Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
aszittem valami illegálisat használsz, egész megijedtem, .... szóval fantáziapanaszlakat 😉naazé... nélküle túl egyszerű lenne a párharc... nagyon nyernénk, így csak nyerünk 😀 😛 😀CollapoKiszel miért kerülhet partvonalra?Collapomért kerülne oda, rotációs-kapa van Heywarddal...........sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
naazé... nélküle túl egyszerű lenne a párharc... nagyon nyernénk, így csak nyerünk 😀 😛 😀Kiszel miért kerülhet partvonalra?Collapomért kerülne oda, rotációs-kapa van Heywarddal...........sutianap

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Kiszel miért kerülhet partvonalra?Collapomért kerülne oda, rotációs-kapa van Heywarddal...........

több mint 13 éve
Seggel blokkolós szintünk már van wímper személyében, a másik oldalra is kéne egy gondolod? Dupla segg blokkolás?polamalulegyen hová csapni azokkal a papucsokkal 😀
több mint 13 éve
Kiszel miért kerülhet partvonalra?

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Seggel blokkolós szintünk már van wímper személyében, a másik oldalra is kéne egy gondolod? Dupla segg blokkolás?
több mint 13 éve
Jonathan Scott ismét szabadügynök, miután kivágta a Bears...ajjaj
több mint 13 éve
Hawthorne és Dunn a Pats-nél próbálkozik...hamár úgyis annyi szó van róluk 😀Dwyer pedig a Giants-nál
Hawthorne zavar leginkább...ha a Patsnél beválik és még a sérülések is jobban elkerülik nagyon mufurc leszek...ügyes srác, csak hát az egészség
több mint 13 éve
Volt itt Tebow? Putyin? Hernandez? Sok kell még ahhozNem szeretnék új Pats topicot a Steelersből 😊tenorxNe már basszus. Bírom Zolit, de reménykedtek, hogy nem mi igazoljuk le (pedig éreztem a lehetőségét 😀 ).Mi a baj vele? A mi puntereinknél fényévekkel jobb. Így meg lehet, hogy végre eljut a csapathoz, hogy van Magyarországon is szakértő és nem kicsi Steelers fan klub 😀 Ebből még profitálhatunk is akár 😀
Mindenesetre legalább többet leszünk tévében 😀tenorx
Ja nem mellesleg van még két eladó jegy a Londoni meccsre, érdeklődni nálam privátban.polamalu
Btw, érdekelne, hogy mire gondolsz pontosan

több mint 13 éve
Nem szeretnék új Pats topicot a Steelersből 😊Ne már basszus. Bírom Zolit, de reménykedtek, hogy nem mi igazoljuk le (pedig éreztem a lehetőségét 😀 ).Mi a baj vele? A mi puntereinknél fényévekkel jobb. Így meg lehet, hogy végre eljut a csapathoz, hogy van Magyarországon is szakértő és nem kicsi Steelers fan klub 😀 Ebből még profitálhatunk is akár 😀
Ja nem mellesleg van még két eladó jegy a Londoni meccsre, érdeklődni nálam privátban.polamalu
több mint 13 éve
Egyenlőre fenyegetem őket, hátha elég az is.Sőt hatalmas készleteket kezdtem felvásárolni vietnami papucsokból és Londonban nem félek majd használni őket 😀polamalucsakígy látatlanba ütöd a népet? Legalább egy meccset várjunk...sutianap
több mint 13 éve
Tomlin elmondta,Hóling a KR,Brown és Wheaton a PR,Vörös kezd,Worilds is,és nem tudjuk ki a kezdő TE.
több mint 13 éve
Természetesen melózom..😕
több mint 13 éve
Sőt hatalmas készleteket kezdtem felvásárolni vietnami papucsokból és Londonban nem félek majd használni őket 😀polamalucsakígy látatlanba ütöd a népet? Legalább egy meccset várjunk...

több mint 13 éve
Ja, Vasárnap este 7-től a szokott helyen várunk mindenkit szeretettel. Bp, VII. ker. Damjanich utca. Chilli bar.Jöjjünk össze nagyon sokan 😀
több mint 13 éve
Sőt hatalmas készleteket kezdtem felvásárolni vietnami papucsokból és Londonban nem félek majd használni őket 😀
több mint 13 éve
No,punter már van,Bell gyorsan gyógyul,Miller szintén,a Vörös is úgy néz ki játszik a hétvégén,még akár el is kaphatjuk a Titánokat..😊
több mint 13 éve
Eddig is reménykedtem hátha nyerek, igaz lottót sosem vettem. Nem is volt még 2-em sem soha 😀Mától pedig elkezdem bemantrázni a lottó 5-t, igaz lottót is venni kéne hozzá néha 😀polamaluMinek?
Úgy nyerni, hogy nem is játszol, no az a kunszt!Red Star
több mint 13 éve
Meskó a 4-es számot kapta.
több mint 13 éve
Mától pedig elkezdem bemantrázni a lottó 5-t, igaz lottót is venni kéne hozzá néha 😀polamaluMinek?
Úgy nyerni, hogy nem is játszol, no az a kunszt!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
Jah, ilyet, mondjuk az ellenünk levő meccsen 😛 
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Sok sikert kívánok Zolinak az új csapatában, és azt, hogy legyen alkalma nagyon-nagyon sokszor puntolni! 😊lucasÉn is, mi is sok sikert kívánunk neki, bízunk is benne, nagyon pozitív döntés volt az ide hozatala, de inkább ritkán és jól puntoljon!!! 😊
több mint 13 éve
Sok sikert kívánok Zolinak az új csapatában, és azt, hogy legyen alkalma nagyon-nagyon sokszor puntolni! 😊
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Ne már basszus. Bírom Zolit, de reménykedtek, hogy nem mi igazoljuk le (pedig éreztem a lehetőségét 😀 ).Mi a baj vele? A mi puntereinknél fényévekkel jobb. Így meg lehet, hogy végre eljut a csapathoz, hogy van Magyarországon is szakértő és nem kicsi Steelers fan klub 😀 Ebből még profitálhatunk is akár 😀
Ja nem mellesleg van még két eladó jegy a Londoni meccsre, érdeklődni nálam privátban.