Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
LószartIgazából nem Soldira gondoltam, hanem az ellenfél szurkeszekre, külföldi médiára...mindegy is, alapvetően egy solid backupot vártunk/reméltünk és ehhez képest újjászületett nálunk...Mi következik ebből? Pittsburghben jobban értenek a kokszoláshoz, mint máshol az NFL-ben! 😊
Butler közben le is nyilatkozta, hogy kifejezetten taktika volt ez a "puha" védekezés.....no és Én nem csodálkoznék ezzel szemben, ha rárontanánk Szmörére az első pár playben.....
Klemó
Viccet félretéve kétségtelenül jó a srác, szeretem a stílusát is, de a falnak jár szerintem elsősorban egy hatalmas nagy yep a teljesítményéért. A washingtoni meccsen egy átlagos nfl-futó is képes lett volna futni 80 yardot szerintem.
Szokol
Szóval van egy olyan nevű edzőnk, hogy Randy Fichner, ő volt Deangelo egyetemi ofenzedzője úgyismeri mintha a saját fia lenne. No ezt a tudást megtöbszörözzük egy bizonyos James Saxon nevűvel és beszorozzuk Munchakkal, akkor az adott eredményt kapjuk.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Igazából nem Soldira gondoltam, hanem az ellenfél szurkeszekre, külföldi médiára...mindegy is, alapvetően egy solid backupot vártunk/reméltünk és ehhez képest újjászületett nálunk...Mi következik ebből? Pittsburghben jobban értenek a kokszoláshoz, mint máshol az NFL-ben! 😊
Butler közben le is nyilatkozta, hogy kifejezetten taktika volt ez a "puha" védekezés.....no és Én nem csodálkoznék ezzel szemben, ha rárontanánk Szmörére az első pár playben.....
Klemó
Viccet félretéve kétségtelenül jó a srác, szeretem a stílusát is, de a falnak jár szerintem elsősorban egy hatalmas nagy yep a teljesítményéért. A washingtoni meccsen egy átlagos nfl-futó is képes lett volna futni 80 yardot szerintem.
több mint 9 éve
Igazából nem Soldira gondoltam, hanem az ellenfél szurkeszekre, külföldi médiára...mindegy is, alapvetően egy solid backupot vártunk/reméltünk és ehhez képest újjászületett nálunk...Butler közben le is nyilatkozta, hogy kifejezetten taktika volt ez a "puha" védekezés.....no és Én nem csodálkoznék ezzel szemben, ha rárontanánk Szmörére az első pár playben.....
több mint 9 éve
Pro Football Hall Of Fame Nominees 2017 (from Pittsburgh Steelers)OLB Joey Porter
WR Hines Ward
OG Alan Faneca
ILB Levon Kirkland
K Gary Anderson
HC Bill Cowher
Kitömtük rendesen az első körbe bekerült 94 játékos vagy edzőjelöltet, a végére vajon ki marad bent?
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 9 éve
bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/pittsburgh-steelers/1285042Én máshogy emlékszem. Azon vitatkoztál velem, hogy a mi cap helyzetünkben nem érte meg 2 milliós átlagfizetést adni egy backup RB-nek azért a minimális játékidőért, amit Bell mögött kaphat. 😊Lehet az én emlékeim szépülnek, de De-Willnek én kifejezetten örültem - ahogy én emlékszem.DeWill a hét támadója az AFC-ben!Ez azért döbbenet. Emlékszem kettő éve mindenki röhögött rajtunk, hogy leigazoljuk, még Soldi is csak úgy nyilatkozott, hogy arra a pár snapre, amennyire Bell mögött szükség van tökélete lesz. "plenty left on the tank" mondata máig bennem van......
