Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
The Panthers’ front office and Johnson’s agent, Drew Rosenhaus, have worked out a six-year, $76 million deal with $32 million guaranteed, including a $30 million signing bonus.Ha komolyan elkezdi a hisztit akkor rohadtul ideges leszek. Meg fogja kapni a nagy lóvét csak jelenleg ki kell várnia a sorát. Ez van!
Az én kívánságlistámon maradt még Babin és Edwards.
Ha lehet hinni a DeSean-os pletykáknak, akkor ez olaj a tűzre. 😀Bébé
több mint 14 éve
Kevin Kolb is still the Cardinals' top choice, according to the Arizona Republic.The Cardinals also had trade discussions Tuesday with the Broncos about Kyle Orton and expressed interest in both Matt Hasselbeck and Marc Bulger. But now that they have the leverage against the Eagles, they can hold out for the deal they want. The Republic says the Cardinals are "willing to part with starting cornerback Dominique Rodgers-Cromartie, but the two sides apparently can't agree on other parts of the deal." The Eagles likely want a first- or second-round pick in addition to DRC.
😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
De hülye ez, minek jön ide...Devine nem tud olyan helyre menni, ahol reális esélye van a keretbe kerülni 😀
Nem értem azokat az UDFAkat, akik olyan helyre mentek, ahol van jó kezdő, és emellé még draftoltak is játékost.tenorx
több mint 14 éve
De hülye ez, minek jön ide...Nem értem azokat az UDFAkat, akik olyan helyre mentek, ahol van jó kezdő, és emellé még draftoltak is játékost.
több mint 14 éve
Rookie free agent RB Noel Devine agrees to contract with Eagles.
több mint 14 éve
Bradley még maradhat is...The player rep for free agent LB Stewart Bradley disputes a report that the Eagles have "moved on" from his client.
Agent Eric Metz insists he's in discussions with the Eagles, and that they remain interested in re-signing Bradley. This makes more sense than the previous report, anyway. Bradley's versatility is a big plus, and the Eagles aren't going to find his experience in their defense elsewhere on the open market.
Ja igen,Mikell 4 évre 28 millát kap.
több mint 14 éve
We're going deep in week 1, first play... 😀 😀Nem volt sokáig FA Mikell:Persze,hogy nem. :/ Az se csoda,hogy ő kelt el elsőnek.Greengo
Rams reach agreement with former Eagles S Quintin Mikell on a four-year deal.
lóvéra majd kiv leszekBébé
Be akartam linkelni highlights videót róla, de egy sincsen fent youtubon.
A valaha volt legjobb legalulértékeltebb játékos. 😀
Back7-ünk sztem jelenleg a legfiatalabb a ligában.
2x vagy 3x megállította a Cowboys-t:
http://www.youtube.com/watch?v=9icfXJ8AKNI
több mint 14 éve
Nem volt sokáig FA Mikell:Persze,hogy nem. :/ Az se csoda,hogy ő kelt el elsőnek.
Rams reach agreement with former Eagles S Quintin Mikell on a four-year deal.
lóvéra majd kiv leszekBébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Nem volt sokáig FA Mikell:Rams reach agreement with former Eagles S Quintin Mikell on a four-year deal.
lóvéra majd kiv leszek
több mint 14 éve
The Panthers’ front office and Johnson’s agent, Drew Rosenhaus, have worked out a six-year, $76 million deal with $32 million guaranteed, including a $30 million signing bonus.ez több,mint 12 milla évente
Az én kívánságlistámon maradt még Babin és Edwards.
Ha lehet hinni a DeSean-os pletykáknak, akkor ez olaj a tűzre. 😀Bébé
Edwards meg szeret vergődni a nagy semmire,tehát 9 milla körül őt is meg kell számítani,ennyiért nem kell ide.Babin meg már öreg,ha jön olcsóért,jöjjön,ha nem,akkor felejtős.
Nekem top CB kell még mindig 😀
DeSean is aranyos szerződést fog kapni... 😊
több mint 14 éve
The Panthers’ front office and Johnson’s agent, Drew Rosenhaus, have worked out a six-year, $76 million deal with $32 million guaranteed, including a $30 million signing bonus.Az én kívánságlistámon maradt még Babin és Edwards.
Ha lehet hinni a DeSean-os pletykáknak, akkor ez olaj a tűzre. 😀
több mint 14 éve
Azért ez ténleg durva se Bradley se Akers se Rocca se Mikell nem tetszik ahogy dobáljul az embereket... Remélem tényleg tudják mit csinálnak
több mint 14 éve
Ez most úgy kb 50 yard, 100 000 dollár, két meccs eltiltás lenne 😀Szegény szegény Rocca: http://www.youtube.com/watch?v=Z_vYB3walr4Shawn84Rocca szerintem csak akkor, ha hoznak helyette mást legalább a TC idejére. Durva lenne versenytárs nélkül adni a posztot Henrynek. Vagy ennyire bíznak benne.BleedingGreenHát lehet, hogy hozunk még1 FA puntert. Ken Parrish már visszatérő TC-ző hozzánk. (Bár látom Ő most Atlantaban van.)
Szegény Rocca:
http://www.youtube.com/watch?v=qwp5pnUB0MU
Mikell mellett még Őt is sajnálom, de legalább így összeállt a Henery-Henry rúgó páros.
Valamint Dorenbos nyilatkozta, hogy Rocca-nak sokat köszönhet (ugye a Holder-ünk is Ő), de remélem ez nem fog meglátszani a teljesítményén. 😀Bébé

