NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Állítólag tényleg elindult a védelmi tisztogatás, sokak szerint egyedül Jauron úszhatja meg. Ő vagy marad posztján, vagy koordinátor lesz, de teljesen új stáb áll össze. Nem rossz elképzelés, mert tény, az offense-nek egy jó falra van szinte szüksége lassan csak.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát én nagyon örülök 😀Nem véletlenül hoztam fel pár napja McDermott menjen rigmust, de nem hittem hogy menni fog. Nem volt megfelelő játékosanyaga, viszont ehhez az anyaghoz kevés volt a teljesítmény, és ami a legelkeserítőbb, hogy a szezon előrehaladtával egyre szarabbak lettünk. Az Indi meccs volt a kivétel, egyébként kevesek voltunk, egyre kevesebb TO-t, sack-et mutattunk be.
A nagy kérdés: ki legyen az új. Hát eddig nem nagyon vagyok elragadtatva a nevektől. Igazából sem Mora, sem Jauron nem mozgatja meg annyira a gondolataimat, Davist meg nagyon nem akarom. Ha közülük kell választani, akkor Jauron.
Egy valamit nem szabad figyelmen kívül hagyni: eddig eléggé opportunisztikus védelmünk volt, viszont teljesen új az O, tele van playmakerekkel, lehet hogy ehhez az O-hoz elég lenne egy stabil stop D. Jauron inkább konzervatív D edző, ha őt léptetik elő, akkor lehet hogy egy ilyen irányba mozdulunk el. Akit nagyon szívesen látnék még, az Winston Moss, aki a GB lb edzője.
több mint 13 éve
Elméletileg kirúgtuk a Dline coach-unkat, Rory Segrest-et:Beindul a tisztogatás. 😊
http://www.csnphilly.com/01/16/11/Source-Birds-fire-d-line-coach-as-overha/landing_eagles.html?blockID=392325&feedID=692
Ennek nagyon örülök. Még az LB coach van vissza.Bébé
In addition to Jim Mora, secondary coach Dick Jauron and former Cardinals DC Billy Davis are candidates to replace Sean McDermott as the Eagles' defensive boss.
Davis' defense in Arizona finished near the bottom of the league in all categories in 2010. He appears to be out-classed by former head coaches Mora and Jauron. Mora comes from the same coaching tree as Andy Reid and the two share many friends around the league. Jauron has an inside edge as a holdover on Reid's 2010 staff. The final decision could be delayed as Reid was reportedly scheduled for vacation this weekend.
Mora-t még a Denverrel is szóba hozzák.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Elméletileg kirúgtuk a Dline coach-unkat, Rory Segrest-et:http://www.csnphilly.com/01/16/11/Source-Birds-fire-d-line-coach-as-overha/landing_eagles.html?blockID=392325&feedID=692
Ennek nagyon örülök. Még az LB coach van vissza.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Nekünk ez egyenlőre kevés. Tapasztalt jó DC kellene. Jauronnal nemtom most akkor mi van. Inkább akkor őt szeretném mint Morát. Morát nagyon nem szeretem, és rohadtul be is bukott mindenhol edzőként.Azért figyelni kell azt is milyen keret állt rendelkezésére. Ha megnézem egyik védelem összetétele sem volt olyan minőségű mint nálunk. Egyébként Arizonában nem 3-4-et játszottak?Shawn84Igen ebben igazad van, de azért ennél többet is kihozhatott volna belőlük.
McDermott-ra pedig már vadásznak. Tartom azt, hogy ha beletanul a playcallingba (lehet h 1 év, lehet 10, lehet h soha), akkor nagyon jó DC lesz belőle.Bébé
Egyébként a Houston kirúgta ugye a DC-t. Nemtom a nevét, de ő sem rossz ám. Idén is csak azért volt olyan szar a védelmük, mert nincs egy normális secondary játékosuk.
több mint 13 éve
Azért figyelni kell azt is milyen keret állt rendelkezésére. Ha megnézem egyik védelem összetétele sem volt olyan minőségű mint nálunk. Egyébként Arizonában nem 3-4-et játszottak?Shawn84Igen ebben igazad van, de azért ennél többet is kihozhatott volna belőlük.
McDermott-ra pedig már vadásznak. Tartom azt, hogy ha beletanul a playcallingba (lehet h 1 év, lehet 10, lehet h soha), akkor nagyon jó DC lesz belőle.
több mint 13 éve
de,tehát ő is kizárva.Azért figyelni kell azt is milyen keret állt rendelkezésére. Ha megnézem egyik védelem összetétele sem volt olyan minőségű mint nálunk. Egyébként Arizonában nem 3-4-et játszottak?Akkor már inkább Davist. Ő azért nem rakott össze olyan rossz védelmet Arizónában.Shawn84Azonban Friscoban sikerült összehoznia két ritka szar évet. (32, 26)
Cards D# idén 29, előtti pedig középmezőny.
