Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Bronkó who? 😊 Hja igen-igen, na legyen kettő meccs... 😊Azért Flakon előtt le a kalappal, szakadt térddel a végéig nyomta....sajnálom, nem szeretem, ha az ellenfél így gyengül, az az élvezet, ha mindenki a fedélzeten.....azért a bronkó meccs nem lesz sétagalopp nekik idegenben
A Bengals kapcsán felesleges számolni még akkor is, ha a Rams meglepi őket. Sok csapat tegnap este nem tudta volna őket megverni, visszajöttek a Texans elleni vereség után...pechük, hogy a Cards volt az ellenfelük, így a "come back game"-en. Rajtunk kívül viszont nincs nagyon veszthető meccsük már idén, ellentétben velünk. Szóval figyeljünk csak magunkra, hozzunk minden hozhatót és aztán a WC helyről induljunk el azon a bizonyos úton... 😊
Klemó
zzz888
több mint 10 éve
lesz az 45 is, legkésőbb a PO-ban.várjá dőlésszöget nemírt hozzá, lehet csak 3%os lejtőA szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Szép forduló volt: kikapott a Fins, a Raiders és a Jets, plusz a Cincy is, ha esetleg vki reménykedik még a csoportelsőségben. 😊Ha a cincy így csúszik tovább, akkor be is foghatjátok őket
Remélem a Pats még elveri a Billst-t s akkor jók is vagyunk. 😊
Soldados
Amadeus91
megyerikrisz
sutianap
több mint 10 éve
lesz az 45 is, legkésőbb a PO-ban.várjá dőlésszöget nemírt hozzá, lehet csak 3%os lejtőA szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Szép forduló volt: kikapott a Fins, a Raiders és a Jets, plusz a Cincy is, ha esetleg vki reménykedik még a csoportelsőségben. 😊Ha a cincy így csúszik tovább, akkor be is foghatjátok őket
Soldados
Amadeus91
megyerikrisz
sutianap
több mint 10 éve
Azért Flakon előtt le a kalappal, szakadt térddel a végéig nyomta....sajnálom, nem szeretem, ha az ellenfél így gyengül, az az élvezet, ha mindenki a fedélzeten.....azért a bronkó meccs nem lesz sétagalopp nekik idegenben
A Bengals kapcsán felesleges számolni még akkor is, ha a Rams meglepi őket. Sok csapat tegnap este nem tudta volna őket megverni, visszajöttek a Texans elleni vereség után...pechük, hogy a Cards volt az ellenfelük, így a "come back game"-en. Rajtunk kívül viszont nincs nagyon veszthető meccsük már idén, ellentétben velünk. Szóval figyeljünk csak magunkra, hozzunk minden hozhatót és aztán a WC helyről induljunk el azon a bizonyos úton... 😊
Klemó
több mint 10 éve
várjá dőlésszöget nemírt hozzá, lehet csak 3%os lejtőA szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Szép forduló volt: kikapott a Fins, a Raiders és a Jets, plusz a Cincy is, ha esetleg vki reménykedik még a csoportelsőségben. 😊Ha a cincy így csúszik tovább, akkor be is foghatjátok őket
Soldados
Amadeus91
megyerikrisz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
A szezon 9. meccsén először játszottunk szarul, majd idegenben, egy utolsó másodperces field goallal kikaptunk az NFC legjobb csapatától. Igazad van, ez a legalja.Szép forduló volt: kikapott a Fins, a Raiders és a Jets, plusz a Cincy is, ha esetleg vki reménykedik még a csoportelsőségben. 😊Ha a cincy így csúszik tovább, akkor be is foghatjátok őket
Soldados
Amadeus91
Szerkesztette: megyerikrisz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Azért Flakon előtt le a kalappal, szakadt térddel a végéig nyomta....sajnálom, nem szeretem, ha az ellenfél így gyengül, az az élvezet, ha mindenki a fedélzeten.....A Bengals kapcsán felesleges számolni még akkor is, ha a Rams meglepi őket. Sok csapat tegnap este nem tudta volna őket megverni, visszajöttek a Texans elleni vereség után...pechük, hogy a Cards volt az ellenfelük, így a "come back game"-en. Rajtunk kívül viszont nincs nagyon veszthető meccsük már idén, ellentétben velünk. Szóval figyeljünk csak magunkra, hozzunk minden hozhatót és aztán a WC helyről induljunk el azon a bizonyos úton... 😊
több mint 10 éve
főleg úgy, hogy jövő héten a QB gyilkos rams-szel játszanakSzép forduló volt: kikapott a Fins, a Raiders és a Jets, plusz a Cincy is, ha esetleg vki reménykedik még a csoportelsőségben. 😊Ha a cincy így csúszik tovább, akkor be is foghatjátok őket
Soldados
Amadeus91
több mint 10 éve
Szép forduló volt: kikapott a Fins, a Raiders és a Jets, plusz a Cincy is, ha esetleg vki reménykedik még a csoportelsőségben. 😊Ha a cincy így csúszik tovább, akkor be is foghatjátok őket
Soldados
több mint 10 éve
A Flakon a szezonban nem károg már többetRavens vagy sem én bizony nagyon sajnálom Flacco-t, mint ahogy a Ravens-t is. Belegondolok, hogy mennyire szarul jön ki nálunk ez a sok sérülés, náluk meg ez még rosszabb. Igaz talán ha vigasztalni akarnám őket, azt mondanám, hogy ha idén ennyire nagy a szopás, akkor eljön az az év, amikor a mostani Cinci-hez hasonlóan egészséges tud maradni az egész csapat.