több mint 14 éve
Shawn az avatarodon Reggie White van, ugye? (A 91-es mezszám miatt nem vagyok benne 100%-ig biztos.)BébéŐ bizony.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Én Thomas Howardot nagyon szívesen látnám NewmanÚgyse fog jönni. Még nem szakította el a keresztszalagját. 😀
több mint 14 éve
Én Thomas Howardot nagyon szívesen látnám több szempontból is1, GM csapatom tagja,de ez annyira nem fontos 😀
2, UFA és olcsó,mivel tavaly padoztatta a Raiders
3, Remek passz ellen,elit sebességgel
4, 3 éven keresztül bizonyított,hogy átlag feletti kezdő (a 4.éve már nem volt annyira bíztató)
5, Szerelési képességei is átlag felettiek,a PFF-en láttam egy cikket erről
6, Az irányítót is képes támadni
egy próbát megérne Sims helyén
több mint 14 éve
Vmi tuti készül sztem.4 (rutinos)LB-t szélnek ereszteni az elég könnyelműnek tűnhet.Vkinek jönnie kell posztra.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Igen keményen toljuk az ipart idén is,szokásos Reid offseason. 😀 Mikellt sajnálom,de nagyon.Tavaly top3 SS volt,kéne ő még ide,mint egy falat kenyér.
több mint 14 éve
Szegény szegény Rocca: http://www.youtube.com/watch?v=Z_vYB3walr4Shawn84Barnes nem véletlenül lett elküldve tőlünk.
Sztem kérte is, hogy had mehessen, mert félt, hogy Rocca megbosszulja edzésen. 😀
Shawn az avatarodon Reggie White van, ugye? (A 91-es mezszám miatt nem vagyok benne 100%-ig biztos.)
több mint 14 éve
Szegény szegény Rocca: http://www.youtube.com/watch?v=Z_vYB3walr4Hát lehet, hogy hozunk még1 FA puntert. Ken Parrish már visszatérő TC-ző hozzánk. (Bár látom Ő most Atlantaban van.)Lehet, hogy senki se fog visszatérni?Rocca szerintem csak akkor, ha hoznak helyette mást legalább a TC idejére. Durva lenne versenytárs nélkül adni a posztot Henrynek. Vagy ennyire bíznak benne.BleedingGreen
RT @JonathanTamari The #Eagles will let all of their free agents walk - Stewart Bradley, Quintin Mikell, Jerome Harrison, Sav Rocca includedBébé
Szegény Rocca:
Mikell mellett még Őt is sajnálom, de legalább így összeállt a Henery-Henry rúgó páros.
Valamint Dorenbos nyilatkozta, hogy Rocca-nak sokat köszönhet (ugye a Holder-ünk is Ő), de remélem ez nem fog meglátszani a teljesítményén. 😀Bébé
több mint 14 éve
Annyiban sajnálom Roccát, hogy jól szerelő punter volt, többször mentett return TD-t. Bírtam hogy DE méretű punterünk volt (6'5, 265). Bár Henry se rossz kiállású gyerek punternek (6'3, 215).Hát lehet, hogy hozunk még1 FA puntert. Ken Parrish már visszatérő TC-ző hozzánk. (Bár látom Ő most Atlantaban van.)Lehet, hogy senki se fog visszatérni?Rocca szerintem csak akkor, ha hoznak helyette mást legalább a TC idejére. Durva lenne versenytárs nélkül adni a posztot Henrynek. Vagy ennyire bíznak benne.BleedingGreen
RT @JonathanTamari The #Eagles will let all of their free agents walk - Stewart Bradley, Quintin Mikell, Jerome Harrison, Sav Rocca includedBébé
Szegény Rocca:
http://www.youtube.com/watch?v=qwp5pnUB0MUBébé

több mint 14 éve
Hát lehet, hogy hozunk még1 FA puntert. Ken Parrish már visszatérő TC-ző hozzánk. (Bár látom Ő most Atlantaban van.)Lehet, hogy senki se fog visszatérni?Rocca szerintem csak akkor, ha hoznak helyette mást legalább a TC idejére. Durva lenne versenytárs nélkül adni a posztot Henrynek. Vagy ennyire bíznak benne.BleedingGreen
Szegény Rocca:
Valamint Dorenbos nyilatkozta, hogy Rocca-nak sokat köszönhet (ugye a Holder-ünk is Ő), de remélem ez nem fog meglátszani a teljesítményén. 😀
több mint 14 éve
Lehet, hogy senki se fog visszatérni?Rocca szerintem csak akkor, ha hoznak helyette mást legalább a TC idejére. Durva lenne versenytárs nélkül adni a posztot Henrynek. Vagy ennyire bíznak benne.

több mint 14 éve
Az jó, hogy 2 évente újjáépítjük a csapatot. 😀Ahogy már fentebb írtam pár embernek adtam volna még1 utolsó esélyt, de hát ez van.
Egyedül Mikell-t sajnálom.
Ha ez igaz, akkor 99,99%-ig lezárult 1 korszak. Egy olyan játékosunk se lesz a keretben, akik játszottak a 2004-es szezon Super Bowl-ján.
Jamaal Jackson 2003 óra Eagle, de az első alapszakaszmeccsét csak 2005-ben játszotta.