Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Az új rendszerben lehet lájkok helyett majd mínusz egyeket osztogatni? :d

több mint 7 éve
Akkor Clyde is!Üdv újra itt 😊Habony!
Az egészben még a durva hogy a Fox news egy olyan képet használt a himnusz tiltakozás reprezentálására amikor Ertzék egy meccs előtt féltérdre ereszkedve imádkoznak....félelmetes manipuláció
dande
peach
#iktriading
több mint 7 éve
Üdv újra itt 😊Habony!
Az egészben még a durva hogy a Fox news egy olyan képet használt a himnusz tiltakozás reprezentálására amikor Ertzék egy meccs előtt féltérdre ereszkedve imádkoznak....félelmetes manipuláció
dande
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Üdv újra itt 😊Az egészben még a durva hogy a Fox news egy olyan képet használt a himnusz tiltakozás reprezentálására amikor Ertzék egy meccs előtt féltérdre ereszkedve imádkoznak....félelmetes manipuláció
több mint 7 éve
Gondolom mindenki figyelte az elnöklátogatásos mizériát, ez egy kiváló válasz az egész helyzetre:twitter.com/RapSheet/status/1003977445232570368
hajrá mi!
több mint 7 éve
A Bowl.hu újjáalakulása/ átalakulása ellenére én az FD fórumán folytatom sasokkal kapcsolatos tevékenységemet, mivel jórészt saját gyermekemnek tekintem azt az oldalt. Aki úgy gondolja, ott megtalál, bármiféle sasokkal kapcsolatos felvetésre szívesen válaszolok. Remélem a jövőben közös meccsnézések szervezésére is sort tudunk keríteni majd, ismét!Üdv: Shawn
több mint 7 éve
Donald Trump elnök lemondta az Eagles meghívását a Fehér Házba !A csapat kiadott egy közleményt, melyben kifejezi háláját a Phili közösségnek a támogatásáért, és úgy reagál az Elnök lépésére, hogy nem is foglalkozik vele!
Ez tetszik!
több mint 7 éve
Szegény ember kézzel nőz, vagyeztmárelőttemegyszer?Ömmmi ez a váltás? Valaki összefoglalja nekem?Magyarországon vagyunk...
Illetve ez az ótvar amit lentebb linkeltetek csak valami trollkodás, nem a forum valóban ugye?
Eazzy
tûzoltó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Ömmmi ez a váltás? Valaki összefoglalja nekem?Magyarországon vagyunk...
Illetve ez az ótvar amit lentebb linkeltetek csak valami trollkodás, nem a forum valóban ugye?
Eazzy
több mint 7 éve
Ömmmi ez a váltás? Valaki összefoglalja nekem?NFL csevegő /Broncos Topic
Eazzy
Seattle/Bills topicoc rendeltetésszerűen működnek 😊
több mint 7 éve
Ömmmi ez a váltás? Valaki összefoglalja nekem?Illetve ez az ótvar amit lentebb linkeltetek csak valami trollkodás, nem a forum valóban ugye?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 7 éve
gmailnél a spambe küldi alapból, de kivettem az emailes jelszómegerősítést, így ez már ott se lehet gondköszönöm szépen 😊
de a karmigran nicknek most beállítottam egy új jelszót, mindjárt küldöm pm-ben
r.baggio
több mint 7 éve
gmailnél a spambe küldi alapból, de kivettem az emailes jelszómegerősítést, így ez már ott se lehet gondmár freemaillel és citromaillel is be lehet regisztrálniés gmail-lel? 2 google fiókkal próbáltam regisztrálni, egyikkel se sikerült 😐 (nem küld mailt a jelszóval)
r.baggio
karmïgran
de a karmigran nicknek most beállítottam egy új jelszót, mindjárt küldöm pm-ben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
már freemaillel és citromaillel is be lehet regisztrálniés gmail-lel? 2 google fiókkal próbáltam regisztrálni, egyikkel se sikerült 😐 (nem küld mailt a jelszóval)
r.baggio
több mint 7 éve
Azt lehet tudni a FK oldalon is lesz külön csapatforum!?remélem igen😊fuzovelkifele.com/forum/nfl-csapatforumok/philadelphia-eagles/
Rob85
már freemaillel és citromaillel is be lehet regisztrálni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Azt lehet tudni a FK oldalon is lesz külön csapatforum!?remélem igen😊Már van, de néz be itt az NFL Csevegőbe és a Denver Topikba. Szerintem elég sok új infót találsz majd.
Rob85
több mint 7 éve
Azt lehet tudni a FK oldalon is lesz külön csapatforum!?remélem igen😊
több mint 7 éve
Akkor egy búcsú poszt itt még belefér (egyelőre annak szánom)."ki jön, ki marad..." menni ÉS maradni választás nem létezik?
Nem tudom ki jön, ki marad, hogyan alakul. Köszönöm ezt a hosszú 10-n x esztendőt, azoknak, akik elviseltek, és egy betűt is olvastak ebből a több mint 15000 hszból.
Örülök, hogy együtt szurkolhattunk a SB győzelemnek itt, és együtt örülhettünk majd esetleg a következőnek amott.
Mindenkinek sok örömöt kívánok ebben a játékban (mert az amerikai foci is csak játék) de még több örömöt, és áldást a való életben (ami akkor jó, ha néha szintén csak játék 😉!
