Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
After Sutton was selected, Steelers defensive backs coach Carnell Lake praised the cornerback’s ability to play in press/man situations. Lake said the Steelers are drawn towards defensive backs that are a big part of the communication on defense in college.Az a baj, hogy Lake kurvára nem ért hozzá...
több mint 8 éve
Nekem nem tetszik a mai nap. Jó playák jöttek, úgyhogy ezzel nem lenne baj. Igazából ezért meg tudok békélni a pick-ekkel.De szerettem volna egy jó ILB-t, esetleg ILB helyén egy Obi Melifonwu és akkor kész a keret. Jó lett volna egy erős CB, ha már olyan évet írunk, amikor igen mély a class, helyette húztunk egy olyat, aki hát nem is tudom....nem Steelers fit pali. Ettől még persze lehet majd jó, csak elég messze van egyelőre és a cb képzésünk hát finoman szólva sem az igazi. Mondjuk nézegetve a többi cornert, azért nem egy törékeny gyerek, elég komoly tapasztalata van, nem hiszem, hogy nem tudná hozni azt a szintet, amit akár Cockrell tud. JC pedig öröm persze hogy idejött, de erősen várható volt azért. Nem sok csapat érdeklődött utána (igaz az idén érkezett játékosok után mi sem nagyon kutakodtunk), szerintem a 4. kör végén is simán elérhető lett volna. Gyönyörű történet persze Conneré, de ez nem szappanopera. Gondoltam én. Aztán kiderült, hogy ha kapunk egy ajándék 3. kört, akkor jótékonykodjunk vele. Bár túl sok jelentősége persze nincs. Kendell Beckwith lehetett volna még elérhető, de sokra vele sem mennénk már....az ilb draftnak annyi, max ha véletlen rábökünk valakire és az jó lesz. De ez ritka és nem egyszerű.... | Ahogy írtam is valahol: a Patriots-nak volt két választása és tökéletesen kihasználta. |
Az meg külön nagyon rosszul esik, hogy a 2. körös wr kapcsán összeugrottak a játékosok. Erre nagyon nincs szükség.
Egyébként marad vagy 15 milliós cap space idén...
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Nem volt igazi need-ünk, előre eldöntve, nulla kockáztatással BPA-ztunk (?). Többi csapatra bíztuk a döntést, szarul sült el, vittek mindenkit előttünk. Ez a második nap nagyon nem tetszik posztokban, a többi meg a jövő zenéje. Remélem nem lesz igazam, de erről a napról nem sokan fognak rosterre kerülni, lesz egy jó practice squad-ünk... fakk
több mint 8 éve
OLB, WR - a 2 TOP need jött az első két választással, ráadásul megfelelő Steelers-fit, Steelers-mentalitású játékosokamen
Aztán egy returner (CB) és egy erőfutó - nekem az ILB hiányzik, returnert később is lehetett volna hozni, de Conner nagyon-nagyon jó lesz Bell mögé. Végre van megint egy klasszikus erőből dolgozó RB-nk, aki megcsinálja a 3. és rövideket. Qrvára ajánlom Haleynek, hogy ilyen szitukban 90%-ban hozzá nyúljon, mert akkor volt igazán értelme Connert elhozni. És red zone-ban is! Szóval megkaptuk AB és Bell tehermentesítésére is az embert. Merthogy erről szólt a játék, hogy ők egészségesen és jó állapotban várják majd a PO-t.
Jó ez. Az ILB tényleg hiányzik, de ha végre lesz egy tényleg veszélyes returnerünk, amire időtlen idők óta várunk, akkor benyelem ezt a luxuspicket, hogy 3. kört áldoztunk rá.
Soldados
több mint 8 éve
OLB, WR - a 2 TOP need jött az első két választással, ráadásul megfelelő Steelers-fit, Steelers-mentalitású játékosokAztán egy returner (CB) és egy erőfutó - nekem az ILB hiányzik, returnert később is lehetett volna hozni, de Conner nagyon-nagyon jó lesz Bell mögé. Végre van megint egy klasszikus erőből dolgozó RB-nk, aki megcsinálja a 3. és rövideket. Qrvára ajánlom Haleynek, hogy ilyen szitukban 90%-ban hozzá nyúljon, mert akkor volt igazán értelme Connert elhozni. És red zone-ban is! Szóval megkaptuk AB és Bell tehermentesítésére is az embert. Merthogy erről szólt a játék, hogy ők egészségesen és jó állapotban várják majd a PO-t.
