Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 936 — Apu ökölbeszorított keze
Dorsey a hírek szerint hónapok óta a csapatnál dolgozik. Na ennek eddig hasznát nem láttuk ez kijelenthető. Hogy GM-nek nem viszik el, szinte biztos, és akkor marad, ami háát egyedül talán a draftra lehet jó hatással, de hogy őszinte legyek, én nagyon nem vagyok oda érte. Amit Clevelandben művelt 3 évig az kritikán aluli.
Shawn84
azért nézd már meg kiket draftolt és szerzett meg FA-n eddig. és csak a barnáknál. Nem volt az olyan rossz.

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 535 — Bla, bla, bla
Az jó, hogy mire mi játszunk a WFT meg a Hawks lejátsza a meccsét és reméljük nyernek Wilsonék, s úgy léphetünk pályára, hogy saját kezünkben a sorsunk.

Fly Eagles! 😊
dande
Hétfőn meg nyer a Giants😆
Invincible
Ez még viccnek is rossz xD
warr_b
Nem-nem! Kizárólag annak jó...🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Dorsey a hírek szerint hónapok óta a csapatnál dolgozik. Na ennek eddig hasznát nem láttuk ez kijelenthető. Hogy GM-nek nem viszik el, szinte biztos, és akkor marad, ami háát egyedül talán a draftra lehet jó hatással, de hogy őszinte legyek, én nagyon nem vagyok oda érte. Amit Clevelandben művelt 3 évig az kritikán aluli.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 584 — Így remélem megfelelek nektek.....
Report: Former Chiefs, Browns GM Dorsey serving as Eagles' consultant
 www.thescore.com/nfl/news/2074038

Hm, akarjunk vmit belelátni vagy ne akarjunk? 😊

Közben Slay out vasárnapra. Hopkinsnak jó napja lesz. Mondjuk az lehet Slayyal is lett volna 😛
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 584 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az jó, hogy mire mi játszunk a WFT meg a Hawks lejátsza a meccsét és reméljük nyernek Wilsonék, s úgy léphetünk pályára, hogy saját kezünkben a sorsunk.

Fly Eagles! 😊
dande
Invincible
Azért az erős lenne ha a Brownst s a Ravenst is verik. Akkor meg is érdemlik 😛(feltételezve, hogy a Boys már ujjgyakorlat lesz, 😉)
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 532 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Fly Eagles! 😊
dande
Invincible
Ez még viccnek is rossz xD

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Invincible Philadelphia Eagles 870

Fly Eagles! 😊
dande

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 5 éve

Fly Eagles! 😊
több mint 5 éve
Riverske Philadelphia Eagles Miami Hurricanes 188 — White lives matter
Azon gondolkozom, hogy mi lenne a jobb: direkt kikapni a maradék mérkőzéseken és kedvező drafthelyzetből húzni egy Kúbét és Wencet lehúzni a klotyón, vagy pedig megpróbálni a csodát és megnyerni a hátralévő mérkőzéseket, mert 14% esély van még a rájátszásra?
több mint 5 éve
A fenébe Drisckollnak is vége a szezon pedig összeállhatott volna végre egy normális fal..... Grrr😕
több mint 5 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Sóhaj, belégzés kilégzés nagy levegő..... 😉
dande
 9gag.com/gag/aeDnjAB
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 532 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dande
Szülni készülsz? 😀

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Philadelphia Eagles to sign OL Ross Pierschbacher from Washington’s practice squad

dande
Ilyen névvel inkább alapítson sörfőzdét 😛
empty taxi
Ő amúgy center. Túl sok lehetőséget nem kapott nálunk...

