Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 15 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 278 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
A Tankot én is sajnálom 😕
A draftjakor egy Busz-klónban reménykedtem, hát nem jött be sajnos 😕
The terrible towel
Én is nagyon úgy számoltam vele, azért is volt számomra szimpatikus.

több mint 15 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
A Tankot én is sajnálom 😕
A draftjakor egy Busz-klónban reménykedtem, hát nem jött be sajnos 😕
Maradt a tavalyi pickjeinkből Wallace, Ziggy, Lewis, Johnson, többi ment a levesbe, hát.. lehetett volna jobb is.
Bár az első 2 pick állat lesz az tény 😀
több mint 15 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 020 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
Na ez szerintem nem sikerült rosszul. Redmannek nagyon örülök. Ja és akkora csontzenét fog csinálni a LB sor, hogy azt mindenki meg fogja emlegetni 😊. Slynak is nagyon örülök és nekem azzal sincs bajom, hogy Butler rösztin van. Az meg hatalmas boldogság , hogy puncit sikerült kezdőbe imádkozni!! 😊 Úristen de várom a jövő hét vasárnap estét!!! Kezdődjön máááááááááár! 😊

több mint 15 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 892 — capitaine du château de Vienne 1487
hát, akkó a négy nevezett Top rúki megragadt, sőt a hetedik körös Worthingtonon kívül az összes rúki röszteren.
+ Flo, a kényszerszerződéses
+ Arnaz, Allan akiket hoztunk márciusban, egyik Scott ugye IR-en
+ Foote, Bmac, ElRendel a visszavettek
az tizenöt helyen változott a Rosterünk a tavalyihoz képest, azaz a játékosok több mint negyede, no most vagy ekkora szarban voltunk, vagy az évszázad holt-szezonnyát valósítottuk meg

(ezt, a MekLendont, nem is tudtam,hogy él)sutianap
McLendon tavaly is sokat volt a PS-ünkben.

Amúgy lehet én vagyok hülye, de a rookie Scott van a PUP-listán és a Billstől szerzett pedig a rosteren sztem.Soldados
úgy van az egyik Scott a másik Scott, összekavirnyáztuk őket, a ruggi: Krisz71 - maródi, Jonatán72 - egészségges, de ez nem az a Jonatán, amelyik az Ájer stimt! 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 15 éve
Akkor íme a roster

QB: Lefty, Dixon, Batch - 3: BB visszatérésével vki cut lesz, vagy IR a falunk mögött 😊
RB: Mendenhall, Moore, Redman, Dwyer - 7
TE: Miller, Spaeth, Johnson - 10
WR: Ward, Wallace, Randle El, Sanders, Battle, Brown - 16
OL: Starks, Kemo, Pouncey, Essex, Flozell, Hills, Scott, Legursky, Foster - 25

DL: Hampton, Aa. Smith, Keisel, Hoke, Hood, Eason - 31
LB: Harrison, Warrior, Timmons, Woodley, Worilds, Foote, Fox, Gibson, Sly - 40
CB: Taylor, B-Mac, Gay, Lewis, Madison, Butler - 46
S: Troy, Clark, Allen, Mundy - 50

K: Reed
P: Sepu
LS: Warren - 53

PS-be szvsz megpróbáljuk: Cro, Grisham, Harris, Summers, Worthington és talán a tegnap kivágott TE és Burnett.

Én Summers-t és Harrist sajnálom, hogy nem került rosterre, de nagy meglepetés nem volt nálunk. Én helyettük Sly-t és Butlert PS-re tettem volna.Soldados
Ezt én is így látom nagyjából, annyi kivétellel, hogy Harrist vagy Worthingtont megtartottam volna rosteren, az egyik idősebb fal ember helyett, mert a nagyon kell oda a fiatalítás, tapasztalat szerzés. (Eason helyett mondjuk)
I

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Sylvesternek nagyon örülök, h rosteren van 😊 , reméljük feljavitja a ST-et idén

A hiányzók ellenére nem nézünk ki rosszul. Az LB sor pedig több mint gyilkos osztag :cool: (vért isznak jövő hétre 😀 )
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
hát, akkó a négy nevezett Top rúki megragadt, sőt a hetedik körös Worthingtonon kívül az összes rúki röszteren.
az tizenöt helyen változott a Rosterünk a tavalyihoz képest, azaz a játékosok több mint negyede, no most vagy ekkora szarban voltunk, vagy az évszázad holt-szezonnyát valósítottuk meg

(ezt, a MekLendont, nem is tudtam,hogy él)sutianap
McLendon tavaly is sokat volt a PS-ünkben.

