Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 11 éve
Colin Kaepernick is szarrá futott minket a Niners ellen, ha 58 yd nem is olyan sok, de rendre kulcsszitukban futott. Én tartok a meccstől, egyben remélem h Chip meg tudja értetni azt a matekot amit lentebb írtatok, tehàt h a szezon meccse következik 😊Ettől a Seahawks meccstől egyébként eléggé tartok. Ilyen erős D#-el szemben nem meccselt még Kelly. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog tudni kitalálni, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nyerünk, sőt.HighlanderÉn pont ellenkezőleg godolom, lehet kicsit elfogultan 😊 Erős D, az oké, de a másik oldalon mi van? Maximum Lynch.A mi D-nk sem egy ligautolsó, viszont nálunk az O erősebb szerintem.Wilson egyre gyengébb, elkapókból pedig nem állnak túl jól.A passz amúgy sem az erőssége, így szerintem.ha megfogjuk Lynchet az Ofense pedig teszi a dolgát, akkor simán meglesz a meccs.Én kb olyan győzelmet várok, mint a Dallas ellen. Nincs félnivalónk 😊MrMiksa
több mint 11 éve
Mindenki írja fel a kéménybe korommal, ha behúzzuk a négy győzelmet, akkor mi leszünk az első kiemelt az NFC-ben! 😀Szerintem be. Csak félek, hogy ez kevés lesz.
(de behúzzuk...?)tûzoltó
több mint 11 éve
Ettől a Seahawks meccstől egyébként eléggé tartok. Ilyen erős D#-el szemben nem meccselt még Kelly. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog tudni kitalálni, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nyerünk, sőt.HighlanderÉn pont ellenkezőleg godolom, lehet kicsit elfogultan 😊 Erős D, az oké, de a másik oldalon mi van? Maximum Lynch.A mi D-nk sem egy ligautolsó, viszont nálunk az O erősebb szerintem.Wilson egyre gyengébb, elkapókból pedig nem állnak túl jól.A passz amúgy sem az erőssége, így szerintem.ha megfogjuk Lynchet az Ofense pedig teszi a dolgát, akkor simán meglesz a meccs.Én kb olyan győzelmet várok, mint a Dallas ellen. Nincs félnivalónk 😊
több mint 11 éve
Amúgy abban erősítsetek meg, hogy ha nekünk és a Cowboysnak is 11-5 lesz a vége úgy, hogy mi verjük a Seahawks-t, meg a Giants/Redskins közül az egyiket, ők meg minket, illetve a Redskinset és a Bearst, akkor ugye mienk a tiebraker?TO BREAK A TIE WITHIN A DIVISION
If, at the end of the regular season, two or more clubs in the same division finish with identical won-lost-tied percentages, the following steps will be taken until a champion is determined.
Two Clubs
1. Head-to-head (best won-lost-tied percentage in games between the clubs).
2. Best won-lost-tied percentage in games played within the division.
3. Best won-lost-tied percentage in common games.
4. Best won-lost-tied percentage in games played within the conference.
Mert ugye az 1.-2. pont azonos, és a 3.-nál meg 14 közös meccs volt, és ott a mérleg:
mi: 10-4 (Cowboys, Cardinals, 49ers, Giants/Redskins)
ők: 9-5 (Eagles, Cardinals, 49ers, Redskins, Colts)
Amúgy bug-os a playoff machine sztem, mert a cowboysnak adja a HtH tiebreakert, ha 1-1-re végzünk velük 😀
több mint 11 éve
Ettől a Seahawks meccstől egyébként eléggé tartok. Ilyen erős D#-el szemben nem meccselt még Kelly. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog tudni kitalálni, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nyerünk, sőt. (Mondjuk az is igaz, hogy a legutóbbi két meccsen támadásban nem túl kiemelkedő csapatokkal játszott a címvédő, szóval csalóka lehet az, hogy ennyire kevés pontot kaptak... )
több mint 11 éve
Mindenki írja fel a kéménybe korommal, ha behúzzuk a négy győzelmet, akkor mi leszünk az első kiemelt az NFC-ben! 😀(de behúzzuk...?)
több mint 11 éve
Nem, mert a Packers innen már nem fog reálisan meccset bukni, és az egymás elleni miatt előrébb vannak.Na innentől akkor a Lambeau-n keresztül vezet az út a Superbowlba. A bye week még meglehet, ha megverjük a Seattle-t, akkor 1 vereség is belefér onnantól kezdve a mostani Arizonát látva.Hulkeinstein4W és 1. kiemeltek lehetünk, mi ez a negatív hozzáállás!tûzoltó
Amúgy azt számolgatom, hogy a Seahawks elleni W a mi javunkra billentheti a matekot a főcsoportban.
