Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
3 első kört szerintem egyetlen játékos sem ér meg. Legfeljebb utólag, visszavonulása után mondható valakiről, hogy megért volna annyit is. Első edzésen ketté törik az embert, vagy lelő valakit és a következő évtized mehet a kukába. Semmi ilyen trade-et nem támogatnék, mert túl nagy kockázatnak tartom. Ráadásul szerintem ugyanezzel a QB hármassal megyünk majd neki a következő szezonnak is, szóval nem félek az offseasontől.somebody08A valóság szerintem is az, hogy ugyanezzel a hármassal vágunk neki a következő szezonnak (Kellynél nem a legfontosabb poszt)....bár el tudnék képzelni egy fizikálisabb és pontosabb QB-t is a csapat élén. ( Foles sem tud lehozni egy teljes szezont eddig .....tavaly is sérült )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
3 első kört szerintem egyetlen játékos sem ér meg. Legfeljebb utólag, visszavonulása után mondható valakiről, hogy megért volna annyit is. Első edzésen ketté törik az embert, vagy lelő valakit és a következő évtized mehet a kukába. Semmi ilyen trade-et nem támogatnék, mert túl nagy kockázatnak tartom. Ráadásul szerintem ugyanezzel a QB hármassal megyünk majd neki a következő szezonnak is, szóval nem félek az offseasontől.somebody08Szerintem sem lesz elsőkörös QB draft...
több mint 11 éve
3 első kört szerintem egyetlen játékos sem ér meg. Legfeljebb utólag, visszavonulása után mondható valakiről, hogy megért volna annyit is. Első edzésen ketté törik az embert, vagy lelő valakit és a következő évtized mehet a kukába. Semmi ilyen trade-et nem támogatnék, mert túl nagy kockázatnak tartom. Ráadásul szerintem ugyanezzel a QB hármassal megyünk majd neki a következő szezonnak is, szóval nem félek az offseasontől.mustaine: Pont azért írtam, mert az RG3 trade hatalmas bukta lett, a cikk is írja, hogy nem nagyon akarnak a csapatok ilyet csinálni még 1x, a lehetséges trade partnerek között még nekünk van a legkevesebb vesztenivalónk. Ha mondjuk a Jets 3 első körért feltradel 2 helyet, aztán az első meccsen széttörik Mariotát, akkor felkoncolják az FO-t.HulkeinsteinAz RG3 trade nem azért lett bukta, mert RG szar játékosként került a ligába. Az egyik legjobb prospect volt az utóbbi években, a rookie szezonja pedig példa nélküli. Az, hogy megsérült, na az hatalmas bukta. De ettől ez a trade rendesen beárazta a top QB prospecteket évekig, pl Mariotát. Sajnos RG nem gyógyult meg teljesen, emiatt mentálisan sincs rendben, és tekinthető rossz picknek. Az első szezonja után azért mindenki sztárolta rendesen a srácot, örültek a Skins fanok is (én meg nagyon nem) nem is ok nélkül, mert hatalmas tehetség (volt).mustaineEz teljesen igaz, meg amit a többiek írtak, az is. Ez egy nagyon hosszú téma, és biztos vagyok benne, hogy még sokat fogunk róla beszélni sok kontextusban 😊 Az én kérdésem arra irányult specifikusan, hogy HA Chip szerint fr. QB kaliber Mariota, akkor nektek megérne-e 3 db első kört?Hulkeinsteinmustaine: Pont azért írtam, mert az RG3 trade hatalmas bukta lett, a cikk is írja, hogy nem nagyon akarnak a csapatok ilyet csinálni még 1x, a lehetséges trade partnerek között még nekünk van a