Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem követtem az éjjel, de visszaolvasva azt látom, hogy egységes az öröm 😀 Remélem ez a 3 pick gyorsan beépül, és már idén, akár, hozzá tudnak tenni egy jó meneteléshez. Mondjuk még Soldi nem mondta el a véleményét, de talán nem fog fanyalogni nagyon 😀
több mint 10 éve
Hargrave is, ígéretes 2. nap. Nem fognak kiemelni az elemzők, hogy A+ draft lenne Pittsburghben, de én teljesen kivagyok békülve ezzel a három választással. Külön öröm Hargrave a 3. körben.
több mint 10 éve
Bingo. Annak külön örülök, hogy a bejelentés helyett a birka Miller tartalmas válaszait hallgathattam. (Bezzeg ha hozzánk került volna.
több mint 10 éve
Nagyon nagyon tetszik a 2 mai pick 😊
több mint 10 éve
Yesssss!Hargrave recorded 22 TFL and 13.5 sacks last season. 10 of those came over his final five games.
több mint 10 éve
Javon Hargrave, ha most tippelnem kellene...
több mint 10 éve
Most már mondhatod
több mint 10 éve
nekem már megvan kit húzunk, de a Bengals pick előtt nem merek mondani semmit
több mint 10 éve
Devontae Booker, vagy Braxton Miller jöhetne....
több mint 10 éve
User Actions Follow
Scott Bischoff
@Bischoff_Scott
Sounds like Baylor DT Andrew Billings has a knee issue that's concerning teams as the draft wears on.
több mint 10 éve
Lake kért és kapott két jó nyersanyagot, nagyon sok upside-dal.....kérdés, hogy már az idei évben mit tud kicsikarni belőlük...
több mint 10 éve
és ő is nagyon gyors, 4,46, annyi mint a gátfutó bajnok burns...Szerintem meg jól mértük fel, hogy bent lesz 3. 4. körben még bőven érték NT poszton....
szóval lehet, hogy culágerben jobban bíznak a fejesek mint mi...
zzz888
több mint 10 éve
és ő is nagyon gyors, 4,46, annyi mint a gátfutó bajnok burns...szóval lehet, hogy culágerben jobban bíznak a fejesek mint mi...
több mint 10 éve
Szerintem ő a LOS környékén jóval nagyobb fegyver lesz, de az biztos, hogy egy flexibilis játékost hoztunk és az soha nem baj....
több mint 10 éve
Igen, Ádi... lefordítja Shamarkónak. Habár ő angolul sem érti...Lake: Davis very intelligent. Made calls at Maryland. Speaks 3 languages -- French, Chinese, EnglishAkkor ha azt mondja, "nekem ez a playbook kínai", az az ő esetében pozitívan értendő?
Klaci79
vassadi
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 10 éve
Lake says that Davis can play both SS and FS
több mint 10 éve
Lake: Davis very intelligent. Made calls at Maryland. Speaks 3 languages -- French, Chinese, EnglishAkkor ha azt mondja, "nekem ez a playbook kínai", az az ő esetében pozitívan értendő?
Klaci79
több mint 10 éve
Hát Lake most megkapott minden segítséget egy jó sec-hez...hoppá....hát ja...üres fejű Thomas után felüdülés lesz... 😊
Lake: Davis very intelligent. Made calls at Maryland. Speaks 3 languages -- French, Chinese, English
Klaci79
több mint 10 éve
kicker a másodikban...az már milyen.... 😊Davis is FS (vagy CB), de ez nem gond, mert Mitchell SS-nek még talán jobb is lenne.
CB-SS a két hiányposztunk. Burns és Davis a fedélzeten. Kinéztük őt is, ez nekem nem kérdés. Az, hogy bent lett volna megint sok mindentől függ. Mivel hiányunk volt itt, ő jó nekünk, behúztuk és pont. NT lesz még a harmadikban is, de igen, lehet a negyedikben is. Mindennel együtt, ha a harmadikban jönne
Von Bell tudtommal inkább FS, mint SS...de több mellét nem akarok rugni.. 😊
Klemó
több mint 10 éve
kicker a másodikban...az már milyen.... 😊CB-SS a két hiányposztunk. Burns és Davis a fedélzeten. Kinéztük őt is, ez nekem nem kérdés. Az, hogy bent lett volna megint sok mindentől függ. Mivel hiányunk volt itt, ő jó nekünk, behúztuk és pont. NT lesz még a harmadikban is, de igen, lehet a negyedikben is. Mindennel együtt, ha a harmadikban jönne
Von Bell tudtommal inkább FS, mint SS...de több mellét nem akarok rugni.. 😊
több mint 10 éve
Hát Lake most megkapott minden segítséget egy jó sec-hez...Ez a pick most valamiért nagyon tetszik 😊
Lake: Davis very intelligent. Made calls at Maryland. Speaks 3 languages -- French, Chinese, English
Klaci79
több mint 10 éve
Billings-szel nem tudom mi lehet, hogy nem kell senkinek.Ott szerintem van valami a háttérben, amiről mi, egyszerű halandók nem tudunk. És kiindulva abból, hogy micsoda Nix fétis volt a Steelers-szurkolók körében, aztán végül mi lett belőle az NFL-ben, nekem egyelőre egyáltalán nem hiányzik Billings.
Shilkor
több mint 10 éve
Mégiscsak meg tudnak lepni. Bár benne volt ő is, de későbbre vártam....a poszt viszont jóSzerintem is bent lett volna később is. Billings-szel nem tudom mi lehet, hogy nem kell senkinek.
Klaci79