NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
The Eagles worked fourth-round rookie Casey Matthews as their starting middle linebacker to open training camp.New DC Juan Castillo praised Matthews' leadership skills, smarts, and "it" factor. Jamar Chaney has been moved to strong-side linebacker. Castillo might switch it up later if Matthews doesn't pick up the system quickly, but he's got a solid month to learn. Keenan Clayton will presumably start on the weak side.
na jó,ez még viccnek is rossz...micsoda LB sor...
több mint 14 éve
és akkor a dead money még csak nem is idén,hanem jövőre számít (ha jól tudom),az még + 6 milla...Sejti valaki, hogy mennyi lehet a cap spaceünk jelenleg?Shawn84http://www.eaglescap.com/ Valahogy így fest bár nem tudom mennyire pontos.(de alatta vagyunk bőven)
Gondolom azért is tárgyalnak Vick-el és DeSean is ezért lázad 😀 (és Watkinsnak sincs még meg) .Persze be kell fejezni még az igazolásokat,hogy tiszta képet kaphassunk.Greengo
több mint 14 éve
Young 😀Pár napig vagyok távol és felgyorsulnak az események. 2 játékos még kell tennessee-ből és akkor azt mondom hogy OK.eaglesmcnabbKettö? Ki a másik?Shawn84
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Sejti valaki, hogy mennyi lehet a cap spaceünk jelenleg?Shawn84http://www.eaglescap.com/ Valahogy így fest bár nem tudom mennyire pontos.(de alatta vagyunk bőven)
Gondolom azért is tárgyalnak Vick-el és DeSean is ezért lázad 😀 (és Watkinsnak sincs még meg) .Persze be kell fejezni még az igazolásokat,hogy tiszta képet kaphassunk.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Sejti valaki, hogy mennyi lehet a cap spaceünk jelenleg?
több mint 14 éve
Pár napig vagyok távol és felgyorsulnak az események. 2 játékos még kell tennessee-ből és akkor azt mondom hogy OK.eaglesmcnabbKettö? Ki a másik?
több mint 14 éve
Na S.Bradley nagy valószínűséggel követi Kolbot Arizonába.Azt írják nagyon közel vannak a megegyezéshez.Viszont így mindenképp kéne LB még.GreengoSzeretném ha legalább cserének megmaradna 😕
több mint 14 éve
Pár napig vagyok távol és felgyorsulnak az események. 2 játékos még kell tennessee-ből és akkor azt mondom hogy OK.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Na S.Bradley nagy valószínűséggel követi Kolbot Arizonába.Azt írják nagyon közel vannak a megegyezéshez.Viszont így mindenképp kéne LB még.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Pedig pont arra gondoltam már csak Tulloch kell s kész a csapat. Akkor ezek szerint nélküle is... Végül is idén eddig nem oly nagyon reklamálhatunk bíz benne később se de ne legyünk telhetetlenek!
több mint 14 éve
Érdekes költői kérdés twitterről:ez így igen pozitív minden szempontból,valóban 😊
"If Eagles land VY, is it possible they snagged DRC, and a 2nd round pick, AND upgraded at backup QB for less $??"gsn
The Eagles have no interest in free agent MLB Stephen Tulloch, a source tells CSN Philly's Reuben Frank.
Frank adds that the Eagles have minimal interest in free agent Nick Barnett. They are almost certainly in the market for linebacker help, but will likely add someone a tier down from these guys. The Eagles have plenty of confidence in Jamar Chaney as their long-term stud linebacker.
király 😕
kiváncsi vagyok kit akarunk elhozni,remélem valami backup szintű kezdőt...
több mint 14 éve
gsn
3 548
Érdekes költői kérdés twitterről:"If Eagles land VY, is it possible they snagged DRC, and a 2nd round pick, AND upgraded at backup QB for less $??"
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
meg változatosan étkezett... 😊 ennek ellenére spec.teamernél remélem nem lesz több első évében
több mint 14 éve
Mondom én hogy gyúrt a gyerek. A 15 fontból ami izom mind megmarad. Az szerintem úgy 5-6 font lehet max.Babin: "I think Philly likes a good comeback story. And that's what I am."15 körül saját bevallása szerint, persze kérdés, h ebből mennyi marad meg a TC végére, meg a szezonra. Min. 240 körülre nem ártana "felhíznia" tartósan.BleedingGreen
Újabb UDFA került hozzánk a WR/RB Keith Carlos személyében.
Casey 15 fontot rakott magára az idei offseason alatt? (Vki megerősíthetne vagy cáfolhatna)
http://www.youtube.com/watch?v=SCCt28r-KtoBébé
több mint 14 éve
Babin: "I think Philly likes a good comeback story. And that's what I am."15 körül saját bevallása szerint, persze kérdés, h ebből mennyi marad meg a TC végére, meg a szezonra. Min. 240 körülre nem ártana "felhíznia" tartósan.
