Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 746 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most nézem ráadásul szombaton lesz a WSH-t meccs, na az nekem annyira nem jó, de mindegy, a lényeg a W 😀. Azért a DL-k egyenlőre nem olyan rossz, kérdés addigra, hol fognak tartani.
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 654 — no es importante
Chip Kellyt hagyja békibe a Gators!!!! Infok a bleedingreennation.com n. Bocs ha rosszul írtam megtaláljátok csak telóról nem tudom most beírni a pontos hivatkozást.dande
Szerintem az ilyesmi pletykákkal nem érdemes foglalkozni. Hülye lenne visszamenni egyetemre, miközben egy top5 NFL csapat HC-ja lehet.Highlander
a Florida pedig egy top3-as NCAA állás, bár természetesen abszolút tévesek a pletykák, Jim McElwain lesz az új Gators HCbaggio
Remélem is 😀 Azért a Gators tényleg vonzó lehet, biztos izgalmas lenne Chip mit tudna ott felépíteni, de erről az izgalomról inkább lemondok.
Meg amennyire értem az erről szóló cikkeket, az írják, a recuitok és hasonló egyetemi HC feladatokkal való foglakozás (bocs ha hülyeséget írok) már annyira nem biztos, hogy vonzzák őt annyira, hogy visszamenjen.dande
college fociban sem nyert még nagydöntőt, szóval a Super Bowl-győzelem után az lehetne az újabb kihívás... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 746 — Így remélem megfelelek nektek.....
Chip Kellyt hagyja békibe a Gators!!!! Infok a bleedingreennation.com n. Bocs ha rosszul írtam megtaláljátok csak telóról nem tudom most beírni a pontos hivatkozást.dande
Szerintem az ilyesmi pletykákkal nem érdemes foglalkozni. Hülye lenne visszamenni egyetemre, miközben egy top5 NFL csapat HC-ja lehet.Highlander
a Florida pedig egy top3-as NCAA állás, bár természetesen abszolút tévesek a pletykák, Jim McElwain lesz az új Gators HCbaggio
Remélem is 😀 Azért a Gators tényleg vonzó lehet, biztos izgalmas lenne Chip mit tudna ott felépíteni, de erről az izgalomról inkább lemondok.
Meg amennyire értem az erről szóló cikkeket, az írják, a recuitok és hasonló egyetemi HC feladatokkal való foglakozás (bocs ha hülyeséget írok) már annyira nem biztos, hogy vonzzák őt annyira, hogy visszamenjen.
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 654 — no es importante
a Florida pedig egy top3-as NCAA állás, bár természetesen abszolút tévesek a pletykák, Jim McElwain lesz az új Gators HC

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Egy kis adalék: Az NFC-ben jelenleg csak 3 olyan csapat van akik az utolsó 5 meccsükből minimum 4-1-et tudtak hozni. PHI, GB és SEA.undisputedly
És mi a GB-tol kaptunk ki...Janek
Tehát a Hawks verni kell 😛
Igazából egy dologban tudok reménykedni a Hawks ellen: Kelly> PC mint a Dallas ellen is szerintem ez döntött Kelly >Garett. Ha nem is nyerünk annyira, mint a Ducks-l nyert a USC ellen. Bár a Hawks kerete azért erősebb még mindig, mint a miénk. S itt most nehogy félreértsetek, hogy azt mondom Kelly, jobb mint PC, nehogy flame war induljon el erről 😉 😀, hanem csak annyit, hogy erre a meccsre jobban ki tud találni valamit, amit a csapat jól meg is valósít.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 805 — Apu ökölbeszorított keze
Egy kis adalék: Az NFC-ben jelenleg csak 3 olyan csapat van akik az utolsó 5 meccsükből minimum 4-1-et tudtak hozni. PHI, GB és SEA.undisputedly
És mi a GB-tol kaptunk ki...

