Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Kline úgy tűnik marad a Patsnél....
több mint 9 éve
Én azt olvastam, hogy elvileg egy rb/wr-ért szeretnénk Klinet elcserélni.KLine plussz a Samért kapott első kör a Ramsbe Gurleyért 😊
MC002
Ezt pedig lehet láttátok többen de azért beteszem, QB coachunk elemzi Wentz-t
www.philadelphiaeagles.com/news/dave-spadaro/article-1/Wentz-Has-Wowed-Eagles-From-Day-1/5a0593d6-d8af-4f8f-9395-a1463b609a07
több mint 9 éve
Én azt olvastam, hogy elvileg egy rb/wr-ért szeretnénk Klinet elcserélni.
több mint 9 éve
Sziasztok akkor újra szezon módba kapcsolva eddig csak read only módban voltam az egész offseason alatt.. nagyon kíváncsi vagyok ebből a rebuildből mit sikerül kihozni.. Kelly és a szerezhető csapat eltűnt,végre kipakoltuk kancsalt plusz a fél csapat új... plusz howie átment maddenbe totál.. milyen lesz az új hc?
ki mit vár az évtől? Én a fentebbiek miatt már egy pozitív mérleget is jónak tartanék wentz hadd szokja ne sérüljön le, a védelmen látszon schwarzi munkája és aztán lesz ami lesz... mondjuk elkapók és lb cb poszton szerintem kurva gyengék vagyunk a o# fal kérdéses az irányító úgyszintén úgyhogy nem tudom mit várjak a srácoktól idén
Fly
Szerkesztette: zsoeo
több mint 9 éve
Mondjuk, ha jobban belegondolunk (kintiek utalnak rá) még LJ eltiltása is benne van a levegőben. Akkor viszont valakit lehet, belülről ki kell mozgatni, és oda kellhet Kline.
több mint 9 éve
Ez se rossz. Kline egyszer itt, egyszer ott, már-már "emberkereskedelem" kategóriája, szegény srác, azt se tudja, hova csomagoljon. Mondjuk Sitton elengedésével, esetleg a GB jöhet szóba, de ők meg nem nagyon szoktak így üzletelni.Ha jól értem az a terv, hogy adhatjuk tovább ahovávtényleg kell OL ember. Mert mondjuk ott egyébként eléggé tele vagyunk. Csak Rowet máshová kevesebbért tudtuk volna elpasszolni. De lehet, hogy félreértem.Szerintem fordítva. Rowe legfeljebb ennyit (2018/4) ért a Pats-nek, a 3. kört már csak opcióval adta. Akkor tegyétek hozzá Kline-t, majd mi megpróbáljuk elpasszolni.
dande
Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e. Minden GM tudja, hogy (nagyjából) felesleges itt. Eddig - tudomásom szerint - senkinek nem sikerült ilyen trade.
tomi-tomi
több mint 9 éve
Ha jól értem az a terv, hogy adhatjuk tovább ahovávtényleg kell OL ember. Mert mondjuk ott egyébként eléggé tele vagyunk. Csak Rowet máshová kevesebbért tudtuk volna elpasszolni. De lehet, hogy félreértem.Szerintem fordítva. Rowe legfeljebb ennyit (2018/4) ért a Pats-nek, a 3. kört már csak opcióval adta. Akkor tegyétek hozzá Kline-t, majd mi megpróbáljuk elpasszolni.
dande
Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e. Minden GM tudja, hogy (nagyjából) felesleges itt. Eddig - tudomásom szerint - senkinek nem sikerült ilyen trade.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Ez elég durva, ha tovább cseréljük, Howie megint Maddenezik 😀 Mi lesz az ár, első kör? 😊Rowe-t kicsit sajnálom, amit az alapszakaszban mutatott az alapján jónak tűnt. Kár, hogy Schwartzéknak nem kellett, az előszezonban sem tűnt rosszabbnak, mint Mills és a többi csere, persze a McKelvin-Carroll párost viszont nem tudta megszorongatni, ami nem volt túl jó.

