Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
HA ezt Deny megtudja... 😀 😂Shawn84Már az NFL Shopot bújja Kolbos Cards mez után kutatva 😀 De komolyan, sajnálom Őt, én is szomorú voltam, amikor a kedvenceim elmentek.
több mint 14 éve
HA ezt Deny megtudja... 😀 😂
több mint 14 éve
Ez is sok lenne, de ennél több lesz 😛Valamint végre nem kell gondolkodniuk a DE-knek, DT-knek. Csak kapják el az irányítót és kész. Valamint néha vigyék le a futót, ha nála a labda.hiába a 2 jó CB, ha a 2 S nem valami jó és LB sor sincsde a pass rush durva lesz (ha Babin nem 1year wonder)braxa88
a 2 brutál CB közül az egyik szerelni nem tud, a másik meg fos évet zárt tavaly, szóval azért ez közel sem életbiztosításStez
Asante yardot alig engedett tavaly. Leszarom, hogy nem tud szerelni. 😀 Nagyobb baj lenne, ha LB lenne.
D. Patterson jól szerel és bírom is a srácot, de sztem inkább Asante.
DRC meg reméljük, hogy megtalálja régi formáját.
Thanks guys -- Nate Allen, DRC, Casey Matthews & a 4th-rounder in 2012 for two QBs they didn't wantBébé

több mint 14 éve
Igazából nálunk főleg ugye a blitzek miatt a középső tájék TE-k illetve a rövid passzok és abból való haladás megindulás levédekezése volt a gond ezt kellene főleg megoldani, de ha időbe odaérünk az irányítóra (mozdulni sincs nagyon ideje) az sem olyan nagy probléma
több mint 14 éve
LB-ünk konkrétan alig van 😛Jobbnak kell lennie a D#-nek,mint tavaly,a roster alapján legalábbis.
több mint 14 éve
Valamint végre nem kell gondolkodniuk a DE-knek, DT-knek. Csak kapják el az irányítót és kész. Valamint néha vigyék le a futót, ha nála a labda.hiába a 2 jó CB, ha a 2 S nem valami jó és LB sor sincsde a pass rush durva lesz (ha Babin nem 1year wonder)braxa88
a 2 brutál CB közül az egyik szerelni nem tud, a másik meg fos évet zárt tavaly, szóval azért ez közel sem életbiztosításStez
Asante yardot alig engedett tavaly. Leszarom, hogy nem tud szerelni. 😀 Nagyobb baj lenne, ha LB lenne.
D. Patterson jól szerel és bírom is a srácot, de sztem inkább Asante.
DRC meg reméljük, hogy megtalálja régi formáját.
Thanks guys -- Nate Allen, DRC, Casey Matthews & a 4th-rounder in 2012 for two QBs they didn't want
több mint 14 éve
jó, ha hoznak még 15 Simset, nem sokat érnek vele 😊hiába a 2 jó CB, ha a 2 S nem valami jó és LB sor sincsazért várható, hogy fog érkezni annyi linebacker még hogy belefulladnak :rolleyes:
vagy a DE-k lesznek az OLB-k 😛sapka
Tulloch vagy Ruud lehet jó megoldás középre, utána lehet beszélni egyáltalán LB sorról
braxa: hát jah, bár Babin egyszer már behalt az Eaglesben, most sem várok tőle nagy durranást 😀
több mint 14 éve
hiába a 2 jó CB, ha a 2 S nem valami jó és LB sor sincsazért várható, hogy fog érkezni annyi linebacker még hogy belefulladnak :rolleyes:
vagy a DE-k lesznek az OLB-k 😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
hiába a 2 jó CB, ha a 2 S nem valami jó és LB sor sincsde a pass rush durva lesz (ha Babin nem 1year wonder)
több mint 14 éve
Az egyik S elég ballhawk, jó lesz ő.
több mint 14 éve
hiába a 2 jó CB, ha a 2 S nem valami jó és LB sor sincsa 2 brutál CB közül az egyik szerelni nem tud, a másik meg fos évet zárt tavaly, szóval azért ez közel sem életbiztosítás
több mint 14 éve
Én pozitívabban látom ezt a kérdést. Watkins hatalmas upgrade lesz RG poszton ami majd javítja az RT munkáját is. 😊 Mondjuk meglátjuk TC alatt mit tud Big King,de tavaly láttuk,hogy Justice sem megoldás szval én annyira nem fogom fel a kiesését nagy érvágásnak.A falunk vakoldala elég erősnek tűnik. Rookie RG és bizonytalan RT.BébéAkkor Justice év végi sérülése komolyabb mint amilyennek tűnt. Ezek szerint jelenleg Dunlap Király a RT-ünk.BleedingGreenLehet jobban is járunk majd vele.Sztem fejlődni fog és beválhat mint RT.Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Greg Lloyd-dal is megegyeztünk. Watkins maradt utoljára.
több mint 14 éve
Safety nem kell! Minek?Jarrett-Allen-Coleman bőven jó.NE feledjük,hogy Asante és DRC lesz a 2 kezdő CB így eléggé megerősödött a sec.(Ha kell Asante be fog tudni segíteni....de nem hinném,hogy kell. 😊 )GreengoLátod ebbe nem gondoltam bele köszi bár ha a DE k-t szeretjük halmozni 😊
több mint 14 éve
A falunk vakoldala elég erősnek tűnik. Rookie RG és bizonytalan RT.Akkor Justice év végi sérülése komolyabb mint amilyennek tűnt. Ezek szerint jelenleg Dunlap Király a RT-ünk.BleedingGreenLehet jobban is járunk majd vele.Sztem fejlődni fog és beválhat mint RT.Greengo
több mint 14 éve
Mondjuk nem egy tipikus Mudd-féle falember, amilyen nagy állat. Tavaly tényleg voltak pozitív jelek, de nehezen tudom megemészteni, h néha olyan mint a lekvár. Egyetemen is ez volt a baja.Váó na végre most már csak egy Tulloch hiányzik a teljes boldogsághoz meg egy S én még Dawkot is visszahoznám vhogy (tudom ez a mániám) a jelenléte is számítana, de mindegy legyen még egy elfogadhatónak tűnő S ha van még a piacon. Ja és D-Jax-l meg Watkinsal is egyezzünk meg aztán irány a munka. Azért én óvatos lennék a Boyssal meg az Óriásokkal még nagyon az elején vagyunk a dolgoknak és emlékszünk tavaly minket a csoport mx 3. helyére jósoltak aztán láttuk mi történt, igaz kb. 8 percen múlott az egész. Szóval majd ha már mondjuk 11 győzelmet behúztunk talán elkezdek örvendezni (bár lehet jó lesz a végén az a 9is 😛 )Safety nem kell! Minek?Jarrett-Allen-Coleman bőven jó.NE feledjük,hogy Asante és DRC lesz a 2 kezdő CB így eléggé megerősödött a sec.(Ha kell Asante be fog tudni segíteni....de nem hinném,hogy kell. 😊 )
Munkára fel fly Eagles!dande
Akkor Justice év végi sérülése komolyabb mint amilyennek tűnt. Ezek szerint jelenleg Dunlap Király a RT-ünk.BleedingGreenLehet jobban is járunk majd vele.Sztem fejlődni fog és beválhat mint RT.Greengo
Safetynk van ugye több is: Jamar Adams és Colt Anderson is még itt vannak, ha minden igaz. 😊
Viccen kívül Anderson akár még meg is ragadhat, kurvajó gunner volt tavaly. Volt vmi kimutatás, h mennyie visszaestek a return yardok miután megjött.

