NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
The Eagles have released FB Leonard Weaver and four other players. Weaver's contract was terminated after he failed a physical.😕
😕 😕
The other four players were DT Jeremy Clark, CB Gerard Lawson, DT Jeff Owens (failed physical) and WR Jeremy Williams (failed physical).Newman
Owenst és Weavert sajnálom... Ilyenkor nincs több lehetőség a felmérő teljesítésére?
Közben Adam Schefter report: Vince Young wants to play in Philly
Remélem itt a hangsúly azon van, hogy szeretne jönni és nem azon, hogy játszani szeretne, mert azt Vick mögött nem sokat fog, ha minden jól alakul.
több mint 14 éve
The Eagles have released FB Leonard Weaver and four other players. Weaver's contract was terminated after he failed a physical.😕 😕
The other four players were DT Jeremy Clark, CB Gerard Lawson, DT Jeff Owens (failed physical) and WR Jeremy Williams (failed physical).
több mint 14 éve
Excited to be a Cardinal! Thanks to all the fans, friends, coaches and teammates I got to know in Philly, y'all will be missed. - KolbHát van mit megköszönnie,63,5 millió kib*szott amerikai dollárt (ezt mondjuk inkább az ügynökének+a Cardsnak) pl. 😀
De azért mi is köszönjük az ellenértéket 😀
Viszlát Kevin! 😊
több mint 14 éve
Az jutott eszembe, hogy Kolb árát szerintem minimum egy körrel, de lehet, hogy kettővel verte fel az a csoda, amit az edzői stáb kihozott Vickből 1,5 év alatt, mint pocket-QB. Szerintem a Cardsnál azt mondták, hogy ha Vick ilyen lett 1,5 év alatt) márpedig átnevelni sokkal nehezebb valakit), akkor Kolb 4 év nevelés után röhögve teszi majd zsebre Kurt Warner rekordjait. Mellesleg mindig is csíptem a Cardsot, nagyon fogok neki szurkolni, ahogy McNabbnek is Minnesotában. A Vikingst is bírtam Favre papa előtt (nincs bajom az öreggel, csak ez a hetedik visszatérése után is sztárolják a kommentátorok dolog betette nálam a kaput).
több mint 14 éve
a draft legjobb K-e és P-e a miénk,egyből bizonyíthatnak ezek szerint...hmm... 😊Newmansőt, a 2. legjobb P is a tiétek mert a legjobb mindkettőben Skinny
több mint 14 éve
na látod Newman, Henry nem tanul playbookot hanemkezd 😊Hörihááát,pedig lenne mit... 😛 😀
érdekes,nem hittem volna,hogy ilyen hamar kezdetni fogjuk
a draft legjobb K-e és P-e a miénk,egyből bizonyíthatnak ezek szerint...hmm... 😊
több mint 14 éve
6-5-höz a 240lb bitang kevés erős oldalra,max 6-2-es emberkék szoktak ekkora súllyal az erős oldalon lenni,szvsz szednie kéne még magára,hogy ne nyomják el,csak ezzel a probléma,hogy ekkor már inkább DE méreteket öltene.A másik a 4-3 (nem tudom mikor állt át a Frisco erre,de úgy tudom,hogy a draftolása előtt vagy lehet,hogy pont közben),collegeban ezt játszott a North Carolina Staten,csak DE-ként,a 49ers a draftolásakor változtatta meg a posztját OLB-re,az atletikussága miatt.1 hónap kevés lenne sztem a 4-3-as alapok megtanulására.Lawson szolidan all-around játékos, méretei miatt inkább 4-3-ban erős oldali LB. Bár nem sok panasz lehet rá a Frisconál, de 3-4 OLB-nek kevés.Mármint melyik rendszerbe? Abba, amiről szinte alig tudunk valamit, mert gyakorlatilag komplett személycsere történt?sarastroúgy kb. az egész 4-3-ba alkalmatlan szvsz,de amúgy a LB coach nem változott tudtommal :rolleyes:Newman
Howard = Bengalssarastro
3-4-ben meg nem kevés,csak igazából a legfontosabb része nem az erőssége,a pass rush.Ezt leszámítva mindenben átlag felettit nyújt.
Ő jelen pillanatban nem megoldás a LB problémáinkra,szigorúan,csak szerintem....
