Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Akers marad punk meg tum. Ha nem akkor én... na jó azért én mardnék de egy pici darab hiányozna a zöld szívemből
több mint 13 éve
10 dolog t_ungitól, ami feladat a holt szezonra. Várja a véleményeket kommentben alatta: http://philly.blog.hu/2011/01/19/10_dolog_12Akers pedig nálam egyértelműen maradna!
több mint 13 éve
Turgo-nak (GB DL-coach) én is örülnék.Úgy tűnik Akers folytatja és reméli, hogy az Eagles-nél:
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20110119_Akers_expects_to_be_kicking_next_season.html
Örülnék, ha jövőre is nálunk játszana.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na, ennek a D line coach dolognak örülnék. Washburn upgrade lehet, a tehetség úgy gondolom megvan a dline-ban, csak a konzisztencia nem volt. A DC-re nagyon várok, és továbbra se igazán örülnék az első 3 névnak, tehát se Mora, se Jauron, se Davis. Davistől félek a legjobban, a másik kettő azért megoldhatná a feladatot, de vmi új jelöltnek jobban örülnék, pl a GB DL coachának.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Szerintem Reidék már megegyeztek valakivel és ő kérte Washburnt. Legalábbis nagyon remélem. Most van az, hogy nem szabad a lóvét sajnálni jó edzőkre.Somebody08: Nagyon durvákat tudsz kitalálni. Blogon is ami van az eszméletlen. Te lefekvés előtt ilyeneken töröd a fejed? 😀
több mint 13 éve
Zordich-nak én is örülnék ha feljebb lépne, lehet hogy még a pályára is beférne 😀Meglátjuk mi lesz szerintem Jauron lesz vagy valaki az NCAAból.JanekEgyelőre én is Jauront látom a legesélyesebbnek és a legmegfelelőbbnek is. Trgovac esetleg jöhetne D-line coachnak. A Packers vagy a Steelers védelmi stábjából nem nagyon látok mást, aki szó kerülhetne nálunk pozíciós edzőként.
Ha viszont Jauron előlépne, akkor mehetne Zordich DB coachnak. Talán már eleget csicskázott és rá lehet bízni ezt a feladatot.Szabler
Reménykedem hogy Dawk is hazatér majd visszavonulása után.
több mint 13 éve
Titans defensive line coach Jim Washburn has reportedly been in discussions with the Eagles about a position on their defense.adam8Igen, róla már esett szó korábban. A Titans-tól még el tudnám képzelni Tim Hauck-ot nálunk, mint DB coach. Ő 1999-2001 között volt Eagles-játékos és anno ő vetett véget egy kemény szereléssel Michael Irvin karrierjének.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Titans defensive line coach Jim Washburn has reportedly been in discussions with the Eagles about a position on their defense.
több mint 13 éve
Meglátjuk mi lesz szerintem Jauron lesz vagy valaki az NCAAból.JanekEgyelőre én is Jauront látom a legesélyesebbnek és a legmegfelelőbbnek is. Trgovac esetleg jöhetne D-line coachnak. A Packers vagy a Steelers védelmi stábjából nem nagyon látok mást, aki szó kerülhetne nálunk pozíciós edzőként.
Ha viszont Jauron előlépne, akkor mehetne Zordich DB coachnak. Talán már eleget csicskázott és rá lehet bízni ezt a feladatot.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Meglátjuk mi lesz szerintem Jauron lesz vagy valaki az NCAAból.
több mint 13 éve
Én azért szétnéznék a ravens edzői stábjában is...Hát onnan már mindenkit elvittek, Pagano lett a HC, a korábbi DC, Mattison pedig Michigan-ben landolt. Nem tudom ki jöhetne, de én jelenleg egy Ravens, Steelers, Packers chain-crew tagot is szívesebben látnék, mint mondjuk Morát 😊
Jim viszonozhatná a neveltetését 😊Janek
több mint 13 éve
Én azért szétnéznék a ravens edzői stábjában is...Jim viszonozhatná a neveltetését 😊
több mint 13 éve
Tárgyalunk a Titans veterán edzővel, Jim Washburn-nel. De nem DC posztra, nem D-Line edzőnek. Érdekes lenne, ha előbb van poszt edző, mint koordinátor. Ember azt várná, hogy Reid engedi, hogy koordinátor mondja, kit szeretne DLine kócsnak.deny79Nem csodálom, hogy meg akarjuk szerezni, azok után amit Babin-nak művelt. 😀
Én örülnék neki, csak hát ugye itt is kérdéses a motiváció. Itt is "csak" DL-edző lenne. Bár gondolom többet keresne nálunk.