Gergőke
És az egy dolog, hogy tavaly milyen szezont tolt le...idén nyit egy 177 totál yarddal....emelem kalapom, ééés fire Hailey...😊
Klemó
Soldados
vassadi
Natessék, elősző nemörült, aztán örült, őrület

több mint 9 éve
Én máshogy emlékszem. Azon vitatkoztál velem, hogy a mi cap helyzetünkben nem érte meg 2 milliós átlagfizetést adni egy backup RB-nek azért a minimális játékidőért, amit Bell mögött kaphat. 😊Lehet az én emlékeim szépülnek, de De-Willnek én kifejezetten örültem - ahogy én emlékszem.DeWill a hét támadója az AFC-ben!Ez azért döbbenet. Emlékszem kettő éve mindenki röhögött rajtunk, hogy leigazoljuk, még Soldi is csak úgy nyilatkozott, hogy arra a pár snapre, amennyire Bell mögött szükség van tökélete lesz. "plenty left on the tank" mondata máig bennem van......
Gergőke
És az egy dolog, hogy tavaly milyen szezont tolt le...idén nyit egy 177 totál yarddal....emelem kalapom, ééés fire Hailey...😊
Klemó
Soldados
több mint 9 éve
Lehet az én emlékeim szépülnek, de De-Willnek én kifejezetten örültem - ahogy én emlékszem.DeWill a hét támadója az AFC-ben!Ez azért döbbenet. Emlékszem kettő éve mindenki röhögött rajtunk, hogy leigazoljuk, még Soldi is csak úgy nyilatkozott, hogy arra a pár snapre, amennyire Bell mögött szükség van tökélete lesz. "plenty left on the tank" mondata máig bennem van......
Gergőke
Klemó

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
DeWill a hét támadója az AFC-ben!Ez azért döbbenet. Emlékszem kettő éve mindenki röhögött rajtunk, hogy leigazoljuk, még Soldi is csak úgy nyilatkozott, hogy arra a pár snapre, amennyire Bell mögött szükség van tökélete lesz. "plenty left on the tank" mondata máig bennem van......
Gergőke
több mint 9 éve
DeWill a hét támadója az AFC-ben!
több mint 9 éve
Idén Bell játszhatna TEt v WRt, mert D-Will kegyetlenül futkározik idén (is)!
több mint 9 éve
Tomlin azt mondta a sajtótájékoztatón, hogy az orvosi vizsgálatok pontos eredményeire várnak, addig nem erőltetik. Viszont ránézésre, meg érzésre nem komoly. Vagyis ninc sigazi fájdalom, tud járni meg ilyesmi.Shazier nem edzett szerdán, de állítólag reális esély van rá, hogy játsszon a cicusok ellenPont most kezdtem el írni én is 😊... szerintem nem lesz gond a játékával. Nem ùgy tünt a skins ellen, hogy komoly lenne a sérülés.
Klaci79
Gergőke
több mint 9 éve
Shazier nem edzett szerdán, de állítólag reális esély van rá, hogy játsszon a cicusok ellenPont most kezdtem el írni én is 😊... szerintem nem lesz gond a játékával. Nem ùgy tünt a skins ellen, hogy komoly lenne a sérülés.
Klaci79
több mint 9 éve
Shazier nem edzett szerdán, de állítólag reális esély van rá, hogy játsszon a cicusok ellen
több mint 9 éve
Semmit sem von le Brown érdemeiből, de Ward 212, Harris 233, Bettis 0 yardot hordot vissza kick-ből és punt-ból összesen, míg Brown 2708 yardot 😀Ha levesszük akkor is a 111-en belül meglehet, mondjuk még 20 meccs kb. 😉
Megérdemli a gratulációt!
Joelee
több mint 9 éve
Mily meglepő Brown lett a csapat történetében az aki a 10.000 yardos határt (összesített) leggyorsabban átlépte.Illusztris névsor.
twitter.com/drinelli/status/775501475808157696/photo/1
polamalu
Nem bánnám azért ha az egyéni rekordokat egy (több) gyűrűvel koronázná meg. (asszem ezt nevezik képzavarnak)
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Semmit sem von le Brown érdemeiből, de Ward 212, Harris 233, Bettis 0 yardot hordot vissza kick-ből és punt-ból összesen, míg Brown 2708 yardot 😀Megérdemli a gratulációt!