A Bengals meg alamizsnáért hozta el Howardot 😊
több mint 14 éve
Közben Rocca-t vitte a skins: Redskins agreed to terms with P Sav Rocca, formerly of the Eagles.Mike Shanahan loves him some old punters. (He was also reported to be targeting Brad Maynard.) Rocca, entering his age-38 season, did rank eighth in the NFL in net average last season, so he's a much better option than Maynard or incumbents Josh Bidwell and Sam Paulescu. The Skins still won't win many games. :/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Egyébként most nézem: lényegében Caldwell is most debütál, mert tavaly asszisztens volt.
több mint 14 éve
Lawson szolidan all-around játékos, méretei miatt inkább 4-3-ban erős oldali LB. Bár nem sok panasz lehet rá a Frisconál, de 3-4 OLB-nek kevés.úgy kb. az egész 4-3-ba alkalmatlan szvsz,de amúgy a LB coach nem változott tudtommal :rolleyes:NewmanLawsont hova hoznád?Egyáltalán nem illik a rendszerbe szvsz.NewmanMármint melyik rendszerbe? Abba, amiről szinte alig tudunk valamit, mert gyakorlatilag komplett személycsere történt?sarastro
Howard = Bengals
több mint 14 éve
úgy kb. az egész 4-3-ba alkalmatlan szvsz,de amúgy a LB coach nem változott tudtommal :rolleyes:Lawsont hova hoznád?Egyáltalán nem illik a rendszerbe szvsz.NewmanMármint melyik rendszerbe? Abba, amiről szinte alig tudunk valamit, mert gyakorlatilag komplett személycsere történt?sarastro
több mint 14 éve
Lawsont hova hoznád?Egyáltalán nem illik a rendszerbe szvsz.NewmanMármint melyik rendszerbe? Abba, amiről szinte alig tudunk valamit, mert gyakorlatilag komplett személycsere történt?
több mint 14 éve
Lawsont hova hoznád?Egyáltalán nem illik a rendszerbe szvsz.Howardot támogatom,de ezt már kifejtettem.Morrison is jöhetne,bár tavaly nem volt túl jó.Ruud overrated és túl is kéne fizetni,McIntosh-sal nem tudom mi van.Burnett 5 milla körül kérne,Samnek vagy Mikenak jó lenne szvsz,de akkor már inkább az egyértelműen legjobb opciót hoznám 6-6,5/évért,aki Tulloch.Esetleg még Nick Barnett,akit előbb-utóbb úgyis cuttol a Packers.Igazából nálunk főleg ugye a blitzek miatt a középső tájék TE-k illetve a rövid passzok és abból való haladás megindulás levédekezése volt a gond ezt kellene főleg megoldani, de ha időbe odaérünk az irányítóra (mozdulni sincs nagyon ideje) az sem olyan nagy problémadandeA hozzászólásod első részében lényegében felvázoltad egy szolid LB-től elvárható teljesítményt, valamint azt, hogy a mieink többé-kevésbé erre alkalmatlanok. Ergo, ez így ebben a formában nagyon vékonynak tűnik.
Megértem, hogy sokakat elragad a Matthews őrület, de st tagnál több aligha lesz belőle első szezonjában.
Szerintem jelenleg Philadelphiában van a legszerényebb LB felhozatal. Chaney fasza, de egyedül kevéske, Fokou lelkes, szerethető valaki, de agyfaszt kapok attól, hogy jelenleg ő a biztos pont az LB-sorból. Ott van még Clayton, akit szintén csípek, de méreten aluli, futás ellen védekezni vele olyan, mintha egy emberrel kevesebben lenne a D.
Szóval fasza, hogy idehozzuk Babint (aki szvsz nem akkora upgrade Parkerhez képest), de lassan tankolni kéne egyel beljebb is, mert jelenleg olyan a védelem, mint az ementáli. Az Allen-Samuel-DRC jól hangzik, de szarrá fognak futni minket. A beton D-line alapjai megvannak, de ez önmagában kevés.
Akik nálam szóba jönnek: Tulloch, McIntosh (valami info róla? marad Washingtonban?), Ruud, Morrison, Howard, Burnett, Manny Lawson (őt nagyon szeretem, de nem tudom, hogy áll most a Frisco-val).
Egyébként nagy grat a vezetőségnek a Kolb-cseréhez!sarastro
több mint 14 éve
Azért nézd meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=mnCQkoIZOFgIgazából nálunk főleg ugye a blitzek miatt a középső tájék TE-k illetve a rövid passzok és abból való haladás megindulás levédekezése volt a gond ezt kellene főleg megoldani, de ha időbe odaérünk az irányítóra (mozdulni sincs nagyon ideje) az sem olyan nagy problémadandeA hozzászólásod első részében lényegében felvázoltad egy szolid LB-től elvárható teljesítményt, valamint azt, hogy a mieink többé-kevésbé erre alkalmatlanok. Ergo, ez így ebben a formában nagyon vékonynak tűnik.
