Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 414 — Beware the Slim Reaper!
😀

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20150806_Harry_Edwards_is_in_Chip_Kelly_s_corner.htmlbaggio
Remélem sokan olvassátok, ebben a topikban ilyenekre lennék én kívácsi, nem a nyafogásokra.

Nagyon szépen árnyalja, hogy itt nincsenek olyanok amikre gondolnak, és ahogyan ráhúzzák bizonyos eseményekre a Kelly rasszizmust. Kelly rasszista? Igen, de maximum a saját elképzelései szerinti játékosokkal szemben van pozitív rasszizmusa. Volt egy remek east - west futója, de Ő elképzelése north - south futó volt. Nem egy fekete játékos elküldése a lényeg. Ugyanígy, neki magas, hosszú karú cornerek kellenek a man press védelembe. Boykin nem ilyen volt, lejáró is volt, elküldte.
Kizártnak tarom, hogy bármilyen döntése mögött állhatna valamiféle bőrszín, vagy egyéb megkülönböztetés. Neki a maximálisan az elképzelései szerinti játékosok kellenek, mert hisz a rendszerében, és abban, hogy a megfelelő puzzle darabokkal összeállhat. Szinergia, erre törekszik. Lásd a "dream team" esetét. Mennyivel volt az a csapat jobb? Pedig tele volt jó játékosokkal. Csak együtt nem működtek.

Ha megbukik a rendszere, akkor az az Ő hibája, és vállalni is fogja a felelősséget. De hagyjuk már meg neki legalább a lehetőséget két 10-6-os szezon után, mielőtt még kifiléznénk.

Köszi baggio ezekért a cikkekért! Remélem sokan olvassák végig...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Alonso agyrázkódás, Murray betegség miatt hagyja ki a mai edzést, Rowe viszont az első csapattal készül bal oldali cornerként.
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 678 — no es importante
 www.philly.com/philly/sports/eagles/20150806_Harry_Edwards_is_in_Chip_Kelly_s_corner.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Longot már pótolták is:  www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-sign-outside-linebacker-diaheem-watkins-place-travis-long-injured-reserveShawn84
Jézusom mi lesz itt még.😛

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Longot már pótolták is:  www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/eagles-sign-outside-linebacker-diaheem-watkins-place-travis-long-injured-reserve
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 507 — The only discipline that lasts, is self discipline
El kell fogadni hogy ott ez termeszetes.
Van csalad ahol van gb es dallas szurkolo es pl atlantaban elnek.Janek
Nem feltétlenül csak ott. Az európai fociban sem csak "bközép" módon szurkolnak az emberek. Sőt, szerintem ez a kisebbség. A hazai viszonyokat már nem ismerem, jó ideje nem járok meccsre, itthon lehet, hogy már csak az ultrák maradtak, nem tudom. De Európában sokfelé nyugodtan lehet meccsre menni idegen szurkolóként is. A forró spanyoloknál pl. gond nélkül sétálgattunk egész nap Madridban barca sapkában, és sehol semmi atrocitásban nem volt részünk. Az emberek észrevették, és max vidáman mutogattak, hogy ki fog a csapat kapni, de ennyi. A meccsen is beültünk a teli fehér Bernabeu nézőtérre, és semmi, gond nem volt. Angliában hosszabb ideig éltem, ott rengeteg meccsen voltam kint, nagyon sokszor Chelsea mezben (a Chelsea a kedvenc angol csapatom),. A legkisebb probléma nélkül. Ott mondjuk meccs után arra érdemes odafigyelni, hogy ne a helyi ultrák útvonalán és ne a saját kocsmáikba menjen direkt az ember. 😊 De nem is nagyon tud, meg van szervezve a be- és kimenetel, az ultrákat nagyon elszeparálják a "normál" szurkolóktól. Azon a pár kocsmán kívül viszont a városban, metrón, buszon soha semmi gond nem volt. (Voltam magyar válogatott meccsen is a Wembleyben, kilencvenezer angol között ültünk hárman nemzeti színekben, ordibáltunk, énekeltünk, és semmi gond nem volt, mindenki barátságos volt velünk.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 807 — Apu ökölbeszorított keze
El kell fogadni hogy ott ez termeszetes.
Van csalad ahol van gb es dallas szurkolo es pl atlantaban elnek.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 507 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tudom szégyen, hogy socceren nőttem fel (az meg még nagyobb, hogy mai napig szeretem is), de nekem ez a normális szurkolás. Európai vagyok, nem az USA-ban születtem. Nyilván nem baszok szájba senkit, csak mert másnak szurkol (nem vagyok ennyire elvakult), de ha berohan kozénk az ellen mezébe valaki és fikázza a csapatot akkor azért csak csak megkérem, hogy fáradjon arrébb, nem pedig még meg is kínálom sorrel.ano92
Embere válogatja. Számomra tök normális, hogy leülök az ellenfél szurkolójával sörözni. Sőt, az a furcsa, ha nem teszem. Nekem ezek a szurkolói egymásra hirigelések valahogy pótcselekvésnek tűnnek. Magának a szurkolásnak is valahol van határa nálam. El tudok jutni szívinfarktus határig az izgulásban és szurkolásban, de a többi szurkolóval közben nemigen foglalkozom. Már azzal, hogy mit csinál. Az számomra kicsit olyan, mint amikor a kamasz csajok egymás haját tépik azon, hogy melyik szophassa le a rockzenészt koncert után, miközben az húszcentis csíkokban tolja magába az anyagot. 😀 Szóval olyan homokozós balhé.

