Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 6 éve
Egy valakit viszont ki kell emelni nálunk. Ez pedg James Washington...carrier day volt az övé....Dupree és Minkah az, akit kiemelnék, és ha utóbbi visszahordott TD-je nincs, akkor itt szomorkodás van.Boswellt ne feledd
Klemó
több mint 6 éve
Egy valakit viszont ki kell emelni nálunk. Ez pedg James Washington...carrier day volt az övé....Dupree és Minkah az, akit kiemelnék, és ha utóbbi visszahordott TD-je nincs, akkor itt szomorkodás van.
több mint 6 éve
Nem értem a D-t, hogyan működünk. Ha azt nézem hogy sack meg labdaszerzés hogy megy, akkor ligaelit védelemről kellene beszélni, csak közben meg mennek át rajtunk mint kés a vajon. És ez nem olyan, hogy hajlik de nem törik, mert azért pontot is nyelünk szépen.Erre a mai W-re nehezemre esik azt mondani hogy megérdemeltük, mert baromira nem rajtunk múlt. Nyilván nem kezdek szomorkodni, hogy megnyertünk egy meccset, de ez a produkció nagyon nem steelers-football volt. Az edzői stábról meg inkább nem írok semmit, szóra sem érdemesek.
több mint 6 éve
Ja, meg a check down passzok. Értem én, hogy nem lehet mindig 40 yardokat dobatni, de 10 elkapása volt a harmadik negyed közepén a futónknak. Érted ezt baszod???
több mint 6 éve
Hja és igen....4,5 perc....2 pont az előny...láthatóan meg sem próbálunk first downra játszani....majd az a két challenge, miután tudott és ismert, hogy NEM fognak ilyen ítéleteket megváltoztatni.....értelmi fogyatékosság....miközben van már segítsége....nem hiszem el....
több mint 6 éve
Rájöttem miért nem szeretem már Tomlint: egyszerűen nem akarja már megnyerni a meccset, amikor ott a lehetőség, hanem átmegy ultra konzervatívba és rábízza magát az ellenfélre. Nem tudom ez mikor fordult át nála, de egy darabig biztos, hogy ez nem volt rá jellemző. Szörnyű volt nézni 6 perccel a vége előtt azt a három játékot a red zone-ban (meg sem próbáltunk TD-t szerezni, csak vigyáztunk a labdára), és 4 perccel a vége előtt azt a három játékot a saját térfelünkön (meg se próbáltunk FD-t szerezni, csak vigyáztunk a labdára).
több mint 6 éve
Az egyéni bravúrok és hibák összességében hozták a W-t az edzőink minden akarata ellenére. Nem, csak Tomlin volt itt a ludas, mind az O, mind a D playhívásoktól a hajam égnek állt több alkalommal is.Nem sokszor mondom, de nem érdemeltünk W-t. A focit ma ott játszották. Nálunk a pass rush az ami dícsérhető volt, de csak abban a szakaszban, amikor már várható volt a pasz.
Amit Fitchner művelt a playhívásokkal viszont az döbbenet volt...azzal együtt, hogy Rudi sem volt a helyzet magaslatán. Bravúr és szerencse playek és valljuk be a végén az a pass interference mákos volt. Persze mondhatjuk, hogy Nelson kapcsán simán az elkaphatatlan laszti is mondható lett volna, de ott legalább a kontakt megvolt.
Ez volt az a meccs, amiből, ha nem tanulunk nagyon buták vagyunk.....a W ellenére is.....
több mint 6 éve
Ez a gameplan része volt biztos, nagyon nagy lángelmék vannak nálunk, így zavarunk össze mindenkit hogy akkor most jó csapat vagyunk vagy sem. A teliarccal rágózó ST eddzőbá'-nk pl biztos egy Vinny vudubábut szurkált a meccs végén, lásd be is jött neki, más hozzáadott értéke nem volt ma (sem).Ha valaki megy Pittsburghbe, szóljon már a a stadionban egy kompetens emberkének, hogy Rudi nem autista és hagyják már egy kicsit játszani. Köszönöm.Kb csak a W része működött, az is akaratunk ellenére 😊
Valaki sorolja majd fel legyen szíves, hogy ma a játéknak melyik része működött. Én egyet sem tudok mondani..
Szokol
bcsarli
több mint 6 éve
Akkor így rendbenGondolkodtam,hogy odairjam zarojelbe,hogy no sarcasm,de ugy latszik,hogy nem derult ki🙂Gratulalok,Sracok! A mai eredmenykovetobol is kiderult,hogy nagyon szimpatikus es elfogulatlan tarsasag vagytok!👏🏻Sarcasm?!