Amúgy lehet én vagyok hülye, de a rookie Scott van a PUP-listán és a Billstől szerzett pedig a rosteren sztem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 892 — capitaine du château de Vienne 1487

(ezt, a MekLendont, nem is tudtam,hogy él)

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Akkor íme a roster

QB: Lefty, Dixon, Batch - 3: BB visszatérésével vki cut lesz, vagy IR a falunk mögött 😊
RB: Mendenhall, Moore, Redman, Dwyer - 7
TE: Miller, Spaeth, Johnson - 10
WR: Ward, Wallace, Randle El, Sanders, Battle, Brown - 16
OL: Starks, Kemo, Pouncey, Essex, Flozell, Hills, Scott, Legursky, Foster - 25

DL: Hampton, Aa. Smith, Keisel, Hoke, Hood, Eason - 31
LB: Harrison, Warrior, Timmons, Woodley, Worilds, Foote, Fox, Gibson, Sly - 40
CB: Taylor, B-Mac, Gay, Lewis, Madison, Butler - 46
S: Troy, Clark, Allen, Mundy - 50

K: Reed
P: Sepu
LS: Warren - 53

PS-be szvsz megpróbáljuk: Cro, Grisham, Harris, Summers, Worthington és talán a tegnap kivágott TE és Burnett.

Én Summers-t és Harrist sajnálom, hogy nem került rosterre, de nagy meglepetés nem volt nálunk. Én helyettük Sly-t és Butlert PS-re tettem volna.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Állítólag Sly is rosteren lesz. Az egyedüli draftolt rookie, aki nem, az Wothington, no meg a PUP-on lévő Scott.Soldados
Na, akkor itt egy 99 %-os roster:
Offense:
OL(9) Starks, Kemo, Pouncey, Essex, Flo, Hills, Scott, Legursky, Foster
WR (6) Ward, Randle El, Wallace, Sanders, Battle, Brown
TE (3) Miller, Spaeth, D. Johnson
RB (4) Rashard, Redman, Moore, Dwyer
QB (2) Batch, Dixon
(24)

Defense:
DL (6) Hampton, Smith, Keisel, Hoke, Ziggy, Eason
OLB (4) Harrison, Woodley, Gibson, Worilds
ILB (5) Farrior, Timmons, Foote, Fox, Sly
S (4) Troy, Clark, Allen, Mundy
CB (6) Ike, McF, Lewis, Gay, Madison, Butler
(25)

ST:
K Reed
P Sepu
LS Warren
(3)

Az utolsó helyért Sunny Harris, Burnett és Logan harcol.

Lefty, Chris Scott PUP
Big Ben Reserve suspendedRobilluma
Egy az egyben ez lett 😊 , csak az 53. gondolom Lefty.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Nah akkor cutok: LB Bailey, CB Burnett, S Cromartie-Smith, WR Grisham, DE Harris, C Hartwig, KR Logan, DE McLendon, FB Summers, G Urbik, DE Worthington

Remélem Burnett PS, csípem a srácot. Urbik jó szar pick volt, gondolom Worthington is PS, meg remélem Cromatrie-Smith is.
több mint 15 éve
Kiderül, szerintem Tomlinék bőven jobb teljesítményre számítottak tőle, mint amit produkált.
Persze lehet csak megy a ködösítés, franc tudja...The terrible towel
ja vagyinkább Leinartnak meg PatWhitenak csinálják a helyet 😛
DeDé kezt PONT a többieknek meg ez jutot, remélem futtatyák a futáson kívül is, a többihez talajdonképpen csak jópofát kő vágnia
vagy ménemmmá Madoxx, nehogy jó legyen nekünk, túlkeverte a levest a gazett, egye meg amit főzött

több mint 15 éve
Kiderül, szerintem Tomlinék bőven jobb teljesítményre számítottak tőle, mint amit produkált.
Persze lehet csak megy a ködösítés, franc tudja...
több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Nolám-nolám, mégiscsak Csárli lesz a kezdő qb olybá tűnik? 😊The terrible towel
Egyrészt ez erősen pletyka még csak, másrészt jó nagy ostobaság lenne a vezetés részéről egy olyan QB-nak adni a kezdő posztot, aki sem edzésen, sem meccsen nem dolgozott együtt az első csapattal, így nagyon-nagyon meglepődnék ezen, továbbá eléggé őrült ötlet lenne...Soldados
Nem csak az, hogy nem dolgozott együtt. Hanem akkor mi a fészkes fenének van nálunk Dixon, ha akkor se vetjük be, ha 2 QB is megsérül? Cutoljuk, és menjen máshova, ahol kezdhet is, így tök felesleges.
több mint 15 éve
Nolám-nolám, mégiscsak Csárli lesz a kezdő qb olybá tűnik? 😊The terrible towel
Egyrészt ez erősen pletyka még csak, másrészt jó nagy ostobaság lenne a vezetés részéről egy olyan QB-nak adni a kezdő posztot, aki sem edzésen, sem meccsen nem dolgozott együtt az első csapattal, így nagyon-nagyon meglepődnék ezen, továbbá eléggé őrült ötlet lenne...

több mint 15 éve
Nolám-nolám, mégiscsak Csárli lesz a kezdő qb olybá tűnik? 😊
több mint 15 éve
A rézbőrűek kivágták Willie-t és Tyrone Cartert...Robilluma
Willie lehet visszatérhet vet.min.-ért. Bár kétlem, mert igazándiból semmi szükségünk rá.

több mint 15 éve
A rézbőrűek kivágták Willie-t és Tyrone Cartert...