Megértem, hogy sokakat elragad a Matthews őrület, de st tagnál több aligha lesz belőle első szezonjában.
Szerintem jelenleg Philadelphiában van a legszerényebb LB felhozatal. Chaney fasza, de egyedül kevéske, Fokou lelkes, szerethető valaki, de agyfaszt kapok attól, hogy jelenleg ő a biztos pont az LB-sorból. Ott van még Clayton, akit szintén csípek, de méreten aluli, futás ellen védekezni vele olyan, mintha egy emberrel kevesebben lenne a D.
Szóval fasza, hogy idehozzuk Babint (aki szvsz nem akkora upgrade Parkerhez képest), de lassan tankolni kéne egyel beljebb is, mert jelenleg olyan a védelem, mint az ementáli. Az Allen-Samuel-DRC jól hangzik, de szarrá fognak futni minket. A beton D-line alapjai megvannak, de ez önmagában kevés.
Akik nálam szóba jönnek: Tulloch, McIntosh (valami info róla? marad Washingtonban?), Ruud, Morrison, Howard, Burnett, Manny Lawson (őt nagyon szeretem, de nem tudom, hogy áll most a Frisco-val).
Egyébként nagy grat a vezetőségnek a Kolb-cseréhez!sarastro
Minőségi LB tényleg kéne még.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Igazából nálunk főleg ugye a blitzek miatt a középső tájék TE-k illetve a rövid passzok és abból való haladás megindulás levédekezése volt a gond ezt kellene főleg megoldani, de ha időbe odaérünk az irányítóra (mozdulni sincs nagyon ideje) az sem olyan nagy problémadandeA hozzászólásod első részében lényegében felvázoltad egy szolid LB-től elvárható teljesítményt, valamint azt, hogy a mieink többé-kevésbé erre alkalmatlanok. Ergo, ez így ebben a formában nagyon vékonynak tűnik.
Egyébként nagy grat a vezetőségnek a Kolb-cseréhez!
több mint 14 éve
Elég szar a hang a live alatt...alig hallani Reidet! :mad: Érdekelt vna mit mond a trade-ről,de nálam az 1 dolog,hogy mono még zúg is. :/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Pont ma két éve, hogy elhunyt Jim Johnson. :SThe Eagles have agreed to terms with rookie free agent WR Gerald Jones.
több mint 14 éve
Mármint Jamarra gondoltál, ugye 😉WyattŐ is ott van Casey oldalán.
több mint 14 éve
Garry Cobb: "Jim Washburn is riding Te'o Nesheim like he caught him breaking into his house. You can hear him yelling at him from 2 miles away"Szegény csávó eddig se mert megszólalni, ezek után meg pláne nem fog 😀
Komolyan szakadok a röhögéstől 😀😀😀😀kzol
Casey kezdő MLB...nehogy idehozzák Tulloch-ot 😀
több mint 14 éve
Justice lehet, h szezonkezdetre bevethető lesz.Justice only starts camp on PUP, not season. Expects to be ready for opener.
http://twitter.com/#!/geoffmosher/status/96657516607442944

több mint 14 éve
Garry Cobb: "Jim Washburn is riding Te'o Nesheim like he caught him breaking into his house. You can hear him yelling at him from 2 miles away"Komolyan szakadok a röhögéstől 😀😀😀😀
több mint 14 éve
Hát sok elmaradásom van felétek, és ez sajnos több fronton is így van velem, úgyhogy ideje lenne összekapni magamat😊Idén remélem megörvendeztetsz minket a blogon pár írással.Shawn84HA ezt Deny megtudja... 😀 😂Shawn84Már az NFL Shopot bújja Kolbos Cards mez után kutatva 😀 De komolyan, sajnálom Őt, én is szomorú voltam, amikor a kedvenceim elmentek.somebody08
több mint 14 éve
Idén remélem megörvendeztetsz minket a blogon pár írással.HA ezt Deny megtudja... 😀 😂Shawn84Már az NFL Shopot bújja Kolbos Cards mez után kutatva 😀 De komolyan, sajnálom Őt, én is szomorú voltam, amikor a kedvenceim elmentek.somebody08