Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 918 — capitaine du château de Vienne 1487
A természetfeletti lények nem döntöttek a sorsunkról, a természetalattiak szerint még az ördög bújkál a rugónkban, mé a kúbét má meg ette szőröstül bőröstül.
 youtu.be/jq2i8jwRlE8
Éjjen a Killer H! Hellden, Hellton, Hellward és a kicsi Hellyan Hamuelves

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 564 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Aludni én se bírok, nézem a Rams meccset. Megvan az újabb pozitív szezon! 😊

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 114
Nem tudok aludni....de legalább megtudtam Tomlintól, hogy nem Burns hibája volt a hosszú TD, de ennek ellenére utána nem lépett pályára a védelemben, pedig ő volt a kezdő.
Tomlin szerint ez Boz-t majd visszabillenti a rendes kerékvágásba....így legyen, bár erős kétségeim vannak
több mint 7 éve
RZ hatékonyság TD-ben:
Steelers: 2-3
Patriots: 0-3
több mint 7 éve
astroid Pittsburgh Steelers 696
Hilton és a scout team 😀
több mint 7 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 125
Gratula srácok!

Vitán felül megérdemeltétek.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Annyira szarok vagyunk mostanában, hogy szerintem nyerünk😋
bcsarli
Hat ezt telibetalaltad. Fura egy meccs volt na.... De a W az W, ennyi 😀
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 729 — Steelers fan
Ez a meccs nyomokban Steelers D-t tartalmazott. 😊
És érdekes, ha 10 pontot engedünk az ellennek, akkor még a középszar O teljesítménnyel is lehet nyerni.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 7 éve
Nem tudom ért e valamit, de color rush mezben ültem ezt végig...😀
3 kibeb@szott hosszú hét után ez már nagyon kellett....mielőtt elmegyünk New Orleans-ba, hogy szarrá verjenek minket
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egyszer lehet nekünk is szerencsénk.
Tibi76
Ezzel semmi baj sincs, majd ha kijózanodtam, pont letojom ezeket én is, addig kicsit puffogok itt (is). Inkább ez legyen nektek, minthogy kikaptok :d

több mint 7 éve
Hú gyerekek...ez a front 7 (Ola-val lenne igazi) + Haden és Hilton azért tud jól játszani.. és Coty-ra se lehet rossz szavam...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Egyszer lehet nekünk is szerencsénk.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 7 éve
Szép volt skacok, megnyertétek az élet-halál meccset.
Wyatt
Ügyes....de ti nyertétek sajnos
Klaci79
Ti megküzdöttetek érte, nagyobb fontossága volt nektek. Hogy mi a véleményem erről a mérkőzésről, azt inkább hagyjuk
Wyatt
Hát elhiszem...de mondjuk ahogy írod is, rajtunk sokkal jobban lehetett érezni, hogy nyerni akartunk...a sárgákról nem tudok mit mondani...azokat vissza kell nézni...de sok hiba tuti jogos volt, mint pl az utolsó drive-ban az a holding....azért nektek így is biztos a PO...ott már bármi lehet
több mint 7 éve
Ja és megérdemeltétek a győzelmet, azt egy másodpercig nem vitatom.

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Basszameeeeg, hát ha ennyi jinx nem ért volna semmit....aaaaaa.....Laciiiiiiii.....😊)))))

No és aminek örülök, az az , hogy Boswell bebaszta, bebasztaaaa.....😊)))
több mint 7 éve
Wyatt
Klaci79
Ti megküzdöttetek érte, nagyobb fontossága volt nektek. Hogy mi a véleményem erről a mérkőzésről, azt inkább hagyjuk

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 129 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nyertünk!!! 😁😁
több mint 7 éve
Wyatt
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Megint -2 a TO mutató......megint szar pasz.....nem hiszem el....döbbenetes, hogy amikor az egyik egység megdöglik akkorát játszik, akkor a másik egység löki a kútba...

Szerkesztette: Klemó
több mint 7 éve
Több pontot kellett volna hozzárakni a játék képe alapján a várhatóan a második félideji fáradó D miatt.....ez így nem lesz elég....
Klemó
Ez a védelem ne fáradjon basszus...majdnem 20 percet volt nálunk a labda, náluk alig több, mint 10-et. Nem a fáradságát lesz a baj, hanem hogy most kielemzik a gyengesegeket...bár legalább a TD óta nincs nagy hiba...de valamit találni fognak...
Klaci79
Nem kérdés, hogy találni fognak erre is gondoltam...ezért kellett volna O oldalon sokkal többet kihozni ebből...
Klemó
Talán egyébként 3 pont maradt bennünk...annál az int-nél...de ott sem értettem, ha megy a futás, miért nem használjuk? Asszem 10+ kiserletenkent...na mindegy...nyugodt vagyok, mert valahogy csak kikapunk majd...
Klaci79
A fullback nagyon kevésszer kerül elő....és Én ezt nem értem....5 yardon vagyunk...álljunk fel keményen....abból jöjjön akár egy trükkösebb...aztán pedig Ben ahelyett, hogy beleállna a sackbe int grounding...
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 129 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
BB egy elbaszott drive után miért nem elemez?
Vagy fotografikus memóriája van, és fejben végigfuttatja h mi volt a hiba!?
több mint 7 éve
Több pontot kellett volna hozzárakni a játék képe alapján a várhatóan a második félideji fáradó D miatt.....ez így nem lesz elég....
Klemó
Ez a védelem ne fáradjon basszus...majdnem 20 percet volt nálunk a labda, náluk alig több, mint 10-et. Nem a fáradságát lesz a baj, hanem hogy most kielemzik a gyengesegeket...bár legalább a TD óta nincs nagy hiba...de valamit találni fognak...
Klaci79
Nem kérdés, hogy találni fognak erre is gondoltam...ezért kellett volna O oldalon sokkal többet kihozni ebből...
Klemó
Talán egyébként 3 pont maradt bennünk...annál az int-nél...de ott sem értettem, ha megy a futás, miért nem használjuk? Asszem 10+ kiserletenkent...na mindegy...nyugodt vagyok, mert valahogy csak kikapunk majd...
több mint 7 éve
Klemó
Klaci79
több mint 7 éve
Klemó