Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
franchise longsnapper.Hoztunk kickert, puntert az idei offseason-ban. Remélem, hogy új long snapper után nem akarnak nézni. 😀BébéRettegj Bébé!
De szerintem Dorenbos túl jó fej ahhoz, hogy elküldjük. 😀Shawn84
LS-eknek amúgy is magasan van nálunk a mérce. Elődje Mike Bartrum se volt gyenge: http://www.youtube.com/watch?v=JK11WK2aVQE Őt igen bírtam, TE-et is játszott goal-line szituban, több TD-je is volt.

több mint 14 éve
minek ennyi WR ide?DeAndre Brown egy farok amiért nem a Colts-ba jön, de nála már a recruitingnál is láttuk, hogy nem tud normálisan választani 😛
DJK is szinte biztos, hogy aláír. Ő nem drogos, csak terít 😀 legalábbis beszívva egyszer sem kapták el.
több mint 14 éve
Mark Herzlich to decide on team soon after 10am. Ravens, Giants, Eagles among the contenders..Csak jól jöhetünk ki belőle. Ha egészséges, simán rosterre is kerülhet.
Egyáltalán nem vok rajta a Herzlich bandwagonon, de nem lenne baj, ha jönne. Max cut a TC végén. 😀Bébé
több mint 14 éve
Mark Herzlich to decide on team soon after 10am. Ravens, Giants, Eagles among the contenders..Egyáltalán nem vok rajta a Herzlich bandwagonon, de nem lenne baj, ha jönne. Max cut a TC végén. 😀
több mint 14 éve
Hoztunk kickert, puntert az idei offseason-ban. Remélem, hogy új long snapper után nem akarnak nézni. 😀BébéRettegj Bébé!
De szerintem Dorenbos túl jó fej ahhoz, hogy elküldjük. 😀
több mint 14 éve
Hoztunk kickert, puntert az idei offseason-ban. Remélem, hogy új long snapper után nem akarnak nézni. 😀
több mint 14 éve
ja,arra 😛Ray Guy award nyertes (egyetemi szinten,az ország legjobb punterének járó díj),könnyen átveheti Rocca helyét 1-2 éven belül 😊Newmanmire kell 1-2 év? megtanulni a playbookot? 😀Höri
idén még sztem Rocca fog rugdosni 😊
több mint 14 éve
A két újabb UDFA-t látom még nem írtátok be. ŐkHenery - Henry placekicker páros kemény lenne. De lehet, Rocca kemény dió lesz Henry-nek.
Martell Webb (TE, Michigan) Főleg a blokkolásai miatt hoztuk.
Chas Henry (P, Florida) A Class egyik legjobb puntere.Shawn84
Vész esetén győztes FG-t is rúg: http://www.youtube.com/watch?v=zgPn32aTP-U&feature=related 😊

több mint 14 éve
Ray Guy award nyertes (egyetemi szinten,az ország legjobb punterének járó díj),könnyen átveheti Rocca helyét 1-2 éven belül 😊Newmanmire kell 1-2 év? megtanulni a playbookot? 😀
több mint 14 éve
A két újabb UDFA-t látom még nem írtátok be. ŐkRay Guy award nyertes (egyetemi szinten,az ország legjobb punterének járó díj),könnyen átveheti Rocca helyét 1-2 éven belül 😊
Martell Webb (TE, Michigan)
Chas Henry (P, Florida)Shawn84
több mint 14 éve
A két újabb UDFA-t látom még nem írtátok be. ŐkMartell Webb (TE, Michigan) Főleg a blokkolásai miatt hoztuk.
Chas Henry (P, Florida) A Class egyik legjobb puntere.
több mint 14 éve
Visszahordóként használhatjuk elsősorban szerintem.Iowa WR Derrell Johnson-Koulianos to Eagles. Neki is karakter problémái vannak. Ha jól tom drogozott.Csapat fű ellátása TC alatt megoldva. 😊 Viccet félretéve, tehetséges ember, ha összekapja magát, talán még lehet belőle valaki.BleedingGreen
Bébé
több mint 14 éve
Bingo."Lock in", jeee.Nem DeAndre McDaniel-re gondolsz? Ő ment tudtommal oda.BleedingGreen
Deandre Brown végül nem a Saintsbe ment?skizofita
Utánanéztem, télleg Phillyben lesz lehetősége a bizonyításra, csak néhány oldalon, amit én követtem (pl. nepatriotsdraft.com) még a Saintshez írták.
(...egyébként a két Deandre-t ettől függetlenül benéztem 😂 ...)
több mint 14 éve
"Lock in", jeee.Nem DeAndre McDaniel-re gondolsz? Ő ment tudtommal oda.
Deandre Brown végül nem a Saintsbe ment?skizofita