több mint 9 éve
Inkább guard pozícióban használható.
több mint 9 éve
Ha jól értem az a terv, hogy adhatjuk tovább ahovávtényleg kell OL ember. Mert mondjuk ott egyébként eléggé tele vagyunk. Csak Rowet máshová kevesebbért tudtuk volna elpasszolni. De lehet, hogy félreértem.
több mint 9 éve
lehet nálunk kezdő a Kline? úgy olvastam, hogy a Patsnél csere C volt.. használható más poszton is?
több mint 9 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/773194211252318208Kurvajó ez az offseason, kinek kellenek a hülye meccsek? CJ Smith mehetne Rowe helyére.
több mint 9 éve
Na ná... Végül is az ellenérték nem rossz, Wentzet meg kell védeni. Sok sikert Rowe, bizonyítsd be, hogy igenis van benned tehetség és tudás!
több mint 9 éve
Rowe is eltakarítvatwitter.com/Bowlhu/status/773185116856344577

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Üdv közöttünk!
több mint 9 éve
Én valahol azt olvastam, hogy a csapat ki akarja használni Wentz karerejét és ezért is hozták Treggset, hogy öt hátha megtudja kínálni pár hosszú passzal. Mondjuk remélem azért az elején nem fogja a stáb elvárni tőle, hogy 40-50 yardos bombákat eresszen el.Egyébként ez az első hozzászólásom a fórumon. Már egy ideje követem, de csak most vettem rá magam. hogy regisztráljak.
több mint 9 éve
A futójátéktól kevésbe tartok, tényleg ott van Spuri, Matyi s Keni is vágja majd a yardokat 😊Emptynek köszönöm a választ a Flacco párhuzam adja magát jobban, mint DMc csak ugye ő volt nálunk legutóbb 1/2 s hasonló szituban, ezért is rá gondoltam összehasonlításként. Esetleg ha másnak még van meglátása ezzel kapcsolatban, lehet még szakmázgatni, jobban telik vasárnapig az idő.
több mint 9 éve
Mondanám, hogy handoffmachine lesz, de basszus egy értelmes futónk sincs 😀Sproles jó és MATYI is amig egyben lesz....
mustaine
több mint 9 éve
Köszi előre, jinxmester!
Csak Tyrone Holmest tartsátok távol tőle, mert még sackeli kétszer, mint tavaly az I. North Dakota-State - Montana meccsen
iktriad
Akkor végül is van olyan forgatókönyv, hogy "a csapatnak jó, neki szar" vagy épp fordítva? Sztem ha neki szar, a csapatnak is szar, hosszútávon bizonyosan. Már csak az a kérdés, hogy mi a "szar" igazából, hehe.Hát, annyira én nem lelkesedek. Más Oline volt előtte, a kezőkkel biztos nem szokott össze, ráadásul egy csere védelem "összetörte". Én nem bánnám, ha padozna még.szerintem a csapatnak jobb (Daniel sz#r), de neki nem biztos
skizofita
karmïgran
több mint 9 éve

Csak Tyrone Holmest tartsátok távol tőle, mert még sackeli kétszer, mint tavaly az I. North Dakota-State - Montana meccsen
több mint 9 éve
Mondanám, hogy handoffmachine lesz, de basszus egy értelmes futónk sincs 😀
több mint 9 éve
Gondolom a playbookot teljesen elsajátította, meglátjuk mennyire tud majd alkalmazkodni az éles meccsek tempójához. Jó lett volna azért, ha legalább még az előszezonban tudott volna játszani 1-2 meccset. Mindenesetre azt már szimuláltuk neki az előszezonban, hogy milyen ha nem működik a támadófal. Így nem éri majd váratlanul. 😀 Remélem összerakunk valami használható futójátékot, mert az nagyban segítene.