Ezzel együtt elfogadom, ha más jobban felpörög. Nekem értelmetlen, hogy egy teljesen idegen emberre azért legyek ideges, mert sárga trikót hord kék helyett és hülye bírózás vagy hülye Manningezés helyett hülye Bradyzik. De elfogadom, ha más rivalizálósabban fogja fel. Már amíg megmarad a kultúrált keretek között. Amibe azért nem csak az tartozik, hogy nem baszom pofán a szomszédomat, de valahol az is, hogy nem kurvaanyázom le, csak azért, mert meccsen vagyunk. Ő is kifizette a jegyet, én is kifizettem, nincs több joga neki sem a székéhez mint nekem. Legyen az a szék akárhol. A cikizés, vérszívás persze bőven mehet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 820
de ha berohan kozénk az ellen mezébe valaki és fikázza a csapatot akkor azért csak csak megkérem, hogy fáradjon arrébb, nem pedig még meg is kínálom sorrel.ano92
Sörrel még a szurkolótársakat SEM! 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Az a szomorú igazság, hogy....undisputedly
Mert az szerinted normális szurkoló aki pl. 49ers mezben orül ha az ellenfél pontot szerez. Mert elég sok ilyet látok a kozvetítésekben.

Meg amúgy minek spanoljak az ellenféllel, ha van elég cimborám a saját csapatom szurkolói kozott. Nyilván nem kell szájba verni, de ha megvernek minket legalább ne együtt igyuk le magunkat.

Tudom szégyen, hogy socceren nőttem fel (az meg még nagyobb, hogy mai napig szeretem is), de nekem ez a normális szurkolás. Európai vagyok, nem az USA-ban születtem. Nyilván nem baszok szájba senkit, csak mert másnak szurkol (nem vagyok ennyire elvakult), de ha berohan kozénk az ellen mezébe valaki és fikázza a csapatot akkor azért csak csak megkérem, hogy fáradjon arrébb, nem pedig még meg is kínálom sorrel.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Matthews tavaly a legtöbbet slotban gyakorolt de az elsőkkel is. Zach Ertz is sokat van a 2. csapattal, holott idén 99%, hogy ő lesz a kezdő TE.. Felesleges ezen agyalni, sok van még a TC-ből, fog majd az elsőkkel is lenni. De, hogy a legjobb lenne? Én Matthewsról olvasok ilyet 😛Shawn84
Matthews továbbra is inkább slotban gyakorol, Agholor meg szélen, szerintem ez sokkal kedvezőbb felállás lehet a jövőben is, igazából csak azt nem értem, hogy Cooper helyére miért nem kerül be utóbbi. és ajánlom az itteni harmadik pontot 😛 bár szerintem is erős túlzás lehet az ekkora hype.
több mint 10 éve
arról esetleg tudtok valamit, hogy Agholor miért csak a második csapattal edz? ott eléggé aláz, egyes szakírók a legjobb wr-ként emlegetik, de Kelly nem próbálta még a kezdőkkel. tavaly mi volt a helyzet Matthews esetében? ő sem gyakorolt az elsőkkel?kristof
Matthews tavaly a legtöbbet slotban gyakorolt de az elsőkkel is. Zach Ertz is sokat van a 2. csapattal, holott idén 99%, hogy ő lesz a kezdő TE.. Felesleges ezen agyalni, sok van még a TC-ből, fog majd az elsőkkel is lenni. De, hogy a legjobb lenne? Én Matthewsról olvasok ilyet 😛
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
arról esetleg tudtok valamit, hogy Agholor miért csak a második csapattal edz? ott eléggé aláz, egyes szakírók a legjobb wr-ként emlegetik, de Kelly nem próbálta még a kezdőkkel. tavaly mi volt a helyzet Matthews esetében? ő sem gyakorolt az elsőkkel?
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 806 — Így remélem megfelelek nektek.....
Idén a 60-as szám lesz látható a játékosok sisakjain majd minden meccsen. Ezzel a márciusban elhunyt Chuck Bednarikra emlékezik majd a csapat.

