Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Pozitívumok? 1., 2. 3b., 5. kör teljesen rendben van. A legnagyobb needekre (OLB, WR, RB, CB) érkeztek megfelelő játékosok, megfelelő értéken. Ezenkívül hoztunk egy returnert, amiért persze reach a 3. kör, de ha jó returner lesz, akkor ez senkit nem fog érdekelni. Hoztunk még egy csere QB-t, ami végülis benne volt a pakliban. És a draft trollja címet elvittük a 6. körös long snapperrel. 😊

Negatívumként én az ILB-hiányát említeném.

Az meg hogy ki válik be és ki nem, úgyis csak a szezon dönti el.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Valaki sorolja a pozitívumokat, mert nekem nem megy...

UDFA unofficial eddig:
Nelson Adams DT 6-3 287 Mississippi State
Christian Brown DT 6-3 295 West Virginia
Ethan Cooper OG 6-2 322 Indiana-Pennsylvania
Francis Kallon DE 6-5 295 Georgia Tech
Keith Kelsey LB 6-0 233 Louisville
Scott Orndoff TE 6-4 253 Pittsburgh
Nick Schuessler QB 6-3 196 Clemson
Rushel Shell RB 5-9 227 West Virginia
Terrish Webb DB 5-10 190 Pittsburgh
Tootatájtend lokál...

Ethan Cooper ígéretes testnek látszik
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Mas. F1 et is szoktam nezni es a gphirek.hu t bocsi a spam ert. Tudom, hogy trollkodtak mostansag sokan, de ezek szerint mostmar nem lehet tobbet hozzaszolni egyatalan? Nem mintha eddig egyszer is megtettem volna, de jo volt azt is olvasni, hogy ugyanabbol a dologbol, kb 100 velemeny szuletik. : ) Es ezek kozott, volt jopar hozzaerto is. Amit most nagyon hianyolok. Valaki felhomalyositana, aki tud rola mi ujsag van, vagy meddig lesz meg igy stb. Elore is koszonom.

PS: akkor most szinte minden tul sokak altal latogatott helyen komment szunet van?

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Keion Adams, OLB. Ez elég vicces: NFL COMPARISON Arthur Moats
tenorx
Nem tudom, hogy ezt ironikusan irtak e? Jobban orultem volna egy James harrison nem draftolt de jobb nevnek. Kb ez az a szint amit, ki kellene valakinek szoritania, meg williamset. : ) Tudom sokan oda vagyunk erte, de meg mindig leirom, hogy egy idosebb, de legalabb meg "gyorsabb" utkozogyarat lecsereltunk, egy joval lassabb de olcsobb utkozogyarra.

Aki 10 eve meg jo lett volna, de iden, ezekkel a dupla Te meg gyors es sok alacsony WR es felalasokkal siman szivathatnak az o oldalara. Tudom saci eleg gyors. De ket oldalt nem fog lefedni. Es hat gaz, hogy egy kezdo elment egy ILB poszton es van egy masik emberunk, de akkor sem huztunk oda... Ez szerintem nagy hiba. Foleg hogy ilyen moats okhoz hasonlitjak a draftolt emberunket. (Hacsak nem watt lesz az aki lesz a mindenes olb, ilb csere, vagy neha kezdo ha gebasz van.) Tudom kesei kor. Meg minden. De moates egy atlagos, csere jatekos. Es ez van benne hasonlosagra? Hat nem hangzik tul jonak. Nem kell a 2 kor utan mar ugy is kuka szint, mit varsz stb, mert akkor valasztanunk se kellene. : ) Meg udfa se lenne.

Mindegy az Ilb nk kivul, meg a te poszt green kiesesevel lesz erdekes jovore, mert ennyi agyraszkodas, gyogyulas utan boritekolhato egy ket utes utani padoztatas sajnos. De mivel ott is megvan a kezdo, oda se huztunk. Csak oda huztunk koran, ahova kellettek a kezdo kvalitast kepviseloek. Ez jo, de a wr utan vagy a cb utan, a qb helyett johetett volna ilb. Bar lehet hogy nekik is tele a ... juk jonessal qb poszton. De egy draft cetlit elloni megint egy landry szintu jatekosra, akiben talan ot van az "it" nem fogja nagy szazalekkal megoldani max a 2. szamu qb helyet. Vagy a harmadikat.

De Dak o i szigorral, es sok szerencsevel talan ramcafol. Ha ertitek mire irtam. Klaci irta mikor draftoltuk, mi a hasonlosag meg dak p. vel. Az it, a draftoltsag es stb...

