Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Szerintem Casey-ben azért potenciál van erősen. Nagyon ösztönösnek tűnik, már most. Foci IQ-ja is jó, de nem azonnal bevethető, tény.
Aso meg jó lenne, de várhatólag álom marad. Szerencsére, mély a CB class 😀deny79
Nem mondtam hogy nincs benne potenciál, de nem szabad összekeverni a bátyjával. Viszont gond nélkül be tudna szállni Bradley helyére ha úgy adódik, meg szélen is lehetne használni.Shawn84
Casey szerintem pont az azonnal bevethető kategória,Senior Bowlon nekem passz ellen sem tűnt elveszettnek,nyilván a missmatcheket kerülni kell (vs WR)Passz ellen csak azért nem jó,mert nem jó pass rusher,ennyi.Számomra a legnagyobb különbség közte és a bátyja között az erőbeli különbség és nem Casey javára....Newman
Szerintem az idei classban sok hasonló képességű LB, van. Ki ebben jobb ki abban. Én legalább 5 embert tudnék mondani akik közül bárki jöhetne. Olyan kell aki az elejétől kezdő tudna lenni.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Szerintem Casey-ben azért potenciál van erősen. Nagyon ösztönösnek tűnik, már most. Foci IQ-ja is jó, de nem azonnal bevethető, tény.
Aso meg jó lenne, de várhatólag álom marad. Szerencsére, mély a CB class 😀deny79
Nem mondtam hogy nincs benne potenciál, de nem szabad összekeverni a bátyjával. Viszont gond nélkül be tudna szállni Bradley helyére ha úgy adódik, meg szélen is lehetne használni.Shawn84
Casey szerintem pont az azonnal bevethető kategória,Senior Bowlon nekem passz ellen sem tűnt elveszettnek,nyilván a missmatcheket kerülni kell (vs WR)Passz ellen csak azért nem jó,mert nem jó pass rusher,ennyi.Számomra a legnagyobb különbség közte és a bátyja között az erőbeli különbség és nem Casey javára....

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Vicket tagelitek, Kolbra meg várjátok az offereket:
http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=6073930&campaign=rss&source=twitter&ex_cid=Twitter_espn_6073930
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 752 — No one likes us, cause no one like us
Így nem is csodálom, hogy kihagyta a kettőt.
Jobb lett volna, ha hazamegy, és más végzi helyette. Egyértelmű, hogy első a kislánya, és csak utána jöhet a munka.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Akers-ről írás, hogy mi is volt az a bizonyos személyes probléma a WC héten:
http://www.philly.com/philly/sports/eagles/20110130_More_to_struggle_of_Eagles__Akers_than_missed_kicks.html
Közel sem értek mindent, de annyit kiszűrtem belőle, hogy a GB meccs másnapján tudta meg (bizonyosodott be), hogy a lánya rákos.
Ahogy a felesége is mondta, ott volt a meccsen, de mégse volt ott.
A rúgóknál meg fokozottan kijön az, ha az ember nincsen ott 100%-osan fejben.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Akers kislányáról a Packers meccs előtt derült ki, hogy rákos.

több mint 13 éve
Perry-től egy nyilatkozat:

"I think I'm ready (to be a coordinator), I've done my apprenticeship," Perry told The Virginian-Pilot. "I've been around some great football minds. I'm patiently waiting for my opportunity, knowing that eventually something will come up."

Fordítás, annak aki nem ért külhoniul:
"Úgy gondolom készen állok (hogy koordinátor legyek), letudtam a tanulóidőmet" mondta Perry a The Virginian-Pilot-nak. "Voltam néhány nagyszerű futball elme körül. Türelmesen vártam a lehetőségemre, tudva, hogy végül valami elő fog jönni."

Nem a legszebb magyarsággal, de a lényeg kivehető 😉

philadelphiaeagles.com-ról van, itt a teljes cikk, amiben arról is írnak, hogy kérdéses mennyire engedné a Packers egy NFC riválishoz edzőit.
http://www.philadelphiaeagles.com/bloghead/

több mint 13 éve
Nem mondtam hogy nincs benne potenciál, de nem szabad összekeverni a bátyjával. Viszont gond nélkül be tudna szállni Bradley helyére ha úgy adódik, meg szélen is lehetne használni.
több mint 13 éve
LB sorba Casey Matthews draftról. Szerintem erős oldalon is frenetikus lenne, nem csak mint MLB. Reális esélyünk is lehet rá, mert későbbi körre rakják.