I. SIG BATTLE CHAMPION
több mint 9 éve
Mily meglepő Brown lett a csapat történetében az aki a 10.000 yardos határt (összesített) leggyorsabban átlépte.twitter.com/drinelli/status/775501475808157696/photo/1
Szerkesztette: polamalu
több mint 9 éve
Sziasztok, készülve a hétvégére egy gyors kérdéssel bátorkodnék.Megdolgoztuk azért a védelemet, mostara érett érett be a HéliO. Mentalitásban a megtudjukcsinálni. Módszertanában pedig a Belicsek-féle, addig tapogatjuk, amíg meg nem találjuk a likakat a védelemben. Harmadrészt öljük az időt, majd hatperces drive-ok, de szerintem tudunk nyolcperceset is, szóval sokat lesz fenn az ellen D-je, s a végin megtekerjük a futást, nehotymá az öreg Deangelo ne tudja bebetonozi azokat a számokat a Hall of Oldsban
Az elején ti voltatok szarok vagy a Skins rogyott meg az alant vitatott TD-től. Ha lehet vonatkoztassunk el attól, hogy mindig kicsit jobbak vagytok a rohadt jónál 😉
A meccsnézést nem erőltetném. Előre tudott Vasas győzelmet csak akkor nézek, ha a faszkorbács sem elég súlyos büntetés.
nasheem
sutianap
Közben Grantot dobta a PS-ből a Bills (is). Kiváncsi leszek a további sorsára és arra, hogy a PS-be nem is akartuk berakni, vagy nem nálunk írt alá....ez utóbbi esetben még elképzelhető egy come back...Vagyis a Cinci ellen is lazsálnánk, de mivel már nem vagyunk lazsálósok a gyengék ellen..... 😀
Azért szögezzük le a hétfői meccs kapcsán viszont, hogy immáron kettő éve a "gyengébb" csapatok ellen nagy százalékban gondunk van. Most az első negyed elejétől eltekintve végig érződött a magabiztosságunk, uraltuk a meccset és ez mindenképpen jó hír. Reméljük, hogy ez nem jár azzal, hogy a nagy meccseket meg bukjuk... 😊
Klemó
több mint 9 éve
Sziasztok, készülve a hétvégére egy gyors kérdéssel bátorkodnék.Megdolgoztuk azért a védelemet, mostara érett érett be a HéliO. Mentalitásban a megtudjukcsinálni. Módszertanában pedig a Belicsek-féle, addig tapogatjuk, amíg meg nem találjuk a likakat a védelemben. Harmadrészt öljük az időt, majd hatperces drive-ok, de szerintem tudunk nyolcperceset is, szóval sokat lesz fenn az ellen D-je, s a végin megtekerjük a futást, nehotymá az öreg Deangelo ne tudja bebetonozi azokat a számokat a Hall of Oldsban
Az elején ti voltatok szarok vagy a Skins rogyott meg az alant vitatott TD-től. Ha lehet vonatkoztassunk el attól, hogy mindig kicsit jobbak vagytok a rohadt jónál 😉
A meccsnézést nem erőltetném. Előre tudott Vasas győzelmet csak akkor nézek, ha a faszkorbács sem elég súlyos büntetés.
nasheem

több mint 9 éve
Közben Grantot dobta a PS-ből a Bills (is). Kiváncsi leszek a további sorsára és arra, hogy a PS-be nem is akartuk berakni, vagy nem nálunk írt alá....ez utóbbi esetben még elképzelhető egy come back...Azért szögezzük le a hétfői meccs kapcsán viszont, hogy immáron kettő éve a "gyengébb" csapatok ellen nagy százalékban gondunk van. Most az első negyed elejétől eltekintve végig érződött a magabiztosságunk, uraltuk a meccset és ez mindenképpen jó hír. Reméljük, hogy ez nem jár azzal, hogy a nagy meccseket meg bukjuk... 😊
több mint 9 éve
Köszi!Akkor a stábotoknak nincs is más dolga, mint állandósítani ezt az első negyedes formát 😉
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Sziasztok, készülve a hétvégére egy gyors kérdéssel bátorkodnék.Szerintem nem a TD-től rogyott meg a Skins. Az elején egyszerűen nem működött az O. Nekem kicsit olyan volt mintha nehezen pörögtünk volna fel. Az első negyedben volt az INT is, TE játék sem volt, Tónit is a második negyedtől kereste többet BB. Én így láttam.
