NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Na, fél napig nem vagyok gépnél és máris új ember jön. Én is örülök Wellsnek, szolid játékos, 6. ért megérte.
Stacynek meg régóta kifelé állt a rúdja a csapattól. Egyébként azért tettük át G-ba, mert RT-ben nem volt valami fényes, és a sérülése után még lassult is.BleedingGreen
Stacy nyilatkozott is ezzel kapcsolatban.
http://www.philly.com/philly/sports/20100904_Andrews_upset_at_Eagles__acquisition_of_guard_Wells_from_Cardinals.html
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Na, fél napig nem vagyok gépnél és máris új ember jön. Én is örülök Wellsnek, szolid játékos, 6. ért megérte.
Stacynek meg régóta kifelé állt a rúdja a csapattól. Egyébként azért tettük át G-ba, mert RT-ben nem volt valami fényes, és a sérülése után még lassult is.

több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Háh jött Reggie Wells a Cardsból, pickekért. Végre erősödik a fal, örülünk.Tomeee
Azt látom, hogy elég stabil pont volt a Cards-ban, de NFL szinten Ő mennyire jó guard?
6. körről pletykálnak.Bébé
Feltűnés nélkül teszi a dolgát, megbízható. 2,4 millát keresett volna idén a Cardsban, és Lutui nagyon szorította kifelé, ezért szabadultak meg tőle. 6. körért teljesen okés szerintem.
Stacynél bőven jobb lehet.Tomeee
LG-RG és RT poszton is bevethető. a tavalyi volt a legrosszabb éve, de ahogy írtad, szürke eminenciás. Teszi a dolgát és itt kezdő lesz ezért küldtük ide

gyakorlatilag haza küldtük, South Park, PA-ban született (bazdmeg :lol😊 és a Clarion-ra járt suliba.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
A philly.com-nak van😊

http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Projecting_the_53-man_roster.htmlsomebody08
Nálam is így nézne ki a roster.
Érdekes lesz, hogy a Demps, Macho, Chaney hármasból ki marad meg a rosteren.
Vagy egy Stacy trade esetén még Dunlap is hozzájuk csapódhat.
több mint 14 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Ezek szerint K.Coleman marad? A tegnapi meccse alapján örülnék neki bár nem tudom mennyire mérvadó az amit mondjuk egy meccsen így nyújtott. De akárhogyis a 2 TD nem rosszdande
Jelenleg 65 fős a roster és ezt szombat 24:00-ig kell 53-ra leszűkíteni.
Szóval elméletileg még nem biztos a helye, de gyakorlatilag igen.Bébé
Érdekes,hogy idén senkinek sincs 53-as tippje. :cool:Greengo
A philly.com-nak van😊

http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Projecting_the_53-man_roster.html
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Abiamiri ment a PUP-ra.
Cutok: Pope, Egboh, Robinson, Pender, Collins, McCuller, Lawrie, Arrington, Scirrotto és Mallett.Tomeee
Ezek szerint K.Coleman marad? A tegnapi meccse alapján örülnék neki bár nem tudom mennyire mérvadó az amit mondjuk egy meccsen így nyújtott. De akárhogyis a 2 TD nem rosszdande
Szóval elméletileg még nem biztos a helye, de gyakorlatilag igen.Bébé
Érdekes,hogy idén senkinek sincs 53-as tippje. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Abiamiri ment a PUP-ra.
Cutok: Pope, Egboh, Robinson, Pender, Collins, McCuller, Lawrie, Arrington, Scirrotto és Mallett.Tomeee
Szóval elméletileg még nem biztos a helye, de gyakorlatilag igen.
több mint 14 éve
Tomeee 753
Abiamiri ment a PUP-ra.
Szerintem nem kérdés hogy marad-e, sajnos nem állunk úgy safetyben hogy kivághassuk 😊 Igencsak nagyot néznék ha elküldenénk.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Abiamiri ment a PUP-ra.
Ezek szerint K.Coleman marad? A tegnapi meccse alapján örülnék neki bár nem tudom mennyire mérvadó az amit mondjuk egy meccsen így nyújtott. De akárhogyis a 2 TD nem rossz
több mint 14 éve
Stacyben vhogy én sem bízok.Nem nagyon győzött meg...na meg az interjúja is elég árulkodó volt. :/Greengo
Egy cikkben olvastam, hogy Stacy már nyáron el akart menni a klubtól, hogy újra RT legyen, de gondolom a pénz miatt végül bevállalta az RG posztot.
Akármit ajánlanak el kell fogadni, de azért cutolni nem cutolnám.
több mint 14 éve
Háh jött Reggie Wells a Cardsból, pickekért. Végre erősödik a fal, örülünk.Tomeee
Azt látom, hogy elég stabil pont volt a Cards-ban, de NFL szinten Ő mennyire jó guard?
Feltűnés nélkül teszi a dolgát, megbízható. 2,4 millát keresett volna idén a Cardsban, és Lutui nagyon szorította kifelé, ezért szabadultak meg tőle. 6. körért teljesen okés szerintem.
Stacyben vhogy én sem bízok.(így elég nyugtalan is vagyok a falunkat illetően).Nem nagyon győzött meg...na meg az interjúja is elég árulkodó volt. :/