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Szerintem az ilyesmi pletykákkal nem érdemes foglalkozni. Hülye lenne visszamenni egyetemre, miközben egy top5 NFL csapat HC-ja lehet.

több mint 11 éve
Chip Kellyt hagyja békibe a Gators!!!! Infok a bleedingreennation.com n. Bocs ha rosszul írtam megtaláljátok csak telóról nem tudom most beírni a pontos hivatkozást.
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 784 — SuperBowl Champions 2013/2014
Egy kis adalék: Az NFC-ben jelenleg csak 3 olyan csapat van akik az utolsó 5 meccsükből minimum 4-1-et tudtak hozni. PHI, GB és SEA.
több mint 11 éve
Tessék szavazni 😀
https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/zqfr60s9n598aykkh77z
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

több mint 11 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Kelly-t megkérdezték, miről üvöltözött magából kikelve Mark Sanchez és Riley Cooper a Dallas ellen. Kelly válasza: "Hogy mit fognak enni Hálaadásnapi vacsorának a meccs után."
több mint 11 éve
Én még emlékszem, állandóan sérült volt, tartogattuk hátha, aztán hát.... na ez a pick nem ha-ha 😀

Két 1000 yardos elkapó plusz egy 1000 yardos futó, nem épp stabil QB játékkal..... sz.r a támadójátékunk na 😀 😀 😀 (majd a Hawks megmutatja hol a helyünk, vagy sem 😛)
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Jack Ikegwuonura emlékszik még valaki? Na, a srácot letartóztatták, miután 5 fegyveres rablást követett el két hét alatt, valószínűleg heroinra kell neki a pénz. Bitang jó negyedik körös pick volt, kb mint Trevard Lindley két évvel később 😀

több mint 11 éve
Jelentem Foles-t leigazolta a Jets titokban, mondván elvileg a lába használható. NSO cikk kéretik megnézni e tárgyban 😀 😀 😀

Höri esetleg beteheti PR-ba :p
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 613 — Grady Judd fan
Itt az ideje, hogy Johnsont ismét megpisiltessék. 😛

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
- Chip said Seattle's secondary will be best Eagles have faced this year.
- Chip confirms that Foles is healing normally, not cleared to practice, will have another exam down the road. Didn't specify when.
- Chip on Eagles' defense: "They're giving great effort every week, and great effort can mask a lot of things." 😀
- Cody Parkey is on pace for 164 points. Would be 5th-most in NFL history, second-most by a kicker (David Akers 166 in 2011).
- Jordan Matthews is on pace for 72 catches, 914 yards and nine touchdowns. The last rookie to reach those milestones? Bill Groman in 1960. (Eagles never had two 1,000-yard rec same year)
- LeSean McCoy is averaging more rushing yards per game this year since Lane Johnson's return in Week 5 (103) than all of last year (100).Highlander
Matthews megérdemelné az 1000 yardot, remélem összejön neki 😊 Lane pedig faszán tolja szép csendben, nem nagyon jönnek át rajta 😊
több mint 11 éve
- Chip said Seattle's secondary will be best Eagles have faced this year.
- Chip confirms that Foles is healing normally, not cleared to practice, will have another exam down the road. Didn't specify when.
- Chip on Eagles' defense: "They're giving great effort every week, and great effort can mask a lot of things." 😀
- Cody Parkey is on pace for 164 points. Would be 5th-most in NFL history, second-most by a kicker (David Akers 166 in 2011).
- Jordan Matthews is on pace for 72 catches, 914 yards and nine touchdowns. The last rookie to reach those milestones? Bill Groman in 1960. (Eagles never had two 1,000-yard rec same year)
- LeSean McCoy is averaging more rushing yards per game this year since Lane Johnson's return in Week 5 (103) than all of last year (100).

több mint 11 éve
aha, szóval hulk van titkoban bebaszva mint a mocsok. Csak ő már napokat is ugrál 😀 😀ano92
Ha ez kell a SB-hez, legyen 😀 Természetesen a hétvége meccsre gondoltam 😊
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
aha, szóval hulk van titkoban bebaszva mint a mocsok. Csak ő már napokat is ugrál 😀 😀