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Philadelphia Eagles to sign OL Ross Pierschbacher from Washington’s practice squad

dande
Ilyen névvel inkább alapítson sörfőzdét 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ha lenne ötletbox, akkor tök jó lenne bedobni, hogy a némított felhasználók üzeneteit email-ben se kapja meg az ember egészségügyi szempontokat szem előtt tartva a read only módban se emelkedjen a vérnyomás.
Mardel
Ne bántsátok szegény dande-t. Az ő véleményének is helye van itt az Ígülsz szurkolók között. Tartsuk tiszteletben.
több mint 5 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Ha lenne ötletbox, akkor tök jó lenne bedobni, hogy a némított felhasználók üzeneteit email-ben se kapja meg az ember egészségügyi szempontokat szem előtt tartva a read only módban se emelkedjen a vérnyomás.
Mardel
bezzeg a Chargers topicot nem spammeli értetlenségekkel
több mint 5 éve
Mardel Philadelphia Eagles Ole Miss Rebels 259
több mint 5 éve
Ma reggel írtam egy levelet Wencnek, amelyben megvonom tőle a sportorvosit és a játékengedélyét. Nem alkalmas erre a sporta. Túlságosan lassú és körülményes hozzá.
több mint 5 éve
S "loptunk" egy ismerőst is Hurtsnek 😊

www.thescore.com/s/16275343
több mint 5 éve
DP szólt, egy kis extrával a végén 😊

Coach Pederson recaps a total team effort on our latest #Eagles 360, presented by @Xfinity.

#FlyEaglesFly
 www.thescore.com/s/16275401

S egyértelműen a SB a cél 😛 😀

“We just gotta keep rolling.”

@novacare | #FlyEaglesFly
 www.thescore.com/s/16275553
több mint 5 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 891
Akkor Wentz mehet a coltsba .
Janek
Érzek némi iróniát. 😊

Azért ne essünk túlzásokba. Nem Hörtsz vitte el a show-t. 😊 Végre volt futójátékunk...amit meccsek óta követelt mindenki.
Azért valószínű, hogy 10-ből 8x ezt a Saints behúzta volna. Szar napja volt a futás elleni védekezésüknek, de úgy az egész csapatuk alacsonyabb fokozatban volt. De a Win az Win ez a lényeg.

Ja ami felcseszett . Elliott 22-ről? Az mi a fasz volt? 😀
Greengo
Elliott idén követi a tendenciát, és szerintem kritikán aluli szezont játszik. Kezdem érteni a sok 2 pontos kísérletet, meg a 40-ről 4.-re nekimenéseket.
több mint 5 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 423 — Beware the Slim Reaper!
Az első félidő végén a gyáva mezőnygól rúgásról ne is beszéljünk. Ott meg nem volt kockázatvállalás, amikor szerintem belefért volna. Meg is lett a jutalma.
BleedingGreen
Szerintem az most ott rendben volt. 2 mp maradt az órán az utolsó időkérést követően, 3 labdabirtoklási előnynél, én inkább rúgok - más kérdés, hogy 22-ről nem ment be... Henery egyből egyfajta kontextusba került, muhaha...
skizofita
Nem volt tragédia, hogy mezőnygóllal próbálkoztak. 8 yardról rúgtam volna, de a büntetéssel bekerültünk 5 yardon belülre. Én rámentem volna a +24 pontos előnyre a 20 helyett. Eléggé nálunk volt a momentum a félidő vége felé és a Saints játékosok már az öltözőben voltak fejben abban a drive-ban. Ha van valami trükkös játékunk, akkor itt bevetettem volna .., tudom, nem 2017-ben vagyunk.

Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 5 éve
Azért e em ilyen egyszerű. Hányszor kiabáltuk szinte az egész eredményekövető Wentznek, hogy dobja már oda az üres embernek azt a nyomorék labdát, hogy szinte hallhatta, 😛 s nem tette.

dande
Biztos ez volt a baj...megijesztetted.
Greengo
Nem csak én kiabáltam, az egész itteni eredménykövető, szóval érted 😉 😛
több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 315 — Eagles fan
Azért e em ilyen egyszerű. Hányszor kiabáltuk szinte az egész eredményekövető Wentznek, hogy dobja már oda az üres embernek azt a nyomorék labdát, hogy szinte hallhatta, 😛 s nem tette.

dande
Biztos ez volt a baj...megijesztetted.

E-A-G-L-E-S EAGLES !