Pittsburgh Steelers
És hát persze mi vagyunk a Steelers olyan nincsen, hogy csak úgy kivágunk egy edzőt mert köze nulla. Szóval az idei év mondhatjuk nyugodtan off😊Általában egyetértenék, de az OL azért más, mivel azt senki nem szeretné kockáztatni, hogy a QB-t hordágyon vigyék el. Persze igen, mondhatjuk, hogy ha így van, akkor miért nem ide igazoltunk nagy pénzért, de azért hoztunk egy szolid centert, hoztunk egy veterán RG-t és visszetattettük a "konfortos" helyére Greent, vagyis azért tettünk érte, hogy ne így legyen.
Razi
probably need to go make offers in FA to:baszhatjuk, ha itt komoly edzői problémák vannak...
- OG Ereck Flowers, Quinton Spain, or Oday Aboushi
- OT Darryl Williams or Mike Remmers
- Plus a trade offer for OG/C Allegretti from KC.
Gróf de sutianap
- OG Ereck Flowers, Quinton Spain, or Oday Aboushi
- OT Darryl Williams or Mike Remmers
- Plus a trade offer for OG/C Allegretti from KC.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Daryl Williams
Eric Fisher
Bobby Massie
Jason Peters
Brandon Shell
Tyrell Crosby
Marcus Cannon
Mike Remmers
Bryan Bulaga
Nate Solder
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Gyerekek. Tartom továbbra is. Itt edzői gond is van, és erre ahogy lentebb olvasom Cole is utalgat. Olyat ugyanis, hogy mindenki alulteljesít ÉS ennyire alul egyetlen kivétel nélkül tényleg nem láttam. Ez az egység még rosszabb, mint ami tavaly volt, pedig az nem volt semmi. Az az egység legalább ha 2 másodpercig is, de átlagban tartotta a zsebet, ha már a futás támogatáséban ergya volt. Ez utóbbi még nullább és most már a QB-knak szó szerint sokszor menekülniük kell.Nem hisznek az új rendszerben. Nem hiszik el, hoyg működik. Valószínűleg seni ebben még nem játszott, nem érzik komfortosnak, így próbálják olyanra formálni ami nekik komfortos, viszont így meg a rendszer felbomlik. Szart sem ér...
Én is ott akadtam ki, hogy egy Arden Key volt az, aki szinte mindent meg tudott csinálni és szinte mindig. Ehhez képest Bosa, vagy egy Garrett mit fog ellenünk csinálni?
Klemó
Én is ott akadtam ki, hogy egy Arden Key volt az, aki szinte mindent meg tudott csinálni és szinte mindig. Ehhez képest Bosa, vagy egy Garrett mit fog ellenünk csinálni?
Itt lenne a megoldás? Nézd a közepét, Mark Robinson a 7. körös ILB az Ole Miss-ről. Elég jól játszott megint, a második előszezon meccsén.Itt egy elég meggyőző filmes elemzés Robinsonról (93)... Ok, hogy csereemberek ellen, de azért biztató egy 1 éve RB-ből lett LB-től:
I’m feeling hot takey this morning. Let Mark Robinson be your Vince Williams with his physicality and Myles Jack be your Ryan Shazier pic.twitter.com/sGWxzLnf0i
— Adam Steel (@RenegadeAdam) August 22, 2022
Klaci79
https://steelersdepot.com/2022/08/film-room-mark-robinson-plays-like-a-heat-seeking-missile-against-the-jaguars
SMDH #Steelers #NFL pic.twitter.com/8tRp0wBNCm
— Steelers Depot 7⃣ (@Steelersdepot) August 22, 2022
Ja és, Arden Key csinálta a sack-et...azt hittem csak egy rossz vicc...nem egy Donald...közel sem
Jön is a próbálkozás:
We have signed OT Adrian Ealy and waived OT Jordan Tucker.
De Daniels is valami borzalom...és ő lenne a megváltó?! Itt is simán verik...persze a többieket is, csak nem annyira látványosan.
