Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Más, szerintetek van rá esély, h az x fegyvert vissza hozzuk idén OFF-ban, vagy még nem akar leszerelni, szerintetek?Mire gondolsz? DBs coach? 😀 Már látom magam előtt ahogy 2 play között nem bírja tovább és öltözik be. 😂
(most nem arra gondolok, h játszon, bár azt se bánnám...)Gege55
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Én csak egy jó csereként tudom elképzelni. Chaney számomra az akitől sokat várok a jövőben, de drafton mindenképp hoznék valakit mert a későbbi körökben is lesz bőven használható játékos, és mindenképp erősítésre szorulunk ezen a poszton.Clayton-tól én is sokat várok. Számomra is mutatott pár biztató dolgot.Amúgy kész a védelem negyedik cikke. A hangadókról lesz benne: http://philly.blog.hu/2011/01/25/a_vedelem_negyedik_reszdeny79jó lett a cikk, grat, nekem csak 1 dolog kicsit furcsa a Claytonos rész, szerintem közel nincs benne ennyi potenciál, egy jó csere lehet, nem több, de azt se bánom ha neked lesz igazad 😀
Más, szerintetek van rá esély, h az x fegyvert vissza hozzuk idén OFF-ban, vagy még nem akar leszerelni, szerintetek?
Ezért is kéne egy jó LB coach, aki mellett jelentősen tudnak fejlődni a srácok.Bébé
több mint 13 éve
Clayton-tól én is sokat várok. Számomra is mutatott pár biztató dolgot.Amúgy kész a védelem negyedik cikke. A hangadókról lesz benne: http://philly.blog.hu/2011/01/25/a_vedelem_negyedik_reszdeny79jó lett a cikk, grat, nekem csak 1 dolog kicsit furcsa a Claytonos rész, szerintem közel nincs benne ennyi potenciál, egy jó csere lehet, nem több, de azt se bánom ha neked lesz igazad 😀
Más, szerintetek van rá esély, h az x fegyvert vissza hozzuk idén OFF-ban, vagy még nem akar leszerelni, szerintetek?
Ezért is kéne egy jó LB coach, aki mellett jelentősen tudnak fejlődni a srácok.
How 'bout this: Eags didn't win a playoff game, but did get an Oscar nomination (Lurie-produced ``Inside Job.'' -- best documentary)
Gazdasági világválságról szól.
több mint 13 éve
Amúgy kész a védelem negyedik cikke. A hangadókról lesz benne: http://philly.blog.hu/2011/01/25/a_vedelem_negyedik_reszdeny79jó lett a cikk, grat, nekem csak 1 dolog kicsit furcsa a Claytonos rész, szerintem közel nincs benne ennyi potenciál, egy jó csere lehet, nem több, de azt se bánom ha neked lesz igazad 😀
(most nem arra gondolok, h játszon, bár azt se bánnám...)
több mint 13 éve
Bill Shuey LB edző is valószínűleg távozni fog. Lejár a szerződése és nem valószínű hogy hosszabbítunk vele. Helyes.BleedingGreenEzaz...már "csak" minőségi edzőkkel kell feltölteni a keretet.
több mint 13 éve
Amúgy kész a védelem negyedik cikke. A hangadókról lesz benne: http://philly.blog.hu/2011/01/25/a_vedelem_negyedik_resz
több mint 13 éve
Bill Shuey LB edző is valószínűleg távozni fog. Lejár a szerződése és nem valószínű hogy hosszabbítunk vele. Helyes.BleedingGreenÁllítólag nem is adtunk neki új szerződés ajánlatot, tehát biztosan távozni fog. Most sajnálom Singletary-t nagyon 😕
több mint 13 éve
Bill Shuey LB edző is valószínűleg távozni fog. Lejár a szerződése és nem valószínű hogy hosszabbítunk vele. Helyes.
több mint 13 éve
Ezért poén az egész. Az, hogy nincs benne, meg az, hogy a védelmünk milyen szar volt rajta kívül.Ebben az a vicc, hogy még így is simán meglehetett volna neki a 10 inti. Az idény elején olyan labdákat ejtett el...Nagyon Trgovacra készülünk...Mondjuk a 2. csapatba befért volna szvsz, pláne annak fényében, hogy a safetyknél 9-es holtversenyt hoztak létre. Vicc.