üdv: Dande
dande
tûzoltó
Ami jól esik testvír szabadság van 😉Akkor egy búcsú poszt itt még belefér (egyelőre annak szánom)."ki jön, ki marad..." menni ÉS maradni választás nem létezik?
Nem tudom ki jön, ki marad, hogyan alakul. Köszönöm ezt a hosszú 10-n x esztendőt, azoknak, akik elviseltek, és egy betűt is olvastak ebből a több mint 15000 hszból.
Örülök, hogy együtt szurkolhattunk a SB győzelemnek itt, és együtt örülhettünk majd esetleg a következőnek amott.
Mindenkinek sok örömöt kívánok ebben a játékban (mert az amerikai foci is csak játék) de még több örömöt, és áldást a való életben (ami akkor jó, ha néha szintén csak játék 😉!
dande
tûzoltó
több mint 7 éve
Akkor egy búcsú poszt itt még belefér (egyelőre annak szánom)."ki jön, ki marad..." menni ÉS maradni választás nem létezik?
dande
több mint 7 éve
Akkor egy búcsú poszt itt még belefér (egyelőre annak szánom).Nem tudom ki jön, ki marad, hogyan alakul. Köszönöm ezt a hosszú 10-n x esztendőt, azoknak, akik elviseltek, és egy betűt is olvastak ebből a több mint 15000 hszból.
több mint 7 éve
A hírek szerint Foles sem nagyon akart a Brownshoz menni, ezért sem jött létre a trade. Vajon miért, nem is értem? 😛S valóban, általában ebbe a játékosnak nincs beleszólása, de Foles esetében ez nyilván más helyzet.
több mint 7 éve
és Dallasban 10 éve 'cap hell' van.Ez a "varázsló" dolog neked nagyon beleégett a tudatodba 😀MrMiksaSzimplán csak mindig meglep, hogy mennyire felmagasztalnak GM-eket azért, mert képesek megoldani azt, hogy az adott évre kevesebb legyen a caphitje egy játékosnak, a következőben pedig úgysem érdekel most minket. Iktriad is ki van rendszeresen akadva, hogy a GM képes úgy elosztani 23 milliót, hogy idén 5-öt ad, jövőre 18-at, hogy mekkora varázsló. Azt, hogy mi azon a varázslat, hogy egy számot két felé tud osztani, azt nem tudom, meg azt sem, hogy abban mi a varázslat, hogy a következő évre már +30-40 millióval áll egy csapat. Aztán amikor jönnek a cutok, trade-ek, akkor meg nem értik az emberek, hogy ezt most miért kellett. Csak viccesek ezek a reakciók nekem
Wyatt
több mint 7 éve
Egyelőre egy undrafted rookie érkezett a helyzet kezelésére Kyle Wilson. Ha már a drafton hanyagoltuk a LB posztot. Reméljük bejön illetve már az jó ha az 53t megéri.
több mint 7 éve
Ez a "varázsló" dolog neked nagyon beleégett a tudatodba 😀MrMiksaSzimplán csak mindig meglep, hogy mennyire felmagasztalnak GM-eket azért, mert képesek megoldani azt, hogy az adott évre kevesebb legyen a caphitje egy játékosnak, a következőben pedig úgysem érdekel most minket. Iktriad is ki van rendszeresen akadva, hogy a GM képes úgy elosztani 23 milliót, hogy idén 5-öt ad, jövőre 18-at, hogy mekkora varázsló. Azt, hogy mi azon a varázslat, hogy egy számot két felé tud osztani, azt nem tudom, meg azt sem, hogy abban mi a varázslat, hogy a következő évre már +30-40 millióval áll egy csapat. Aztán amikor jönnek a cutok, trade-ek, akkor meg nem értik az emberek, hogy ezt most miért kellett. Csak viccesek ezek a reakciók nekem

több mint 7 éve
Nem is a kezdőkről van szó hanem a minőségi kiegészítő emberekről. Nincs gond ha betaláltok a drafton de ha a piacról kell megoldani akkor vége.#varázsló aztán nehogy az legyen, mint a szomszédban, hogy annyit tologattak át folyamatosan a következő évekre, hogy a már gyakorlatilag használhatatlan embereket sem lehetett kivágni, mert nem tudtál velük semmit spórolni 😊Azért ha megnézed, Howie nem akárkiknek strukturálgatja a szerződését.
Wyatt
Kizárólag a posztjukon ligaelitbe tartozó alapemberek, akikre hosszútávon is a csapat alapköveiként tekintenek:
ERTZ
BROOKS
LANE JOHNSON
Jövőre megcsinálja ugyanezt pl. COX és Jeffery szerződésével is, plusz szerintem esélyes hogy Wentz és Graham új szerződése is így fog indulni: alacsony base salary, de első éven garantáltként odaadott óriási aláírási pénz, ami a cap számításnál szépen eloszlik 4-5 évre! 😉
Nem emlékszem már ki mondta itt a fórumban, hogy soha ne aggódjunk a cap miatt, higyjük el Howie excel táblájában már réges rég le van vezetve min. 2021-ig minden, és a fontos emberekre mindig megvan a lóvé! 😉
Azóta én is ebben hiszek, csak szeretek aggódni és számolgatni! 😂
robby3
Pont ti mutattátok meg tavaly, hogy mennyit számít a minőségi rotáció.