Vagy pedig kijelölte az Eagles B-közép, hány embert öl meg a következő szezonban.Stez
Köszönjük Stez tudtuk, hogy számíthatunk rád.

Egyezzünk meg abban, hogy ennyi pontot kaptok tőlünk ha máshol nem az előszezonban 😉 és ha másért nem az utolsó előtti fordulóért az előző szezonból 😀.
több mint 10 éve
Idén a 60-as szám lesz látható a játékosok sisakjain majd minden meccsen. Ezzel a márciusban elhunyt Chuck Bednarikra emlékezik majd a csapat.

Shawn84
Vagy pedig kijelölte az Eagles B-közép, hány embert öl meg a következő szezonban.Stez
Azért ezt a szép dolgot nem illik elviccelni.
több mint 10 éve
Viszont ez a "kőkemény szájba ..." nem tudom mit akar jelenteniundisputedly
Semmi különlegeset, csak ano megint be van baszva. Idén korábban kezdi a preseason közvetítések örömére. 😀

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 807 — Apu ökölbeszorított keze
Meccsenként

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 153 — Whoops, looks like something went wrong.

Shawn84
Vagy pedig kijelölte az Eagles B-közép, hány embert öl meg a következő szezonban.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 790 — SuperBowl Champions 2013/2014
nekem nincs vele bajom, én tobbek kozott ezért szeretem az eaglest. Mert nem "kispicsafasztarisznya módon giants mezben cowboysnak szurkolok a rangadón" szindróma van. Hanem kőkemény szájba baszás. EZ AZ IGAZI SZURKOLÁS! Nem a szaros grillezés fostaliga ellenfelekkel, ugyanmár....ano92
Elsőként sikerült megfognod a lényeget. Egészseggedreozibozi
Az a szomorú igazság, hogy minden táborban vannak szurkolók, akikre a frencsájz nem lehet büszke. Felesleges ezen a témán rugózni, mert európai soccer kultúrát először megismerő emberek teljesen máshogy látják. USA-ban igenis a hardcore superfanok kint grilleznek a parkolóban.

Én pl imádom a 12th man-t, meg azt az összetartást amit ki tud hozni az emberekből, de ettől függetlenül ugyanolyan emberek alkotják minden csapat bázisát, egyik se jobb, mint a másik. Ugyanúgy csalódottak,ha vereség van stbstb. Maximum vannak régiók, ahol a csapathoz jobban kötődnek a szurkolók, mert kisebb népességű területet fed át pl és ebből eredően van némi halvány eltérés.