legkevesebb vesztenivalónk. Ha mondjuk a Jets 3 első körért feltradel 2 helyet, aztán az első meccsen széttörik Mariotát, akkor felkoncolják az FO-t.HulkeinsteinAz RG3 trade nem azért lett bukta, mert RG szar játékosként került a ligába. Az egyik legjobb prospect volt az utóbbi években, a rookie szezonja pedig példa nélküli. Az, hogy megsérült, na az hatalmas bukta. De ettől ez a trade rendesen beárazta a top QB prospecteket évekig, pl Mariotát. Sajnos RG nem gyógyult meg teljesen, emiatt mentálisan sincs rendben, és tekinthető rossz picknek. Az első szezonja után azért mindenki sztárolta rendesen a srácot, örültek a Skins fanok is (én meg nagyon nem) nem is ok nélkül, mert hatalmas tehetség (volt).mustaine
több mint 11 éve
Nekem nagyjából bármennyit megérne, Shady, Foles, Cooper csomagban, néhány első körrel megfűszerezve. Vagy csak hozzuk vissza Vicket 😀Ez teljesen igaz, meg amit a többiek írtak, az is. Ez egy nagyon hosszú téma, és biztos vagyok benne, hogy még sokat fogunk róla beszélni sok kontextusban 😊 Az én kérdésem arra irányult specifikusan, hogy HA Chip szerint fr. QB kaliber Mariota, akkor nektek megérne-e 3 db első kört?Hulkeinsteinmustaine: Pont azért írtam, mert az RG3 trade hatalmas bukta lett, a cikk is írja, hogy nem nagyon akarnak a csapatok ilyet csinálni még 1x, a lehetséges trade partnerek között még nekünk van a legkevesebb vesztenivalónk. Ha mondjuk a Jets 3 első körért feltradel 2 helyet, aztán az első meccsen széttörik Mariotát, akkor felkoncolják az FO-t.HulkeinsteinAz RG3 trade nem azért lett bukta, mert RG szar játékosként került a ligába. Az egyik legjobb prospect volt az utóbbi években, a rookie szezonja pedig példa nélküli. Az, hogy megsérült, na az hatalmas bukta. De ettől ez a trade rendesen beárazta a top QB prospecteket évekig, pl Mariotát. Sajnos RG nem gyógyult meg teljesen, emiatt mentálisan sincs rendben, és tekinthető rossz picknek. Az első szezonja után azért mindenki sztárolta rendesen a srácot, örültek a Skins fanok is (én meg nagyon nem) nem is ok nélkül, mert hatalmas tehetség (volt).mustaine
több mint 11 éve
mustaine: Pont azért írtam, mert az RG3 trade hatalmas bukta lett, a cikk is írja, hogy nem nagyon akarnak a csapatok ilyet csinálni még 1x, a lehetséges trade partnerek között még nekünk van a legkevesebb vesztenivalónk. Ha mondjuk a Jets 3 első körért feltradel 2 helyet, aztán az első meccsen széttörik Mariotát, akkor felkoncolják az FO-t.HulkeinsteinAz RG3 trade nem azért lett bukta, mert RG szar játékosként került a ligába. Az egyik legjobb prospect volt az utóbbi években, a rookie szezonja pedig példa nélküli. Az, hogy megsérült, na az hatalmas bukta. De ettől ez a trade rendesen beárazta a top QB prospecteket évekig, pl Mariotát. Sajnos RG nem gyógyult meg teljesen, emiatt mentálisan sincs rendben, és tekinthető rossz picknek. Az első szezonja után azért mindenki sztárolta rendesen a srácot, örültek a Skins fanok is (én meg nagyon nem) nem is ok nélkül, mert hatalmas tehetség (volt).mustaine
