Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Szerintem slot corner lesz, esetleg safety.Ha igazi CB-t szerettünk volna, nem Suttont visszük, hanem pl Douglest. Azért vittük, mert jó returner.hát olyat a 2. körben kellett volna szeretni...itt már csak olyanok vannak, mint CB-ben SuttonNem. ILB-t szerettem volna. Hogy legyen megfelelő csereemberünk a posztra, aki spec teamben is hasznos.Na, akkor ti is megkaptátok a CB-teket. Én pl ettől nem vagyok elragadtatva. De majd meglátjuk.Gondolom egy WR-nek jobban örültél volna 😊
Soldados
Klaci79
Soldados
Klaci79
Soldados
több mint 8 éve
Ha igazi CB-t szerettünk volna, nem Suttont visszük, hanem pl Douglest. Azért vittük, mert jó returner.hát olyat a 2. körben kellett volna szeretni...itt már csak olyanok vannak, mint CB-ben SuttonNem. ILB-t szerettem volna. Hogy legyen megfelelő csereemberünk a posztra, aki spec teamben is hasznos.Na, akkor ti is megkaptátok a CB-teket. Én pl ettől nem vagyok elragadtatva. De majd meglátjuk.Gondolom egy WR-nek jobban örültél volna 😊
Soldados
Klaci79
Soldados
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
hát olyat a 2. körben kellett volna szeretni...itt már csak olyanok vannak, mint CB-ben SuttonNem. ILB-t szerettem volna. Hogy legyen megfelelő csereemberünk a posztra, aki spec teamben is hasznos.Na, akkor ti is megkaptátok a CB-teket. Én pl ettől nem vagyok elragadtatva. De majd meglátjuk.Gondolom egy WR-nek jobban örültél volna 😊
Soldados
Klaci79
Soldados
több mint 8 éve
Nem. ILB-t szerettem volna. Hogy legyen megfelelő csereemberünk a posztra, aki spec teamben is hasznos.Na, akkor ti is megkaptátok a CB-teket. Én pl ettől nem vagyok elragadtatva. De majd meglátjuk.Gondolom egy WR-nek jobban örültél volna 😊
Soldados
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Nem. Returner lesz.A CB/TE belengetése smokescreen volt. 😊 Egyikre se volt szükségünk.Sutton is takarítószemélyzet lesz 😊
Soldados
AlterEgó
Kb ennyit ér ez a pick. Egy fizikálisan értékelhetetlen corner, aki ebből fakadóan futás ellen hatástalan. Nem épp Steelers-fit, épp ezért nem is tudom elképzelni, hogy bárkire is veszélyes legyen. Mélységet ad és ami (jelenleg) fontosabb, returner lesz.

több mint 8 éve
eszek bocsi te
több mint 8 éve
te?
több mint 8 éve
nincs semmi ertelmes ilb meg bent?
több mint 8 éve
Na, akkor ti is megkaptátok a CB-teket. Én pl ettől nem vagyok elragadtatva. De majd meglátjuk.Gondolom egy WR-nek jobban örültél volna 😊
Soldados
több mint 8 éve
Én innentől BPA-znék ha már a gyémántokról beszéltünk eddig.Ez a pick már majdnem 4. kör, ahonnan én már úgy vagyok vele, hogy ha van bárki, akiben látják a lehetőséget hogy jó legyen, azt húzzák be poszttól függetlenül.
több mint 8 éve
A CB/TE belengetése smokescreen volt. 😊 Egyikre se volt szükségünk.Sutton is takarítószemélyzet lesz 😊
Soldados
több mint 8 éve
Na mi lesz ezutan? Ilb, te ?
több mint 8 éve
Sutton 😊....kb. hónapokkal ezelőtt amikor elkezdtem jobban megnézegetni az idei felhozatalt volt bennem egy olyan érzés, hogy nálunk fog landolni 😊. Én pedig nagyon örülök a JuJu picknek. Martavis meg...újabb csalódás 😕
több mint 8 éve
Moats amúgy nem tolt a bryanti cuccból?
több mint 8 éve
Na, akkor ti is megkaptátok a CB-teket. Én pl ettől nem vagyok elragadtatva. De majd meglátjuk.

több mint 8 éve
Na itt a cb. Es ez el is mondja, hogy golson ban sem biznak annyira. De jobban mint bryantben. Mert egyik testi, mig a masik lelkileg kockazati tenyezo...
több mint 8 éve
Igazad van....ott voltA Dallas idén a 2. olyan pick-et viszi ki, aki előkelő helyen szerepelt nálunk...Shazier esete jut eszembe. Vicces....Lehet, hogy a harmadikat, nem vagyok meggyőződve róla, hogy Taco nem volt a boardunkon az első körre 😊
Klaci79
Suttonnak örülünk.
tenorx
több mint 8 éve
A Dallas idén a 2. olyan pick-et viszi ki, aki előkelő helyen szerepelt nálunk...Shazier esete jut eszembe. Vicces....Lehet, hogy a harmadikat, nem vagyok meggyőződve róla, hogy Taco nem volt a boardunkon az első körre 😊
Klaci79
Suttonnak örülünk.
több mint 8 éve
Ott is van....Sutton, Tennessee.....jó húzás!!!
több mint 8 éve
A Dallas idén a 2. olyan pick-et viszi ki, aki előkelő helyen szerepelt nálunk...Shazier esete jut eszembe. Vicces....
több mint 8 éve
Kicsit más: bleacherreport.com/articles/2706511-martavis-bryant-says-juju-smith-schuster-is-sammie-coates-replacement?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-nationalIgen, az volt...lehetett is érezni a zavart az erőben....ne írogassanak már ilyeneket a srácok egymásnak....
Bryanttől kurva unszimpatikus az a tweet, Tomlin meg vicces 😀
Soldi nálam Keisel vagy Gay is gyémánt, ha már starter lesz simán az. És még így is kurva ritka.
tenorx
több mint 8 éve
Tippek? Nálam Beckwith és Peterman.