Foley Fatukasi completely resetting the LOS. pic.twitter.com/RuiBhvBMqe
— John Shipley (@_John_Shipley) August 22, 2022
Aztán azt láthatjuk, hogy Okorafor még ok, ha pass protection van terítéken, de mintha hülye lenne ehhez a sporthoz...ez a futásblokkolásban jön ki, ahogy nála eddig is...borzalom:
My goodness. This is frustrating from #Steelers RT Chukwuma Okorafor. Inside out on the move. Look inside first for the threat, then out. Threat presented itself pretty clearly, imo. Could have gotten Benny Snell Jr. killed. pic.twitter.com/C6HaMNQWGx
— Josh Carney (@ByJoshCarney) August 22, 2022
Közben azért egy Cody Ford 5. körért kel el...úgyhogy nem lesz egyszerű megoldás...
Itt azt láthatjuk, hogy miért nem Myles Jack felé mennek a sikeres futások...a srác olyan, mint egy NFL LB, bár itt Bush is zárja a lyukat, de róla sok példa van ahol teljesen eltéveszti a feladatot...de Jack nagy nyereség nekünk. Gyönyörű, ahogy megveri az LG-t...ezt persze nem szeretjük látni a mi támadófalunknál. De nem ájulunk el, azért egy csere LG-ről beszélünk.
It's routine but feels like a dang miracle in Pittsburgh. Linebacker taking on the block, shedding, making the tackle. Myles Jack a quality add. #Steelers pic.twitter.com/bik1a9yOAs
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) August 22, 2022
Itt lenne a megoldás? Nézd a közepét, Mark Robinson a 7. körös ILB az Ole Miss-ről. Elég jól játszott megint, a második előszezon meccsén.
I’m feeling hot takey this morning. Let Mark Robinson be your Vince Williams with his physicality and Myles Jack be your Ryan Shazier pic.twitter.com/sGWxzLnf0i
— Adam Steel (@RenegadeAdam) August 22, 2022
Egyébként pedig a védelmünk legnagyobb problémája, akárcsak tavaly:
Travis Etienne versus the #Steelers pic.twitter.com/q5o9zmsl6w
— Steelers Depot 7⃣ (@Steelersdepot) August 22, 2022
Állítólag egy csomó csapat megbeszélést folytat a Patriots-al a létszámon felüli(nek tűnő) Isaiah Wynn kapcsán....amikor játszott nem volt rossz, BB valamiért nem kamálja.
Szerkesztette: Klaci79
Látja, de ilyenkor már nehéz mit tenni...illetve persze vannak megoldások, csak többet kell feláldozni, mint amit szerettek volna.De ezt azért nyilván látja a vezetőség is...Green mi a túrót csinál? Mintha én állnék ott, pont ugyanannyi értelme van.Rettenetes, ő és Bush is gyakorlatilag mintha pályán sem lennének, ha egy training dummyt raknánk oda, előrébb lennénk, mert azt nehezebb elnyomni. Ja és false start-ot is jóval nehezebben csinálna. Win-win...
Oh, Kendrick, no! #Steelers #NFL pic.twitter.com/8m5c3cVaCg
— Steelers Depot 7⃣ (@Steelersdepot) August 21, 2022
Azonnal le kellene venni azt az 53-as mezt róla és eltüntetni a pcsába 😕
omg this game by 53 Kendrick Green 💀 pic.twitter.com/eQd46J4Q4P
— Warren Sharp (@SharpFootball) August 21, 2022
Klaci79
badsco
Reggio1914
Az az igazság, hogy ezt még a vak is látja 😀
De mind abban reménykedtünk, hogy egyetemen nem volt rossz, mint OG, csak a váltás nem jött be neki...hát nem lett igazunk.
De ezt azért nyilván látja a vezetőség is...Green mi a túrót csinál? Mintha én állnék ott, pont ugyanannyi értelme van.Rettenetes, ő és Bush is gyakorlatilag mintha pályán sem lennének, ha egy training dummyt raknánk oda, előrébb lennénk, mert azt nehezebb elnyomni. Ja és false start-ot is jóval nehezebben csinálna. Win-win...
Klaci79
badsco
Green mi a túrót csinál? Mintha én állnék ott, pont ugyanannyi értelme van.Rettenetes, ő és Bush is gyakorlatilag mintha pályán sem lennének, ha egy training dummyt raknánk oda, előrébb lennénk, mert azt nehezebb elnyomni. Ja és false start-ot is jóval nehezebben csinálna. Win-win...
