Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 4 éve
még 17-18 játékost kell kitenni este 10-ig mo. idő szerint.
több mint 4 éve
Mcleod és Dickerson aktiválva, ők is az 53ban lesznek. Minshew pedig a 10s mezt viseli majd.
több mint 4 éve
Eagles started their cuts, waiving TE Cary Angeline, DE JaQuan Bailey, RB Elijah Holyfield, WR Marken Michel, and LB Rashad Smith
— Zach Berman (@ZBerm) August 29, 2021
Semmi meglepő. 76nál járunk.
több mint 4 éve
Höri mérges lesz ha Hurts elveszti a kezdő helyét Minshew Magic miatt 😀Ez a Minshew a két jól sikerült meccse óta nem több mint egy bohóc.
Heisman
Semmi mást nem mutatott fel csak játszotta a kurva nagy májert a pályán kívül.
Hamarabb lesz belőle filmsztár mint újra(?) jó NFL irányító.
Mondjuk szerintem a Hurts projekt is kút de ez már másik téma.
több mint 4 éve
gedam
6 506
Különben Flacco jól nyomta a bulimeccseken! 😁évek óta nem láttam mozogni a zsebben, csak állt és várta, hogy a fal tartson, de most olyan volt, mintha 2011 lenne, nem 2021.
steelwolf
több mint 4 éve
Hátha majd Flakonba lát még vki fantáziát és elboltoljuk 😛
több mint 4 éve
Howie úgy gondolta unalmas lesz a kövi két hét, teszünk róla, hogy ne legyen 😀 😀 😀
több mint 4 éve
Az új csere QB-tok. Talking about a Minshew trade 3 short weeks ago on the @BoldTakePod x @DunnandDrew crossover pod pic.twitter.com/jnwlZ8XwER
— Dilla (@E_Dilla) August 28, 2021
több mint 4 éve
Soha sem késő, de most leköt a Colts topic olvasgatása. 😀Lesz egy új Eagles fan Iktriad személyében. 😛Te se jársz sokat mostanában a jags topikba. 😊
Greengo
iktriad

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Lesz egy új Eagles fan Iktriad személyében. 😛Te se jársz sokat mostanában a jags topikba. 😊
Greengo
több mint 4 éve
Lesz egy új Eagles fan Iktriad személyében. 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Höri mérges lesz ha Hurts elveszti a kezdő helyét Minshew Magic miatt 😀Ha elveszti, akkor tényleg nagy a baj vele...
Heisman
több mint 4 éve
Höri mérges lesz ha Hurts elveszti a kezdő helyét Minshew Magic miatt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Különben Flacco jól nyomta a bulimeccseken! 😁
több mint 4 éve
MINSHEW MAGIA IN DA HOUSE!!!

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Utolsó előszezon meccshez képest nézhető volt, az előző meccshez képest pedig sokkal nézhetőbb (ennyire rettentő volt a múlt heti).A kezdők közül nagyon kevesek voltak, és ők sem sokat játszottak. Reagort, Watkins-t lehetett látni.
A csere támadósor sokkal jobban ment, mint az elmúlt meccsen, köszönhetően annak is, hogy Flacco most nem úgy játszott, mint aki másnapos. Aztán Mullens-szel megint bezuhant a játék (3 támadó pont a második félidőben), kb. csak a screen és checkdown passzokat tudta megcsinálni. Ha esetleg komolyabb előre passz sikerült neki, azt a játékot elrontotta az elkapó (Fulgham fumble).
JJAW olyat csinált, amit gyakrabban szeretnénk látni tőle. Egyébként azok játszottak jól, akiktől nagyjából várható volt: Boston Scott, Gainwell. Holyfield jól mozog a labdával, de a sebessége továbbra is hiányzik, még a cserék cseréi ellen is.
Dillard volt a LT az első félidőben. Látványos hibája nem volt, de most is látszott, hogy a bullrush megállítása a gyengéje még mindig.Tuipulotu nem volt annyira rossz mint az előző két meccsen, volt pár pozitív játéka is. Ezt csak azért említem, mert ő eddig tényleg ez nulla volt, főleg egy draftolt játékosohz képest.
A cserékből álló védelem nagyjából az eddig megszokottat hozta. Most legalább voltak, felvillanások: egy-egy megállított támadás, labdaszerzések. A védőfalból T.Y. McGill és Tarron Jackson mutatta legtöbbet. Viszont a védőfal most sem tudott rendszeres nyomást generálni.
Az újoncok közül Patrick Johnson és JaCoby Stevens is mutatott pozitív játékokat. Stevens most játszott először. Érdekes lesz, hogy beférnek-e az 53-ba.
A coverage sem volt valami fényes, de persze sokszor volt ideje az ellenfél irányítójának megtalálni az üres embert. Seymour egy bravúros int-tel, Jacquet egy bravúros fumble-lel jelentkezett, amit vissza is hordott TD-re. Jacquet aktív volt a meccsen, de legalább annyi negatív megmozdulása volt, mint amennyi pozitív, róla kapták el az első TD-t is.
A vége is előszezonosra sikerült a meccsnek. Jacquet return TD-jével úgy nézett ki megvan a meccs, de 6 mp-cel a vége előtt egy Hail Mary + kétpontos variációból sikerült beszívni 8 pontot.