Más: Asante Samuel a twitterén elégé megvan rökönyödve, hogy nem lett first csapatos az AP szavazásán.deny79
Kár, hogy megsérült, elég jó formában volt előtte, akár meglehetett volna neki a 10 int is.BleedingGreen
Erről jut eszembe egy kis CB stat:
Asante (11 meccs): 45x dobtak felé, 20 jó passz 194 yardért, 1 TD (Aso (14 meccs): 33x dobtak felé, 13 jó passz, 205 yard). Majd egy miss-tackle táblázatra leszek kíváncsi, de sztem idén 10 alatt volt. (Tavaly vezette a ligát 19-el)
Hanson: 53x dobtak felé, 30 jó passz, 7,5 yard-ot hoztak rajta elkapásonként. A szezon nagy részében slot CB volt, szóval sztem ezek nem rossz számok. Valamint Ő általában mindig megcsinálta a tackle-t.
Hobbs: 41x dobtak felé, 19 elkapás, 283 yard, 4 TD.Titans ellen kb 3 elkapás, 2 TD, 80 yard (ezek a minimumok), a maradékot pedig 6 meccsre lebontva egyáltalán nem rossz. Kár, hogy karrierjének utsó meccse ilyen rosszra sikerült.
Dimitri: 77x dobtak felé, 44 jó passz, 620 yard, 5 TD...hát igen Neki volt egy elég kemény 3 meccses szarmeccs-szériája. Előtte nagyon jó volt, utána már csak átlagos.
Lindley-ről sajnos nincsen ilyen adatom. Úgy emlékszem, hogy a Bears ellen rossz volt (ez volt az első profi meccse amikor gyakorlatilag kezdő volt), de a Texans ellen már javított és jól játszott. Dallas ellen mindkétszer aránylag jó volt.
QBratingcalculatorral kiszámítva (hozzáadva a 7 intit) Asante-nek 24,9-es QB ratingje van. Ez nem gyenge.Bébé
több mint 13 éve
Ebben az a vicc, hogy még így is simán meglehetett volna neki a 10 inti. Az idény elején olyan labdákat ejtett el...Nagyon Trgovacra készülünk...Mondjuk a 2. csapatba befért volna szvsz, pláne annak fényében, hogy a safetyknél 9-es holtversenyt hoztak létre. Vicc.
Más: Asante Samuel a twitterén elégé megvan rökönyödve, hogy nem lett first csapatos az AP szavazásán.deny79
Kár, hogy megsérült, elég jó formában volt előtte, akár meglehetett volna neki a 10 int is.BleedingGreen
Erről jut eszembe egy kis CB stat:
Asante (11 meccs): 45x dobtak felé, 20 jó passz 194 yardért, 1 TD (Aso (14 meccs): 33x dobtak felé, 13 jó passz, 205 yard). Majd egy miss-tackle táblázatra leszek kíváncsi, de sztem idén 10 alatt volt. (Tavaly vezette a ligát 19-el)
Hanson: 53x dobtak felé, 30 jó passz, 7,5 yard-ot hoztak rajta elkapásonként. A szezon nagy részében slot CB volt, szóval sztem ezek nem rossz számok. Valamint Ő általában mindig megcsinálta a tackle-t.
Hobbs: 41x dobtak felé, 19 elkapás, 283 yard, 4 TD.Titans ellen kb 3 elkapás, 2 TD, 80 yard (ezek a minimumok), a maradékot pedig 6 meccsre lebontva egyáltalán nem rossz. Kár, hogy karrierjének utsó meccse ilyen rosszra sikerült.
Dimitri: 77x dobtak felé, 44 jó passz, 620 yard, 5 TD...hát igen Neki volt egy elég kemény 3 meccses szarmeccs-szériája. Előtte nagyon jó volt, utána már csak átlagos.
Lindley-ről sajnos nincsen ilyen adatom. Úgy emlékszem, hogy a Bears ellen rossz volt (ez volt az első profi meccse amikor gyakorlatilag kezdő volt), de a Texans ellen már javított és jól játszott. Dallas ellen mindkétszer aránylag jó volt.
