Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Már megint ugyanaz van, mint tavaly....5. körtől mindenki kész játékost vár....vagy nemtom mit....vazze....itt vagy átlagosan jó playák vannak már, vagy olyanok, akikből lehetnek nagyon jók is. Hja és vannak a spec teamerek is...jojojo Én is röhögtem ezen a picken... 😊És ki fikázta amúgy Allen-t? Mert végigolvastam, és kajak nem találok egy ilyen hsz-t se.
Brian Allen 2 éve lett CB, addig WR volt.....és így lehet benne kakao, mert a fizikális képességei kiemelkedőek. Én nem értem ki miért fikázza ezt a picket. Neki képzés kell még, egy év tanulás biztosan, de hogy benne van, hogy jó játékos legyen az biztos....
Klemó
több mint 8 éve
Nekem egyre inkább az a teóriám, hogy Dobbst azért hoztuk, hogy Shazier ne érezze magát rosszul egyedül szemöldök nélkül. Tuti nagy spanok lesznekEgészségügyi rendellenesség, ezeken soha nem értettem hogy lehet viccelődni....de nekem lehet más az értékrendem....
tenorx
több mint 8 éve
Már megint ugyanaz van, mint tavaly....5. körtől mindenki kész játékost vár....vagy nemtom mit....vazze....itt vagy átlagosan jó playák vannak már, vagy olyanok, akikből lehetnek nagyon jók is. Hja és vannak a spec teamerek is...jojojo Én is röhögtem ezen a picken... 😊Brian Allen 2 éve lett CB, addig WR volt.....és így lehet benne kakao, mert a fizikális képességei kiemelkedőek. Én nem értem ki miért fikázza ezt a picket. Neki képzés kell még, egy év tanulás biztosan, de hogy benne van, hogy jó játékos legyen az biztos....
több mint 8 éve
Írtam, is az eredménykövetőben, hogy profil alapján azt hihették Colberték, hogy mégegyszer draftolhatjuk Bélát.😊
több mint 8 éve
Nekem egyre inkább az a teóriám, hogy Dobbst azért hoztuk, hogy Shazier ne érezze magát rosszul egyedül szemöldök nélkül. Tuti nagy spanok lesznek
több mint 8 éve
Én CB-nek vagy S-nek inkább egy képzetlenebb, de erős, nagyot ütő és biztosan szerelő embert hoztam volna. A sec-ben sokszor amúgy is fejetlenség szokott nálunk uralkodni (pl: meccs közben cover-séma váltogatásoknál, zónaátadásoknál, stb.), ebből a szempontból majdnem mindegy, hogy Sutton azért relatíve jól követi a WR-t.
több mint 8 éve
Igen, de Soldi váltig állítja hogy returnernek hoztuk.Sutton ott lesz a pályán egy Golden helyett a nickel felállásunkban ez nem is kérdés......az viszont ténykérdés, hogy ha itt marad a súlya, akkor azzal nem megyünk semmire. Szinte biztos vagyok benne, hogy kiadta a stáb neki a programot....3. körben returnerSoldi miben szeretnél fogadni, hogy nem csak returner lesz, hanem minimum kipróbáljuk a slotban is? 😀
Soldados
Ha igazad lesz hozok neked egy liter Zubrowkát, na? 😀
tenorx
Klemó
több mint 8 éve
A Sutton pickkel nehezen barátkozom, nekem ő Holliman-re hajaz nagyon. Remélem, hogy Golson készen lesz és akkor keveset játszik és fejlődhet, de a testi erő hiányát minden poszton nehéz pótolni (lásd Jarvis Jones).
több mint 8 éve
Sutton ott lesz a pályán egy Golden helyett a nickel felállásunkban ez nem is kérdés......az viszont ténykérdés, hogy ha itt marad a súlya, akkor azzal nem megyünk semmire. Szinte biztos vagyok benne, hogy kiadta a stáb neki a programot....3. körben returnerSoldi miben szeretnél fogadni, hogy nem csak returner lesz, hanem minimum kipróbáljuk a slotban is? 😀
Soldados
Ha igazad lesz hozok neked egy liter Zubrowkát, na? 😀
tenorx
több mint 8 éve
Nekem alapvetően tetszik a Watt és a Juju húzás, és Dobbs is magyarázható, Conner pedig egy pozitív löketet jelenthet a csapatnak az öltözőben és a pályán is hasznos lehet, de a többi pick elég WTF.