Akkor már inkább Mora.Bébé
Shawn84
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Azért figyelni kell azt is milyen keret állt rendelkezésére. Ha megnézem egyik védelem összetétele sem volt olyan minőségű mint nálunk. Egyébként Arizonában nem 3-4-et játszottak?Azonban Friscoban sikerült összehoznia két ritka szar évet. (32, 26)Akkor már inkább Davist. Ő azért nem rakott össze olyan rossz védelmet Arizónában.Shawn84
A híradások szerint Andy már beszélt Mora-val. Mora-t érdekli az ügy. Ajánlattétel még nem volt.
Hát Mora se váltotta meg a világot anno Frisco-ban és Atlantaban sem volt vmi brutál D#.Bébé
Akkor már inkább Mora.Bébé
Én Reid helyében azért az egyetemen is körbenéznék. Ott is van sok rohadtul jó edző.
több mint 13 éve
Azonban Friscoban sikerült összehoznia két ritka szar évet. (32, 26)Akkor már inkább Davist. Ő azért nem rakott össze olyan rossz védelmet Arizónában.Shawn84Jim Mora-t is esélyesként emlegetik hozzánk. (Korábban Atlantában és Seattleben ő főedző is volt, még Vick-et is edzette.)deny79
A híradások szerint Andy már beszélt Mora-val. Mora-t érdekli az ügy. Ajánlattétel még nem volt.
Hát Mora se váltotta meg a világot anno Frisco-ban és Atlantaban sem volt vmi brutál D#.Bébé
Akkor már inkább Mora.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Akkor már inkább Davist. Ő azért nem rakott össze olyan rossz védelmet Arizónában.Jim Mora-t is esélyesként emlegetik hozzánk. (Korábban Atlantában és Seattleben ő főedző is volt, még Vick-et is edzette.)deny79
több mint 13 éve
Jim Mora-t is esélyesként emlegetik hozzánk. (Korábban Atlantában és Seattleben ő főedző is volt, még Vick-et is edzette.)deny79
Hát Mora se váltotta meg a világot anno Frisco-ban és Atlantaban sem volt vmi brutál D#.
több mint 13 éve
Rob Ryan lett a Dallas DC-je, így ő biztosan nem köt ki nálunk.Jim Mora-t is esélyesként emlegetik hozzánk. (Korábban Atlantában és Seattleben ő főedző is volt, még Vick-et is edzette.)
Billy Davist is már. Ő régen Cards DC volt.
több mint 13 éve
Akkor legyen Peterson 😀Persze, edző nélkül nehéz tervezni. 😀 Szerintem is marad egyébként a 4-3, a 3-4 csak az én kedvencem. De nincs bajom persze 4-3-mal se, főleg egy JJ-félével 😊Ne álmodozzunk, Amu szerintem nem megy túl a Cowboyson!somebody08
Volt mai SNT-ben egy mock draft, ebben Aaron Williams CB-t húznánk Texas-ról. Poszt stimmelős, bár nekem nem tetszene e mock alapján, hogy nem trade-lünk fel 13. helyig Amukamara-ért.deny79
több mint 13 éve
Persze, edző nélkül nehéz tervezni. 😀 Szerintem is marad egyébként a 4-3, a 3-4 csak az én kedvencem. De nincs bajom persze 4-3-mal se, főleg egy JJ-félével 😊Ne álmodozzunk, Amu szerintem nem megy túl a Cowboyson!
Volt mai SNT-ben egy mock draft, ebben Aaron Williams CB-t húznánk Texas-ról. Poszt stimmelős, bár nekem nem tetszene e mock alapján, hogy nem trade-lünk fel 13. helyig Amukamara-ért.deny79
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Persze, edző nélkül nehéz tervezni. 😀 Szerintem is marad egyébként a 4-3, a 3-4 csak az én kedvencem. De nincs bajom persze 4-3-mal se, főleg egy JJ-félével 😊Én maradok még Aso-nál 😀 Egyébként Williamsnél jobb CB is elérhető lesz még, akkor is ha nem tradelünk fel.
több mint 13 éve
Persze, edző nélkül nehéz tervezni. 😀 Szerintem is marad egyébként a 4-3, a 3-4 csak az én kedvencem. De nincs bajom persze 4-3-mal se, főleg egy JJ-félével 😊Volt mai SNT-ben egy mock draft, ebben Aaron Williams CB-t húznánk Texas-ról. Poszt stimmelős, bár nekem nem tetszene e mock alapján, hogy nem trade-lünk fel 13. helyig Amukamara-ért.