QBratingcalculatorral kiszámítva (hozzáadva a 7 intit) Asante-nek 24,9-es QB ratingje van. Ez nem gyenge.
több mint 13 éve
hát igen, meg a védelem se segítette eléggé. Ha kissé kiegyensúlyozottabb a secondary, akkor nem mindent a másik oldalra dobáltak volna.Nagyon Trgovacra készülünk...Mondjuk a 2. csapatba befért volna szvsz, pláne annak fényében, hogy a safetyknél 9-es holtversenyt hoztak létre. Vicc.
Azóta is csak szid mindent, előbb valakit oltott, hogy abban a play-ben, azt hogyan lehetett kiejteni interception helyett. Elég paprikás hangulatban van, kár hogy nincs ma meccsünk, biztos aratna.
több mint 13 éve
Nagyon Trgovacra készülünk...Mondjuk a 2. csapatba befért volna szvsz, pláne annak fényében, hogy a safetyknél 9-es holtversenyt hoztak létre. Vicc.
Kár, hogy megsérült, elég jó formában volt előtte, akár meglehetett volna neki a 10 int is.
több mint 13 éve
Nagyon Trgovacra készülünk...Más: Asante Samuel a twitterén elégé megvan rökönyödve, hogy nem lett first csapatos az AP szavazásán.
több mint 13 éve
Huh...mindenki megnyugodhat.Dorenbos 15 éves futballkarriert szeretne, szóval még 6 évig játszani fog.
több mint 13 éve
It's official, the Denver Broncos have agreed to terms with Dennis Allen to be their new defensive coordinator.(Dennis Allen a Denver új DC-je)
Fogynak a jelöltek.
több mint 13 éve
James Saxon, korábbi Eagles játékos lett a Vikings RB edzője. Egy évet volt nálunk 1995-ben, statjaim nincsenek. Egyébként idén is bebizonyosodott, mint már annyiszor, hogy betonvédelem kell a Super Bowl-hoz, én pedig aggódok, hogy nálunk egy ilyen Defense összehozása nem 1-2 év.
több mint 13 éve
Hatalmas a különbség a fal két oldala között. Főleg azt nézve hogy Vicknek nem ez a vakoldala :/Kihagytad a TD-t a statból. 😛eaglesmcnabbuhh tényleg 😊 ...pedig az eszembe volt...
Most tűnik fel, hogy kísértetiesen hasonlít egymásra a két play:
http://www.youtube.com/watch?v=FPGdNLb4osE
http://www.youtube.com/watch?v=Kf7KnhzhIuo&feature=related
Plusz kárpótlásul a Dallas elleni meccs utsó 4 perce:
http://www.youtube.com/watch?v=qNidKlWk5H4
Peters-szel együtt nem kis munkát végzett.Bébé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Kihagytad a TD-t a statból. 😛eaglesmcnabbuhh tényleg 😊 ...pedig az eszembe volt...
Most tűnik fel, hogy kísértetiesen hasonlít egymásra a két play:
http://www.youtube.com/watch?v=FPGdNLb4osE
http://www.youtube.com/watch?v=Kf7KnhzhIuo&feature=related
Plusz kárpótlásul a Dallas elleni meccs utsó 4 perce:
http://www.youtube.com/watch?v=qNidKlWk5H4
Peters-szel együtt nem kis munkát végzett.
több mint 13 éve
Todd Herremans:Kihagytad a TD-t a statból. 😛
15 (15) meccs: 6 szabálytalanság, 3,5 sack
A szabálytalanság soknak tűnhet, de ha jól emlékszem, akkor volt egy olyan meccs, ahol 3x ítéltek ellene és egész szezonra lebontva így már nem annyira rossz a helyzet. Volt a szezonban pár rosszabb, fent-és-lent meccse, de összességében sztem így is jobban játszott, mint tavaly. Közre játszhatott ebben az is, hogy az idei szezonban végig egészséges volt. Futásblokkolásban jó, passzvédekezésben gyengébb, de azért közel sem rossz. Csakúgy, mint Peters-é az Ő helye is megkérdőjelezhetetlen és mind a ketten még aránylag fiatalok.
