Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 916 — capitaine du château de Vienne 1487
A problémánkat úgyhíjják Legarett gördülő mariskája, még egy meccs, visszajön Bell és indul a szinfónia, az a faszi az aduász. A Dtől nem vártam semmit, azt legalább hozták, gronko-edelweiss szopattyú. Majd nemsoká becsöngetnek, jöhetnek a hétperces O driveok.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldi ez a 28 pont nem 28 pont, ha az O-nál 14 pont a szám...a 4. negyed 5. percétől kezdve az egész NE O már visszavett, time possession volt a feladat, inkább futottak és ott annyira már nem folyt be a víz. Ezért írtam, hogy ha kellett volna szarrá tépnek és simán 40 pont körül kaptunk volna, vagy többet valahogy úgy, ahogy 2 éve, amikor azért ennyire nem volt rossz a D....

Ettől még az O töketlenkedése az ok, amitől nem voltunk tegnap versenyben. Kár mert ekkor lett volna igazán minőségi a tegnapi foci...
Klemó
Az INT-nél volt vége a meccsnek, akkor pont 7 perc volt hátra. A Def az elfogadható 28 ponton állt, az Off az elfogadhatatlan 14 ponton. Ha akarja a Pats, lehet tudott volna még 1 TD-t csinálni, de ne essünk olyan túlzásokba, hogy 40 pontokat emlegetünk, vagy éppen minden idők egyik leggázabb Steelers-meccsét...

És bizony peche is volt a Def-nek (megadott QB-sneak, 2 könnyű zászló ellene, vagy épp a fumble). Persze erre nem érdemes mutogatni, mert egy jó egység ezt simán túléli (ezért nem szeretek bírózni, hiába adták meg a 1st downt a Patsnek, utána nem volt kötelező végignyalni a drive-ot TD-ig), de egy ilyen gyenge egység sajnos ezt nem tudja elviselni. Viszont lesz olyan, amikor nem tévednek a kárunkra és amikor jó helyre pattan a labda. A Def annyit tudott, amit vártunk, nem volt annál rosszabb, viszont az Off messze elmaradt a várt hatékonyságtól. Ha nem marad el, akkor kb az nyer, aki az utolsó drive-ot vezeti.

De az Off karcolni fog, ez azért tisztán kiderült a meccsen, a Def pedig szenvedni fog. A mi nyerő taktikánk egy lehet: minél hamarabb pontokat tenni a táblára és előnyt építeni. Ilyen Defense-szel más út nincs.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Soldi ez a 28 pont nem 28 pont, ha az O-nál 14 pont a szám...a 4. negyed 5. percétől kezdve az egész NE O már visszavett, time possession volt a feladat, inkább futottak és ott annyira már nem folyt be a víz. Ezért írtam, hogy ha kellett volna szarrá tépnek és simán 40 pont körül kaptunk volna, vagy többet valahogy úgy, ahogy 2 éve, amikor azért ennyire nem volt rossz a D....

Ettől még az O töketlenkedése az ok, amitől nem voltunk tegnap versenyben. Kár mert ekkor lett volna igazán minőségi a tegnapi foci...
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Valóban semmi gond a védelemmel, csak két dolog hiányzik: a nyomás és a cover. Ezen kívül minden frankó, például 10-en is meg tudtuk állítani az ellenfelet.

Gyakorlatilag nulla a def emberanyaga, egy random nfl csapatnak talán két-három játékosunk jelentene erősítést.

Felesleges szidni az O-t, mert nincs az a pontmennyiség, amit ne tudott volna a Pats túlszárnyalni vagy a Steelers D alulmúlni.
Szokol
Ez így túlzó, a 2 OLB, a SS hiányzik és a CB-knél legfeljebb egy van a szükséges 4 helyett. Ez persze a védelem fele. 😀 De NFL-szinten már ez is ilyen minőségkülönbséget jelent.

De ezt tudtuk. Ami jobban zavar az a szervezetlenség, nem álltunk fel a snapkezdésig, 10-en vagyunk a pályán, stb. Ez nagyon komoly felkészületlenség és DC-felelősség. Persze ez csak az első meccs volt, nem fogom ráhúzni a vizeslepedőt Butlerre egyetlen meccs után, de valszeg még neki is sokat kell tanulnia, a nyitány mindenesetre kiábrándító volt. Abból kell főznie, ami rendelkezésére áll, de abból se sikerült kihoznia a felét se, amit tudnia kéne az egységnek, mert amatőrhibák követték egymást sorra.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 424 — Steelers fan
Valóban semmi gond a védelemmel, csak két dolog hiányzik: a nyomás és a cover. Ezen kívül minden frankó, például 10-en is meg tudtuk állítani az ellenfelet.