Újabb UDFA került hozzánk a WR/RB Keith Carlos személyében.
Casey 15 fontot rakott magára az idei offseason alatt? (Vki megerősíthetne vagy cáfolhatna)
http://www.youtube.com/watch?v=SCCt28r-KtoBébé

több mint 14 éve
2 új szerzeményünkről pár adat:http://www.bleedinggreennation.com/2011/7/29/2302376/in-depth-evaluations-of-rodgers-cromartie-and-jason-babin
több mint 14 éve
Babin: "I think Philly likes a good comeback story. And that's what I am."Újabb UDFA került hozzánk a WR/RB Keith Carlos személyében.
http://www.youtube.com/watch?v=SCCt28r-Kto
több mint 14 éve
TC hírek:Reid szét futtatta a srácokat.
Személyes okok miatt Asante és Maclin nem edzett tegnap. (Nincsenek is még Bethlehemben)
McGlynn és Dunlap volt a kezdő RG, RT. (Jamaal Jackson a kezdő centerünk)
Volt olyan amikor Hunt-tal (kanadai sackkirály) eléggé meggyűlt a baja King-nek.
Kezdő LB sor: Chaney-Casey-Fokou
Kezdő DT-k: Dixon-Patterson, de cserélgették egymást a Bunkley-Laws párossal.
Hátul pedig Coleman és Marlin Jackson voltak a kezdők.
Peters előbb fejezte be az edzést. Azt mondják, hogy jelenleg nincsen futball-formában.
Mutattak pár puntot. Henry elég durván tolta. Plusz volt egy Henery FG is, de az sajnos nem ment be. Pedig a snap jó volt. 😛
Szakik közül szinte mindenki meglepődik, hogy Rolle milyen kicsi, valamint Clayton is soványnak tűnik.
Linebackers Brian Rolle and Keenan Claytons look like safeties with the wrong numbers.
Brian Rolle is officially the smallest LB I have ever seen. Unless that's somebody else, with the same number. But I'm pretty sure it's him.
több mint 14 éve
VY-nek én is nagyon örülök úgy látszik mindenképp el akarjuk érni, hogy nálunk legyen a következő fekete SB győztes irányító végül is ez a testvéri szeretet városa 😛 Most már csak olyan falat kell nekik biztosítani ami legalább addig védi őket amíg megtalálják a helyet amerre loholhatnak a védők elől... Na jó azt se bánom ha olyan fal lesz ami pontos dobáshoz is ad elé időt 😊
több mint 14 éve
Weaver-t és Owens-t sajnálom. Utóbbi felment a pályára utsó előtti héten, nyomott 1 snapet és IR.Weaver nálunk elég sokra vihette volna. De egy évig így is mienk volt a liga egyik legjobb FB-je. :S
Nagyon kíváncsi leszek, hogy Young-ból mit hoznak ki Reid-ék.
Legrosszabb esetben is elpasszoljuk majd egy első körös pick-ért. 😀
több mint 14 éve
Huhh de jól jártunk, persze lehet az lesz, hogy DRC megint bénázik, Kolb meg előkapja a hét játékosa formát a zsebből, aztán mi leszünk hülyének nézve, de ezt azért erősen kétlem.Egy LB meg egy S még mindig kell, de első sorban LB.
Ez a Te'o hír meg 😂
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
Weavert nagyon sajnálom.Úgy látszik nagyon sokáig tart még ez a sérülésből felgyógyulás.Remélem még látjuk pályán.Bizony így reggelre ez kemény reggeli Weavert sajnálom de értem az Akers dolgot nem. Ez így fáj s vhogy hasonlóan rossz a szájíz mint Dawknál. Sok sikert azért neki!
Közben Akers meg a 49'ershez igazolt ami szintén meglep mert azt gondoltam a tavalyi családi ügyek után a visszavonulás mellett dönt.Persze jól teszi,hogy folytatja.Greengo
több mint 14 éve
Vince Young nagyon valószínű, hogy itt fog kikötni.iktriadEnnek örülnék. Én továbbra is jó játékosnak tartom őt, és teljesen alkalmas arra hogy helyettesítse Vicket ha bármi gebasz beütne.
több mint 14 éve
Vince Young nagyon valószínű, hogy itt fog kikötni.
több mint 14 éve
Weavert nagyon sajnálom.Úgy látszik nagyon sokáig tart még ez a sérülésből felgyógyulás.Remélem még látjuk pályán.Közben Akers meg a 49'ershez igazolt ami szintén meglep mert azt gondoltam a tavalyi családi ügyek után a visszavonulás mellett dönt.Persze jól teszi,hogy folytatja.

E-A-G-L-E-S EAGLES !