NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 14 éve
Na, fél napig nem vagyok gépnél és máris új ember jön. Én is örülök Wellsnek, szolid játékos, 6. ért megérte.Stacy nyilatkozott is ezzel kapcsolatban.
Stacynek meg régóta kifelé állt a rúdja a csapattól. Egyébként azért tettük át G-ba, mert RT-ben nem volt valami fényes, és a sérülése után még lassult is.BleedingGreen
http://www.philly.com/philly/sports/20100904_Andrews_upset_at_Eagles__acquisition_of_guard_Wells_from_Cardinals.html
több mint 14 éve
Na, fél napig nem vagyok gépnél és máris új ember jön. Én is örülök Wellsnek, szolid játékos, 6. ért megérte. Stacynek meg régóta kifelé állt a rúdja a csapattól. Egyébként azért tettük át G-ba, mert RT-ben nem volt valami fényes, és a sérülése után még lassult is.
több mint 14 éve
LG-RG és RT poszton is bevethető. a tavalyi volt a legrosszabb éve, de ahogy írtad, szürke eminenciás. Teszi a dolgát és itt kezdő lesz ezért küldtük ideFeltűnés nélkül teszi a dolgát, megbízható. 2,4 millát keresett volna idén a Cardsban, és Lutui nagyon szorította kifelé, ezért szabadultak meg tőle. 6. körért teljesen okés szerintem.Háh jött Reggie Wells a Cardsból, pickekért. Végre erősödik a fal, örülünk.TomeeeAzt látom, hogy elég stabil pont volt a Cards-ban, de NFL szinten Ő mennyire jó guard?
6. körről pletykálnak.Bébé
Stacynél bőven jobb lehet.Tomeee
gyakorlatilag haza küldtük, South Park, PA-ban született (bazdmeg :lol😊 és a Clarion-ra járt suliba.
több mint 14 éve
A philly.com-nak van😊Nálam is így nézne ki a roster.
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Projecting_the_53-man_roster.htmlsomebody08
Érdekes lesz, hogy a Demps, Macho, Chaney hármasból ki marad meg a rosteren.
Vagy egy Stacy trade esetén még Dunlap is hozzájuk csapódhat.
több mint 14 éve
A philly.com-nak van😊Érdekes,hogy idén senkinek sincs 53-as tippje. :cool:GreengoEzek szerint K.Coleman marad? A tegnapi meccse alapján örülnék neki bár nem tudom mennyire mérvadó az amit mondjuk egy meccsen így nyújtott. De akárhogyis a 2 TD nem rosszdandeJelenleg 65 fős a roster és ezt szombat 24:00-ig kell 53-ra leszűkíteni.
Szóval elméletileg még nem biztos a helye, de gyakorlatilag igen.Bébé
http://www.philly.com/philly/blogs/moving_the_chains/Projecting_the_53-man_roster.html
több mint 14 éve
Érdekes,hogy idén senkinek sincs 53-as tippje. :cool:Jelenleg 65 fős a roster és ezt szombat 24:00-ig kell 53-ra leszűkíteni.Abiamiri ment a PUP-ra.Ezek szerint K.Coleman marad? A tegnapi meccse alapján örülnék neki bár nem tudom mennyire mérvadó az amit mondjuk egy meccsen így nyújtott. De akárhogyis a 2 TD nem rosszdande
Cutok: Pope, Egboh, Robinson, Pender, Collins, McCuller, Lawrie, Arrington, Scirrotto és Mallett.Tomeee
Szóval elméletileg még nem biztos a helye, de gyakorlatilag igen.Bébé
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Jelenleg 65 fős a roster és ezt szombat 24:00-ig kell 53-ra leszűkíteni.Abiamiri ment a PUP-ra.Ezek szerint K.Coleman marad? A tegnapi meccse alapján örülnék neki bár nem tudom mennyire mérvadó az amit mondjuk egy meccsen így nyújtott. De akárhogyis a 2 TD nem rosszdande
Cutok: Pope, Egboh, Robinson, Pender, Collins, McCuller, Lawrie, Arrington, Scirrotto és Mallett.Tomeee
Szóval elméletileg még nem biztos a helye, de gyakorlatilag igen.
több mint 14 éve
Tomeee
753
Szerintem nem kérdés hogy marad-e, sajnos nem állunk úgy safetyben hogy kivághassuk 😊 Igencsak nagyot néznék ha elküldenénk.Abiamiri ment a PUP-ra.Ezek szerint K.Coleman marad? A tegnapi meccse alapján örülnék neki bár nem tudom mennyire mérvadó az amit mondjuk egy meccsen így nyújtott. De akárhogyis a 2 TD nem rosszdande
több mint 14 éve
Abiamiri ment a PUP-ra.Ezek szerint K.Coleman marad? A tegnapi meccse alapján örülnék neki bár nem tudom mennyire mérvadó az amit mondjuk egy meccsen így nyújtott. De akárhogyis a 2 TD nem rossz
több mint 14 éve
Egy cikkben olvastam, hogy Stacy már nyáron el akart menni a klubtól, hogy újra RT legyen, de gondolom a pénz miatt végül bevállalta az RG posztot.Stacynél bőven jobb lehet.TomeeeStacyben vhogy én sem bízok.Nem nagyon győzött meg...na meg az interjúja is elég árulkodó volt. :/Greengo
Akármit ajánlanak el kell fogadni, de azért cutolni nem cutolnám.