Klaci79
Green mi a túrót csinál? Mintha én állnék ott, pont ugyanannyi értelme van.Az a durva, hogy megnéztem az első vidit, és nézem, hogy melyik az, akit ki kell pécézni, mert annyi opciót látnék... 😀
Klaci79
Szerkesztette: Klaci79
Pederson megérkezése sokat segít neki a tavalyi Meyer féle borzalom után.Minden poszton számít, hogy hova, milyen stáb kezébe kerül a játékos, de QB-nál ez extrém fontos.Mi erről az átlagosról is csak álmodunk egyelőre. 😀A QB kérdés kapcsán csak mondom, hogy egy lényegesen jobb OL mögött a "once in a lifetime" Lórensz herceg a másik oldalon nem hozott TD-t, pedig nagyon, de nagyon akarták.3. körös rookie a center, az RT és LG poszton verseny megy a kezdőért. A LT a középszer jelképe, egyedül az RG elit. Szóval nem annyira jó a fal nálunk se.
Klemó
Ettől függetlenül Trevornak nem kéne 2 drive, hogy bemelegedjen. (A 3.-ban azért ő is odabaszott párszor.)
iktriad
Írtam is, hogy volt nem egy és nem kettő szép dobása, de ilyen volt tavaly is. Nekem ahogy néztem/nézem pont az a "bajom", hogy amikor kell, akkor nincs meg az az 5-6 yardos. Érződött, hogy nagyon akartátok, hogy most legyen ilyen és a Heyward és Watt és Highsmith elleni front7 esetében azért ezt oda is illett volna rakni. Félreértés ne essék én nem azt mondom, hogy bust, sőt még simán lehet all pro QB belőle, de azt az óriási hype-ot körülötte akkor sem értettem és egyelőre nem is támasztja alá.
Klemó
Nem lebecsülve a Jax stábot, de valszeg ha egy Sean Payton vagy kis Shanny keze alá került volna, akkor most egész másképp nézne ki.
Jan
Minden poszton számít, hogy hova, milyen stáb kezébe kerül a játékos, de QB-nál ez extrém fontos.Mi erről az átlagosról is csak álmodunk egyelőre. 😀A QB kérdés kapcsán csak mondom, hogy egy lényegesen jobb OL mögött a "once in a lifetime" Lórensz herceg a másik oldalon nem hozott TD-t, pedig nagyon, de nagyon akarták.3. körös rookie a center, az RT és LG poszton verseny megy a kezdőért. A LT a középszer jelképe, egyedül az RG elit. Szóval nem annyira jó a fal nálunk se.
Klemó
Ettől függetlenül Trevornak nem kéne 2 drive, hogy bemelegedjen. (A 3.-ban azért ő is odabaszott párszor.)
iktriad
Írtam is, hogy volt nem egy és nem kettő szép dobása, de ilyen volt tavaly is. Nekem ahogy néztem/nézem pont az a "bajom", hogy amikor kell, akkor nincs meg az az 5-6 yardos. Érződött, hogy nagyon akartátok, hogy most legyen ilyen és a Heyward és Watt és Highsmith elleni front7 esetében azért ezt oda is illett volna rakni. Félreértés ne essék én nem azt mondom, hogy bust, sőt még simán lehet all pro QB belőle, de azt az óriási hype-ot körülötte akkor sem értettem és egyelőre nem is támasztja alá.
Klemó
Nem lebecsülve a Jax stábot, de valszeg ha egy Sean Payton vagy kis Shanny keze alá került volna, akkor most egész másképp nézne ki.
Mi erről az átlagosról is csak álmodunk egyelőre. 😀A QB kérdés kapcsán csak mondom, hogy egy lényegesen jobb OL mögött a "once in a lifetime" Lórensz herceg a másik oldalon nem hozott TD-t, pedig nagyon, de nagyon akarták.3. körös rookie a center, az RT és LG poszton verseny megy a kezdőért. A LT a középszer jelképe, egyedül az RG elit. Szóval nem annyira jó a fal nálunk se.
Klemó
iktriad