O-Line-be nincs tippem jelenleg...

Még nem tisztult le bennem teljesen, hogy mit kellene még javítgatnunk, van bőven azért, de úgy prioritást élvezően még vannak bennem viták, önnön magammal 😂Desert Eagle .5o
Casey Matthews azért nem olyan jó mint a bátyja. Gyorsnak tűnik, meg nagyon keményen hajt viszont passz ellen nem túl jó. Nekünk meg fontos hogy olyan LB-k legyenek akik passz ellen is tudnak védekezni mert ha nem akkor az van ami tavaly, hogy szétpasszolnak minket.Shawn84
No most gondolkodtam ezen kicsit.
Sok minden fontos számunkra. Ha pl Aso lenne a CB, akkor a passok nagyobb százaléka érkezne középre, mivel a két cornerünkre dobni halálos ítélet lenne. Szóval ebben az esetben igazad lehet, és olyan LB kellene aki a passz ellen is rendben van. Noha a blogon olvastam olyat is, hogy Caseyben minden téren nagy a potenciál, mert rendkívül jól olvassa a playeket, és atletikussága is folyamatosan fejlődik. (talán a súlypontemelkedése ami nagyot fejlődött, ha jól emlékszem).
Lehet hogy azonnali megoldásnak nem, de későbbiekben akármi is válhat belőle.
Te akkor kire raknád a voksod? Herzlich mondjuk? Megszerezhető nekünk?Desert Eagle .5o
Én most azt mondanám, hogy 3. kör környékén Mason Foster, Dontay Moch, Colin McCarthy vagy Kelvin Sheppard és Mark Herzlich is van olyan jó mint Matthews. De még mindenkit nem tudtam igazán megnézni, még jelenleg is nyomom a College meccseket és direkt figyelem a need posztjainkon játszókat.

De ha egyet kell mondjak akkor Mason Foster. Persze közülük mindenkinek meg van a kis kedvence. Nekem Foster, McCarthy, és Matthews. Lényegében tök mindegy mert mindegyik jobbá teheti az LB sort.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
Nos az én véleményem az, hogy a következő emberekkel lennék elégedett jövőre:

DC-re nehéz mondani, nekem egyértelmúnek tűnik, hogy a SB végére várnak, mert egy esetleges győzelemmel a Packerstől érkezhet valaki. Steelerstől nem hinném.

CB-re alap, hogy Aso kell. Az Aso - Asa páros killer lenne 😀

LB sorba Casey Matthews draftról. Szerintem erős oldalon is frenetikus lenne, nem csak mint MLB. Reális esélyünk is lehet rá, mert későbbi körre rakják.

Még nem tisztult le bennem teljesen, hogy mit kellene még javítgatnunk, van bőven azért, de úgy prioritást élvezően még vannak bennem viták, önnön magammal 😂Desert Eagle .5o
Casey Matthews azért nem olyan jó mint a bátyja. Gyorsnak tűnik, meg nagyon keményen hajt viszont passz ellen nem túl jó. Nekünk meg fontos hogy olyan LB-k legyenek akik passz ellen is tudnak védekezni mert ha nem akkor az van ami tavaly, hogy szétpasszolnak minket.Shawn84
Mindenki Matthewst akarja. 😀 Hosszútávú befektetésnek nem rossz.3. körre várják.
Aso-t is nagyon akarjuk,de abban nem vagyok biztos,hogy nálunk landol.Sztem jól elvan ő Oaklandben.Meg nem is fiatal mi meg fiatalítunk vagy mi... 😊 Nagy luxus lenne 2 drága öregedő CB-t tartani ezért én inkább a draftban bízok.Ezzel az erővel simán megtarthattuk vna Brownt.(nem egy szint ,de nekünk most pont elég lenne)Persze nem tiltakozom ha mégis jön. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve

No most gondolkodtam ezen kicsit.
Sok minden fontos számunkra. Ha pl Aso lenne a CB, akkor a passok nagyobb százaléka érkezne középre, mivel a két cornerünkre dobni halálos ítélet lenne. Szóval ebben az esetben igazad lehet, és olyan LB kellene aki a passz ellen is rendben van. Noha a blogon olvastam olyat is, hogy Caseyben minden téren nagy a potenciál, mert rendkívül jól olvassa a playeket, és atletikussága is folyamatosan fejlődik. (talán a súlypontemelkedése ami nagyot fejlődött, ha jól emlékszem).
Lehet hogy azonnali megoldásnak nem, de későbbiekben akármi is válhat belőle.
Te akkor kire raknád a voksod? Herzlich mondjuk? Megszerezhető nekünk?