több mint 14 éve
Stacyben vhogy én sem bízok.(így elég nyugtalan is vagyok a falunkat illetően).Nem nagyon győzött meg...na meg az interjúja is elég árulkodó volt. :/Feltűnés nélkül teszi a dolgát, megbízható. 2,4 millát keresett volna idén a Cardsban, és Lutui nagyon szorította kifelé, ezért szabadultak meg tőle. 6. körért teljesen okés szerintem.Háh jött Reggie Wells a Cardsból, pickekért. Végre erősödik a fal, örülünk.TomeeeAzt látom, hogy elég stabil pont volt a Cards-ban, de NFL szinten Ő mennyire jó guard?
Stacynél bőven jobb lehet.Tomeee
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Tomeee
753
Feltűnés nélkül teszi a dolgát, megbízható. 2,4 millát keresett volna idén a Cardsban, és Lutui nagyon szorította kifelé, ezért szabadultak meg tőle. 6. körért teljesen okés szerintem.Háh jött Reggie Wells a Cardsból, pickekért. Végre erősödik a fal, örülünk.TomeeeAzt látom, hogy elég stabil pont volt a Cards-ban, de NFL szinten Ő mennyire jó guard?
Stacynél bőven jobb lehet.
több mint 14 éve
Háh jött Reggie Wells a Cardsból, pickekért. Végre erősödik a fal, örülünk.TomeeeAzt látom, hogy elég stabil pont volt a Cards-ban, de NFL szinten Ő mennyire jó guard?
6. körről pletykálnak. Valamint arról, hogy Stacy trade-block-on van.
több mint 14 éve
tûzoltó
853
Csak azt nem értem, hogy fog újra visszakerülni Mallett... 😊
több mint 14 éve
Kicsit off, de szuper hír bár biztos van aki már tudja az Espn America adja a szezonnyitó meccsünket 😊 😊 😊Ráadásul azóta hirtelen mindenki döntőbe várja a Packerst 😊 (innen: http://www.nfl.com/kickoff/story/09000d5d81a35e90/article/packers-unanimously-picked-to-reach-super-bowl-xlv?module=HP_cp2)
Remélem a smiley-k a meccs után is megmaradnak!dande
több mint 14 éve
Na szuper akkor most már a meccs is ilyen jól alakuljon a mi szempontunkból (mert a közvetítésnek a Packs fanok is örülnek gondolom).port.hu alapján:Kicsit off, de szuper hír bár biztos van aki már tudja az Espn America adja a szezonnyitó meccsünket 😊 😊 😊Én abban bízom hogy a sport tv is adni fogja... Bár az ESPN-es közvetítés lehet ront valamennyit az esélyeken, nem emlékszem hogy tavaly volt-e hogy mindkét csatorna ugyanazt a meccset adta.Rataccess
sport2
22:30
NFL (élő)
1. hét, Philadelphia-Green Bay - élő
de a itt is azt írja. 😊miilann
Fly Eagles deee
több mint 14 éve
port.hu alapján:Kicsit off, de szuper hír bár biztos van aki már tudja az Espn America adja a szezonnyitó meccsünket 😊 😊 😊Én abban bízom hogy a sport tv is adni fogja... Bár az ESPN-es közvetítés lehet ront valamennyit az esélyeken, nem emlékszem hogy tavaly volt-e hogy mindkét csatorna ugyanazt a meccset adta.Rataccess
sport2
22:30
NFL (élő)
1. hét, Philadelphia-Green Bay - élő
de a itt is azt írja. 😊
child please!
több mint 14 éve
Kicsit off, de szuper hír bár biztos van aki már tudja az Espn America adja a szezonnyitó meccsünket 😊 😊 😊Én abban bízom hogy a sport tv is adni fogja... Bár az ESPN-es közvetítés lehet ront valamennyit az esélyeken, nem emlékszem hogy tavaly volt-e hogy mindkét csatorna ugyanazt a meccset adta.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Kicsit off, de szuper hír bár biztos van aki már tudja az Espn America adja a szezonnyitó meccsünket 😊 😊 😊 Remélem a smiley-k a meccs után is megmaradnak!
