Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
 twitter.com/Jeff_McLane/status/775077650973024256

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
kezdetnek nem volt ez rossz...
voltak mélypontok, pl a browns önsafety-je előtt, de jól jöttek ki a dolgok
Wentz király, én a falat, sokkal jobban kárhoztatom a teljesítménye miatt (főleg a két TD közti driveokra gondolok) + a rengeteg büntetés...
a meccs másik negatívuma a CB sor nálam: egy sérülés és egy kicsit éveleji forma Carolltól (bár a PS-ban jól tolta)
+-ok: Barner szépen mozgott: 4 futás 42 yard, Agholor végre mutatott szép dolgokat, a TE játékunk jól ment (főleg az elején), a 2. félidőben megjött a nyomás a DL-tól, Allen megoldotta a dolgát Cox mellett + a FB játéka zseniális volt, Mattehws ma szinte mindent elkapott..ha lenne mögötte egy stabil 2. WR...inkább nem is mondom tovább 😊
több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Na ezzel is megvolnánk. Annak ellenére, hogy döcögött a szekér és messze voltunk az olajozott gépezettől (ami valamilyen szinten várható is volt egy ilyen szintű újjászerveződés után), panaszra nem lehet okunk. Bemutatkozott Wentz, nem is akárhogyan: 22/37, 278 yard, 2TD, 0 INT, 101.0. Úgy gondolom, hogy annak ellenére, hogy egy Browns elleni meccsből vétek lenne kiindulni, nem sokan számítottunk ilyen mutatókra az első meccs után, én legalábbis biztosan nem, bár azért a nyomást még nem érzi tökéletesen Carson, de bizonyos esetekben a fal sem könnyítette meg a dolgát. A false startokra is jobban kellene figyelni. Jordan Matthews játékába is visszatért az élet, nagyon érezte egymást ma kettőjük párosa, utóbbi össze is kapkodott 114 yardot meg 1 TD-t. Aztán ne menjünk el szó nélkül Agholor mellett sem, aki szvsz idén meglepetésember lehet, mert a képességei megvannak hozzá, amiből ma sikerült is villantania. Tetszett még Ryan Mathews, reméljük elkerülik a sérülések, vagy említhetném még Ertz-öt is. A védelem oldaláról Carroll picit csalódás volt, a pass rush is nehezen indult be, de azért egy INT csak összejött, a front7 sem volt rossz és a végére kellő nyomás nehezedett RG-re. Összességében úgy gondolom, hogy van még mit csiszolni a csapatrészen, messze még a csúcsteljesítménytől az egység, főleg ha azt nézzük, hogy jóval acélosabb Offense-ek ellen is fogunk még meccselni, de azt se feledjük, hogy a Browns egyetlen TD-je egy ajándék flag után született. Donnie Jones remekelt, ahogyan azt többnyire megszokhattuk tőle és Sproles-nak is volt egy szép visszahordása. A dropokat is jelentősen visszaszorítottuk, de azért most is akadt még vagy 2-3 csúnyán elejtett labda. A meccs jelenetei nálam a sikeresen bevállalt 4. kísérlet és az utána következő Wentz TD passz Agholornak. Annyit azért hozzátennék, hogy lényegében a Browns elrontott snap-je utáni safety-nél dőlt el a meccs végérvényesen, ilyen ajándékokat csak a legritkább esetekben fogunk kapni az ellenféltől, szóval a helyén kell kezelni ezt a W-t (ezzel együtt szerintem bedaráltuk volna őket a végére), de mindenképpen pozitív hangulatban várhatjuk a következő játékhetet. Fly Eagles!