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Tomeee 753
Stacynél bőven jobb lehet.

több mint 14 éve
6. körről pletykálnak. Valamint arról, hogy Stacy trade-block-on van.
több mint 14 éve
Tomeee 753
Abiamiri ment a PUP-ra.
Cutok: Pope, Egboh, Robinson, Pender, Collins, McCuller, Lawrie, Arrington, Scirrotto és Mallett.

több mint 14 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 853
Csak azt nem értem, hogy fog újra visszakerülni Mallett... 😊
több mint 14 éve
Tomeee 753
Háh jött Reggie Wells a Cardsból, pickekért. Végre erősödik a fal, örülünk.

több mint 14 éve
skizofita Philadelphia Eagles 634 — Times are hard for dreamers!
Kicsit off, de szuper hír bár biztos van aki már tudja az Espn America adja a szezonnyitó meccsünket 😊 😊 😊
Remélem a smiley-k a meccs után is megmaradnak!dande
Ráadásul azóta hirtelen mindenki döntőbe várja a Packerst 😊 (innen: http://www.nfl.com/kickoff/story/09000d5d81a35e90/article/packers-unanimously-picked-to-reach-super-bowl-xlv?module=HP_cp2)

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kicsit off, de szuper hír bár biztos van aki már tudja az Espn America adja a szezonnyitó meccsünket 😊 😊 😊
Én abban bízom hogy a sport tv is adni fogja... Bár az ESPN-es közvetítés lehet ront valamennyit az esélyeken, nem emlékszem hogy tavaly volt-e hogy mindkét csatorna ugyanazt a meccset adta.Rataccess
port.hu alapján:
sport2
22:30
NFL (élő)
1. hét, Philadelphia-Green Bay - élő

de a itt is azt írja. 😊miilann
Na szuper akkor most már a meccs is ilyen jól alakuljon a mi szempontunkból (mert a közvetítésnek a Packs fanok is örülnek gondolom).

Fly Eagles deee
több mint 14 éve
miilann Philadelphia Eagles 395 — Eagles fan
Én abban bízom hogy a sport tv is adni fogja... Bár az ESPN-es közvetítés lehet ront valamennyit az esélyeken, nem emlékszem hogy tavaly volt-e hogy mindkét csatorna ugyanazt a meccset adta.Rataccess
port.hu alapján:
sport2
22:30
NFL (élő)
1. hét, Philadelphia-Green Bay - élő

de a itt is azt írja. 😊

child please!
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Én abban bízom hogy a sport tv is adni fogja... Bár az ESPN-es közvetítés lehet ront valamennyit az esélyeken, nem emlékszem hogy tavaly volt-e hogy mindkét csatorna ugyanazt a meccset adta.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Remélem a smiley-k a meccs után is megmaradnak!
több mint 14 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 853
Véget ért az idei preseason.2-2 lett a mérlegünk.
Megérte fent maradni még a vereség ellenére is,mert a cserék azért mindent megtettek,hogy még megmutassák magukat.Vick mindössze 1 negyedet játszott de azt elég jól.Aztán jött Kafka és be is dobtuk a mély vízbe.Sajna ez a mostani produkciója nem lett olyan szép mint a legutóbbi meccsén.9/27 76 0 1(rögtön az elején az int).A támadók közül érdemes kiemelni K.Washingtont....ő a ST-ben is remekelt.ST-hez még annyit,hogy jelentős javulás volt látható minden oldalon.Arrington is szépen hordott vissza,de még az újdonsült szerzemény Calvin is hozzá tudott tenni a játékhoz.A csere védelem remekelt.K.Coleman napja volt aki kiosztott 4 tackle-t ,de amiért emlékezhetünk majd rá az a 2 fumble rec. TD-je. 😊