Ez teljesen igaz, meg amit a többiek írtak, az is. Ez egy nagyon hosszú téma, és biztos vagyok benne, hogy még sokat fogunk róla beszélni sok kontextusban 😊 Az én kérdésem arra irányult specifikusan, hogy HA Chip szerint fr. QB kaliber Mariota, akkor nektek megérne-e 3 db első kört?mustaine: Pont azért írtam, mert az RG3 trade hatalmas bukta lett, a cikk is írja, hogy nem nagyon akarnak a csapatok ilyet csinálni még 1x, a lehetséges trade partnerek között még nekünk van a legkevesebb vesztenivalónk. Ha mondjuk a Jets 3 első körért feltradel 2 helyet, aztán az első meccsen széttörik Mariotát, akkor felkoncolják az FO-t.HulkeinsteinAz RG3 trade nem azért lett bukta, mert RG szar játékosként került a ligába. Az egyik legjobb prospect volt az utóbbi években, a rookie szezonja pedig példa nélküli. Az, hogy megsérült, na az hatalmas bukta. De ettől ez a trade rendesen beárazta a top QB prospecteket évekig, pl Mariotát. Sajnos RG nem gyógyult meg teljesen, emiatt mentálisan sincs rendben, és tekinthető rossz picknek. Az első szezonja után azért mindenki sztárolta rendesen a srácot, örültek a Skins fanok is (én meg nagyon nem) nem is ok nélkül, mert hatalmas tehetség (volt).mustaine
több mint 11 éve
mustaine: Pont azért írtam, mert az RG3 trade hatalmas bukta lett, a cikk is írja, hogy nem nagyon akarnak a csapatok ilyet csinálni még 1x, a lehetséges trade partnerek között még nekünk van a legkevesebb vesztenivalónk. Ha mondjuk a Jets 3 első körért feltradel 2 helyet, aztán az első meccsen széttörik Mariotát, akkor felkoncolják az FO-t.HulkeinsteinAz RG3 trade nem azért lett bukta, mert RG szar játékosként került a ligába. Az egyik legjobb prospect volt az utóbbi években, a rookie szezonja pedig példa nélküli. Az, hogy megsérült, na az hatalmas bukta. De ettől ez a trade rendesen beárazta a top QB prospecteket évekig, pl Mariotát. Sajnos RG nem gyógyult meg teljesen, emiatt mentálisan sincs rendben, és tekinthető rossz picknek. Az első szezonja után azért mindenki sztárolta rendesen a srácot, örültek a Skins fanok is (én meg nagyon nem) nem is ok nélkül, mert hatalmas tehetség (volt).
több mint 11 éve
Anno Reidék is el tudták sózni Kolbászt...Simán elhitetjük megint a Jets - Titans - Jags hármassal , hogy Füles a tuti. 😀Ezzel az a baj, hogy csak az fogja eltradelni a pickjét, akinek nem kell QB, oda meg Foles sem kell 😀HulkeinsteinEgy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.Nem mennék bele ilyen skinshez hasonló baromságba, de ha mindenáron kellene QB (és fel kell mennünk érte top 5-be) akkor bevonnám a tradebe Folest. (úgy biztos, hogy olcsóbban jönne ki) 😊Greengo
mmqb.si.com/2014/12/03/quarterback-market-draft-2015/
Érdekes dolog ez, mert soknak hangzik az a 3 első kör, viszont szerintem ha Chip-ék benne látják a franchise QB-t, akkor kb. semmi nem drága érte, főleg nem úgy, hogy valszeg ez a 3 első kör 1/20 után lenne a jelenlegi csapatot nézve, és olyan sok hiányposztunk nincs, viszont a QB meg elég fontos. Nyilvánvalóan ez csak akkor érdekes kérdés, ha Chip tényleg látja benne a fr. QB-t. Én személy szerint bízok Chip-ben, szóval ha ő ezt gondolja, akkor simán támogatnám a 3 első kört is.
Ti erre mit mondtok? Ha Chip szerint ő lehet a következő 10-15 évre a QB-nk, akkor elfogadnátok egy ilyen deal-t?
