Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Jó emléketető volt, hogy nem csak a Qb volt a probléma idén a csapattal.Az offense a két TD után sokszor erősen emlékeztetett a Wentz alatti offense-re. Jövő héten egy komolyabb védelem ellen még több gondja lesz Hurts-nek is, és már ma is eléggé zavarta a zónavédekezés, kijöttek a korlátai ezen a területen. (Ráadásul a két redzone-beli turnoverért pedig Wentznek is a fejét követelnék.) A rengeteg büntetés pedig már-már vicces volt az offense-től.
A passz védekezésben várható volt egy hasonló égés. Ha nem jön a passrush, akkor utcai emberekkel és special teamerekkel felálló secondaryval ebben semmi meglepő nem volt. Schwartznak ha jól tudom lejár a szerződése, így ő biztos távozónak tűnik.
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 5 éve
Ricsi mar nem tudna beoovasni😕😂ezt majd smsbe léci küld be 😀 amúgy egészséget 😉Azt hiszem ideje lesz vmi 52. SBt visszanézni mert egy ideig más nem lesz 😛Én szerintem holnap meg is nézem. A kislányom meg úgysem lathatta csak az idei szuper évet 😀 lehet ő hozta ránk a rontást 😀 tavaly ezekben a napokban fogant. Azota vilagjarvany, szar szezon... lesz mirol elbeszelgetnem vele ha felno 😀 (és vettem tavasszal egy wentz mezt...)
dande
ifjuherceg
dande
több mint 5 éve
ezt majd smsbe léci küld be 😀 amúgy egészséget 😉Azt hiszem ideje lesz vmi 52. SBt visszanézni mert egy ideig más nem lesz 😛Én szerintem holnap meg is nézem. A kislányom meg úgysem lathatta csak az idei szuper évet 😀 lehet ő hozta ránk a rontást 😀 tavaly ezekben a napokban fogant. Azota vilagjarvany, szar szezon... lesz mirol elbeszelgetnem vele ha felno 😀 (és vettem tavasszal egy wentz mezt...)
dande
ifjuherceg
több mint 5 éve
de legalább Sanders 1000 scrimage yardja megvan, 😀
több mint 5 éve
Azt hiszem ideje lesz vmi 52. SBt visszanézni mert egy ideig más nem lesz 😛Én szerintem holnap meg is nézem. A kislányom meg úgysem lathatta csak az idei szuper évet 😀 lehet ő hozta ránk a rontást 😀 tavaly ezekben a napokban fogant. Azota vilagjarvany, szar szezon... lesz mirol elbeszelgetnem vele ha felno 😀 (és vettem tavasszal egy wentz mezt...)
dande
több mint 5 éve
nincs cirkusz bohóc nélkül!!!bohócnak 😀jók voltunkA kérdés hogy mire 😊
eaglesmcnabb
empty taxi
dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Azt hiszem ideje lesz vmi 52. SBt visszanézni mert egy ideig más nem lesz 😛
több mint 5 éve
Köszi! De olyat huzunk aki beválik? 😀 mert igazából ezt kérném: kapjon ki az eagles vasárnap és utána huzzák ki azzal a cetlivel a kövi kibebaszot wr sztart aki mindent elkap 😀Elég szar érzés, hogy majd jövő vasárnap a szülinapomra egy eagles vereséget kell kérnem
ifjuhercegElég szar érzés, hogy majd jövő vasárnap a szülinapomra egy eagles vereséget kell kérnemHidd el megéri majd a jövőre nézve. 😀
ifjuherceg
Előre is Boldog Születésnapot !
Greengo
több mint 5 éve
Ha reálisan nézzük az O#-nek volt egy jó negyede. Aztán elfelejtettünk futni és a jó öreg Doug lehozta nekünk a meccset bukóra. 😊 Ezt tudja. Már csak egy meccs. Remélem Lurie kegyetlenül kitakarít! (már csak ezt kérem erre a szezonra)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Szerintem itt lenne az ideje végre lecserélni Wentzet!
több mint 5 éve
bohócnak 😀jók voltunkA kérdés hogy mire 😊
eaglesmcnabb
empty taxi
több mint 5 éve
jók voltunkA kérdés hogy mire 😊
eaglesmcnabb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
jók voltunk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Elég szar érzés, hogy majd jövő vasárnap a szülinapomra egy eagles vereséget kell kérnem
több mint 5 éve
akkor ez ennyi viszlát jövőre
több mint 5 éve
Nem így gondoltam.....1 db sikeres mezőnygólt szerez a Dalasz és mellé kihagyja a TD-t, de a TD-hez járó extra pontot berúgják. Majd meglátjátok testvéreim, hogy bejön a tippem.