Jó ez. Az ILB tényleg hiányzik, de ha végre lesz egy tényleg veszélyes returnerünk, amire időtlen idők óta várunk, akkor benyelem ezt a luxuspicket, hogy 3. kört áldoztunk rá.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Ezt mar megszokhattuk volna. Ez megy. Ez a szokas. En az ilbt hianyolom. Meg egy Tet. Ha igaz a green hir. Bar tavalybol kiindulva ha nem is igaz. Meg igaz lehet. Olb
wr
ilb
cb
Jo lett volna. Remeljuk ezek az emberek is jok lesznek. Golson se egy acelos amugy. Es nem ugy volt regen, Hogy elso korben Instant Impact jatekosok. 2 korben kesei kezdok. 3. korben hosszabb tavu project playak jonnek. Nem azt mondtak hogy takaritok. Ez persze vicc. Csak mert nagyobb az eselyed nyerni a lotton, mint az nfl be bekerulni. Egy a 340 milla korulihez. Kb. Bar mar keso van.
Szoval azert, mert most ket 3. korosunk volt, ne nezzuk le oket. Foleg ha mar a 5. 6. koros gyemantokrol beszelunk. Akkor 3. korben azert nagyobb az esely nem? Jo ejszakat, vagy reggelt kinek mi van.
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
1. It's the first time since 2009 Steelers haven't had a non-local visit drafted in top 3 rounds. Breaking some trends.Na ennek kicsit sem örülök....semmi gond nem volt eddig a trendekkel.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Aki fanyalog, az nem látta játszani ezt a fiút és nem ismeri a történetét, hogy honnan jött vissza.Neki jobban örülök, mint Wattnak. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Jah...remek sztorija van...
több mint 8 éve
Na ennek örülök. Igazi Steelers rb lesz és talán Bell is vissza vesz az arcából.
több mint 8 éve
Megyünk át űbergagyiba. Mindenről lemaradva, trédmentesen, nulla risk. Shit!Rb lett volna a kovetkezo kerdesem akkor. A te utan.Connert szopkodtuk orrba-szájba...abban bíztam, hogy szépen 4. végén kivisszük azt jónapot. De úgy tűnik 3. kör végére teljesen elfáradt a FO
gabistar
Klaci79
több mint 8 éve
Egy def egy off egy def egy off.
több mint 8 éve
Én például nagyon örülök Connernek! 😊 Egy igazi erőfutó, helyi gyerek, óriási szívvel és lélekkel. Nagyon nagy kedvencem volt a PITT-ben.Nagyon-nagyon örülök neki, épp azt tudja, ami Bellnek talán nem akkora erőssége. Jól ki fogja egészíteni.

több mint 8 éve
Rb lett volna a kovetkezo kerdesem akkor. A te utan.Connert szopkodtuk orrba-szájba...abban bíztam, hogy szépen 4. végén kivisszük azt jónapot. De úgy tűnik 3. kör végére teljesen elfáradt a FO
gabistar
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Rb lett volna a kovetkezo kerdesem akkor. A te utan.
több mint 8 éve
Ja de most az ellenkezojet mondtatok. Es en sem adok ra sokat, hogy ennyi agyrazkodas utan tud, vagy engedik jatszani. Vagy sokaig tud jatszani pl az elso utes utan.TE t kerdeztem. Lol laci. Csak ettem nem tudtam irni.TE-nek örülnék...kivéve ha a FO tudja, hogy Green egészsége rendben van és kész a játékra....akkor nem szükséges.
gabistar
Klaci79
több mint 8 éve
TE t kerdeztem. Lol laci. Csak ettem nem tudtam irni.TE-nek örülnék...kivéve ha a FO tudja, hogy Green egészsége rendben van és kész a játékra....akkor nem szükséges.
gabistar
több mint 8 éve
Laci ne spoilerezz már 😀 Még a 49ers se pickelt 😀jaj bazzeg....elnézést!!!
tenorx
Azt hittem itt lehet, csak a másik oldalon nem 😕
Sorry
több mint 8 éve
TE t kerdeztem. Lol laci. Csak ettem nem tudtam irni.
több mint 8 éve
Laci ne spoilerezz már 😀 Még a 49ers se pickelt 😀
több mint 8 éve
Az én értékrendemhez még nickel cornernek is gyenge fizikumú... Utálom az ilyen játékosokat. Safetynek meg aztán pláne, az esélytelen is.Szerintem slot corner lesz, esetleg safety.Ha igazi CB-t szerettünk volna, nem Suttont visszük, hanem pl Douglest. Azért vittük, mert jó returner.hát olyat a 2. körben kellett volna szeretni...itt már csak olyanok vannak, mint CB-ben SuttonNem. ILB-t szerettem volna. Hogy legyen megfelelő csereemberünk a posztra, aki spec teamben is hasznos.Na, akkor ti is megkaptátok a CB-teket. Én pl ettől nem vagyok elragadtatva. De majd meglátjuk.Gondolom egy WR-nek jobban örültél volna 😊
Soldados
Klaci79
Soldados
Klaci79
Soldados
tenorx