több mint 13 éve
Szerintem ne fussunk ennyire előre.Közel se biztos hogy változik a felállás. Amíg nem tudni, hogy ki lesz az új DC addig felesleges ilyen messze menni.Shawn84Csak elméleti síkon ment a találgatás, Deny felvetése alapján. A csapathoz közeli források szerint úgy néz ki marad a 4-3.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Szerintem ne fussunk ennyire előre.Közel se biztos hogy változik a felállás. Amíg nem tudni, hogy ki lesz az új DC addig felesleges ilyen messze menni.
több mint 13 éve
Kezdő Lb sorunk még simán meglehetne Cole-Bradley-Chaney-Graham , de cseréink már nem igen lennének.Jordant és Fokou-t még úgy ahogy el tudom képzelni csere ILB-nek. Talán Clayton is 3-4-es ILB volt az egyetemen,
De nyílván ebben az esetben azért kéne még a FA-ról és a draftról embereket hozni. Főleg OLB-ket.
Szal az LB poszt miatt annyira nem aggódnék, de a fal már erősen kétséges lenne.
Dixon, Laws és talán Bunkley. Patterson-t nem tudnám elképzelni 3-4-es DE-nek. Szal ide kezdő embereket kéne hozni.
Ha maradunk 4-3-ban akkor is kell új embereket hozni. Ez a D# még 4-3-ban sincsen kész.
Összességében azért elég kevés az esély, hogy átállunk. Bár ha Reid-et meggyőzi az új DC, akkor persze benne van.
több mint 13 éve
Graham és Cole OLB lenne 3-4-ben, egy kicsit talán le kéne adniuk, de nem sokat (4-5 font).😀Így kezdtem, amikor felvetettem 3-4-et, csak valahogy ezen mindenki átsiklott 😀deny79Ne beszéljetek hülyeségeket! Mi az hogy nincs emberünk? És az kamu-IR sztár Sapp? 😀somebody08
Nose Tackle-nek képzelted őt el, vagy 3-4-es DE-nek? 😀
Oké, persze, ő lehetne egy OLB, Bradley-Clayton ILB, de másik OLB nálam nem Sims, és Graham se 3-4-es DE, Dixon se 3-4 NT, Trent Cole se 3-4-es DE.deny79
A fallal lennének gondok 3-4-ben, Dixon NT-nek nem lenne elég nagy, talán Laws lehetne 3-4 DE.
több mint 13 éve
😀Ne beszéljetek hülyeségeket! Mi az hogy nincs emberünk? És az kamu-IR sztár Sapp? 😀somebody08ne is tervezzünk 3-4-et,egyáltalán nincs emberünk ehhezNewmanÍgy kezdtem, amikor felvetettem 3-4-et, csak valahogy ezen mindenki átsiklott 😀deny79
Nose Tackle-nek képzelted őt el, vagy 3-4-es DE-nek? 😀
Oké, persze, ő lehetne egy OLB, Bradley-Clayton ILB, de másik OLB nálam nem Sims, és Graham se 3-4-es DE, Dixon se 3-4 NT, Trent Cole se 3-4-es DE.
több mint 13 éve
Ne beszéljetek hülyeségeket! Mi az hogy nincs emberünk? És az kamu-IR sztár Sapp? 😀ne is tervezzünk 3-4-et,egyáltalán nincs emberünk ehhezNewmanÍgy kezdtem, amikor felvetettem 3-4-et, csak valahogy ezen mindenki átsiklott 😀deny79
több mint 13 éve
Nem bánkódom a kirúgás miatt,ha valamiben utolsó szar vagy akkor azon változtatni kell.Az emberanyag nem volt ennyire rossz,hogy ennyire átszaladjanak rajtunk az EZ környékén.Ha 20%al kevesebb TD -t kapunk akkor most mi mennénk a döntőbe...
több mint 13 éve
kaptál egy +t😀Kb azt, hogy ez nem egy hirtelen fordulat Reid részéről, a döntés már korábban megvolt, csak Andy segiteni akart állást találni Seannak, aki viszont nem vállalta, hogy "kisebb" pozicióban itt maradjon...oz_mandiasSource said this wasn't a 180 by Andy; decision was made but Reid wanted to help Sean find another job. Sean won't be back in lesser role.BébéEz a rész mit jelent pontosan (vagy kb 😊 )? köszidande
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kb azt, hogy ez nem egy hirtelen fordulat Reid részéről, a döntés már korábban megvolt, csak Andy segiteni akart állást találni Seannak, aki viszont nem vállalta, hogy "kisebb" pozicióban itt maradjon...Source said this wasn't a 180 by Andy; decision was made but Reid wanted to help Sean find another job. Sean won't be back in lesser role.BébéEz a rész mit jelent pontosan (vagy kb 😊 )? köszidande