Gyakorlatilag nulla a def emberanyaga, egy random nfl csapatnak talán két-három játékosunk jelentene erősítést.

Felesleges szidni az O-t, mert nincs az a pontmennyiség, amit ne tudott volna a Pats túlszárnyalni vagy a Steelers D alulmúlni.
több mint 10 éve
Tejesember 256
Gratula a csapatnak. Lehet, hogy a Patriots győzött, de nekem, mint pártatlannak (akinek még nincs kedvenc csapata) jobban tetszett a Steelers játéka (a változó teljesítmény ellenére) és nektek szurkoltam.
több mint 10 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
Szerintem ez egy totálisan papírforma meccs volt tőletek, jelen állapotában a csapatnak pontosan ezt lehetett várni. Én nem értek egyet azzal, h ez a vereség az offense sara, max azzal, h ha nem követ el hibákat akkor tovább meccsben maradtatok volna, de az ellenfél egyértelműen jobb volt nálatok és ez kijött volna előbb-utóbb mindenképp, márpedig ez elsősorban a deffense miatt van ami egy ilyen erősségű offense ellen jelenleg teljesen esélytelenül veszi fel a harcot. Az, h lesz-e idén PO azon fog múlni, h ez a D mennyit tud fejlődni év közben, jelenleg kifejezetten szarnak tűnik a helyzet, de egyrészt azért gyengébb offense-ek ellen nem lesz ez ilyen pocsék, másrészt tényleg fejlődni kell, különben ha meg is lesz/lenne a PO ott ilyen teljesítménnyel szinte esély nincs. Az offense nagyon erős még hiányzókkal együtt is, az OL extrém jó volt, azért ezen meglepődtem kicsit. Azért fura, h pár év alatt az lett ligaelit ami régebben szar volt és a ligaelitből lett szar 😊
Szesze
Szerintem úgy gondolták az érintettek, hogy a D-től ezt lehetett várni-sajnos,-azonban az O megint töketlenkedett egy sort. Abban több maradt. Ha a Patsnek nagyon kell még egy jó drive, akkor simán végigverik rajtunk, ez tiszta sor. Sajnos kb 0 pass rush-sal, világtalan secondaryvel ez van.
fcancellara
Persze ez világos, h az O-ban több volt csak azt gondolom, h a Pats O-ban is több lett volna, ha kellett volna..
Szesze
De egy ember sem állította, hogy nyerhettünk volna. Csupán a szokásos töketlenkedés volt a téma, ami iszonyatosan kiábrándító. Van olyan stat, hogy a legtöbb haszontalanul megtett yard? Biztosan vezetnénk.
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 22 003 — Giants fan
Szerintem ez egy totálisan papírforma meccs volt tőletek, jelen állapotában a csapatnak pontosan ezt lehetett várni. Én nem értek egyet azzal, h ez a vereség az offense sara, max azzal, h ha nem követ el hibákat akkor tovább meccsben maradtatok volna, de az ellenfél egyértelműen jobb volt nálatok és ez kijött volna előbb-utóbb mindenképp, márpedig ez elsősorban a deffense miatt van ami egy ilyen erősségű offense ellen jelenleg teljesen esélytelenül veszi fel a harcot. Az, h lesz-e idén PO azon fog múlni, h ez a D mennyit tud fejlődni év közben, jelenleg kifejezetten szarnak tűnik a helyzet, de egyrészt azért gyengébb offense-ek ellen nem lesz ez ilyen pocsék, másrészt tényleg fejlődni kell, különben ha meg is lesz/lenne a PO ott ilyen teljesítménnyel szinte esély nincs. Az offense nagyon erős még hiányzókkal együtt is, az OL extrém jó volt, azért ezen meglepődtem kicsit. Azért fura, h pár év alatt az lett ligaelit ami régebben szar volt és a ligaelitből lett szar 😊
Szesze
Szerintem úgy gondolták az érintettek, hogy a D-től ezt lehetett várni-sajnos,-azonban az O megint töketlenkedett egy sort. Abban több maradt. Ha a Patsnek nagyon kell még egy jó drive, akkor simán végigverik rajtunk, ez tiszta sor. Sajnos kb 0 pass rush-sal, világtalan secondaryvel ez van.
fcancellara
Persze ez világos, h az O-ban több volt csak azt gondolom, h a Pats O-ban is több lett volna, ha kellett volna..
több mint 10 éve
Szesze
A 14 szerzett pont értékelhetetlen ilyen gyenge Defense ellen, amit futással, illetve rövid és hosszú passzal is darabjaira lehetett szedni. A 28 engedett belefér egy ilyen jó Offense ellen.