több mint 14 éve
tûzoltó
853
Véget ért az idei preseason.2-2 lett a mérlegünk.Köszi! 😊 Láttam élőben,de még messze van a rájátszás... 😊
Megérte fent maradni még a vereség ellenére is,mert a cserék azért mindent megtettek,hogy még megmutassák magukat.Vick mindössze 1 negyedet játszott de azt elég jól.Aztán jött Kafka és be is dobtuk a mély vízbe.Sajna ez a mostani produkciója nem lett olyan szép mint a legutóbbi meccsén.9/27 76 0 1(rögtön az elején az int).A támadók közül érdemes kiemelni K.Washingtont....ő a ST-ben is remekelt.ST-hez még annyit,hogy jelentős javulás volt látható minden oldalon.Arrington is szépen hordott vissza,de még az újdonsült szerzemény Calvin is hozzá tudott tenni a játékhoz.A csere védelem remekelt.K.Coleman napja volt aki kiosztott 4 tackle-t ,de amiért emlékezhetünk majd rá az a 2 fumble rec. TD-je. 😊
tuzoltonak:Mallett 6/16Greengo
több mint 14 éve
Néztem és is a 4. negyed elejéig.Akik szerintem segítettek magukon az 53-ért vívott harcban:
- Mindenek előtt K. Coleman. Nagy lépést tett az 53-ba kerülés felé, nem csak a 2 fum. rec. és a 2 TD-vel, hanem egyébként is jól játszott. Nem volt missed tackle-je, ha jól emlékszem, és mindenhol ott volt. Nagy előnye, hogy mindkét S poszton bevethető.
-Fokou: neki sztem nem volt veszélyben a helye, de volt mit bizonyítania. Jól játszott SAM-ben és nickel DE-ként is. Stabilizálta a helyét Jordan backupjaként.
-Jorrick Calvin:csinált 1-1 jó kickoff és punt returnt, spec teamben volt 1 csúnya missed tackle-je, cb-ként nem mozgott rosszul, Holmes ellen volt egy szép FF-je. Szóval, csinált szép dolgokat, de voltak nagy hibái is. Szerintem tipikus practice sqad játékos, az 53-ba kerülésre sztem most kevés az esélye (talán, ha évközben vmelyik returner lesérülne, akkor jöhetne a rosterra).
-Jamar Chaney: végre egész jól játszott, sokszor odaért és megcsináta a tackle-t. Spec. teamben-is jó volt. Nagyon neccesnek érzem, hogy bekerül-e az 53-ba. Igen szoros a verseny közte és T.White között, nem lesz könnyű döntés Reidéknek.
-És akik még jók voltak:Cooper, Lindley, Te'o, K. Clayton (ők keveset játszottak, rosterhelyük sztem biztos), K. Washington (spec-ben jó volt), Buckley (csak 2 carry-je volt, de azt jól megoldotta, szépen futott középen), Egboh (több qb hurry, 1 sack, 1 FF), Dixon és Owens (többnyire szépen tömték a lyukakat középen 😊 ,nagyon egyformán játszottak, újabb nehéz döntés a Reidéknek).
több mint 14 éve
Véget ért az idei preseason.2-2 lett a mérlegünk.Sziasztok!
Megérte fent maradni még a vereség ellenére is,mert a cserék azért mindent megtettek,hogy még megmutassák magukat.Vick mindössze 1 negyedet játszott de azt elég jól.Aztán jött Kafka és be is dobtuk a mély vízbe.Sajna ez a mostani produkciója nem lett olyan szép mint a legutóbbi meccsén.9/27 76 0 1(rögtön az elején az int).A támadók közül érdemes kiemelni K.Washingtont....ő a ST-ben is remekelt.ST-hez még annyit,hogy jelentős javulás volt látható minden oldalon.Arrington is szépen hordott vissza,de még az újdonsült szerzemény Calvin is hozzá tudott tenni a játékhoz.A csere védelem remekelt.K.Coleman napja volt aki kiosztott 4 tackle-t ,de amiért emlékezhetünk majd rá az a 2 fumble rec. TD-je. 😊
tuzoltonak:Mallett 6/16Greengo
Nem láttam a meccset pedig szerettem volna de a nátha erősebb volt... Az alapján amit írtál azért nem lesz könnyű a rostert összehozni, ki maradjon ki menjen hála Istennek. Bár gondolom a Jets is főleg cserékkel állt fel. Ha már itt voltak Revisről is beszélgethettek volna 😊 de ez nem hiszem, hogy megtörtént Remélem bölcs döntések születnek.
deee
több mint 14 éve
Véget ért az idei preseason.2-2 lett a mérlegünk.Megérte fent maradni még a vereség ellenére is,mert a cserék azért mindent megtettek,hogy még megmutassák magukat.Vick mindössze 1 negyedet játszott de azt elég jól.Aztán jött Kafka és be is dobtuk a mély vízbe.Sajna ez a mostani produkciója nem lett olyan szép mint a legutóbbi meccsén.9/27 76 0 1(rögtön az elején az int).A támadók közül érdemes kiemelni K.Washingtont....ő a ST-ben is remekelt.ST-hez még annyit,hogy jelentős javulás volt látható minden oldalon.Arrington is szépen hordott vissza,de még az újdonsült szerzemény Calvin is hozzá tudott tenni a játékhoz.A csere védelem remekelt.K.Coleman napja volt aki kiosztott 4 tackle-t ,de amiért emlékezhetünk majd rá az a 2 fumble rec. TD-je. 😊
tuzoltonak:Mallett 6/16
E-A-G-L-E-S EAGLES !