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Aso meg jó lenne, de várhatólag álom marad. Szerencsére, mély a CB class 😀
több mint 13 éve

DC-re nehéz mondani, nekem egyértelmúnek tűnik, hogy a SB végére várnak, mert egy esetleges győzelemmel a Packerstől érkezhet valaki. Steelerstől nem hinném.

Casey Matthews azért nem olyan jó mint a bátyja. Gyorsnak tűnik, meg nagyon keményen hajt viszont passz ellen nem túl jó. Nekünk meg fontos hogy olyan LB-k legyenek akik passz ellen is tudnak védekezni mert ha nem akkor az van ami tavaly, hogy szétpasszolnak minket.
több mint 13 éve

Még nem tisztult le bennem teljesen, hogy mit kellene még javítgatnunk, van bőven azért, de úgy prioritást élvezően még vannak bennem viták, önnön magammal 😂

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Fullback szituésönről egy cikk hivatalos honlapon: http://www.philadelphiaeagles.com/news/Story.asp?story_id=23317
több mint 13 éve
Off. Este 10-kor Senior Bowl. Aki a prospecteket akarja játék közben is látni annak kötelező.
több mint 13 éve
Én megszoktam tenni bevezőben 😀

Na, de más, ami már nem OFF:
Darren Perry egyre gyakrabban hangzik el, mint leendő DC-nk. A bökkenő az, hogy Al Davis bácsi és a Fosztogatói is beszálltak érte elvileg az érdeklődők sorába. Remélem nem vágyakozik vissza Oakland-be, ha már tényleg őt akarjuk majd.
Perry-nek egyébként a "képzése" elég jó, játékosként Penn State és Steelers, de már itt is jó edzői voltak. Majd asszisztensként dolgozott LeBeau (mostani Steelers védelmi guru), Capers (Packers védelmi guruja jelenleg) és Rob Ryan (jelenleg 'Boys DC-je) alatt is, illetve Joe Paterno (Hall of Fame coach NCAA-ben, 1966-tól a Penn State főedzője, még most is) és Bill Cowher (már visszavonult, de pl. 2005-ben SB győztes lett Pittsburgh-gel) főedzők kezei alatt is.

Perry amúgy nagyon 3-4-es edző, mind a Penn State, mind a Steelers, mind a Packers 3-4-ezett, amikor ő ott volt. Mondjuk speciel Oaklandben 4-3 volt, illetve ő is 4-3-as szisztémában játszott anno még.
De azért nem kis játékosokat nevelt ki, segített elité válni: Polamalu, Aso, Hope. Én neki örülnék.

Ugye esélyes még Trgovac is, ne felejtsük el. Super Bowl utánig itt nem lesz még semmi, ez már nálam szinte biztos.deny79
Én sem várok addig bejelentést DC posztra. Viszont túl sokszor hangzik el a 3-4. Ennek most nem örülnék annyira, de végül is ha megnézzük embereink nagyrészt meglennének hozzá csak egy igazi NT kellene és át lehetne állni, de utána is még 2-3 szükségeltetne. Szóval én akkor sem hiszem hogy átállnánk, hiába mondogatják sokan.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én megszoktam tenni bevezőben 😀

Na, de más, ami már nem OFF:
Darren Perry egyre gyakrabban hangzik el, mint leendő DC-nk. A bökkenő az, hogy Al Davis bácsi és a Fosztogatói is beszálltak érte elvileg az érdeklődők sorába. Remélem nem vágyakozik vissza Oakland-be, ha már tényleg őt akarjuk majd.
Perry-nek egyébként a "képzése" elég jó, játékosként Penn State és Steelers, de már itt is jó edzői voltak. Majd asszisztensként dolgozott LeBeau (mostani Steelers védelmi guru), Capers (Packers védelmi guruja jelenleg) és Rob Ryan (jelenleg 'Boys DC-je) alatt is, illetve Joe Paterno (Hall of Fame coach NCAA-ben, 1966-tól a Penn State főedzője, még most is) és Bill Cowher (már visszavonult, de pl. 2005-ben SB győztes lett Pittsburgh-gel) főedzők kezei alatt is.