A tobbi kellett. OLB koran. Wr is kellett koran. A posztokkal sincs gond, de hianyolom a TE es ILB kezdo kvalitast akar hosszabb tavon is. 3. korost stb. De foleg az ilbt. De megvarom kit hova akarnak majd. Mert ...

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 567 — Steelers fan
Nah, erre alszom egyet, és majd holnap megpróbálom felfogni a látottakat. Pillanatnyilag nem verem magam földhöz az örömtől, de majd az edzői nyilatkozatok után tisztul a kép (remélem).
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 977
Nekem tetszik. Vagy lyuk vagy fa...
több mint 8 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Keion Adams, OLB. Ez elég vicces: NFL COMPARISON Arthur Moats
több mint 8 éve
Engem huztak. : )
több mint 8 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Az utolsó körre annyi kérésem van, hogy olyan srácot húzzunk, akiről nincs ismertető egyáltalán NFL.com-on, és csak hosszas googlezás után találjunk róla bármit 😀
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 905
A Dobbs picket mivel lehet védeni? Kellett QB, maximum ennyivel. Amúgy ez a Sutton gyerek 3 kilóval könnyebb, mint Gay és magasabb nála 2 centivel. Az Ő helyére jött!
Szokol
Nézd meg a Gruden videót....itt a középső körökben semmi garancia, hogy komoly QB-t találsz....idén a korai körökben sem volt. Megvizsgálták, beszéltek vele, elvitték Pit-be privat workout-ra és úgy gondolták, egy 4. kört megér. Ha bejön baromi jó, ha nem akkor egy puntert nem húztunk ki a 4. körben.
Klaci79
 www.seccountry.com/tennessee/tennessee-football-vols-josh-dobbs

Javaslom Én is...és itt ebben a cikkben még egy-két írás róla...szerintem ebből kiderül....
több mint 8 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
A Dobbs picket mivel lehet védeni? Kellett QB, maximum ennyivel. Amúgy ez a Sutton gyerek 3 kilóval könnyebb, mint Gay és magasabb nála 2 centivel. Az Ő helyére jött!
Szokol
Nemtom, nekem tetszik hogy kibaszott okos.
Mármint intelligenciát nem tudsz tanítani, minden mást igen (na jó méretet se ahogy a mondás tartja).
4. körben meg úgyse lehet csodát várni, egy próbát megér.
több mint 8 éve
Ilyenkor azért kicsit eljátszok a gondolattal, hogy mi a f@sznak ezeknek hátsó kör....komolytalan amit időnként művelnek.
Klaci79
Akkor most visszatérhetünk arra a beszélgetésre, hogy ennyi erővel akár fel is tradelhettünk volna a második körben ahelyett, hogy ezek nagyrészét kivágjuk 1-2 év múlva? 😀
tenorx
szerintem csak felesleges vita lenne....ráadásul Juju nagyon bejön...örülök, hogy végül elhoztuk. Nem tudom mit fogok persze mondani, ha (ne történjen ilyen) valamelyik kezdő safety kihagy egy-két meccset.
Klaci79
Morianti mar megint ezek a negative hullamok. : ) lb sorunk sem Eros ilb poszton annyira.
több mint 8 éve
Klemó: ne pörögj rá nagyon, szerintem nagy részünk már a második napos pickeket is max annyira ismeri, hogy a draft után megnézett róluk egy highlight videót. A harmadik nap az már csak móka és kacagás. Kár, hogy a FO is így gondolja! 😀
Szokol
Jo jo jogos.....én is elfáradtam nem csak az FO...bocsi.... 😊
több mint 8 éve
Szokol
Nézd meg a Gruden videót....itt a középső körökben semmi garancia, hogy komoly QB-t találsz....idén a korai körökben sem volt. Megvizsgálták, beszéltek vele, elvitték Pit-be privat workout-ra és úgy gondolták, egy 4. kört megér. Ha bejön baromi jó, ha nem akkor egy puntert nem húztunk ki a 4. körben.
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Klemó: ne pörögj rá nagyon, szerintem nagy részünk már a második napos pickeket is max annyira ismeri, hogy a draft után megnézett róluk egy highlight videót. A harmadik nap az már csak móka és kacagás. Kár, hogy a FO is így gondolja! 😀