tuzoltonak:Mallett 6/16Greengo
Köszi! 😊 Láttam élőben,de még messze van a rájátszás... 😊
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Néztem és is a 4. negyed elejéig.

Akik szerintem segítettek magukon az 53-ért vívott harcban:
- Mindenek előtt K. Coleman. Nagy lépést tett az 53-ba kerülés felé, nem csak a 2 fum. rec. és a 2 TD-vel, hanem egyébként is jól játszott. Nem volt missed tackle-je, ha jól emlékszem, és mindenhol ott volt. Nagy előnye, hogy mindkét S poszton bevethető.
-Fokou: neki sztem nem volt veszélyben a helye, de volt mit bizonyítania. Jól játszott SAM-ben és nickel DE-ként is. Stabilizálta a helyét Jordan backupjaként.
-Jorrick Calvin:csinált 1-1 jó kickoff és punt returnt, spec teamben volt 1 csúnya missed tackle-je, cb-ként nem mozgott rosszul, Holmes ellen volt egy szép FF-je. Szóval, csinált szép dolgokat, de voltak nagy hibái is. Szerintem tipikus practice sqad játékos, az 53-ba kerülésre sztem most kevés az esélye (talán, ha évközben vmelyik returner lesérülne, akkor jöhetne a rosterra).
-Jamar Chaney: végre egész jól játszott, sokszor odaért és megcsináta a tackle-t. Spec. teamben-is jó volt. Nagyon neccesnek érzem, hogy bekerül-e az 53-ba. Igen szoros a verseny közte és T.White között, nem lesz könnyű döntés Reidéknek.
-És akik még jók voltak:Cooper, Lindley, Te'o, K. Clayton (ők keveset játszottak, rosterhelyük sztem biztos), K. Washington (spec-ben jó volt), Buckley (csak 2 carry-je volt, de azt jól megoldotta, szépen futott középen), Egboh (több qb hurry, 1 sack, 1 FF), Dixon és Owens (többnyire szépen tömték a lyukakat középen 😊 ,nagyon egyformán játszottak, újabb nehéz döntés a Reidéknek).

több mint 14 éve
Megérte fent maradni még a vereség ellenére is,mert a cserék azért mindent megtettek,hogy még megmutassák magukat.Vick mindössze 1 negyedet játszott de azt elég jól.Aztán jött Kafka és be is dobtuk a mély vízbe.Sajna ez a mostani produkciója nem lett olyan szép mint a legutóbbi meccsén.9/27 76 0 1(rögtön az elején az int).A támadók közül érdemes kiemelni K.Washingtont....ő a ST-ben is remekelt.ST-hez még annyit,hogy jelentős javulás volt látható minden oldalon.Arrington is szépen hordott vissza,de még az újdonsült szerzemény Calvin is hozzá tudott tenni a játékhoz.A csere védelem remekelt.K.Coleman napja volt aki kiosztott 4 tackle-t ,de amiért emlékezhetünk majd rá az a 2 fumble rec. TD-je. 😊

tuzoltonak:Mallett 6/16Greengo
Sziasztok!

Nem láttam a meccset pedig szerettem volna de a nátha erősebb volt... Az alapján amit írtál azért nem lesz könnyű a rostert összehozni, ki maradjon ki menjen hála Istennek. Bár gondolom a Jets is főleg cserékkel állt fel. Ha már itt voltak Revisről is beszélgethettek volna 😊 de ez nem hiszem, hogy megtörtént Remélem bölcs döntések születnek.

deee
több mint 14 éve

tuzoltonak:Mallett 6/16

E-A-G-L-E-S EAGLES !