Bence94
bcsarli
Bence94
több mint 6 éve
Gratulalok,Sracok! A mai eredmenykovetobol is kiderult,hogy nagyon szimpatikus es elfogulatlan tarsasag vagytok!👏🏻Szerintem kellőképpen ekéztük a saját csapatunkat végig, így remélem nem gúnyolódásból írtad, hanem komolyan.
Bence94
több mint 6 éve
Na megyek, rágyújtok, hátha addig nem kap TD-t a védelem! 😀
több mint 6 éve
Gondolkodtam,hogy odairjam zarojelbe,hogy no sarcasm,de ugy latszik,hogy nem derult ki🙂Gratulalok,Sracok! A mai eredmenykovetobol is kiderult,hogy nagyon szimpatikus es elfogulatlan tarsasag vagytok!👏🏻Sarcasm?!
Bence94
bcsarli
több mint 6 éve
Szegény Vina egy legenda, nem ezt érdemli. Ráadásul ez nem is az övé volt.
több mint 6 éve
Nem akarok negatív lenni, de azért majd nézzük meg, hogy az ötből hányat köszönhetünk Hoyernek, illetve a fekete Lucknak, hirtelen kettőben vagyok biztos. De emellett sem tudtunk szerintem konstans nyomást rakni az irányítóra.Ha valaki megy Pittsburghbe, szóljon már a a stadionban egy kompetens emberkének, hogy Rudi nem autista és hagyják már egy kicsit játszani. Köszönöm.Legalább 5 sacket csinált a védelem egy állítólag elit támadófal ellen. Azért írom hogy állítólag, mert egy hónapja ebből semmit nem látni, De az 5 sack az 5 sack.
Valaki sorolja majd fel legyen szíves, hogy ma a játéknak melyik része működött. Én egyet sem tudok mondani..
Szokol
Baba Yaga
több mint 6 éve
Tomlin fogyatékos.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 6 éve
Ha valaki megy Pittsburghbe, szóljon már a a stadionban egy kompetens emberkének, hogy Rudi nem autista és hagyják már egy kicsit játszani. Köszönöm.Kb csak a W része működött, az is akaratunk ellenére 😊
Szokol
több mint 6 éve
Ha valaki megy Pittsburghbe, szóljon már a a stadionban egy kompetens emberkének, hogy Rudi nem autista és hagyják már egy kicsit játszani. Köszönöm.Legalább 5 sacket csinált a védelem egy állítólag elit támadófal ellen. Azért írom hogy állítólag, mert egy hónapja ebből semmit nem látni, De az 5 sack az 5 sack.
Szokol
több mint 6 éve
Gratulalok,Sracok! A mai eredmenykovetobol is kiderult,hogy nagyon szimpatikus es elfogulatlan tarsasag vagytok!👏🏻Sarcasm?!
Bence94
több mint 6 éve
Gratulalok,Sracok! A mai eredmenykovetobol is kiderult,hogy nagyon szimpatikus es elfogulatlan tarsasag vagytok!👏🏻
több mint 6 éve
Ha valaki megy Pittsburghbe, szóljon már a a stadionban egy kompetens emberkének, hogy Rudi nem autista és hagyják már egy kicsit játszani. Köszönöm.Valaki sorolja majd fel legyen szíves, hogy ma a játéknak melyik része működött. Én egyet sem tudok mondani..
több mint 6 éve
Elvileg egy ilyen végkifejlet után jönnie kellene valami katarzis félének.Majd a Super Bowlon...Ja nem
Hát nem jött...
kittli
több mint 6 éve
Legyünk pozitívak? : Nekem tetszik, hogy az edzőink ellenére nyerünk.😊
több mint 6 éve
Elvileg egy ilyen végkifejlet után jönnie kellene valami katarzis félének. Hát nem jött...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Nem érdekel a bírózás amiről szólni fog most itt 5 oldal, csak annyit szeretnék mondani, hogy Tomlin a világ baromállatja vagy! Ezt csak azért írom le, mert tudom hogy van egy magyar tolmácsod és állandó olvasónk vagy.Mindent megtettél a 2 indokolatlan piros zászlóval, hogy semmi esélyünk ne maradjon visszatámadni. Szerencséjére Vinatieri megmentette, hogy ne róla szóljanak a cikkek.
több mint 6 éve
Mit mondtal amikor leigazoltatok? 😊Hat Gordon nem kellett nekünk, úgyhogy lehet annyira hülyék vagyunk, hogy Moncrief-et is megtartjuk. Ennek eredményeképp bukunk majd egy 3. vagy 4. körös kompenzációs picket is...Nem vagyunk hulyek.....jott a cut...de azert mar en is megijedtem..
Klaci79
Klemó