több mint 11 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 230 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Ez nem igaz így. Ha a Hawks-tól kikapunk, akkor kb csak akkor van meg a no2 seed, ha onnan 3/3-at behúzunk, ellenben ha ma nyerünk, könnyen lehet, hogy 1/3 is elég lesz ehhez.Hulkeinstein
Ma is játszunk?Eazzy
Nem, csak edzés lesz. 😉
Hulkenstein a hétvégi meccsünkre gondolt, gondolom.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Ez nem igaz így. Ha a Hawks-tól kikapunk, akkor kb csak akkor van meg a no2 seed, ha onnan 3/3-at behúzunk, ellenben ha ma nyerünk, könnyen lehet, hogy 1/3 is elég lesz ehhez.Hulkeinstein
Ma is játszunk?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Ettől a Seahawks meccstől egyébként eléggé tartok. Ilyen erős D#-el szemben nem meccselt még Kelly. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog tudni kitalálni, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nyerünk, sőt.Highlander
Én pont ellenkezőleg godolom, lehet kicsit elfogultan 😊 Erős D, az oké, de a másik oldalon mi van? Maximum Lynch.A mi D-nk sem egy ligautolsó, viszont nálunk az O erősebb szerintem.Wilson egyre gyengébb, elkapókból pedig nem állnak túl jól.A passz amúgy sem az erőssége, így szerintem.ha megfogjuk Lynchet az Ofense pedig teszi a dolgát, akkor simán meglesz a meccs.Én kb olyan győzelmet várok, mint a Dallas ellen. Nincs félnivalónk 😊MrMiksa
Colin Kaepernick is szarrá futott minket a Niners ellen, ha 58 yd nem is olyan sok, de rendre kulcsszitukban futott. Én tartok a meccstől, egyben remélem h Chip meg tudja értetni azt a matekot amit lentebb írtatok, tehàt h a szezon meccse következik 😊Attis
Fontos mérkőzés lesz, (mind a négy...)de a legfontosabb a Dallas elleni, még matekozás okán is!🏈tûzoltó
Ez nem igaz így. Ha a Hawks-tól kikapunk, akkor kb csak akkor van meg a no2 seed, ha onnan 3/3-at behúzunk, ellenben ha ma nyerünk, könnyen lehet, hogy 1/3 is elég lesz ehhez.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 805 — Apu ökölbeszorított keze
Boldogat!

több mint 11 éve
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-Washington-Will-Be-430-PM-Kickoff/d9d651f2-56e2-48c5-899c-86c259160ed9

Jobb mintha magyar idő szerint 7 órára tették volna, nekem az a legrosszabb idősáv, mondjuk ez a legjobb 😀

A Giants meccset reméljük nem pakolják mert már nem lesz tétje 😛 legfeljebb csak az, hogy melyik helyen megyünk a PO-ba, de mint mondtam nekem ott mindegy hol mikor játszunk nyerni kell. 😀

Egyébként magát a PO-t tényleg csak mi szúrhatjuk el, mert NFC Westben nagy körbeverések lehetnek, a Southból is csak a csoportgyőztes juthat be, a Nortból lesz biztos kettő a Lions és a Packs.

Ha nyerünk a Hawks ellen gyakorlatilag bent vagyunk, a legrosszabb utána várható mérlegnek, 10-6-nak elég kell lenni. Különösen ha megtörténne a csoda, hogy a Dallas csütörtökön zakózik.

Egyébként is a mérleg már tuti pozitív 😀

| Jó így érzés így elmélkedni, a szülinapomon, köszi Eagles! 😛 |
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Ettől a Seahawks meccstől egyébként eléggé tartok. Ilyen erős D#-el szemben nem meccselt még Kelly. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog tudni kitalálni, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nyerünk, sőt.Highlander
Én pont ellenkezőleg godolom, lehet kicsit elfogultan 😊 Erős D, az oké, de a másik oldalon mi van? Maximum Lynch.A mi D-nk sem egy ligautolsó, viszont nálunk az O erősebb szerintem.Wilson egyre gyengébb, elkapókból pedig nem állnak túl jól.A passz amúgy sem az erőssége, így szerintem.ha megfogjuk Lynchet az Ofense pedig teszi a dolgát, akkor simán meglesz a meccs.Én kb olyan győzelmet várok, mint a Dallas ellen. Nincs félnivalónk 😊MrMiksa
Colin Kaepernick is szarrá futott minket a Niners ellen, ha 58 yd nem is olyan sok, de rendre kulcsszitukban futott. Én tartok a meccstől, egyben remélem h Chip meg tudja értetni azt a matekot amit lentebb írtatok, tehàt h a szezon meccse következik 😊Attis
Fontos mérkőzés lesz, (mind a négy...)de a legfontosabb a Dallas elleni, még matekozás okán is!🏈