Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Nekem mindig bejön, ha valaki olyat draftolunk, aki nem félhülye....pláne, ha QB-ról beszélünk. Beachum is ugyanilyen volt és lett is belőle valaki.Tegyük helyre a srácot, mert fontos. Dobbs NEM run first QB. Első opcióból mindig passzokat keres, sőt Bent megszégyenítő menekülő képességei is vannak és csakis második opcióból fut. Azt viszont jól, mivel atletikus. Rövid, 10 yardon belüli dobásai rendben vannak, és a hosszúkkal sincs gond, vagyis karja is van, de a 10-15 yardos pontossága problémás. No és ez az ami miatt ideáig csúszott, mert ezt azért nem könnyű javítani és ez bizony nálunk is nagy gond lehet, hiszen ez itt Brown és most már JuJu terepe.
Ami nagyon tetszik benne, az az, hogy idén folyamatosan javult és a cikkek szerint egy nagyon komoly pro dayt nyomott. Minden bizonnyal ott keltette fel igazán az érdeklődést. Meglátjuk, nekem tetszik ez a pick.
több mint 8 éve
Keenan Lewis has left the #Steelers facility. With team drafting two CBs, they will let him leave at this point
több mint 8 éve
Conner a legjobb pickünk a drafton... Ez az ember meghal...Naaaaa.. too soon, Soldi.
Soldados
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
twitter.com/Steel_Curtain4/status/858374176440287232Nagy gunslinger lehet a srác, kb 9 futott TD-re jut 2 passz, abból is az egyik hail mary. Amíg nem láttam, csak csodálkoztam hogy minek, de most már ideges is lettem.
Klaci79
több mint 8 éve
valakinek a Barca meccset is néznie kell...most csak a neveket figyelem
több mint 8 éve
Mi ujsag sracok elfaradtatok. : )
több mint 8 éve
Akkor megiscsak tenorxnak lesz igaza. Amugy en is azt gondolom, hogy az elso cb golson, gay ellen szoltak. Arra a posztra a gyors wrk ellen, pl new england wr jei keresztbe kasul futottak minket. A masik meg ha serminator lehet cb es s ha gebasz van. Allen contributed on special teams, safety and cornerback in six games the next season
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
: )
több mint 8 éve
pbs.twimg.com/media/C-mm0aPW0AI7nLm.jpg:large
42,5%-a lett elkapva a felé dobott labdáknak...nálunk ez már jó 😕
Jó alapanyag lehet....ha eleget dolgoznak vele, talán lesz belőle valami
RZD-ben jól használható 😊
Klaci79
pbs.twimg.com/media/C-mm0aPW0AI7nLm.jpg:largewww.youtube.com/watch?v=7u_MLOOw37E
42,5%-a lett elkapva a felé dobott labdáknak...nálunk ez már jó 😕
Jó alapanyag lehet....ha eleget dolgoznak vele, talán lesz belőle valami
RZD-ben jól használható 😊
Klaci79
több mint 8 éve
Akkor meg egy kis agyrazkodas utan, amikor elfelejted mit is csinaltal addig. Es a tobbiek nem mondjak meg, hogy mi volt a foglalkozasod. : )RG3-nak akkor sem sikerült 😊BPA, tök mindegy nekem mit húzunk 😀futkorazasrol koran le lehet szokni egy ket nagyobb utes utan. Ha nem okos akkor meg serules utan. : )
Dobbsnál szimpatikus, hogy rohadt okos gyerek. Ami nem szimpatikus az a futkorászás.
tenorx
gabistar
empty taxi
több mint 8 éve
Hoztunk egy igazi CB-t is. 😉 Nyers anyag, de neki az adottságai megfelelőek a poszthoz.Van benne anyag....egy Sherminator 😀
Soldados
több mint 8 éve
RG3-nak akkor sem sikerült 😊BPA, tök mindegy nekem mit húzunk 😀futkorazasrol koran le lehet szokni egy ket nagyobb utes utan. Ha nem okos akkor meg serules utan. : )
Dobbsnál szimpatikus, hogy rohadt okos gyerek. Ami nem szimpatikus az a futkorászás.
tenorx
gabistar

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Hoztunk egy igazi CB-t is. 😉 Nyers anyag, de neki az adottságai megfelelőek a poszthoz.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
jött egy létragyerek
több mint 8 éve
több mint 8 éve
J. Jones Jackson state szerintem jönni fogVagy Keion Adams, esetleg Treyvon Hester, DL
több mint 8 éve
BPA, tök mindegy nekem mit húzunk 😀Dobbsnál szimpatikus, hogy rohadt okos gyerek. Ami nem szimpatikus az a futkorászás.
több mint 8 éve
engem már teljesen összezavartak...de egy lb biztos jönni fog