Igaz, hogy azért szinte mindig ott volt neki egy KVB, Albert, Kearse, de én nagyon örülnék neki.
lol...wikipédián már megszereztük 😀
a zöld szín összzavart 😀 még nem biztos...
After talking to sources tonight I'll be surprised if #Titans defensive line coach Jim Washburn doesn't leave for Eagles.
(meglepődne, ha Jim Washburn nem lenne Eagle)
több mint 13 éve
Tárgyalunk a Titans veterán edzővel, Jim Washburn-nel. De nem DC posztra, nem D-Line edzőnek. Érdekes lenne, ha előbb van poszt edző, mint koordinátor. Ember azt várná, hogy Reid engedi, hogy koordinátor mondja, kit szeretne DLine kócsnak.Egyébként Jim védőfal edző Tennessee-ben, nem is rossz. Mondjuk azt tartják róla, csak minőségi emberekből képes jó egységet alkotni. Tehát első körösek legyenek, meg ilyen 😊 Dixon és Trent Cole nem első körös, de egyik óriási potenciállal bír, másik meg befutott már, illetve Graham-Bunkley-Patterson első körös, így okés. Én amúgy örülnék Washburn-nek, kérdés, ugyanazért a posztért vállt-e, max magasabb fizut kap itt...
több mint 13 éve
Dungy-n gondolkodtam, hogy beírjam, mint egyik személyes kedvencem, de esélytelen sajnos, ő vagy HC lesz, vagy Vick-mentor 😊Idei pickein itt összeírva, illetve egy kis elmélkedés, milyen komp pick járhat, kiért, hányadik kör, miért is kapjuk. Egyedi, kérdezz-felelek formában: http://philly.blog.hu/2011/01/19/draft_valasztasi_jogok
több mint 13 éve
Mondok egy "komolyat"!Ez hatalmas és erre már én is gondoltam de ilyen jól eszembe se jutott megfogalmazni 😀 😀 😀 El tudnád ezt juttatni Reidnek meg Dungy-nak hátha összejön a végén még PM is idejönne firss levegőért meg egy újabb gyűrűért de csak miután Vickkel is nyertünk már egyet és Indyben végképp kikopott alóla a csapat :cool:
Én tudom, hogy mi történt! Reid, még mielőtt elment volna nyaralni, beugrott Tony Dungy-hoz és leüvöltötte a fejét:
Andy: "Ide figyelj Tony! Elegem lett a Philly szurkolókból, már tervbe vettem hogy elküldöm McNabb-et, ami sikerült is és azt vártam, hogy az építkezés jegyében majd jöhet egy-két nyugis év. Kolb lealibizik nekünk három 8-8-as szezont, én meg feltöltődök, összeszedek pár használható arcot, aztán újra nekiugrunk ennek a Playoff biznisznek. Erre jössz Te, meg a börtönviselt haverod és bepróbálkoztok, jössz a hülye "mindenki megérdemel még egy esélyt" szövegeddel, csak mert tudod, hogy a fiaim is ülnek, én meg befogadom ezt a gyereket. Az első év még rendben is volt, de aztán jött az az idióta Matthews, és nézd mi lett! Bejutottunk a rájátszásba, sőt, a gyerekből majdnem MVP lett! Most mi a szart csinálok? McNabb-et még el tudtam küldeni, utálták, mert nem nyert SB-t, pedig azt ezek szerint az idióták szerint bárki meg tudja csinálni. De most ezzel a Vick gyerekkel mit csináljak? El nem küldhetem! Most megint Playoff esélyesek lettünk évekre előre! De védelem nélkül ez nem fog menni! Márpedig védelmünk nincs! És tudod ki fog ezen változtatni?"
Tony: "Nem, Andy. Fogalmam sincs." - itt jelentőségteljesen beleszürcsöl a forrócsokijába, amit egy Payton Manning-fej alakú bögréből iszik - "Kicsoda?"
Andy: "Hát Te, bazdmeg, Tony! Te! Visszajössz és megeszed, amit nekünk főztél! Mi leszünk az NFL Stan és Pan-ja, úgyhogy kezdj el csomagolni! Most elmegyek nyaralni. Megvárjuk, amíg Phillyben mindenki anyázik, hogy miért akkor áztatom a zsíros seggemet, amikor DC kellene, aztán hazaérek és bejelentjük a nagy hírt és mindenki engem fog imádni."
Tony: "És mi lesz, ha azt mondom, hogy nem?"
Andy: "Akkor megmondom a Colts szurkolóknak, Jim Caldwell egy lúzer."
Tony: "Ezt mndenki tudja, Andy..."
Andy: "Igen, de megmondom, hogy te is tudtad, amikor ráhagytad a csapatot és nem szóltál senkinek, hogy ennek nem lesz jó vége."
