Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
Bradley tavaly konkrétan fos volt, nincs szalagja sem, simán elfér Ruud középen. Az már más kérdés, hogy ha Bradley marad, akkor őt oldalra lehetne tolni, de backupnak is jó.

több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Nem is értem a Cardsot helyükben irány Ortonért azt viszlát nem tudom Reidék mit szórakoznak. Bradley meg Harrison maradjon léci a többi mehetne. Akers sorsa mi lesz lehet róla valamit tudni azon túl, hogy tőlünk elmegy? 😕dande
Szerintem minden idejét a családjára fordítja,bár elnézném a csapat körüli segítő munkáját.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem is értem a Cardsot helyükben irány Ortonért azt viszlát nem tudom Reidék mit szórakoznak. Bradley meg Harrison maradjon léci a többi mehetne. Akers sorsa mi lesz lehet róla valamit tudni azon túl, hogy tőlünk elmegy? 😕
több mint 14 éve
Ha marad Bradley az sem egy életbiztosítás a sérülékenységét ismerve.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha marad Bradley, akkor felesleges Ruud, kimegy a strongside-ra, Chaney meg középre, azt csókolom

több mint 14 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Szerintem is kéne még vki még akkor is ha Bradley hosszabbít.Már a drafton komolyabban rá kellett vna gyúrni erre a témára.Sztem ha a LB sor megerősödik(+szerzünk egy minőségi CB-t) újra az elit védelmek közé tartozhatna ligaszinten ez a csapategység.Greengo
na mondjuk lefosom a bokám, ha a fos Kolbért megkapjátok DRC-t már csak 1-1-ben, nem hogy még 1. kört is mellé...
ennyire gyökér nem lehet a CardsStez
Nem leszel egyedül. 😂 Nekem is sántít ez a biznisz.Félek,hogy a nyakunkon marad Kevin.Greengo
Majd elcseréljük P/K-re 😀
több mint 14 éve
megszerzitek Ruudot szerintem FA-ról, én legalábbis nagyon így vélem, hogy az LB sorba egy név érkezik majdStez
Szerintem is kéne még vki még akkor is ha Bradley hosszabbít.Már a drafton komolyabban rá kellett vna gyúrni erre a témára.Sztem ha a LB sor megerősödik(+szerzünk egy minőségi CB-t) újra az elit védelmek közé tartozhatna ligaszinten ez a csapategység.Greengo
na mondjuk lefosom a bokám, ha a fos Kolbért megkapjátok DRC-t már csak 1-1-ben, nem hogy még 1. kört is mellé...
ennyire gyökér nem lehet a CardsStez
Nem leszel egyedül. 😂 Nekem is sántít ez a biznisz.Félek,hogy a nyakunkon marad Kevin.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
megszerzitek Ruudot szerintem FA-ról, én legalábbis nagyon így vélem, hogy az LB sorba egy név érkezik majdStez
ennyire gyökér nem lehet a Cards

több mint 14 éve
Szerintem is kéne még vki még akkor is ha Bradley hosszabbít.Már a drafton komolyabban rá kellett vna gyúrni erre a témára.Sztem ha a LB sor megerősödik(+szerzünk egy minőségi CB-t) újra az elit védelmek közé tartozhatna ligaszinten ez a csapategység.Persze vezér kell közéjük még.
Én még titokban remélem, h Bradley legalább marad Strong oldalra :S
Talán cserének.
Nincs most keret Matthews mezre, hogy meglegyen az 55ös 😀Gege55
Egyszerű.Csak a nevet cseréled a hátán. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Én még titokban remélem, h Bradley legalább marad Strong oldalra :S
Talán cserének.
Nincs most keret Matthews mezre, hogy meglegyen az 55ös 😀
több mint 14 éve
megszerzitek Ruudot szerintem FA-ról, én legalábbis nagyon így vélem, hogy az LB sorba egy név érkezik majd