több mint 5 éve
FG bemegy de van egy roughing the kicker szabálytalanság -> falt, gól jó +1 büntetőElnézve a hozzáértését, az inkább egy FG utáni extrapont lesz.2 safetyt szerez a cowboys? Mindjárt meg is rakom 😁Tippek a dallas ellen?Ha nem a nagyi-reakcióidős, kotlóstyúk mozgású Wenc játszik, akkor nyerünk 28-4-re a tehénszart lapátolók ellen. De közben nézni kell a rézbőrű indiánok eredményét is, mert ha nyerésre fognak állni, akkor inkább jobb lenne 2 vereséggel zárni az évet és a drafton jó helyen hozni egy értelmes KúBÉ-t.
Nyerunk 31-16 ra
Janek
Riverske
kapitnono
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Elnézve a hozzáértését, az inkább egy FG utáni extrapont lesz.2 safetyt szerez a cowboys? Mindjárt meg is rakom 😁Tippek a dallas ellen?Ha nem a nagyi-reakcióidős, kotlóstyúk mozgású Wenc játszik, akkor nyerünk 28-4-re a tehénszart lapátolók ellen. De közben nézni kell a rézbőrű indiánok eredményét is, mert ha nyerésre fognak állni, akkor inkább jobb lenne 2 vereséggel zárni az évet és a drafton jó helyen hozni egy értelmes KúBÉ-t.
Nyerunk 31-16 ra
Janek
Riverske
kapitnono
több mint 5 éve
2 safetyt szerez a cowboys? Mindjárt meg is rakom 😁Tippek a dallas ellen?Ha nem a nagyi-reakcióidős, kotlóstyúk mozgású Wenc játszik, akkor nyerünk 28-4-re a tehénszart lapátolók ellen. De közben nézni kell a rézbőrű indiánok eredményét is, mert ha nyerésre fognak állni, akkor inkább jobb lenne 2 vereséggel zárni az évet és a drafton jó helyen hozni egy értelmes KúBÉ-t.
Nyerunk 31-16 ra
Janek
Riverske

több mint 5 éve
Tippek a dallas ellen?Ha nem a nagyi-reakcióidős, kotlóstyúk mozgású Wenc játszik, akkor nyerünk 28-4-re a tehénszart lapátolók ellen. De közben nézni kell a rézbőrű indiánok eredményét is, mert ha nyerésre fognak állni, akkor inkább jobb lenne 2 vereséggel zárni az évet és a drafton jó helyen hozni egy értelmes KúBÉ-t.
Nyerunk 31-16 ra
Janek
több mint 5 éve
Wentzet megnézném pl. Shanny vagy Gruden alatt. Darnold egy Rosen 2.0, akinek azon megy el a karrierje, hogy (folyamatosan) szar helyre kerül.btw érdekes lesz ki vállaja a felelőséget Wentzért ha valami komoly bukóval megy el vagy a liga legdrágább cseréje lesz esetleg ha máshol meg FR QB lesz....Csak lesz-e? En nem irtam ezt evekig, de egy bajom van (tobb) Wentzel. Lehet ervelni ellene, de en igy latom.
Janek
Wentz nem kimeli magat, belefut, beledob barmibe. Ugy veli, masok is igy kell jatszanak. Nem szamit, csak a gyozelem. Ami abban nyilvanul meg, hogy nala tobb korhaz passzt nem dob senki. Nem veletlen, hogy fogynak az elkapok minden evben. Nala ez normalis, megteszed akarmit kell is. Egy passzert is.
Ezzel az gond, hogy kockazatos, es hosszutavon kinyirja a csapatot. Nem rossz iranyito Wentz, akarki szidhatja. Hurts gyengebb iranyito. Meglatjuk, mert mas stilusu, de en nem tudok hinni benne.
Vagy epitsek fel a Wents kompatibilis Eaglest, vagy jojjon vki mas. Mert szvsz ez az Eagles nem azt jatszotta sosem, ami Wentznek fekszik. Ezt mondtam evekig Tannehillrol is. Vagy Darnoldrol. Kell egy OC, HC, aki olyat epit fel, ami a QB erossegeire epit. Lehet ezt mashol talaja meg, vagy soha nem kapja meg. Nalam ez a kerdes.
ulpianus