Tony: "Na jó, meggyőztél, legyen egy öt éves szerződés, szólok Laurennek, hogy csomagoljon egy szendvicset neked."
Andy: "Legyen kettő..."
Tony: "Oké, szólj ha hazaértél, aztán utazom és bejelentjük..."
Na nekem ez a forgatókönyv megfelelne😊somebody08
több mint 13 éve
Mondok egy "komolyat"!Én tudom, hogy mi történt! Reid, még mielőtt elment volna nyaralni, beugrott Tony Dungy-hoz és leüvöltötte a fejét:
Andy: "Ide figyelj Tony! Elegem lett a Philly szurkolókból, már tervbe vettem hogy elküldöm McNabb-et, ami sikerült is és azt vártam, hogy az építkezés jegyében majd jöhet egy-két nyugis év. Kolb lealibizik nekünk három 8-8-as szezont, én meg feltöltődök, összeszedek pár használható arcot, aztán újra nekiugrunk ennek a Playoff biznisznek. Erre jössz Te, meg a börtönviselt haverod és bepróbálkoztok, jössz a hülye "mindenki megérdemel még egy esélyt" szövegeddel, csak mert tudod, hogy a fiaim is ülnek, én meg befogadom ezt a gyereket. Az első év még rendben is volt, de aztán jött az az idióta Matthews, és nézd mi lett! Bejutottunk a rájátszásba, sőt, a gyerekből majdnem MVP lett! Most mi a szart csinálok? McNabb-et még el tudtam küldeni, utálták, mert nem nyert SB-t, pedig azt ezek szerint az idióták szerint bárki meg tudja csinálni. De most ezzel a Vick gyerekkel mit csináljak? El nem küldhetem! Most megint Playoff esélyesek lettünk évekre előre! De védelem nélkül ez nem fog menni! Márpedig védelmünk nincs! És tudod ki fog ezen változtatni?"
Tony: "Nem, Andy. Fogalmam sincs." - itt jelentőségteljesen beleszürcsöl a forrócsokijába, amit egy Payton Manning-fej alakú bögréből iszik - "Kicsoda?"
Andy: "Hát Te, bazdmeg, Tony! Te! Visszajössz és megeszed, amit nekünk főztél! Mi leszünk az NFL Stan és Pan-ja, úgyhogy kezdj el csomagolni! Most elmegyek nyaralni. Megvárjuk, amíg Phillyben mindenki anyázik, hogy miért akkor áztatom a zsíros seggemet, amikor DC kellene, aztán hazaérek és bejelentjük a nagy hírt és mindenki engem fog imádni."
Tony: "És mi lesz, ha azt mondom, hogy nem?"
Andy: "Akkor megmondom a Colts szurkolóknak, Jim Caldwell egy lúzer."
Tony: "Ezt mndenki tudja, Andy..."
Andy: "Igen, de megmondom, hogy te is tudtad, amikor ráhagytad a csapatot és nem szóltál senkinek, hogy ennek nem lesz jó vége."
Tony: "Na jó, meggyőztél, legyen egy öt éves szerződés, szólok Laurennek, hogy csomagoljon egy szendvicset neked."
Andy: "Legyen kettő..."
Tony: "Oké, szólj ha hazaértél, aztán utazom és bejelentjük..."
Na nekem ez a forgatókönyv megfelelne😊
több mint 13 éve
E szerint Jauron ma-holnap Clevelandbe repül:Most már lassan tényleg csak Reid hiányzik onnan meg mondjuk Lurie mi meg itt maradunk szegény Eagles drukkerek, csak arra várnak, hogy Reid szerződése lejárjon. Na jó befejezem az összeesküvés elméleteket de tényleg kezd sok lenni a két cspat FO s egyéb kötődése. Aztán kitudja lehet belülről próbáljuk megtörni a másik Pennsyl..-i csapat hegemóniáját a csoporton belül 😊 S még én fejezem be az összeesküvés elméleteket 😛
http://www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Jauron_reportedly_in_Cleveland.html
Az első komment jó. 😀Bébé
Amúgy félek ez a DC mizéria jobban megvisel majd minket mint a tavalyi QB mizéria. Egy új QBt sem egyszerű beépíteni egy rendszerbe még akkor sem ha nem egészen új de egy új edzővel védelmet összerakni, összehangolni hááát.... eltelik lehet egy két idény. Ezért is hagytam volna még egy idényt SMcD-nek de hát már mindegy. Itt érződik JJ hiánya és bár nem kívánom a Steel is könnyen hasonlóan járhat mikor Dick leteszi a lantot. Nem véletlenül marasztalták ha szerencséjük van neki jobban sikerül az utódját megtalálni kinevelni. Szóval bár még messze van és a jövő évi sorsolásunk valamivel könnyebnek tűnik mint az idei első blikkre lehet némi böjt vár ránk a PO-t illetően. De ne legyen igazam!