Az tiszta, hogy a Green Bay/Detroit közül valakinek meglesz a bye week, tehát a másik köztünk és a west között dől el.
Na már most, ha nyerünk hétvégén, akkor:
mi: 10-3
Cowboys: 9-4 (a Bears ellen meg lehet nekik adni, ha nem jön, akkor az még jobb 😀)
Seattle: 8-5
Arizona: 9-4/10-3
Innentől kezdve mienk a tiebraker a Seattle ellen. A további matekhoz feltételezni kell, hogy a Cardinals kikap Seattleben, ami szintén egy reális feltételezés a jelenlegi formák alapján. Na, ha ez bekövetkezik, akkor feltehetjük, hogy kikapunk a Cowbyostól másodjára, ekkor az állás:
mi: 10-4
Cowboy: 10-4
Seattle: 9-5
Arizona: 9-5/10-4
Itt nálunk van a tiebraker a Cowboys-szal szemben, mert kikaptak a Washingtontól, sőt! innentől kezdve azonos mérlegnél mindig nálunk lesz a tiebraker, mivel mi a GB-től kaptunk ki, akikkel nem játszott a Cowboys, viszont ők csak olyanoktól kaptak ki, akikkel mi is játszottunk, szóval ott jobb a mérlegünk. A főcsoport-tiebreakerhez pedig az kell, hogy az Arizona bukjon legalább 1-et a Rams-49ers-Chiefs elleni meccsek közül.
Egyszerűen írva, ha a következő eredmények lesznek, akkor mienk a no2 seed:
mi>Seahawks
Cowboys>mi
Seahawks>Cardinals
illetve akkor is, ha ezek után esetleg kikapunk NYG-ben, vagy Washingtonban, de a Cowboy is az Indy vagy a Washington ellen.
A lényeg igazából az, bármilyen hülyén is hangzik, hogy a Seahawks elleni meccs fontosabb lesz, mint a Cowboys elleni 😊
Ha kikapunk, akkor nagy szarban vagyunk a 2. helyért folytatott harcban.
több mint 11 éve
December 20-án, szombaton 22:30-kor játszunk majd a Redskins ellen Washingtonban. Szerintem ha úgy játszik majd Colt McCoy, mint ma, van mitől félni.
több mint 11 éve
Na innentől akkor a Lambeau-n keresztül vezet az út a Superbowlba. A bye week még meglehet, ha megverjük a Seattle-t, akkor 1 vereség is belefér onnantól kezdve a mostani Arizonát látva.Hulkeinstein4W és 1. kiemeltek lehetünk, mi ez a negatív hozzáállás!
Amúgy nálunk jobb mérleggel nem rendelkezik egy csapat sem!
több mint 11 éve
Na innentől akkor a Lambeau-n keresztül vezet az út a Superbowlba. A bye week még meglehet, ha megverjük a Seattle-t, akkor 1 vereség is belefér onnantól kezdve a mostani Arizonát látva.
több mint 11 éve
Engem is idegesít, de mindenkinek becsúsznak ilyenek. Ha megnyerjük a maradékot, meg van bocsátva 😊HulkeinsteinMármint a mostani meccsre gondoltam 😊
több mint 11 éve
Engem is idegesít, de mindenkinek becsúsznak ilyenek. Ha megnyerjük a maradékot, meg van bocsátva 😊
több mint 11 éve
Akkor is idegesít 😀Azt ne gondold, hogy nagy ívben tesz rá 😀 Ennyire jó a GB, mi sem bírtunk Rodgers közelébe kerülni, top3 csapat a GB jelenleg a ligában, ha nem a legjobb. Várható volt, hogy nem a Packers fog az eredmény után futni ma.HighlanderAz én agyamat mocskosul szabja még mindig, hogy az idei 49ers-től meg a Cardinalstól is kikaptunk (utóbbit főleg azért, mert már az első félidőben felrakhattunk volna 21 pontot, amatőr turnoverekkel nyírtuk ki magunkat) , nagyon remélem, hogy nem fog hiányozni a végén az a két győzelem...Azt jelenleg kizártnak tartom, hogy bárki megverje a Packerst a PO-ban, ha végig hazai pályán játszanak. A Lincolnon azt mondom, h ki-ki meccs, de idegenben.... biztos nem kapnánk megint akkora verést, de ahhoz a csillagok együttállása is kellene, hogy mi onnan győzelemmel távozzunk. Hiába a Chip magic, elit irányító nélkül azért nehéz SB-ba jutni úgy, hogy a védelmed nem egy atombunker.HighlanderEngem is rohadtul frusztrál az a 2 vereség, ami abszolút nyerhető lett volna. Most a legnagyobb királyok lennénk az NFC-ben, és már most magunknak adnám a hazai pályás PO meccseket... Nem kéne tartanunk ilyen GB-féle csapatoktól 😊