Szerkesztette: Szokol
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
több mint 8 éve
Na ha jön Javancy Jones a 7. körben akkor ezt a baromságot elfelejtem a FO-nak amit előbb csináltak.
több mint 8 éve
A Browns még fel is draftot Gonzalez-ért. Annak azért örülök, hogy Tomlin nem adta oda a 7. kört egy feltrade keretében a LS srácért....talán így az utolsó körben még trollkodhat egyet
több mint 8 éve
Nekem egyre inkább az a teóriám, hogy Dobbst azért hoztuk, hogy Shazier ne érezze magát rosszul egyedül szemöldök nélkül. Tuti nagy spanok lesznek
tenorx
Egészségügyi rendellenesség, ezeken soha nem értettem hogy lehet viccelődni....de nekem lehet más az értékrendem....
Klemó
Igazad van, végül is rajtad se viccelődünk a humorérzék hiánya miatt :/
😕((

tenorx
Hát ja jogos, te vagy itt a humorkirály, de majd csak elleszek itt valahogy szerényen melletted....
több mint 8 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Egyébként attól függetlenül, hogy Watt kivételével majdnem az összes pick fejvakargatós nálam én bízok a FO-ban hogy tudjak mit csinálnak, mert az se tetszett, hogy Lacy helyett Bellt húztuk, aztán csak bejött 😊
Ha nagyon long snappert akartak akkor végülis nem nagyobb hülyeség mint berántani valami projekt játékost, aki 90%-al kihullik a ligából nagyon gyorsan.
több mint 8 éve
Már megint ugyanaz van, mint tavaly....5. körtől mindenki kész játékost vár....vagy nemtom mit....vazze....itt vagy átlagosan jó playák vannak már, vagy olyanok, akikből lehetnek nagyon jók is. Hja és vannak a spec teamerek is...jojojo Én is röhögtem ezen a picken... 😊

Brian Allen 2 éve lett CB, addig WR volt.....és így lehet benne kakao, mert a fizikális képességei kiemelkedőek. Én nem értem ki miért fikázza ezt a picket. Neki képzés kell még, egy év tanulás biztosan, de hogy benne van, hogy jó játékos legyen az biztos....
Klemó
És ki fikázta amúgy Allen-t? Mert végigolvastam, és kajak nem találok egy ilyen hsz-t se.
tenorx
Arról megy a diskurzus, hogy elfáradt az FO.....gondoltam megjegyzem, hogy egy Dobbs, Allen páros kapcsán ez szerintem nem áll.....persze az LS srácnál valóban lehet elnyomtunk egy füvest valóban.... 😊
több mint 8 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Nekem egyre inkább az a teóriám, hogy Dobbst azért hoztuk, hogy Shazier ne érezze magát rosszul egyedül szemöldök nélkül. Tuti nagy spanok lesznek
tenorx
Egészségügyi rendellenesség, ezeken soha nem értettem hogy lehet viccelődni....de nekem lehet más az értékrendem....
Klemó
Igazad van, végül is rajtad se viccelődünk a humorérzék hiánya miatt :/
😕((
több mint 8 éve
tenorx
Klemó
| (szerintem a pozitív töltetű vicc belefér...semmi bántó szándék nincs benne) |
több mint 8 éve
3. körben returner
Soldados
Soldi miben szeretnél fogadni, hogy nem csak returner lesz, hanem minimum kipróbáljuk a slotban is? 😀
Ha igazad lesz hozok neked egy liter Zubrowkát, na? 😀
tenorx
Sutton ott lesz a pályán egy Golden helyett a nickel felállásunkban ez nem is kérdés......az viszont ténykérdés, hogy ha itt marad a súlya, akkor azzal nem megyünk semmire. Szinte biztos vagyok benne, hogy kiadta a stáb neki a programot....
Klemó
Igen, de Soldi váltig állítja hogy returnernek hoztuk.
tenorx
És ez a véleménye nem is fog változni, amíg a súlya a gyereknek 190 font alatt van....200 felett pedig azon fog majd gondolkozni, hogy lelassult a srác....szóval az első INT-ig ez lesz.... 😊)))))
több mint 8 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 203
Már megint ugyanaz van, mint tavaly....5. körtől mindenki kész játékost vár....vagy nemtom mit....vazze....itt vagy átlagosan jó playák vannak már, vagy olyanok, akikből lehetnek nagyon jók is. Hja és vannak a spec teamerek is...jojojo Én is röhögtem ezen a picken... 😊

Brian Allen 2 éve lett CB, addig WR volt.....és így lehet benne kakao, mert a fizikális képességei kiemelkedőek. Én nem értem ki miért fikázza ezt a picket. Neki képzés kell még, egy év tanulás biztosan, de hogy benne van, hogy jó játékos legyen az biztos....
Klemó
Ja, mondjuk őt elfelejtettem. A CB definíciómnak megfelelhet. Én Suttonnal nem tudok 3. körben megbarátkozni, akkor már vittük volna Biegelt ILB-be.