Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát volt smoke screen rendesen... 😊 A 2.körös safety megvan. 😊 Az meg rejtély Billings miért nem kell senkinek...
több mint 10 éve
tavaly 3 meccsen is CB-t játszott...nekem tetszik ez a húzás, még ha nem is őt vártam feltétlenül 😊
több mint 10 éve
Mégiscsak meg tudnak lepni. Bár benne volt ő is, de későbbre vártam....a poszt viszont jó
több mint 10 éve
És nem?!#Steelers select Sean Davis with the 58th pick of the 2016 #NFL Draft.
több mint 10 éve
Vonn Bell nekem is tetszetős! A cica meg meghagyta Billingset!
több mint 10 éve
B-vel...most hívtuk fel Bell-t. Gondolom eléggé bejött a FO-nak az előző Bell választás a 2. körben. Úgyhogy duplázunk 😊
több mint 10 éve
Kit húzhatunk?
több mint 10 éve
25 lesz Burns mezszáma. Robinson kimen, nem bánom. Mibe, hogy Billingset a cinci viszi? 😀
több mint 10 éve
remeljuk jot huzunk es nem lepodunk meg. 😀
több mint 10 éve
azt gondolom a Bell, Billings, Thompson...esetleg Robinson lehet érdekes nekünk. Talán Davis és Simmons...ebből a szempontból eddig jó
több mint 10 éve
Correa a Ravensben. Szép húzás....figyeltük mi is őt.
több mint 10 éve
ok en itt leszek meg a koveton is...
több mint 10 éve
én talán a 2. kört megnézem, de a 3. az kb 5 kor kezdődik azt nem hiszem, hogy megvárom
több mint 10 éve
soldi vagy itt vagy segitesz a kozvetitesben eloben?
több mint 10 éve
klaci itt vagy koveted ma is. es meg ki mas?
több mint 10 éve
JO ESTET JO SZURKOLAST.
több mint 10 éve
Én a második nap is Cravensért szorítok.
több mint 10 éve
örülnék egy feltrédnek akár robinsonért, billingzért vagy von bellért, akár egy 17'-es picket 2.kört adnék( 2/32 😀 ),
több mint 10 éve
twitteren olvastam, meg azt is, hogy WJIII meglepődött amikor csörgött a Bengals"Sounds like William Jackson III wanted to be a Steeler."Ez hol??
no comment...😊
Klaci79
Klemó
persze az ilyen híreket illik fenntartásokkal kezelni, hiszen ki lenne az az újonc aki elkotyogja, hogy a riválishoz szeretett volna menni
espn.go.com/blog/cincinnati-bengals/post/_/id/22483/william-jackson-iii-steelers-bengals-stolen-nfl-draft-surprised-by-call
Szerkesztette: Klaci79
több mint 10 éve
"Sounds like William Jackson III wanted to be a Steeler."Ez hol??
no comment...😊
Klaci79
több mint 10 éve
Nomenclatura:CB Bőr

Aki nem hiszi, annak utánajárnak