Az OL-ben semmi meglepő nem volt, tavaly is ez volt kb minden meccsen.

Az pedig törvényszerű, hogy ami szar, azt próbálja erősíteni a csapat (2-2 első és második körös picket áldoztunk az OL-re), nekünk megtérült, bár később mint gondoltuk, valszeg Munchak kellett hozzá. Csak közben leromlik, kiöregszik az addig kiváló egység, mivel értelemszerűen nem az kapott nagy hangsúlyt az építkezésben. Abból lesznek a PO-s és bajnokcsapatok, ahol épp egyensúly van, és az egyik elitszinten van, a másik legalább középen. 😊 A kérdés az, hogy az elmúlt évek korai Def-pickjei megtérülnek-e addig, amíg az Offense-ünk elit szinten lesz, sajnos ebben vannak kétségeink, a CB-pickek eddig nem ültek, JJ harmadik évében is súlytalannak tűnik és az eddigiek alapján Dupree sem tud idén érdemben hozzátenni a játékhoz. Egyedül Shazier és Tuitt tetszik nekem, de ez kevés, várjuk a többiek fejlődését, hátha bekövetkezik, mint az OL-nél tavaly.
Soldados
Tavaly sajnos már nem tudtam annyira követni az eseményeket, mint korábban, így nem voltam képben ennyire veletek kapcs sem, ezért írtam, h számomra meglepő volt az OL, egyébként amit írtál az persze teljesen logikus, de azért ritkán szokott ennyire látványosan megjelenni/fordulni a világ egy-két éven belül. Egyelőre nemtom megítélni mire lehet képes ez a D, de az biztos, h ezen a meccsen nagyon gyengének tűnt. (az meg, h képesek voltak 10 emberrel felállni hihetetlen hiba ezen a szinten..)
Az offense-en viszont látszik, h sokkal jobb mint amit most mutatott, sőt igazából ebben a meccsben is sokkal több volt bennük, de valahogy olyan volt mintha nem lenne meg a koncentráció ami sztem az első fordulóban nagyjából normális is, nem akkor kell csúcsra járni. Viszont az a trükkös hívás az első drive-ban óriási hülyeség volt.. simán végig kellett volna darálni azt a drive-ot TDig mert láthatóan semmit nem tudott kezdeni a Pats D addig, aztán jött ez az öngól, a kihagyott FG és utána már futás végig az eredmény után ahelyett, h ti vezettetek volna.
több mint 10 éve
Szesze
több mint 10 éve
Szesze
A 14 szerzett pont értékelhetetlen ilyen gyenge Defense ellen, amit futással, illetve rövid és hosszú passzal is darabjaira lehetett szedni. A 28 engedett belefér egy ilyen jó Offense ellen.

Az OL-ben semmi meglepő nem volt, tavaly is ez volt kb minden meccsen.

Az pedig törvényszerű, hogy ami szar, azt próbálja erősíteni a csapat (2-2 első és második körös picket áldoztunk az OL-re), nekünk megtérült, bár később mint gondoltuk, valszeg Munchak kellett hozzá. Csak közben leromlik, kiöregszik az addig kiváló egység, mivel értelemszerűen nem az kapott nagy hangsúlyt az építkezésben. Abból lesznek a PO-s és bajnokcsapatok, ahol épp egyensúly van, és az egyik elitszinten van, a másik legalább középen. 😊 A kérdés az, hogy az elmúlt évek korai Def-pickjei megtérülnek-e addig, amíg az Offense-ünk elit szinten lesz, sajnos ebben vannak kétségeink, a CB-pickek eddig nem ültek, JJ harmadik évében is súlytalannak tűnik és az eddigiek alapján Dupree sem tud idén érdemben hozzátenni a játékhoz. Egyedül Shazier és Tuitt tetszik nekem, de ez kevés, várjuk a többiek fejlődését, hátha bekövetkezik, mint az OL-nél tavaly.