És itt most kifejezetten erre a kérdésre gondolok, függetlenül attól hogy teljesít Sanchez és/vagy Foles a szezon hátralevő részében.Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
futók megvannak, decker, harvin, kerley meg még amaro is ott van mint pass catcher, a fal is hoz egy átlagos szintet. Ami miatt szopunk idén az a QB és CB teljesítmény főleg3 első kört 1-2 helyért?Egy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.Nem érzem reálisnak a ti feltradetek, mert sztem mi vagy a titans is megadnánk ennyit érte és ezek a pickek többet érnének.Wester
Érdekes dolog ez, mert soknak hangzik az a 3 első kör, viszont szerintem ha Chip-ék benne látják a franchise QB-t, akkor kb. semmi nem drága érte, főleg nem úgy, hogy valszeg ez a 3 első kör 1/20 után lenne a jelenlegi csapatot nézve, és olyan sok hiányposztunk nincs, viszont a QB meg elég fontos. Nyilvánvalóan ez csak akkor érdekes kérdés, ha Chip tényleg látja benne a fr. QB-t. Én személy szerint bízok Chip-ben, szóval ha ő ezt gondolja, akkor simán támogatnám a 3 első kört is.
Ti erre mit mondtok? Ha Chip szerint ő lehet a következő 10-15 évre a QB-nk, akkor elfogadnátok egy ilyen deal-t?
Hulkeinstein
Szerintem nem tartotok ott, hogy beáldozzatok kb 3 draftot, meg is kell védeni, meg célpontokat szerezni a QB-nak, nem?Hulkeinstein
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Aki már hajlandó 3 első kört beáldozni ott már könnyen csapnak mellé mást is esetleg....Szóval lesz téma jó sok offseasonra
több mint 11 éve
mustaine: Pont azért írtam, mert az RG3 trade hatalmas bukta lett, a cikk is írja, hogy nem nagyon akarnak a csapatok ilyet csinálni még 1x, a lehetséges trade partnerek között még nekünk van a legkevesebb vesztenivalónk. Ha mondjuk a Jets 3 első körért feltradel 2 helyet, aztán az első meccsen széttörik Mariotát, akkor felkoncolják az FO-t.
több mint 11 éve
No. 2: St. Louis → Washington (PD). St. Louis traded this selection to Washington for first-round selections in 2012 (6th), 2013 (22nd), and 2014 (2nd), and a 2012 second-round selection (39th).[source 1] After a number of subsequent trades over the next two drafts, St. Louis ended up turning this single pick into the following players: OT Greg Robinson, LB Alec Ogletree, WR Stedman Bailey, RBs Zac Stacy and Isaiah Pead, DT Michael Brockers, CB Janoris Jenkins and G Rokevious Watkins.[source 2]3 első kört 1-2 helyért?Egy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.Nem érzem reálisnak a ti feltradetek, mert sztem mi vagy a titans is megadnánk ennyit érte és ezek a pickek többet érnének.Wester
Hulkeinstein
Szerintem nem tartotok ott, hogy beáldozzatok kb 3 draftot, meg is kell védeni, meg célpontokat szerezni a QB-nak, nem?Hulkeinstein
több mint 11 éve
3 első kört 1-2 helyért?Egy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.Nem érzem reálisnak a ti feltradetek, mert sztem mi vagy a titans is megadnánk ennyit érte és ezek a pickek többet érnének.Wester
Hulkeinstein
Szerintem nem tartotok ott, hogy beáldozzatok kb 3 draftot, meg is kell védeni, meg célpontokat szerezni a QB-nak, nem?
több mint 11 éve
Egy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.Nem érzem reálisnak a ti feltradetek, mert sztem mi vagy a titans is megadnánk ennyit érte és ezek a pickek többet érnének.
