobban szerelő CB...
több mint 14 éve
hát ez baszarás...

samuel cut 😂