több mint 10 éve
több mint 10 éve
Összességében biztatónak érzem a mutatott játékot (a preseasonhoz képest, de az meg nem feltétlen adott reális képet), de az megint siralmas, hogy a szokásos balfaszkodást nem sikerül kiölni a játékunkból. DHB, kihagyott FG-k csak a hab a tortán, a szokásos two-minute warning előtti szarakodás, az end zone offense, a rossz hívások, a szokásos "magunknak nehezítjük meg" szabálytalanságok a biztos(???) FG távolságban, a 2. negyed vége előtt két play között 13 mp kellet/telt el az O összeállásához. Dühítő és előirányozza mire kell számítanunk idén is. Mint ha magyar női vízilabda meccset vagy esetleg kézilabda meccset néznénk. Őrjítő hibák,facepalm,hajtépés, sok anyázás. De az O-ban mindenképpen benne van a zúzás. A D-től meg szerintem jelenleg csak annyit várhatnánk el, hogy labdákat szerezzen, mert a yardnyelést nehezebb orvosolni. Ha erre képesek lesznek "simán" PO-ban vagyunk.
több mint 10 éve
Egyébként sok helyen Butlert szidják a D hibái miatt (szar felállások, lásd Gronk szabadon, nyelt yardok).
tenorx
Mert az komoly DC felelősség, hogy volt olyan play amikor 10-en voltunk a pályán, és rendszeresen előfordult, hogy nem értünk ki az elkapóra, TE-re, mire elindult a snap. Szar volt a Defense, de olyan amatőr hibák is voltak, amelyek NFL-szinten megengedhetetlenek. Ezek nélkül akár még közepes is lehetne az egység.

Amúgy Butler agresszívabb Def-et ígért, hát ebből semmit nem láttam. Coach Dad alapfilozófiája, hogy a big playeket elkerülni, na most, ha lehet még óvatosabb Def-et láttam... :/

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
 www.youtube.com/watch?v=flwUudG7xGE&feature=player_embedded

Azért amikor a rádióról kérdezik kissé ideges😀

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Az viszont úgy látom be fog igazolódni, hogy Dupree-től sokat lehet várni. Iszonyat örültem amikor a drafton lecsúszott Steelershez, és bár nemtudom, hogy hány snapet kapott most (nem sokat), de a 2 tackle és 1 sack azért nem rossz. Gyorsan a kezdőben fogja találni magát ha így folytatja, és hát rá is férne erre a defre.
TheBerzerker
Konkrétan rohadt szar volt, könnyen csökkenhet a snapszáma, ha így folytatja.

több mint 10 éve
Én nem értek annyira hozzá, hogy vágjam mikor hív ki rosszat, főleg a D-ben, de azt tudom, hogy tavaly egy C. Allen, amikor katasztrófa volt, lehozta az öreg egy idő után versus Blake végig a pályán maradt úgy, hogy majd egy értékelhető momentuma nem volt (annál a Gronk TD-nél majdnem eldobtam a távirányítót, ahogy odakocogott.....), miközben Boykin egy azaz egy snapet nem volt a pályán. Emellett folyamatosan azt lehetett látni, hogy zavartság van, nem értik/tudják többen is(!) mit játszunk. Az számomra egyértelmű, hogy nincs együtt a DC és a D (jaj, de nem szoktunk ehhez hozzá), de itt az a kérdés, hogy mennyi idő ezt megoldani. (amellett, hogy ugye vannak megoldhatatlan bajok is ugye CB poszton)
több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 094 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Én Tomlint is szidnám az elején volt 3&1 szitu és nem volt meg, illet volna challenget dobni rá!
több mint 10 éve
tenorx 14 202 — fő libsi
Egyébként sok helyen Butlert szidják a D hibái miatt (szar felállások, lásd Gronk szabadon, nyelt yardok).
több mint 10 éve
SBL Green Bay Packers 2 900
Nem mondom, hogy ezen múlt, mert mi balfaszoskodtuk el,de akkor is jó 😀
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12004743_1033769963320858_507087539698938352_n.jpg?oh=1509452ac7279705d39c3477b424f707&oe=565F85FC
polamalu
amit továbbra is az NFL biztosít mindkettő csapat számára
Habi
Nem kell mosakodni😊 Nem ezen múlt, csak ez akkor is "viccesen" jött ki.

A másik meg, hogy a kedves Gilette stadion elektromos hálózatához semmi köze az NFL -nek bár lehet titokban Goodell szaboltálta... ROFL

twitter.com/EdBouchette/status/642195893769388032
Razi
Radiogate!!!!!😊
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 910
Csak kiegészítve az itt elmondottakat:

A playhívás szerintem nem volt különösebben vészes. Ha az első drive-ban bejön a trick play, akkor most arról beszélnénk, hogy milyen zseniális húzás volt. A 3rd&goalnál az 5 yardos vonalról hívott futás sem volt a legjobb lépés, de voltak már ennél jóval meredekebb húzásai Haley-nek.