több mint 4 éve
Legalább nem kaptunk ki 😛 JJWAnak megvolt a szokásos évi 1 TD elkapása, GregW egy csúnya dropja, Gainwill élt a lehetőséggel 😊 A védelem meg reméljük valóban csak előszezon formában tolta 😊
több mint 4 éve
Hurst érdekelt volna, szeretem a futkározós irányítókat. 😀Ettől még nézheted ha már úgy is dolgozol 😉 Egyébként a Jets részéről nem tudom, hogy lesz, a mi részünkről legalább most időbe kiderült.Kezdők nem játszanak, úgyhogy valóban csak fanatikusoknak. Pedig Hurtsre lehet ráfért volna.Pedig ezt a meccset akartam nézni éjszaka munkában.
dande
KeyG
Amúgy a Steelers Panthers érdekes lehet mert Haskinsnak még kaparni kell illetve a Panthers is éles gyakorlatot tart, több kezdő játszik ha minden igaz.
dande
Így igen a Steelerst fogom nézni, az Eaglest meg majd a Falcons ellene valószínű.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Ettől még nézheted ha már úgy is dolgozol 😉 Egyébként a Jets részéről nem tudom, hogy lesz, a mi részünkről legalább most időbe kiderült.Kezdők nem játszanak, úgyhogy valóban csak fanatikusoknak. Pedig Hurtsre lehet ráfért volna.Pedig ezt a meccset akartam nézni éjszaka munkában.
dande
KeyG
Amúgy a Steelers Panthers érdekes lehet mert Haskinsnak még kaparni kell illetve a Panthers is éles gyakorlatot tart, több kezdő játszik ha minden igaz.
több mint 4 éve
Kezdők nem játszanak, úgyhogy valóban csak fanatikusoknak. Pedig Hurtsre lehet ráfért volna.Pedig ezt a meccset akartam nézni éjszaka munkában.
dande
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Kezdők nem játszanak, úgyhogy valóban csak fanatikusoknak. Pedig Hurtsre lehet ráfért volna.
több mint 4 éve
Szerintem kezdődhet a szezon 😀Imádom! 😀
Wtf!!! 😂😂😂 #StepBrothers https://t.co/8K39ITuM11
— Darius Slay (@bigplay24slay) August 26, 2021
dande
Rendelek is majd kaját a fantasy draft mellé!
több mint 4 éve
Szerintem kezdődhet a szezon 😀Wtf!!! 😂😂😂 #StepBrothers https://t.co/8K39ITuM11
— Darius Slay (@bigplay24slay) August 26, 2021
több mint 4 éve
I remember that block(s)! He and Kelce took out the entire Falcons' defense. https://t.co/aGwW8VZeYI
— Martin Frank (@Mfranknfl) August 26, 2021
Emlékezzünk ezzel 😊
több mint 4 éve
Egy újabb jó munkás ember vonult vissza, a szó legjobb értelmében.Kösz mindent Wis(z)
Eagles Super Bowl LII starting LG Stefen Wisniewski retires from the NFL: https://t.co/WBMEGWOjac
— Brandon Lee Gowton (@BrandonGowton) August 26, 2021