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 538 — Így remélem megfelelek nektek.....
Érdekes dolog ez, Wentznek a hosszú, középhosszú passzok szépen megvoltak, a közel álló embereknek screenbe nem bírta odatenni, vagy nem is akarta, annak ellenére, hogys többször üresen voltak, pedig abból is jöhettek volna szépen játékok. Még van ideje fejlődni 😊

A dobó mozdulat nekem is feltűnt, ahogy Skizo is megjegyezte az eredménykövetőbe.
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Wentz nem volt rossz, a mutatott játéka és a statisztikája kifejezetten tetszetős.
Ami nem tetszett, hogy nem érzi a nyomást. Többször előfordult, hogy nagyon közel kerültek hozzá, de nem reagált rá, nem használta ki állítólagos mozgékonyságát. A WR-ek olyan circuscatcheket csináltak, hogy csak lestem. Ha tavaly ezek megvannak, valszeg marad Samu és nem draftoljuk Wentzet. Vicces volt, hogy a hard counttal hogy be lett szopatva többször a Browns D | meg legfőképp Peters 😀 | .
A védelem tetszett, ha azt a néhány mély passzt nem szopjuk be, alig jut a Browns total offense 200 yard fölé. A védőfal és linebackerek egész korrekt játékot mutattak, McLeod is leadott néhány kemény ütést. Jenkinsen befújtak egy kamu DPI-t (vagy d holdingot, nem emlékszem), de ő is jól játszott. McKelvin sérülése nem meglepő, üvegből van a srác, de így sajnos nem sok CB-nk maradt, remélem nem súlyos a sérülése.

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 538 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hah nyertünk 😊

Látom az eredménykövetőbe elvoltatok, telón néztem, ezért a kettő együtt nem ment. Így csak 350 körüli hsz jött 😉

Így tovább!!!!

Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 239 — Big Dick Nick
Ha a D# Top 10, akkor a PO abszolút realitás. Tavaly a szezon elott a Skinst tartották az egyik fő 1/1 várományosnak aztán megnyerték a csoportot.
Nekem nagyon tetszik ez az underdog szerep, nincsenek nagy elvárásaim, remélem sikerül túlteljesíteni.
picksix
Nekem is tetszik, látom itteni szerkesztőség sem tartja sokra a csapatunkat, amit meg is értek, a tavalyi szezon után.
Loganre kivancsi leszek, Davis rendszerében állandóan a súllyával üzdött, nem neki való az NT szerepkör. Aztán lehet megmarad olyannak mint Thornton, egy egészen jó játékos, aki csak futás ellen jó.
Offense oldalon a tight endektől remélek sokat, ők segíthetnének legtöbbet Wentznek. Ha a támadók lehoznak legalább egy közepes szezont, akkor simán meglehet a PO.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
picksix Philadelphia Eagles 821
Ha a D# Top 10, akkor a PO abszolút realitás. Tavaly a szezon elott a Skinst tartották az egyik fő 1/1 várományosnak aztán megnyerték a csoportot.
Nekem nagyon tetszik ez az underdog szerep, nincsenek nagy elvárásaim, remélem sikerül túlteljesíteni.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
zoleagle Philadelphia Eagles 43 — kozakzol@t-online.hu
még 5 óra és 20perc!
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 202 — je suis poloska
tippem 10-6
és PO :d
merjünk nagyot álmodni!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Tippjáték lesz esetleg filiblogon? Mindig jót szórakoztam, amikor volt...
Ja és éjfél elmúlt 6 percel, dande még sehol?!? 😉
skizofita
Nem valószínű.
több mint 9 éve
Rob85 Philadelphia Eagles 40
Sziasztok✋
Már règ követem az oldalt,igy a szezon kezdetre már csatlakozok.
Szerintem harcba leszünk végig a csoport győzelemért.
Holnap meg remèlem meglesz az 1.W
több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 239 — Big Dick Nick
Nagyon bold tipp: 8-8, csoporton belül 3-3.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Hah azt hittem már mindenki unja 😉

Akkor tessék.

Eljött végre a nagy nap ismét szárnyalhat a csapat.
Elsőnek a Barnák lesznek soron, hogy rájuk a SAS lecsapjon.
RGIII reméljük nem fog fickándozni,
Mert Fle(co)x és Connor bezsebeli.

Wentz pedig megmutathatja a világnak,
Jackson hiába ismételgeti a Média Markt reklámot magának.
Attól még nem lesz igaz tartalma ,
Mert a drafton Carsont ki nem húzta.