A meccsről amúgy annyit, hogy a Pats szerintem nagy ívben tesz erre a meccsre. Nincs semmi passrush, a D fal még csak meg sem próbál AR közelébe kerülni. Kicsit lökdösik a falembereket aztán nézik, hogyan repül Rodgers labdája. Hagyják passzolgatni kedvére. Sajnos nem lesz partner a Pats a céljainkban...MrMiksa
több mint 11 éve
Azt ne gondold, hogy nagy ívben tesz rá 😀 Ennyire jó a GB, mi sem bírtunk Rodgers közelébe kerülni, top3 csapat a GB jelenleg a ligában, ha nem a legjobb. Várható volt, hogy nem a Packers fog az eredmény után futni ma.Az én agyamat mocskosul szabja még mindig, hogy az idei 49ers-től meg a Cardinalstól is kikaptunk (utóbbit főleg azért, mert már az első félidőben felrakhattunk volna 21 pontot, amatőr turnoverekkel nyírtuk ki magunkat) , nagyon remélem, hogy nem fog hiányozni a végén az a két győzelem...Azt jelenleg kizártnak tartom, hogy bárki megverje a Packerst a PO-ban, ha végig hazai pályán játszanak. A Lincolnon azt mondom, h ki-ki meccs, de idegenben.... biztos nem kapnánk megint akkora verést, de ahhoz a csillagok együttállása is kellene, hogy mi onnan győzelemmel távozzunk. Hiába a Chip magic, elit irányító nélkül azért nehéz SB-ba jutni úgy, hogy a védelmed nem egy atombunker.HighlanderEngem is rohadtul frusztrál az a 2 vereség, ami abszolút nyerhető lett volna. Most a legnagyobb királyok lennénk az NFC-ben, és már most magunknak adnám a hazai pályás PO meccseket... Nem kéne tartanunk ilyen GB-féle csapatoktól 😊
A meccsről amúgy annyit, hogy a Pats szerintem nagy ívben tesz erre a meccsre. Nincs semmi passrush, a D fal még csak meg sem próbál AR közelébe kerülni. Kicsit lökdösik a falembereket aztán nézik, hogyan repül Rodgers labdája. Hagyják passzolgatni kedvére. Sajnos nem lesz partner a Pats a céljainkban...MrMiksa
több mint 11 éve
Az én agyamat mocskosul szabja még mindig, hogy az idei 49ers-től meg a Cardinalstól is kikaptunk (utóbbit főleg azért, mert már az első félidőben felrakhattunk volna 21 pontot, amatőr turnoverekkel nyírtuk ki magunkat) , nagyon remélem, hogy nem fog hiányozni a végén az a két győzelem...Azt jelenleg kizártnak tartom, hogy bárki megverje a Packerst a PO-ban, ha végig hazai pályán játszanak. A Lincolnon azt mondom, h ki-ki meccs, de idegenben.... biztos nem kapnánk megint akkora verést, de ahhoz a csillagok együttállása is kellene, hogy mi onnan győzelemmel távozzunk. Hiába a Chip magic, elit irányító nélkül azért nehéz SB-ba jutni úgy, hogy a védelmed nem egy atombunker.HighlanderEngem is rohadtul frusztrál az a 2 vereség, ami abszolút nyerhető lett volna. Most a legnagyobb királyok lennénk az NFC-ben, és már most magunknak adnám a hazai pályás PO meccseket... Nem kéne tartanunk ilyen GB-féle csapatoktól 😊
A meccsről amúgy annyit, hogy a Pats szerintem nagy ívben tesz erre a meccsre. Nincs semmi passrush, a D fal még csak meg sem próbál AR közelébe kerülni. Kicsit lökdösik a falembereket aztán nézik, hogyan repül Rodgers labdája. Hagyják passzolgatni kedvére. Sajnos nem lesz partner a Pats a céljainkban...
több mint 11 éve
Az én agyamat mocskosul szabja még mindig, hogy az idei 49ers-től meg a Cardinalstól is kikaptunk (utóbbit főleg azért, mert már az első félidőben felrakhattunk volna 21 pontot, amatőr turnoverekkel nyírtuk ki magunkat) , nagyon remélem, hogy nem fog hiányozni a végén az a két győzelem...Azt jelenleg kizártnak tartom, hogy bárki megverje a Packerst a PO-ban, ha végig hazai pályán játszanak. A Lincolnon azt mondom, h ki-ki meccs, de idegenben.... biztos nem kapnánk megint akkora verést, de ahhoz a csillagok együttállása is kellene, hogy mi onnan győzelemmel távozzunk. Hiába a Chip magic, elit irányító nélkül azért nehéz SB-ba jutni úgy, hogy a védelmed nem egy atombunker.