no flacco
De amúgy is jobb a Ravens-t megverni Flacco-val vagy éppen Forsettel, Suggs-al meg holnapig sorolhatnám a sérülteket.
Ha valaki nem látta érdemes megnézni a Cards-Cinci meccset. Semlegesként is hatalmas játék volt mindkét oldalon.
több mint 10 éve
Szép forduló volt: kikapott a Fins, a Raiders és a Jets, plusz a Cincy is, ha esetleg vki reménykedik még a csoportelsőségben. 😊Remélem a Pats még elveri a Billst-t s akkor jók is vagyunk. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ebben biztos vagyok!A Flakon a szezonban nem károg már többetÉn is remélem ,hogy Big -Ben idén már egészséges marad!
no flacco
malkav
több mint 10 éve
A Flakon a szezonban nem károg már többetÉn is remélem ,hogy Big -Ben idén már egészséges marad!
no flacco
több mint 10 éve
A Flakon a szezonban nem károg már többet
több mint 10 éve
Jó, Soldi, de Te sokszor szerintem túl magabiztos vagy😊. Mondjuk én csak a def oldalra gondoltam, hogy nem azt fogjuk eddig látni, amit.Én mondjuk nem szar Def-re számítottam, mint a többség, de az én várakozásaimat is messze felülmúlja az egység.
kishaszi
Amúgy az idényeinket elég jól be tudom lőni, talán csak a 2009-es szezon volt csalódás, de az sztem mindenkinek az volt. A többit elég jól belőttem, még az olyan gyenge szezonokat is mint a 2013-as, mert ott komoly rostermenedzselési hibákat követtünk el.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Jó, Soldi, de Te sokszor szerintem túl magabiztos vagy😊. Mondjuk én csak a def oldalra gondoltam, hogy nem azt fogjuk eddig látni, amit.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Őszintén szólva az előjelekből szerintem erre senki nem gondolt.Szezon előtti jóslatom: AFC-döntővel lennék elégedett. 😊
kishaszi
Mondjuk Ben sérülésekor eltemettem a szezont, nem gondoltam, hogy így túl tudjuk élni.
Szerkesztette: Soldados

több mint 10 éve
Olyan sok csapat van, ahol szétesett egy egység, vagy akár az egész csapat, hogy nem tudom értelmezni ezt a Tomlin kérdést, már csak ebből a szemszögből sem. Ha pedig a részleteket nézem A D egy teljes generáció váltásban van és bár úgy nézett ki, hogy pofozógép lesz, de hála az égnek nem ez a helyzet. Az O oldalon pedig egyértelműen - sérülések nélkül - top3 egységünk van, amely Benen kívül átlagban szintén fiatal, így összességében azt gondolom, hogy sok edző/manager/tulajdonos cserélne a csapatunkkal és a benne rejlő potenciállal.Őszintén szólva az előjelekből szerintem erre senki nem gondolt. Még sok van a végéig, de eddig nem hiszem, hogy sokan tettek volna erre egy garast. Butler ekkora spíler lenne?😀 Btw engem addig nem zavar a yardok nyelése, ha van labdaszerzés, és akár kulcsfontosságú pillanatokban is.
Klemó
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
találtam egy statisztikát, hogy kinek mennyi dropja volt idén:AB 6/115
Bryant 4/42
Wheaton 4/32
DHB 3/31
DWill 1/18
Miller 1/50
Spaeth 1/2
Bell 0/26
Azért ezek elég szép számok... 😀
több mint 10 éve
Olyan sok csapat van, ahol szétesett egy egység, vagy akár az egész csapat, hogy nem tudom értelmezni ezt a Tomlin kérdést, már csak ebből a szemszögből sem. Ha pedig a részleteket nézem A D egy teljes generáció váltásban van és bár úgy nézett ki, hogy pofozógép lesz, de hála az égnek nem ez a helyzet. Az O oldalon pedig egyértelműen - sérülések nélkül - top3 egységünk van, amely Benen kívül átlagban szintén fiatal, így összességében azt gondolom, hogy sok edző/manager/tulajdonos cserélne a csapatunkkal és a benne rejlő potenciállal.