nasheem
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Sziasztok, készülve a hétvégére egy gyors kérdéssel bátorkodnék.Az elején ti voltatok szarok vagy a Skins rogyott meg az alant vitatott TD-től. Ha lehet vonatkoztassunk el attól, hogy mindig kicsit jobbak vagytok a rohadt jónál 😉
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Amúgy meg ez legyen a legnagyobb problémánk, hogy egy 4&1-es TD jó play hivás volt-e vagy sem. Ha egész évben csak ilyen dolgokról kellene agonizálni azt tuti SB-t jelentene. 😊Ne haragudjatok, nem írok sokszor, mert nem vagyok nagy szakértő, csak egy szurkoló.Szerintem szóljál csak nyugodtan. Egyébként nincs garancia semmire. Inkább úgy fogalmaznék Soldi egy konzervatívabb iskolát képvisel. Józan paraszti ésszel ha megcsináljuk a 4&1-et egy sima FD-re és haladunk tovább, sokkal biztosabb a pontszerzés, mint adni egy lehetőséget, egy mély passzal. Ez is jogos valahol. (Ráadásul ő a két futás egy passz iskolán nőtt fel 😉 )
Most komolyan egy 4. és 1 yard felállásból szerzett TD agonizáltok? De most komolyan ez valakinek ekkora problémát okoz?
Van arra garancia, hogy megvan utána az első próbálkozás és abból TD lesz? Szerintem nincs és szerintem mindenki látott már 4 próbálkozást 1 yardra úgy, hogy nem lett pont belőle. Szerintem igen.
Mindenki mást szeret a játékban az tény, de azért hagyjuk az okosságot arra sok-sok edzőre ott a partvonalon, tán tudják mit csinálnak.
Egyebet nem szólok.
Go Steelers!
prérifarkas
Szerintem nem nagyon volt veszítenivalónk. Bár az első negyedben még kicsit rozsdás volt az O, de már akkor se kellett az embernek agyonizgulnia magát. Inkább csak idő kérdése volt mikor tér vissza a NO ellen az előszezonban látott forma.
Itt meg amúgy is mindig vitatkozni kell valamin. Ez visz előre minket 😀
Klaci79
Én spec. szeretem a tökös játékokat, de teljesen megértem Soldi álláspontját is. Az esélyeket meg úgy sem lehet számszerűsíteni, ez nem póker ahol csak 52 lapból dolgozol.
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Ne haragudjatok, nem írok sokszor, mert nem vagyok nagy szakértő, csak egy szurkoló.Szerintem szóljál csak nyugodtan. Egyébként nincs garancia semmire. Inkább úgy fogalmaznék Soldi egy konzervatívabb iskolát képvisel. Józan paraszti ésszel ha megcsináljuk a 4&1-et egy sima FD-re és haladunk tovább, sokkal biztosabb a pontszerzés, mint adni egy lehetőséget, egy mély passzal. Ez is jogos valahol. (Ráadásul ő a két futás egy passz iskolán nőtt fel 😉 )
Most komolyan egy 4. és 1 yard felállásból szerzett TD agonizáltok? De most komolyan ez valakinek ekkora problémát okoz?
Van arra garancia, hogy megvan utána az első próbálkozás és abból TD lesz? Szerintem nincs és szerintem mindenki látott már 4 próbálkozást 1 yardra úgy, hogy nem lett pont belőle. Szerintem igen.
Mindenki mást szeret a játékban az tény, de azért hagyjuk az okosságot arra sok-sok edzőre ott a partvonalon, tán tudják mit csinálnak.
Egyebet nem szólok.
Go Steelers!
prérifarkas
Szerintem nem nagyon volt veszítenivalónk. Bár az első negyedben még kicsit rozsdás volt az O, de már akkor se kellett az embernek agyonizgulnia magát. Inkább csak idő kérdése volt mikor tér vissza a NO ellen az előszezonban látott forma.
Itt meg amúgy is mindig vitatkozni kell valamin. Ez visz előre minket 😀