Perry amúgy nagyon 3-4-es edző, mind a Penn State, mind a Steelers, mind a Packers 3-4-ezett, amikor ő ott volt. Mondjuk speciel Oaklandben 4-3 volt, illetve ő is 4-3-as szisztémában játszott anno még.
De azért nem kis játékosokat nevelt ki, segített elité válni: Polamalu, Aso, Hope. Én neki örülnék.

Ugye esélyes még Trgovac is, ne felejtsük el. Super Bowl utánig itt nem lesz még semmi, ez már nálam szinte biztos.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
OFF
Srácok egy javaslat a bloggal kapcsolatosan: ha fordítások kerülnek ki akkor célszerű ("tisztább") lenne forrásmegjelöléssel kitenni a posztokat.
ON

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Megtettem helyette én az élesítést, ezzel a "ma Pro Bowl dologgal mondjuk megtévesztő, de ennyi belefér, hogy átírjam =D
Amúgy persze pár helyen eltér a véleményünk, de összeségében ők vannak nálam is talán élen.
Foster játéka nekem is nagyon tetszik, illetve általában azoké, akik a védelem5-ben benne voltak.

Játszani meg ne felejtsetek el, 2. rész, tudjátok: http://philly.blog.hu/2011/01/27/jatek_2_reszdeny79
Ezt Mayock írta, az én véleményem is eltérő több esetben is, de saját listát majd kicsit később akarok közzé tenni. Mondjuk Combine után.
több mint 13 éve
Elfelejtetted élesíteni 😊 Vagy csak később akartad...? (csak mert az van benne hogy "ma Pro Bowl", de akkor meg nem posztoltad volna ide a fórumba 😊 )Rataccess
Nem csak elbasztam. Valahogy Vasárnapi hangulatom van 😀 Tök szétszórt lettem.
Köszi, Jogos! Javítva.
Meg még felturbóztam pár képpel is.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Megtettem helyette én az élesítést, ezzel a "ma Pro Bowl dologgal mondjuk megtévesztő, de ennyi belefér, hogy átírjam =D
Amúgy persze pár helyen eltér a véleményünk, de összeségében ők vannak nálam is talán élen.
Foster játéka nekem is nagyon tetszik, illetve általában azoké, akik a védelem5-ben benne voltak.

Játszani meg ne felejtsetek el, 2. rész, tudjátok: http://philly.blog.hu/2011/01/27/jatek_2_resz
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Elfelejtetted élesíteni 😊 Vagy csak később akartad...? (csak mert az van benne hogy "ma Pro Bowl", de akkor meg nem posztoltad volna ide a fórumba 😊 )

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
A College focit kevésbé követők számára egy posztonkénti TOP 5-ös prospect rangsort tettem fel a blogra.

http://philly.blog.hu/2011/01/29/draft_ismerteto_prospect_rangsor_posztonkent#more2622772
több mint 13 éve
Pár dolog:
DeSean Jackson a sérülése ellenére marad még Hawaii-n, többek között többször is összefutott Aso-val, és próbálta rábeszélni Eagles-re (állítólag egyéni ötlet, semmilyen csapatutasítás nincs mögötte): "I talked to Nnamdi," Jackson said. "I said, 'Man, come on, Nnamdi, we need you to come sign with us,' because if we had him and Asante, oh, my God. That's very dangerous."
Sérüléséről tömören: "Injuries are a part of the game and things like that," Jackson said. "Just fortunate it wasn't nothing too serious. I'm perfectly fine."

Fisher nyilatkozott: Most pihen, és horgászni fog, nem akar edzősködni sehol. Ügynöke pedig azt mondta, Phillybe most nem tér vissza biztosan Fisher.deny79
Bennem még csak most fogalmazódott meg a kérdés, hogyha Aso idejön, az ellenfél QB-je ki a faszomra fog dobálni? Asantere? 😂eaglesmcnabb
Középre. Az LB sor és a Safety közé. Ezért is kéne olyan LB aki jól zónázik. Nekem egyenlőre Mason Foster játéka tetszik legjobban a prospectek közül. Meccsenként átlag 11,8 szerelése volt idén, erős oldalon.