Viszont ez a "kőkemény szájba ..." nem tudom mit akar jelenteni, de ha mások vegzálását a lelátón, akkor lehet, hogy kicsit félresiklott a szemléleted... És a vegzálás alatt nem azt értem, hogy az előtted ülővel váltotok pár baráti pofont.
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 626
nekem nincs vele bajom, én tobbek kozott ezért szeretem az eaglest. Mert nem "kispicsafasztarisznya módon giants mezben cowboysnak szurkolok a rangadón" szindróma van. Hanem kőkemény szájba baszás. EZ AZ IGAZI SZURKOLÁS! Nem a szaros grillezés fostaliga ellenfelekkel, ugyanmár....ano92
Elsőként sikerült megfognod a lényeget. Egészseggedre
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem kell kiakadni. Felismertem, ez Johnn Connor volt. Latott egy robotot, nana hogy kivegezte.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
hát, te se vagy egy kubatov álma...😒

(sajnos én is részben ezért lettem eagles szurkoló…)
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 414 — Beware the Slim Reaper!
Úgy látszik nincs jobb téma, de megnéztem mi a szar ez, amiről ennyit tudtok írni.
 www.si.com/nfl/2015/07/23/nfl-most-hated-dan-snyder-bill-belichick-percy-harvin#
Természetesen nem egy ember miatt, hanem a SI felmérése alapján készített összefoglaló miatt:
Pari
Bocs, de milyen felmérésről is van szó, milyen körben égy hogyan készült? Én ebből nem azt veszem ki, hogy lett volna bármilyen felmérésnek nevezhető dolog: Here are the people, places and things we see as the most hated in today's NFL.
Ez nekem az SI saját véleményének tűnik, az meg kevésbé érdekes (főleg egy igazi felméréshez képest), hogy ők kit, mit utálnak legjobban. Nem hiszem, hogy felmértek volna bármit is, mert ahhoz érdemi munkát kellett volna végezni ...

Más. A tegnapi felszereléses edzésől:
- Ertznek nagyon jó napja volt, sorban kapkodta el a passzokat, gyakran keresték a Qb-k. Majdnem össze is törte magát amikor Kendrickst ugrotta túl egy labdáért, de szerencsére nem lett baja.
- Matthewsnak újabb jó napja volt, a Qb-k fő célpontja. A legjobb játéka egy oldalvonal mellett vetődve elkapott labda volt, Jenkins szoros fogásában.
- Huff úgy tűnik fejlődött tavaly óta, kevesebb elejtés, a gyengébb cornereket simán megveri, Biggerst megverve kapott el egy szép TD-t Barkleytól.
- Celek dropol (szokása a TC-ben), és Kendricks egy fumble-t is kiharcolt ellene.
- Agholornak újonc hibái voltak tegnap, néhány elejtett labda.
- Bradfordnak vegyes napja volt, a hosszú passzoknál többször túldobta az elkapókat. Ez a kisebb gond, összeszokás után nem lesz gond szerintem. A mozgását nem akadályozza a sérülés, egyszer még futott is a labdával.
- Sanchez semmi különös, nem volt kírívóan jó vagy rossz játéka. Barkley rossz volt, sok pontatlanság, nem szabadult a labdától, 2 int (egyik pick6) és még legalább kettő volt benne (elejtették). Tebow is gyenge volt, de Barkleyál jobb valamivel. Azért ő is dobott 2 int-t, plusz egyzer egy futásnál fumblija volt (a közönség csalódottan felmorajlott ... 😀)
- Tegnap Tobin volt az első csapatos RG, Barbre a LG. A kezdő ILB-k Ryans és Kendricks voltak.
- JaCorey Shepardot tegnap előtt szívatta Matthews, de tegnap erős napja volt, mindig ott volt a labdán, egy alkalommal Agholor akadályozta meg az interceptiont. Egy játék volt, ahol eltévesztette a covert, és máshol kolbászolt.
- Denzel Rice az (UDFA, Coastal Carolina), aki figyelemre méltó. Tebow ellen ő harcolta ki, és szerezte meg a fumble-t, elütött passzai voltak (potenciális Na Brown díjas 😊 ). Akár lehet esélye is, mert Randall Evanst rendszeresen megverik, de azért volt egy int-je is, Pratt kezén megpattant labdát szerzett meg.
- Carroll egész nap leszedte Coopert (ez a minimum).
- Maxwellé volt a legszebb védekező játék, az 1-1-es WR-DB gyakorlatnál egy hosszú útvonalon Agholor szerzett kb. egy lépés előnyt, jól jött a passz Bradfordtól, de Maxwell tökéletes ütemben ugrott és az utolsó pillanatban elütötte a labdát az endzoneban (ja ilyen ha a corner keresi a labdát, ugye Bradley Fletcher?).