Dupree-tól szép, hogy első meccsén rögtön begyűjtötte az első sackjét, de azért ha valaki visszaemlékszik a játékra, blokkolatlanul mehetett Brady-re, senkitől sem zavartatva törhetett a backfieldre, az ő atletikusságával pedig azért illik odaérni.

Blake negyedik-ötödik cornernek korrekt, de láthattuk, mi lesz abból, ha egy egész meccset kezdőként kell végigjátszania egy valamirevaló offense ellen. A meccs előtt ment a találgatás, hogy vajon ki lesz a kezdő Gay túloldalán, ezek után kétlem, hogy a Niners ellen is Blake kerül majd oda.
több mint 10 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 765
Nem mondom, hogy ezen múlt, mert mi balfaszoskodtuk el,de akkor is jó 😀
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12004743_1033769963320858_507087539698938352_n.jpg?oh=1509452ac7279705d39c3477b424f707&oe=565F85FC
polamalu
amit továbbra is az NFL biztosít mindkettő csapat számára
Habi
Nem kell mosakodni😊 Nem ezen múlt, csak ez akkor is "viccesen" jött ki.

A másik meg, hogy a kedves Gillette stadion elektromos hálózatához semmi köze az NFL -nek bár lehet titokban Goodell szaboltálta... ROFL

Szerkesztette: Razi
több mint 10 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 021 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Amit meg az O-ról. Williams szenzációs volt és azt gondolom, ha visszajön Bell, akkor egy őrült jó RB párosunk lesz. Hiányzott viszont nagyon Bryant bármennyire is furának tűnik. Ha ő fent van, sebességben sokkal jobban veri a CB-ket és egész egyszerűen az S nem teheti meg, hogy nem segít be. Ez jelenti a verhetetlen kombót a másik oldalon Brown-nal, középen Wheatonnal, Millerrel, no és majd Bellel....az OL nekem kellemes meglepetés volt mind a futásban, mind a passzokban nagyon szépen dolgoztak. Van potenciál az biztos....ki kell használni és jobban kell figyelni!!!
Klemó
Most, hogy egyre több idő telik el a meccs óta és emésztem a történteket és látottakat, azt gondolom, hogyha a két B visszatér, bizony tényleg a legrettegettebb O lehetünk, ha mindenki pontosan és szépen teszi a dolgát. Félelmetes potenciál van bennük és nagyon jó azt látni, hogy DeWill-re is lehet számítani bőven.

több mint 10 éve
Amit meg az O-ról. Williams szenzációs volt és azt gondolom, ha visszajön Bell, akkor egy őrült jó RB párosunk lesz. Hiányzott viszont nagyon Bryant bármennyire is furának tűnik. Ha ő fent van, sebességben sokkal jobban veri a CB-ket és egész egyszerűen az S nem teheti meg, hogy nem segít be. Ez jelenti a verhetetlen kombót a másik oldalon Brown-nal, középen Wheatonnal, Millerrel, no és majd Bellel....az OL nekem kellemes meglepetés volt mind a futásban, mind a passzokban nagyon szépen dolgoztak. Van potenciál az biztos....ki kell használni és jobban kell figyelni!!!
több mint 10 éve
Egyetértek abban, hogy az, hogy az O ilyen yardtermelés mellett nem tehet fel csak ennyi pontot a pályára. Igen, teljesen felesleges volt trükköst hívni, versus a goal line szutációnál érthetetlenül beszűkült a gondolkodás. Ez egyértelműen az OC hibája nem is vitás. Emellé csak az egyéni hibákból 13 pontot nem tettünk fel.

De! Nem, azzal nem értek egyet, hogy csak az O-val mehetünk be a PO-ba. Nem, ilyen gyenge passzvédekezéssel nincs playoff. Az még valahogy rendben, hogy elvétve van levédezett passzunk, de az nincs, hogy a playek nagy többségében az elkapók olyan üresen vannak, hogy már fáznak. Így hiába tesz fel az O pontot, az ellenfél passzolni fog és végünk. Tegnap is a NE O meg sem izzadt legyünk reálisak, egyszer kellett odalépniük újra, és 3 perc után TD volt. Ha szoros ugyanezt játszák, ugyanezt csinálják.

Egy szó, mint száz, olyan D van, aki sok pontot kap, de benne van a játékában a TO, így sok pontos meccsen is hozzátehet. Olyan viszont nincs, aki sokat kap, nincs benne a TO no és ami érdekes, még szabálytalanul SEM játszik. Ez nem NFL szint egész egyszerűen...