S még egyszer köszi azt a rengeteg munkát, amit blogon végeztek sajnálom, hogy angol s szakmai tudásom hiánya miatt nem tudok hozzátenni.
több mint 13 éve
Trgovac szerintem is csak faledzőnek lenne az igazi, de úgy nem fogja elhagyni Green Bayt, mert mér tenné?Menjen-maradjon is folytatódik majd, csak ugye annak az alapja külföldi oldal, és elkapók óta nem írtak semmit, azóta a DC dolog fut ott is.
több mint 13 éve
E szerint Jauron ma-holnap Clevelandbe repül:http://www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Jauron_reportedly_in_Cleveland.html
Az első komment jó. 😀
több mint 13 éve
Mennyi esélyt láttok arra, hogy valakit elhozzunk a maradék négy csapat alacsonyabb edzői beosztással rendelkező edzői közül (lásd Mike Trgovac)? Ha azt vesszük, hogy Reid csak a jövőhéten jön haza a seggáztatásból, akkor addigra már lesz két új kiesőnk és velük már lehet tárgyalni. Az a bj, hogy én a Packersnek szurkolok a maradék négyből, de jól jönne, ha kiesnének és valakit tudnánk onnan újítani (D-line, LB, DB edzőt, tök mindegy, csak benne legyen a Packers vér😊.somebody08Van rá esély mivel gyakran előfordul, hogy sikeres szezon után távoznak a csapatrész coach-ok.
Trgo-ról már írtam hogy nem igazán szeretném coordinatornak. Carolinai tevékenysége eléggé ingadozó volt, utolsó 2 éve elég rossz volt, viszont előtte voltak top10-es védelmei. D-line coach-nak meg nem jönne szvsz, mert a Packersben is az.
Akkor inkább legyen Greene a LB coach. De azt se bánnám ha Trgo jönne és rám cáfolna 😊
több mint 13 éve
Én már úgy vagyok vele, hogy fogalmam nincs. Több név is szóba került, de sok konkrétumot nem lehet találni. Andy mondjuk lehet, hogy a Super Bowl utánig vár mert már van is egy kiszemeltje. Nem igazán tudom, de nagyon remélem hogy jó döntést sikerül hozni.Shawn84Csak az a baj, hogy közbe lemegy a 2 fő college "all-star gála".
Pedig nem lenne hátrány, ha vmelyiken már ott lenne a DC-nk.
Igaz Andy-ék tavaly is kihagyták a Senior Bowl első napjait. (a légi-közlekedéssel volt vmi)
Ha már posztcoach jön, akkor DL, vagy LB coach legyen a DC-nk. Ezek a posztok tele vannak nálunk fiatal, jó fizikai adottságokkal rendelkező játékosokkal.
több mint 13 éve
Mennyi esélyt láttok arra, hogy valakit elhozzunk a maradék négy csapat alacsonyabb edzői beosztással rendelkező edzői közül (lásd Mike Trgovac)? Ha azt vesszük, hogy Reid csak a jövőhéten jön haza a seggáztatásból, akkor addigra már lesz két új kiesőnk és velük már lehet tárgyalni. Az a bj, hogy én a Packersnek szurkolok a maradék négyből, de jól jönne, ha kiesnének és valakit tudnánk onnan újítani (D-line, LB, DB edzőt, tök mindegy, csak benne legyen a Packers vér😊.somebody08Sztem már rég megegyeztek csak megvárják míg Reid visszajön a pihenésből.(az se véletlen,hogy nem olvashatunk mostanában Jauronról,hogy ide vagy oda készülne interjúra 😉 )
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Mennyi esélyt láttok arra, hogy valakit elhozzunk a maradék négy csapat alacsonyabb edzői beosztással rendelkező edzői közül (lásd Mike Trgovac)? Ha azt vesszük, hogy Reid csak a jövőhéten jön haza a seggáztatásból, akkor addigra már lesz két új kiesőnk és velük már lehet tárgyalni. Az a bj, hogy én a Packersnek szurkolok a maradék négyből, de jól jönne, ha kiesnének és valakit tudnánk onnan újítani (D-line, LB, DB edzőt, tök mindegy, csak benne legyen a Packers vér😊.somebody08Én már úgy vagyok vele, hogy fogalmam nincs. Több név is szóba került, de sok konkrétumot nem lehet találni. Andy mondjuk lehet, hogy a Super Bowl utánig vár mert már van is egy kiszemeltje. Nem igazán tudom, de nagyon remélem hogy jó döntést sikerül hozni.