több mint 14 éve
Váó na végre most már csak egy Tulloch hiányzik a teljes boldogsághoz meg egy S én még Dawkot is visszahoznám vhogy (tudom ez a mániám) a jelenléte is számítana, de mindegy legyen még egy elfogadhatónak tűnő S ha van még a piacon. Ja és D-Jax-l meg Watkinsal is egyezzünk meg aztán irány a munka. Azért én óvatos lennék a Boyssal meg az Óriásokkal még nagyon az elején vagyunk a dolgoknak és emlékszünk tavaly minket a csoport mx 3. helyére jósoltak aztán láttuk mi történt, igaz kb. 8 percen múlott az egész. Szóval majd ha már mondjuk 11 győzelmet behúztunk talán elkezdek örvendezni (bár lehet jó lesz a végén az a 9is 😛 )Safety nem kell! Minek?Jarrett-Allen-Coleman bőven jó.NE feledjük,hogy Asante és DRC lesz a 2 kezdő CB így eléggé megerősödött a sec.(Ha kell Asante be fog tudni segíteni....de nem hinném,hogy kell. 😊 )
Munkára fel fly Eagles!dande
Akkor Justice év végi sérülése komolyabb mint amilyennek tűnt. Ezek szerint jelenleg Dunlap Király a RT-ünk.BleedingGreenLehet jobban is járunk majd vele.Sztem fejlődni fog és beválhat mint RT.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Hogy Reid szavaival éljek: "it's a beautiful thing" 😀Akkor Justice év végi sérülése komolyabb mint amilyennek tűnt. Ezek szerint jelenleg Dunlap Király a RT-ünk.
Egy lehangolóbb hír:
DE Brandon Graham and OT Winston Justice have been placed on PUP.Bébé

több mint 14 éve
Roseman asszem méltó utódja Heckertnek.BleedingGreenVmit nagyon tud a csávó.
2 év alatt 2 franchise QB-t tradelt el. Egyet biztos, hogy áron felül. De jelenleg mind2-t.
Valamint a drafton is csomószor tradelt már, szal jó kapcsolata van a többi csapat vezetőivel.
több mint 14 éve
Váó na végre most már csak egy Tulloch hiányzik a teljes boldogsághoz meg egy S én még Dawkot is visszahoznám vhogy (tudom ez a mániám) a jelenléte is számítana, de mindegy legyen még egy elfogadhatónak tűnő S ha van még a piacon. Ja és D-Jax-l meg Watkinsal is egyezzünk meg aztán irány a munka. Azért én óvatos lennék a Boyssal meg az Óriásokkal még nagyon az elején vagyunk a dolgoknak és emlékszünk tavaly minket a csoport mx 3. helyére jósoltak aztán láttuk mi történt, igaz kb. 8 percen múlott az egész. Szóval majd ha már mondjuk 11 győzelmet behúztunk talán elkezdek örvendezni (bár lehet jó lesz a végén az a 9is 😛 )Munkára fel fly Eagles!
több mint 14 éve
Roseman asszem méltó utódja Heckertnek.

több mint 14 éve
Reid megmondta,hogy a legjobbat akarják majd Kolbnak.Megkapta. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Hogy Reid szavaival éljek: "it's a beautiful thing" 😀Egy lehangolóbb hír:
DE Brandon Graham and OT Winston Justice have been placed on PUP.
több mint 14 éve
DRC+2.kör :cool: http://www.youtube.com/watch?v=7LuSP4QaXiQ
Kolb se járt szarul,63 milla 😂
több mint 14 éve
Jelen helyzetben azt mondom, hogy le a kalappal a FO előtt.