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 15 éve
Woodley facebookon:
Watching film of falcons O.. must sack matt ryan

Szerintem egy állat lesz idén LaMarr + mellé Harrison, és két friss és tehetséges OLB, + Timmons és az ő 22 sackje, fosás lesz itt tőlünk rendesen!
Blitzburg!tenorx
Így legyen!!!!

Én jobban szeretem nézni a sackeket mint a TDket (igaz így meccset nem lehet nyerni). Viszont ha tart az irányító az mindig hibákhoz vezet 😊😊😊.

több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Woodley facebookon:
Watching film of falcons O.. must sack matt ryan

Szerintem egy állat lesz idén LaMarr + mellé Harrison, és két friss és tehetséges OLB, + Timmons és az ő 22 sackje, fosás lesz itt tőlünk rendesen!
Blitzburg!
több mint 15 éve
Meglepne, ha Lefty-t PUP-ra tennék. Bár ki tudja, eredetileg a BB-mentes időszakra 2 QB-val akartunk menni.

De igazán az nem tetszik, hogy Summers kimaradt, szvsz elfért volna 5 RB/FB és Butlert könnyű szívvel kihagynám, mert senki nem vinné el, így könnyedén PS lenne.Soldados
-jas, nekem még a 9 is sok DB-helynek, nemhogy 10, onnat télleg kerithetnek helyet
-most Dwyer túrta ki vagy a Johnoson-os átképzés, vagy csak egyszerűen szeretik, ha valaki nagyobb darab az O-ban - ez már nálunk kezd beteges lenni!!sutianap
9 DB muszáj: 5 CB és 4 S az muszáj, a kérdés az, hogy akarunk-e 6. CB-t. Én Butlert nem szeretném rosteren látni. Semmi értelme, senki nem vinné el, simán mehet PS-be, rosteren csak a helyet foglalná más elől.Soldados
Pont Summers beférne a helyére...

több mint 15 éve
Eason-Harrist mán cserélheted!
Mundy/Cro nekem kérdéses csak?
Arnaz-t se érzem, annyira kurva acélos rösztihelynek
Medizony-Lujzi-Bütler hmm.. betli hogy nyomingták ki Burnett-et?
Logan tutti kukkantósutianap
Madison inkább ST player, csak mint alapvetően, posztját tekintve DB került a CB-k közé.
Battle kezdett az utolsó ps meccsen. Ő a csere O első WR-e. És az egyetlen nagydarab, redzone célpont WR. + ST player. Sztem tuti a helye.
Burnett zuhanórepülése nekem is meglepő, de ezt mutatta az utóbbi 1 hónap.

Soldi: Butlerben meg látunk valamit. Nem véletlenül került be Ike mögé csere RCB-nek már az OTa-k alatt.
Sztem is jó lesz. Jó mozgású srác. 2 éve még volt olyan CB ranking, ahol 2. CB volt Haden mögött. Remélem csak a Clemsonnál szúrtak el vmit nála, mi pedig kihozzuk, ami benne van .
A Denver elleni pickje is tetszett. Gyorsan reagált, szép volt. Sztem bene van a legtöbb fejlődési lehetőség a fiatal CB-k közül.
Szerk: Ja, és Summers kimaradása nekem is nagyon-nagyon nem tetszik.

WAKE UP TOMLIN!
több mint 15 éve
Meglepne, ha Lefty-t PUP-ra tennék. Bár ki tudja, eredetileg a BB-mentes időszakra 2 QB-val akartunk menni.

De igazán az nem tetszik, hogy Summers kimaradt, szvsz elfért volna 5 RB/FB és Butlert könnyű szívvel kihagynám, mert senki nem vinné el, így könnyedén PS lenne.Soldados
-jas, nekem még a 9 is sok DB-helynek, nemhogy 10, onnat télleg kerithetnek helyet
-most Dwyer túrta ki vagy a Johnoson-os átképzés, vagy csak egyszerűen szeretik, ha valaki nagyobb darab az O-ban - ez már nálunk kezd beteges lenni!!sutianap
9 DB muszáj: 5 CB és 4 S az muszáj, a kérdés az, hogy akarunk-e 6. CB-t. Én Butlert nem szeretném rosteren látni. Semmi értelme, senki nem vinné el, simán mehet PS-be, rosteren csak a helyet foglalná más elől.

több mint 15 éve

-most Dwyer túrta ki vagy a Johnoson-os átképzés, vagy csak egyszerűen szeretik, ha valaki nagyobb darab az O-ban - ez már nálunk kezd beteges lenni!!

több mint 15 éve

De igazán az nem tetszik, hogy Summers kimaradt, szvsz elfért volna 5 RB/FB és Butlert könnyű szívvel kihagynám, mert senki nem vinné el, így könnyedén PS lenne.