több mint 11 éve
Be kell szurkolni a Patsnek, és meglehet a No1 seed.
több mint 11 éve
Az Arizona eddigi szereplése az egy vicc. Hogy ott vannak, ahol vannak, az maga a csoda. Nem is értem, hogy hozták össze, de várható volt,hogy nekik hamarosan azért megszakad a jó szereplés.Ez úgy tűnik, meg is történik, és szerintem nagyon vissza fognak esni. Így őket soha nem is vettem komolyan, még akkor sem, amikor kikaptunk ellenük. Viszont ezt a GB-t és AR-t ki fogja megállítani, hogy nekünk jó legyen, azt nem tudom... Nézem a meccset, és ez a Pats sem tűnik túl elszántnak. Ha ők nem tudják megcsípni őket, akkor nem hiszem, hogy lesz az alapszakaszban még vereségük...De még van másfél negyed, így szorítok, hogy nyerjen a Pats 😊 Én személy szerint nagyon vágyom arra a Bye weekre már csak az elismerésért is, amit nem igazán kapunk meg régóta.MrMiksa+1
Hetek óta azon gondolkodom, mitől van ilyen mérlege a Cardsnak, ellenünk is hatalmas mákkal győztek. Szerintem lecsúsznak majd a playoffról, bár ezt hetekkel ezelőtt is leírtam. | (Cowboys, Lions duó wild cardon, Seahawks NFCW elején lesz szvsz) |
Egy jó január közepi NFC döntőt szívesen néznék a Packers ellen, kizártnak tartom, hogy megint úgy elpusztítsanak, mint az alapszakasz meccsen.
több mint 11 éve
Az Arizona eddigi szereplése az egy vicc. Hogy ott vannak, ahol vannak, az maga a csoda. Nem is értem, hogy hozták össze, de várható volt,hogy nekik hamarosan azért megszakad a jó szereplés.Ez úgy tűnik, meg is történik, és szerintem nagyon vissza fognak esni. Így őket soha nem is vettem komolyan, még akkor sem, amikor kikaptunk ellenük. Viszont ezt a GB-t és AR-t ki fogja megállítani, hogy nekünk jó legyen, azt nem tudom... Nézem a meccset, és ez a Pats sem tűnik túl elszántnak. Ha ők nem tudják megcsípni őket, akkor nem hiszem, hogy lesz az alapszakaszban még vereségük...De még van másfél negyed, így szorítok, hogy nyerjen a Pats 😊 Én személy szerint nagyon vágyom arra a Bye weekre már csak az elismerésért is, amit nem igazán kapunk meg régóta.
több mint 11 éve
Ez pedig hatalamas, és sajnos egyre időszerűbbnek tűnik 😀 😀 😀Hupsz most nézem, hogy ez egy másik kép mint amit először találtam, és ezen nincs rajta, hogy Marcus Smithről van szó de talán kitaláltátok 😀
dande
A bye weeken meg nem gondolkodom, nem biztos hogy jó az, teher alatt nő a párna illetve pálma 😀
több mint 11 éve
Csak hogy ne legyen hiányérzetünk:Azért én ma este hatalmas Atlanta és New England fan leszek. Vannak olyan perverz gondolataim, hogy az Arizona a hátralévő meccsei közül kettővel többször kap ki, mint mi, és ezzel megszerezzük a bye weeket a play-offban is! 😊
LAZYDAY 😀
A WC riválisok is lejátszották a meccsüket, úgyhogy tényleg vidáman nyugodtan hátradőlve a csütörtöki győzelem édes ízével nézelődhetünk a meccsek között!dande
több mint 11 éve
Ez pedig hatalamas, és sajnos egyre időszerűbbnek tűnik 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Csak hogy ne legyen hiányérzetünk:LAZYDAY 😀

A WC riválisok is lejátszották a meccsüket, úgyhogy tényleg vidáman nyugodtan hátradőlve a csütörtöki győzelem édes ízével nézelődhetünk a meccsek között!
több mint 11 éve
Az ott miaz a háttérben? 😛 www.facebook.com/video.php?v=316996475156047&set=vb.100005370901068&type=2&theaterShawn84Ezt én is megfigyeltem tegnap XD Gőzöm nincs mit művelhetett. 😀😀Highlander

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az ott miaz a háttérben? 😛 www.facebook.com/video.php?v=316996475156047&set=vb.100005370901068&type=2&theaterShawn84Ezt én is megfigyeltem tegnap XD Gőzöm nincs mit művelhetett. 😀😀