Hulkeinstein
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Ezzel az a baj, hogy csak az fogja eltradelni a pickjét, akinek nem kell QB, oda meg Foles sem kell 😀Egy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.Nem mennék bele ilyen skinshez hasonló baromságba, de ha mindenáron kellene QB (és fel kell mennünk érte top 5-be) akkor bevonnám a tradebe Folest. (úgy biztos, hogy olcsóbban jönne ki) 😊Greengo
És itt most kifejezetten erre a kérdésre gondolok, függetlenül attól hogy teljesít Sanchez és/vagy Foles a szezon hátralevő részében.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Egy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.Nem mennék bele ilyen skinshez hasonló baromságba, de ha mindenáron kellene QB (és fel kell mennünk érte top 5-be) akkor bevonnám a tradebe Folest. (úgy biztos, hogy olcsóbban jönne ki) 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
amúgy ganyó is szanchez . szar csapatban van. Hülye vezetőedzővel, hülyeségeket csinál. Lehet itt ő is jó lenne.Inkább Tebow akkor már mint Gané 😀ano92Sancho mekkora ganénak tűnt tavalyig? :p múlt nyáron még voltak olyan hírek, hogy alkalmaznak vele read-option csomagokat, szerintem tökéletesen illene Kelly támadórendszerébebaggio
több mint 11 éve
Inkább Tebow akkor már mint Gané 😀ano92Sancho mekkora ganénak tűnt tavalyig? :p múlt nyáron még voltak olyan hírek, hogy alkalmaznak vele read-option csomagokat, szerintem tökéletesen illene Kelly támadórendszerébe

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Inkább Tebow akkor már mint Gané 😀
több mint 11 éve
Vagy végképp bebizonyosodik, hogy Kelly rendszere a király és nagyjából bárkit be lehet oda rakni 😀dandeezért kell majd Sanchez-t lecserélni Geno Smith-re

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Elnézve az idei első körös húzásunkat nyugodtan odaadhatjuk a következő 3-t is egyik se fog hiányozni 😛 😀A szép mondjuk az lenne, ha Sanchival csinálunk egy PO runt, a SB elején lesérül, és Foles-l megnyerjük 3 TD-t kiosztva. Két 100 millás QB 😀 😀 😀 Vagy végképp bebizonyosodik, hogy Kelly rendszere a király és nagyjából bárkit be lehet oda rakni 😀 (nyilván ez költői túlzás)
Gyorsan legyen vasárnap este, mielőtt újabb őrültséget agyalunk ki :p
több mint 11 éve
3 első kör kevés is lehet...Ha annyiert oda adja a raiders akkor nem olyan rossz.
De dragabb 1/32 ről 1/1 ert menni
több mint 11 éve
Egy nagyon érdekes cikk az MMQB-ból a következő offseason QB helyzetéről. Mindenképpen meg kell említeni, hogy nem csak mi gondolkozunk Mariotában, a kintiek is hasonló forgatókönyveken gondolkoznak, a cikk pl. azt írja, hogy 3 első kör (2015,2016,2017) kb. elég lehet az 1/1-re, ha mondjuk az Oakland választ ott, mivel nekik nem kell QB.mmqb.si.com/2014/12/03/quarterback-market-draft-2015/
És itt most kifejezetten erre a kérdésre gondolok, függetlenül attól hogy teljesít Sanchez és/vagy Foles a szezon hátralevő részében.
több mint 11 éve
Srácok én azt mondom ne számolgassunk hogyan lehetünk 2.-ok az NFC-ben meg hagyjuk a bye-weeket. Ki tudja mi lesz még addig, össze-vissza is alakulhatnak a dolgok ahogy lenni szokott...A lényeg hogy valahogy nyerjük meg a csoportot (nekem mindegy hogyan, úgy hogy a girls kikap minden meccsen vagy mi kapunk ki mindegyiken < tudom lesz egy egymás elleni jövőhéten>)
Fókuszáljunk most arra hogy verjük meg a hawks-ot (én pesszimista vagyok és beírtam az L-t) aztán meglátjuk mi lesz, menjünk lépésről lépésre, következő héten a dallas aztán minden más majd lesz valahogy.
Mariotával is ráérünk majd foglalkozni annyi idő lesz sajnos a két szezon közt.
A szezon előtt bőven aláírtam volna a 9-3 mat illetve a PO-t, aztán, hogy mi sül ki belőle az már egy más tészta 😊
Tudom evés közben jön meg az étvágy én is szeretném ha idén SB-t nyernénk, de addig még nagyon sok van hátra legyünk szerények és nyerjünk meg minden meccset 😊
FLY