több mint 8 éve
Én nem tudom, hogy hol olvastad, hogy "egy hatodik, vagy akár ötödik kört" írtam bárhol is.Ilyenkor azért kicsit eljátszok a gondolattal, hogy mi a f@sznak ezeknek hátsó kör....komolytalan amit időnként művelnek.Akkor most visszatérhetünk arra a beszélgetésre, hogy ennyi erővel akár fel is tradelhettünk volna a második körben ahelyett, hogy ezek nagyrészét kivágjuk 1-2 év múlva? 😀
Klaci79
tenorxMármint arra gondolsz, hogy a másodikban felmentünk volna, adva egy hatodik, vagy akár ötödik kört? Ugye most Te viccelsz? Ezzel körberöhögnek....ez ugyanis a másik fél részéről is üzlet...szignifikánsan...vagyis legalább mondjuk 5 helyet legfeljebb egy T+2 körös pickel tudsz csinálni, de igazából maximum 4. körös cetli az, amivel kereskedni lehet.Ilyenkor azért kicsit eljátszok a gondolattal, hogy mi a f@sznak ezeknek hátsó kör....komolytalan amit időnként művelnek.Akkor most visszatérhetünk arra a beszélgetésre, hogy ennyi erővel akár fel is tradelhettünk volna a második körben ahelyett, hogy ezek nagyrészét kivágjuk 1-2 év múlva? 😀
Klaci79
tenorx
Klemó
Nem viccelem egyébként, és köszönöm tudom, hogy egy hatodik körért nem tudtunk volna felmenni a második kör végéről mondjuk 1/15-re 😊
több mint 8 éve
Ilyenkor azért kicsit eljátszok a gondolattal, hogy mi a f@sznak ezeknek hátsó kör....komolytalan amit időnként művelnek.Akkor most visszatérhetünk arra a beszélgetésre, hogy ennyi erővel akár fel is tradelhettünk volna a második körben ahelyett, hogy ezek nagyrészét kivágjuk 1-2 év múlva? 😀
Klaci79
tenorx
Mármint arra gondolsz, hogy a másodikban felmentünk volna, adva egy hatodik, vagy akár ötödik kört? Ugye most Te viccelsz? Ezzel körberöhögnek....ez ugyanis a másik fél részéről is üzlet...szignifikánsan...vagyis legalább mondjuk 5 helyet legfeljebb egy T+2 körös pickel tudsz csinálni, de igazából maximum 4. körös cetli az, amivel kereskedni lehet.Ilyenkor azért kicsit eljátszok a gondolattal, hogy mi a f@sznak ezeknek hátsó kör....komolytalan amit időnként művelnek.Akkor most visszatérhetünk arra a beszélgetésre, hogy ennyi erővel akár fel is tradelhettünk volna a második körben ahelyett, hogy ezek nagyrészét kivágjuk 1-2 év múlva? 😀
Klaci79
tenorx
több mint 8 éve
Long-snapper Colin Holba, drafted 6th by the Steelers, said he was suprised he was drafted at all.És akkor mit mondjunk mi....a meglepetéssel kapcsolatban. Neki ez legalább egy kis pénzt hoz, én meg csóválom a fejem.
több mint 8 éve
szerintem csak felesleges vita lenne....ráadásul Juju nagyon bejön...örülök, hogy végül elhoztuk. Nem tudom mit fogok persze mondani, ha (ne történjen ilyen) valamelyik kezdő safety kihagy egy-két meccset.Ilyenkor azért kicsit eljátszok a gondolattal, hogy mi a f@sznak ezeknek hátsó kör....komolytalan amit időnként művelnek.Akkor most visszatérhetünk arra a beszélgetésre, hogy ennyi erővel akár fel is tradelhettünk volna a második körben ahelyett, hogy ezek nagyrészét kivágjuk 1-2 év múlva? 😀
Klaci79
tenorx
több mint 8 éve
Vagy a neve zavarta meg őket, Colin hOLBa...Lb helyett ls... Biztos all pro kaliber a gyerek.Elírtuk! LB-t akartunk, LS lett. Biztos más a billentyűzetük!
no flacco
Szokol
több mint 8 éve
Ilyenkor azért kicsit eljátszok a gondolattal, hogy mi a f@sznak ezeknek hátsó kör....komolytalan amit időnként művelnek.Akkor most visszatérhetünk arra a beszélgetésre, hogy ennyi erővel akár fel is tradelhettünk volna a második körben ahelyett, hogy ezek nagyrészét kivágjuk 1-2 év múlva? 😀
Klaci79
több mint 8 éve
vigyázni kell, mert a legjobb punter még bent van....egyébként még a kicker Gonzalez meg is ért volna ennyit
több mint 8 éve
Lb helyett ls... Biztos all pro kaliber a gyerek.Elírtuk! LB-t akartunk, LS lett. Biztos más a billentyűzetük!
no flacco
több mint 8 éve
Ilyenkor azért kicsit eljátszok a gondolattal, hogy mi a f@sznak ezeknek hátsó kör....komolytalan amit időnként művelnek.
több mint 8 éve
Lb helyett ls... Biztos all pro kaliber a gyerek.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Na jó, megvan a draft vicce is! Long snapper a 6. körben 😊 😊 Sírva röhögök.Beszéltük, hogy luxusheklyzetben vagyunk, hát ki is használjuk: 3. körben returner, 6. körben long snapper. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Besza-behúAz első nap király volt. A második magyarázható. A harmadikra elfáradtak a fiúk a warroomban!
LS Colin Holba.
Klaci79