Gameday 😉

| reméljük a meccs jobban sikerül mint eme rémes rímes 😊 |

Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Tippjáték lesz esetleg filiblogon? Mindig jót szórakoztam, amikor volt...
Ja és éjfél elmúlt 6 percel, dande még sehol?!? 😉

Szerkesztette: skizofita

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 315 — Eagles fan
Goode jött vissza 53. embernek
zsojti
Hehe... biztos voltam benne, hogy lesz még sas... 😀 (sokat nem kellett várni)

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Nadzsín

Szerkesztette: ano92

több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Goode jött vissza 53. embernek
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 927 — Apu ökölbeszorított keze
Tippem 4-12

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 202 — je suis poloska
PO-t? 26--ak vagyunk Nfl power ranking-en.. (nem mindig hiszek ezekben az elemzésekben, de kint csak többet tudnak mint mi..)
Nem tudom miért, de én nem vagyok ennyire optimista.. ha egy korrekt szezont lenyomunk és látni a fejlődést én már elégedett leszek
zsoeo
eddig szinte mindig POba írtak minket Kelly alatt ,azt szinte kivétel nélkül szoptunk, amikor megvolt is első meccs kuka, most érzem hogy visszájára sül el hogy leírnak. Pláne hogy könnyebb a menetrend mint a többieknek.

( bár én 10 éve minden szezon előtt optimista vagyok, és úgy a 3. forduló körül el szokott múlni :d )

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Azt tudja valaki, hogy Lane Johnson játszat-e hétvégén vagy nem?
MC002
Még nincs infó róla, de ha addig nem léptetik életbe, valószínű, hogy játszik.
több mint 9 éve
MC002 Philadelphia Eagles 5
Azt tudja valaki, hogy Lane Johnson játszat-e hétvégén vagy nem?
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 927 — Apu ökölbeszorított keze
Azért a tavalyi drop parádé nem sokat segít egy rookie qb-n plusz egy ergya oline sem...
márpedig ha Peters kidől(ne adja az ég)akkor a fényes Tobin-Seu-Kelce-Brooks-Barbre fal lesz a pályán.

Jó lenne ha D nem lenne többet pályán mint a csipmagic időkben...

több mint 9 éve
MC002 Philadelphia Eagles 5
Szerintem a PO-ról még korai beszélgetni (bár ebben a csoportban ki tudja). A jó szereplés meg azon fog múlni, hogy Wentz milyen hamar tudja majd felvenni az nfl ritmusát. A jó D adott és az Offense se olyan rossz mint aminek be van állítva. Én idén azzal is elégedett lennék ha Wentz-en mutatkoznának a franchise QB jelei és a D meg aprítana, Jövőre meg irány a PO.
több mint 9 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 807 — Fly Eagles
Turnert sajnálom, nagyon jól játszott, remélem nem veszítjük el végleg.

Más:
Egy hét múlva valamivel okosabbak leszünk Wentz kapcsán, de van egy kérdésem a hozzáértőkhöz, ha tud valaki válaszolni köszönöm:

Wentz-t, és as pályáját kezdő DMc összehasonlítására lennék kíváncsi.
Képességekben, tehetségben benne, lehet-e Wentzben az, ami Mcnabb-ben benne volt? Nyilván Mcnabb mobilosabb volt (bár Wentz se gyenge benne feltétlen) és Wentz másodosztályban "nevelkedett" de a többi dologra gondolok.

Esetleg még egy korai A. Smithel való összehasonlításra is kíváncsi lennék. Amennyiben ez lehetséges.
dande
Szerintem ha Wentz beszerzi az új iphone-t, akkor ő is lesz olyan "mobilos" mint Mcnabb.😊😊
korodiati
t-mobile mobilosabb a Billsben. és mobilisebb is :d

amúgy én PO-t várok, szolid Offenset, és Top5 D-t. a DC személye szerintem bizakodásra adhat okot, szerintem okos time management-tel jó pár meccset megnyer nekünk a D.
eaglesmcnabb
PO-t? 26--ak vagyunk Nfl power ranking-en.. (nem mindig hiszek ezekben az elemzésekben, de kint csak többet tudnak mint mi..)
Nem tudom miért, de én nem vagyok ennyire optimista.. ha egy korrekt szezont lenyomunk és látni a fejlődést én már elégedett leszek