több mint 14 éve
"Lock in", jeee.Deandre Brown végül nem a Saintsbe ment?
több mint 14 éve
Igen én írtam rosszul. Az van amit Te mondasz.Amint arra számítani lehetett Akers nem írta alá a tag-et.BébéÉn úgy tudtam, a csapat vonta vissza, mert az új CBA szerint vagy franchise vagy transistion taget adhat egy csapat egy évben.somebody08
több mint 14 éve
DeAndre Brown WR (So. MS.) signed w/ #Eagles not #Saints or #Colts . It's confirmed now.Én úgy tudtam, a csapat vonta vissza, mert az új CBA szerint vagy franchise vagy transistion taget adhat egy csapat egy évben.
Magas csávó, sérült lábbal és magatartásbeli problémákkal. (Megvan Plax)
Iowa WR Derrell Johnson-Koulianos to Eagles. Neki is karakter problémái vannak. Ha jól tom drogozott.
Elméletileg TE Martell Webb is hozzánk kerül.
Egy vidi róla: http://www.youtube.com/watch?v=g_TvP8m5AeY&feature=related
Amint arra számítani lehetett Akers nem írta alá a tag-et.Bébé
több mint 14 éve
Akersért nagy kár remélem más csapathoz nem megy és marad nálunk vhol a stábban helyet kapva családja pedig renbe jön!
több mint 14 éve
Iowa WR Derrell Johnson-Koulianos to Eagles. Neki is karakter problémái vannak. Ha jól tom drogozott.Csapat fű ellátása TC alatt megoldva. 😊 Viccet félretéve, tehetséges ember, ha összekapja magát, talán még lehet belőle valaki.
Bébé

több mint 14 éve
DeAndre Brown WR (So. MS.) signed w/ #Eagles not #Saints or #Colts . It's confirmed now.Magas csávó, sérült lábbal és magatartásbeli problémákkal. (Megvan Plax)
Iowa WR Derrell Johnson-Koulianos to Eagles. Neki is karakter problémái vannak. Ha jól tom drogozott.
Elméletileg TE Martell Webb is hozzánk kerül.
Egy vidi róla: http://www.youtube.com/watch?v=g_TvP8m5AeY&feature=related
Amint arra számítani lehetett Akers nem írta alá a tag-et.
több mint 14 éve
Pár UDFA máris érkezett:Thorntoon jó lehet.Cooper meg egy erősebb futó.
Graig Cooper (RB, Miami)
Terrance Turner (WR, Indiana)
Cedric Thornton (DL, Southern Arkansas)Greengo
több mint 14 éve
Pár UDFA máris érkezett:Graig Cooper (RB, Miami)
Terrance Turner (WR, Indiana)
Cedric Thornton (DL, Southern Arkansas)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Eagles-ös reakciók a lockout végére: http://philly.blog.hu/2011/07/26/vege_a_lockoutnak
több mint 14 éve
Posztedzők elkezdték felvenni a kapcsolatot a játékosokkal.Ha jól tájékozódtam, akkor magyar idő szerint holnap 16:00-tól (ottani idő szerint 10:00) lehet tradelni. Azt jósolják, hogy 16:01-kor Kolb már Cardinal lesz.
TC augusztus 17-én fog véget érni. 2 nappal a 2. preseason meccsünk előtt (vs Steelers).
Reid szerdán 23:00-kor fogja megtartani az első hivatalos sajtótájékoztatóját.
több mint 14 éve
CB kérdés érdekes lesz.Jó lenne ha érkezne még vki.Ha mégsem akkor marad Patterson.Nekem ez a DRC opció nagyon tetszik.

E-A-G-L-E-S EAGLES !