Bébé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
K David Akers, SS Quintin Mikell and OT Jason Peters each named second-team All-Pro by The Associated Press.A teljes csapat:
http://www.thenewstribune.com/2011/01/24/1515156/2010-all-pro-team.html
Asante azért még bekerülhetett volna Woodson helyett. Úgy olvasgattam, hogy idén közel sem volt olyan jó CB.
több mint 13 éve
Na, védelem harmadik része elkészült. Nem olyan rövid, nem is olyan hosszú, bár szerintem tömör. Igazából 6 játékos körül forog. http://philly.blog.hu/2011/01/24/a_vedelem_harmadik_resz
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Kúrvaélet hogy TRGo-ra várunk.
több mint 13 éve
Castillo nem lesz Browns OC, nem is akarják annak. Én örülök neki.Amúgy Rosei úgy készülődött, mintha nagy bejelentés jönne, de egyelőre nincs semmi szó DC-ről.
több mint 13 éve
Úgy tűnik, hogy Castillo marad nálunk:#Eagles OL coach Juan Castillo is not a candidate for #Browns offensive coordinator, a league source told the PD.
Billy Davis (Cards DC) pedig Cleveland-be tart.
A kezdeti 3 nagy jelölt (Mora, Jauron, Davis) közül senki sem maradt.
Mora-t annyiban sajnálom, hogy a pletykák szerint Reid Őt tényleg akarta. De most már mind1.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Azért megvárjuk mi lesz a CBA-val. Én azért maradok optimista.Ha nem lesz a draftig - sőt inkább március 4-ig- új CBA (erre jelenleg 0 esély van), akkor nem lesz a draft előtt free agency. Ez esetben sem hosszabbítások sem új szerződések nem várhatók szerintem (pláne nagy összegű szerződések). Ha lesz egyáltalán szezon, akkor a CBA megállapodás után várható a FA időszak, talán nyáron, de erre se adnak sok esélyt.Én sem követtem az NCAA-t, ha valaki volt aki igen, az mondhatna pár szót a kisebbik Matthewsról. Van akkora vadállat mint a bátyja?Caseyt már emlegettem itt pár oldallal előrébb mint favorit LB draftunkat. Legalább akkora állat mint Clay viszont tudni kell róla hogy MLB-t játszott az Oregonban. De erős oldalon is jó lesz az.
Néztem róla pár videót, ahol tényleg akkora állat, meg ugye zöldben jétszik most is, szárnyakkal a vállain....szerintem jó ki sas lenne belőle 😀
Tényleg nem lenne rossz őt megszerezni, én igazán szeretném, ha olyan védelmünk lenne, amelyiktől beszar az ellenfél. Szó szerint. Olyan védelem, amelyik földbe döngöli egy-egy szerelésnél a kedves ellenfelet, hogy "nem - nem haver, ez a kapu zárva van, és ne is gyere még egyszer, mert letépem a fejedet, és a seggedbe dugom". Jahj de jó is lenne 😊Desert Eagle .5o
A blogon a későbbiekben majd lesznek prospect elemzések (Deny kollégával szorgosan figyeltük idén a college focit) de előbb a Free agencyt meg kell várni mert ott lehet orvosolni a needeket meg mehetnek el többen és a draftra még máshogy is alakulhat a heylzet. teszem azt Vicket nem tudjuk megtartani Kolb meg ugye szar, akkor egy QB draft is elképzelhető. Na de erről majd pár hét múlva lesz ildomos komolyabban szót ejteni.Shawn84
Matthews jöhet, az idei szezonja nagyon jó volt, de attól félek túlságosan emelkedni fog az értéke, és 1-3 körben nem húznánk őt.BleedingGreen
Caseyt amúgy több helyen is csak 3-4., sőt 5. körösnek írva láttam. Kérdés, hogy melyik poszton képzelik őt el. 4.78 a 40 es ideje jelenleg. Az picit lassabb csak Clay combine idjénél. A bátyja zsenialitása egyébként sokat segíthet neki is, hogy jobb helyen kelljen el. Remélem nem a Packershez kerül. Akkor az ott gyílkos lenne. 😀