Szerkesztette: Klemó
több mint 10 éve
Ben lett a hét támadó játékosa az AFC-ben. Nem is rossz a cserepadról beszállva. 😊Hatalmas szerencse, hogy ilyen tartalék irányítónk van Landry mögött. 😊 😊 Megnézném, hogy mit tud esetleg majd kezdőként a Seahawks ellen 😊 😊
Soldados
több mint 10 éve
Ben lett a hét támadó játékosa az AFC-ben. Nem is rossz a cserepadról beszállva. 😊

több mint 10 éve
Nem értelek. Én nem érzem, hogy LeBeau, vagy akár most Haley a "nyakán" lenne. Arians-t egyértelműen Rooney-k küldték el, de LeBeau-t egyáltalán nem biztos. Ez érett, mert Butlert már vagy 5 éve várakoztatták a posztra, sztem mindenki - így Tomlin is - tudta, hogy most jött el az a pont, amikor váltani "kell".De ő van a legrövidebb pórázon, Löbó a nyakán, aztán az Arians-affér, Héli a nyakán, - most úgynézett ki a D-ben legalább kiszabadul, mer Butz-cal asszem régen dolgozgattak együtt. S bár nagy pora nem volt, de nagyon visszaváltottunk az előszezon meccsek után. A pontos viszonyt nem tudom a Roo-kkal, de Arttal hűvös az biztos, de úgyis Dannyboy büfögi a végső szót, amíg van benne szusz.Ezt inkább áthozom ide a Browns-topikból.Nyílt évet tarthatott Tomlin, egy OC-t meg egy DC-t már kilöktek alóla. Most kifundálta a D sémaváltást, javára legyen írva, hogy belátta, hogy nem működik. Teljesítménykényszer alatt van, ezért van a D-ben a mélyvízbe dobálás, ami eddig nem volt divat nálunk. Ezér van a kétpontos kísérlet, meg a többi "tökösség", egyszerűen sokkal többet kockáztatunk. Eddig bejött, ez is legyen a javára írva. De most idén domborítani kell, mer meginoghat alatta a pad. S szerintem év elején nem volt egyszerű helyzetben, szevasz egy ijen réybens szerű leolvadás az állásába kerülhetett volna.(Pölö nálunk rezgett a léc Tomlin alatt az év elején, ezér vannak a huszra laprahúzások.)Mi van? Ezt a butaságot meg honnan vetted? Tomlin alatt egyetlen egyszer sem inogott a pad. Belichick mellett a legtutibb helye van.
sutianap
Soldados
bocs az offér
sutianap
Nem jók az ok okozati összefüggéseid. A tökösségnek (2 pontosok), Def-sémaváltásnak semmi köze Tomlin posztjának biztonságához, vagy bizonytalanságához. Előbbi annak a következménye, hogy hátrébb vitték az XP-t, amely így már közel sem 100%-os biztonságú és egy ilyen elit Offense-szel, mint ami nekünk van, jóval 50% feletti az esélye, hogy megcsinálja a kétpontost, tehát jobban megéri rámenni. Ez puszta matematika és esélyszámítás, semmi több. A tervezett Def-sémaváltás sem volt váratlan. Tomlin a Tampa-2 rendszerből jött, ezért LeBeau távozásával nem volt váratlan, hogy megpróbált hozzányúlni, ennek sincs semmi köze eredménykényszerhez. A mélyvízbe dobást pedig nem is értem. Semmi ilyet nem látok, hogy váratlanul mélyvízbe dobtunk volna embereket. Újoncaink alig játszanak, csak az elsőkörös Dupree kap komolyabb snapszámot, de ő is négy társával rotál. Minden a megszokott kerékvágás szerint zajlik nálunk.
Tomlinnak a legbiztosabb állása van az NFL-ben, talán egyedül Belichické biztosabb. Ez nem volt másként a mostani szezon előtt sem. Eredménykényszer mindig minden csapatnál van, de Tomlin állása - extrém eseteket leszámítva, mint 0-16 - nem volt tét.