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
DRC+1st round???? 😂
ez azért kicsit beütne mindenkinek 😀

több mint 14 éve
Így van, nálam alapból nem ér többet jelenleg Kolb, mint DRC, pláne nem 2. körrel... Erre van pofátok még elsőt kérni 😀😀 Az biztos, hogy van üzleti érzéketek 😀

több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Amúgy az lesz, hogy majd a Cards eláll a dologtól, és majd mi fogunk próbálkozni, hogy jó lesz az a 2nd round is, a Cards meg helyesen be fog inteni.Desert Eagle .5o
Na kb én is erre számítok.
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 152 — No one likes us, cause no one like us
Amúgy az lesz, hogy majd a Cards eláll a dologtól, és majd mi fogunk próbálkozni, hogy jó lesz az a 2nd round is, a Cards meg helyesen be fog inteni.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
SOURCE: Eagles tring to squeeze Cards for a 1st round pick plus DRC. Cardinals currently offering DRC and 2nd.Bébé
Mivan? Hú, eddig bírtalak titeket, de most már remélem, hogy rajtatok marad Kolb 😀 Ezt a lehúzást, amit művelni akartok, nonszenszWyatt
Az nagyon kemény. A plusz második körre azonnal rábólintanék. De így hogy az elsőre megyünk egyből... Ha Reidék ezt véghezviszik akkor nagyon fogok örülni de nagyon fogom sajnálni Fucuékat 😀Shawn84
Meglepne ha ebből lenne vmi.Ekkora árért már lassan beleférne nekik egy Manning is.Sztem meg akarjuk tartani Kolbászt. 😀
Kolb ára nálam DRC és mi adunk még mellé egy későbbi kört. Ha mégis létrejön ez az üzlet akkor elkezdhetnek szobrot emelni az FO részére.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Ha Bradley sem marad akkor sűrgősen rá kell mozdulnunk LB-kre. Tulloch, Ruud, Barnett. Valaki kell!
több mint 14 éve
SOURCE: Eagles tring to squeeze Cards for a 1st round pick plus DRC. Cardinals currently offering DRC and 2nd.Bébé
Mivan? Hú, eddig bírtalak titeket, de most már remélem, hogy rajtatok marad Kolb 😀 Ezt a lehúzást, amit művelni akartok, nonszenszWyatt
Az nagyon kemény. A plusz második körre azonnal rábólintanék. De így hogy az elsőre megyünk egyből... Ha Reidék ezt véghezviszik akkor nagyon fogok örülni de nagyon fogom sajnálni Fucuékat 😀
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 152 — No one likes us, cause no one like us
Na sziasztok!
Hú de rég írtam ide...már annyira vártam a lockout végét, ez kb a nyáron eddig a legjobb hír.

Mikell távozásán nem tudok elmenni...Mégis ki fogja majd rendesen mentorálni Jarrettet? Még két évig milyen jól segítette volna...az ő tapasztalata aranyat ért volna...

A másik meg, hogy DRC + 2nd Round Pick >> Kolb...hol kell aláírni ???

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Mégse biztos, hogy nem igazolunk vissza senkit az UFA-k közül. Persze a legfontosabb ember már elment. 😕 Bradley, MJG, Harrison közül azért maradhatna valaki 1 évre, ha nem kapnak máshol hosszabb szerződést.

A team official who’s involved in negotiations and contracts said a report by the Philadelphia Inquirer that the Eagles will not re-sign any of their unrestricted free agents is premature.
“It’s just too early in the process to make all those decisions,” he said. “Most of those decisions haven’t been made yet.”

több mint 14 éve
Mivan? Hú, eddig bírtalak titeket, de most már remélem, hogy rajtatok marad Kolb 😀 Ezt a lehúzást, amit művelni akartok, nonszensz

több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Abiamiri is FA volt, szal Ő se fog visszatérni.
Lehet, hogy lassan nálunk is jönnek a cutok?
J. Parker (3,5 milla) és L. Weaver (2,4 milla) cut-tal közel 6 millát tudnánk felszabadítani.
Majd kiderül, hogy milyen állapotban van Weaver térde.
Schmitt is itt van valamint Havili is érkezett és 6 milla az 6 milla.
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
SOURCE: Eagles tring to squeeze Cards for a 1st round pick plus DRC. Cardinals currently offering DRC and 2nd. Man, that's a rough call.
A végén Kolbászból lesz a kerítés?

Devine-nek örülök. Így már nem kell Reggie Bush. 😀

Cutolva lett az Andrews-sisters. Pedig 2 éve még milyen szép volt minden.
több mint 14 éve
Shady,Dion,Devine
kajak vicces futóbrigád 😀Newman
Coopert se hagyd ki. Bár ő legalább erőből is tud játszani. Elkapni meg alap. Devine lesz a mi Reggie Bush-unk. Koulianossal versenyezhet a visszahordó szerepért.
több mint 14 éve
Nem volt sokáig FA Mikell:
Rams reach agreement with former Eagles S Quintin Mikell on a four-year deal.
lóvéra majd kiv leszekBébé
Legalább olyan csapatba ment amit kedvelek. Abba a védelembe nagy szükség is van rá az biztos.