Soldados
Mindenestere kíváncsian várnék egy Löbó-könyvet, nem csak miattunk, hanem mert közismerten jó viszonyba volt JoePa-val is.
sutianap
Azt én se tudom, hogy pontosan milyen a viszony közte és a Rooney-k között, de azért annyira hűvösnek nem gondolnám, már csak azért sem, mert az idény előtt hosszabbították meg a szerződését. Ez sem éppen arról árulkodik, hogy egy picit is veszélyben lett volna az állása és idén a szokásosnál nagyobb eredménykényszer lett volna Tomlinon.

több mint 10 éve
De ő van a legrövidebb pórázon, Löbó a nyakán, aztán az Arians-affér, Héli a nyakán, - most úgynézett ki a D-ben legalább kiszabadul, mer Butz-cal asszem régen dolgozgattak együtt. S bár nagy pora nem volt, de nagyon visszaváltottunk az előszezon meccsek után. A pontos viszonyt nem tudom a Roo-kkal, de Arttal hűvös az biztos, de úgyis Dannyboy büfögi a végső szót, amíg van benne szusz.Ezt inkább áthozom ide a Browns-topikból.Nyílt évet tarthatott Tomlin, egy OC-t meg egy DC-t már kilöktek alóla. Most kifundálta a D sémaváltást, javára legyen írva, hogy belátta, hogy nem működik. Teljesítménykényszer alatt van, ezért van a D-ben a mélyvízbe dobálás, ami eddig nem volt divat nálunk. Ezér van a kétpontos kísérlet, meg a többi "tökösség", egyszerűen sokkal többet kockáztatunk. Eddig bejött, ez is legyen a javára írva. De most idén domborítani kell, mer meginoghat alatta a pad. S szerintem év elején nem volt egyszerű helyzetben, szevasz egy ijen réybens szerű leolvadás az állásába kerülhetett volna.(Pölö nálunk rezgett a léc Tomlin alatt az év elején, ezér vannak a huszra laprahúzások.)Mi van? Ezt a butaságot meg honnan vetted? Tomlin alatt egyetlen egyszer sem inogott a pad. Belichick mellett a legtutibb helye van.
sutianap
Soldados
bocs az offér
sutianap
Nem jók az ok okozati összefüggéseid. A tökösségnek (2 pontosok), Def-sémaváltásnak semmi köze Tomlin posztjának biztonságához, vagy bizonytalanságához. Előbbi annak a következménye, hogy hátrébb vitték az XP-t, amely így már közel sem 100%-os biztonságú és egy ilyen elit Offense-szel, mint ami nekünk van, jóval 50% feletti az esélye, hogy megcsinálja a kétpontost, tehát jobban megéri rámenni. Ez puszta matematika és esélyszámítás, semmi több. A tervezett Def-sémaváltás sem volt váratlan. Tomlin a Tampa-2 rendszerből jött, ezért LeBeau távozásával nem volt váratlan, hogy megpróbált hozzányúlni, ennek sincs semmi köze eredménykényszerhez. A mélyvízbe dobást pedig nem is értem. Semmi ilyet nem látok, hogy váratlanul mélyvízbe dobtunk volna embereket. Újoncaink alig játszanak, csak az elsőkörös Dupree kap komolyabb snapszámot, de ő is négy társával rotál. Minden a megszokott kerékvágás szerint zajlik nálunk.
Tomlinnak a legbiztosabb állása van az NFL-ben, talán egyedül Belichické biztosabb. Ez nem volt másként a mostani szezon előtt sem. Eredménykényszer mindig minden csapatnál van, de Tomlin állása - extrém eseteket leszámítva, mint 0-16 - nem volt tét.
Soldados
Mindenestere kíváncsian várnék egy Löbó-könyvet, nem csak miattunk, hanem mert közismerten jó viszonyba volt JoePa-val is.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Ezt inkább áthozom ide a Browns-topikból.Nyílt évet tarthatott Tomlin, egy OC-t meg egy DC-t már kilöktek alóla. Most kifundálta a D sémaváltást, javára legyen írva, hogy belátta, hogy nem működik. Teljesítménykényszer alatt van, ezért van a D-ben a mélyvízbe dobálás, ami eddig nem volt divat nálunk. Ezér van a kétpontos kísérlet, meg a többi "tökösség", egyszerűen sokkal többet kockáztatunk. Eddig bejött, ez is legyen a javára írva. De most idén domborítani kell, mer meginoghat alatta a pad. S szerintem év elején nem volt egyszerű helyzetben, szevasz egy ijen réybens szerű leolvadás az állásába kerülhetett volna.(Pölö nálunk rezgett a léc Tomlin alatt az év elején, ezér vannak a huszra laprahúzások.)Mi van? Ezt a butaságot meg honnan vetted? Tomlin alatt egyetlen egyszer sem inogott a pad. Belichick mellett a legtutibb helye van.
sutianap
Soldados
bocs az offér
sutianap