San Francisco 49ers
57 feliratkozó
4 napja
Josszi
3 341
Sziasztok! Kerdesem lenne, a velemenyetekre/ tapasztalatotokra vagyok kivancsi.annyiban volt jo a 2015-2019 közötti időszak hogy nem untad a meccseket, mert egy FG-nak is tudtál örülni mint majom a farkának
A mi csoportunkba megy a vita , van aki mar most kirakna Mike Mcdonaldod mert kokler van aki szerint jo iranyba haladunk.
Felcsaptam a wikipediat mert nem nagyon emlekeztem hogy teljesitettetek evekkel ezelott es lattam h Shanahan elso ket eve meg negativ volt a harmadikra pedig Super bowlba voltatok!
A kerdesem az lenne h ti hogy eltetetk meg azt az elso ket evet , itt is hektikus volt vagy varhato volt h elobb utobb kialakul valamint h milyen volt a csapat amit atvett es mennyit valtozott a harmadik evre?
Elore is koszonom a valaszokat!
Fantomas0429
The Amazing Racoon
5 napja
Sending all of our love and support to Charvarius and Monique ❤️💛#IGYB pic.twitter.com/5umxvMJcnR
— San Francisco 49ers (@49ers) October 29, 2024
fúgec, és még mi hörgünk ha szarul játszunk
RIP Amani 😕 nehéz..
5 napja
a védelem rendben volt, egy közepes LB és átlag alatti DB sorral. az O oldalon viszont talán az OL és az RB volt "oké". QB vicc és a WR sor is vicc volt. minpségi cserék meg sehol, az egész roster hulladék volt.Sziasztok! Kerdesem lenne, a velemenyetekre/ tapasztalatotokra vagyok kivancsi.A Sanyi előtti évek k*rva kemények voltak, nagy gödörből kellett kimászni. Csodát szerintem nem várt itt senki. Főleg nem Hoyerrel és Szídzsével a kormány mögött. 😀 A keret lyukas volt, de azért volt mire építkezni emlékeim szerint. Aztán jött Garoppoló, majd az ACL szakadás, és pikk-pakk el is ment 2 év. Aztán jött 2019.
A mi csoportunkba megy a vita , van aki mar most kirakna Mike Mcdonaldod mert kokler van aki szerint jo iranyba haladunk.
Felcsaptam a wikipediat mert nem nagyon emlekeztem hogy teljesitettetek evekkel ezelott es lattam h Shanahan elso ket eve meg negativ volt a harmadikra pedig Super bowlba voltatok!
A kerdesem az lenne h ti hogy eltetetk meg azt az elso ket evet , itt is hektikus volt vagy varhato volt h elobb utobb kialakul valamint h milyen volt a csapat amit atvett es mennyit valtozott a harmadik evre?
Fantomas0429
Niner Empire
2018 kezdődött egy fasza sérüléshullámmal, és a szezon közepétől is többen mentek IR-re. szóval kellett 2 év mire átfordultunk.
McDonald azért egy elég jó rostert örökölt szerintem.
6 napja
Niner Empire
577
Sziasztok! Kerdesem lenne, a velemenyetekre/ tapasztalatotokra vagyok kivancsi.A Sanyi előtti évek k*rva kemények voltak, nagy gödörből kellett kimászni. Csodát szerintem nem várt itt senki. Főleg nem Hoyerrel és Szídzsével a kormány mögött. 😀 A keret lyukas volt, de azért volt mire építkezni emlékeim szerint. Aztán jött Garoppoló, majd az ACL szakadás, és pikk-pakk el is ment 2 év. Aztán jött 2019.
Fantomas0429
6 napja
Sziasztok! Kerdesem lenne, a velemenyetekre/ tapasztalatotokra vagyok kivancsi.itt hulladék volt a keret mikor megjött shanny, nálatok nem az
Fantomas0429
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 napja
Sziasztok! Kerdesem lenne, a velemenyetekre/ tapasztalatotokra vagyok kivancsi.A mi csoportunkba megy a vita , van aki mar most kirakna Mike Mcdonaldod mert kokler van aki szerint jo iranyba haladunk.
6 napja
Tapsi Hapsi
680
3 totál agyfasz:Nem azt akartad írni, hogy rászarni a mellkasára és TISZA papuccsal szétverni!?
- 3 és fél yard: passz bazdmeg, persze kiszagolják a screent és kibaszott nagy mák, hogy elejtették a leütött labdát.
- 2 Ceedee Lamb TD. Mi az ótvaros picsát csináltunk ott? ez megengedhetetlen. ha nem húzzuk rá a zacskót Dakra a végén akkor jöhetett volna a 3. kurva nagy leolvadás 20 pontról. ezt majd vissza kell nézni hogy baszták el. az első oké, van ilyen misscommunikáció, de a második is nagyon slendrián volt. első blikkre prevent defense, ha tényleg az volt akkor Sorensen megérdemelné, hogy egy rakat szart flipfloppal verjenek szét a mellkasán.
jó WR Lamb de hogy nem dupláztuk, mert kb. ő volt az egész Boys offenz. Lenoirt ma rendesen felültette a szopórollerre.
soksoksokKURVASok büntetés. az első félidőben próbáltuk odaadni nekik a meccset, de Dak máshogy gondolta, arany szíve.
Guerendó egyre jobb lesz.
Pearsall is atomállat WR lesz itt.
Green lockdown CB.
Mustaphát imádom.
jöhet a bye. megérdemelt pihenés gyógyulás, és CMC, Greenlaw, Huf, JJ is.
petey
Ahogy a Kansast a D tudja vinni úgy tűnt el az acél védelmünk ebben az évben... jövőre várom az új DC, ha nem az csalódás lesz, Wilks.- ét kibaszták fel ennyiért is.... jöjjön aminek jönnie kell, a bye week és jövőre Saleh!
Sanyink azt nyilatkozta, hogy a ST.-nek nem kell gyakorolnia ezt, azt mert minek, majd liga egyik utolsó a ST adjuk! Ez a faszi tényleg csak az O látja.....
kell a bye week.....
6 napja
3 totál agyfasz:- 3 és fél yard: passz bazdmeg, persze kiszagolják a screent és kibaszott nagy mák, hogy elejtették a leütött labdát.
- 2 Ceedee Lamb TD. Mi az ótvaros picsát csináltunk ott? ez megengedhetetlen. ha nem húzzuk rá a zacskót Dakra a végén akkor jöhetett volna a 3. kurva nagy leolvadás 20 pontról. ezt majd vissza kell nézni hogy baszták el. az első oké, van ilyen misscommunikáció, de a második is nagyon slendrián volt. első blikkre prevent defense, ha tényleg az volt akkor Sorensen megérdemelné, hogy egy rakat szart flipfloppal verjenek szét a mellkasán.
jó WR Lamb de hogy nem dupláztuk, mert kb. ő volt az egész Boys offenz. Lenoirt ma rendesen felültette a szopórollerre.
soksoksokKURVASok büntetés. az első félidőben próbáltuk odaadni nekik a meccset, de Dak máshogy gondolta, arany szíve.
Guerendó egyre jobb lesz.
Pearsall is atomállat WR lesz itt.
Green lockdown CB.
Mustaphát imádom.
jöhet a bye. megérdemelt pihenés gyógyulás, és CMC, Greenlaw, Huf, JJ is.
Szerkesztette: petey
7 napja
Steve Ribbed
393
a W az W... azt nem kell magyarázni... jöhet a bye week. 😊
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
7 napja
Josszi
3 341
Guerendo személyében úgynéz kincset találtunk? Kittle meg Kittle, hát ha még 100% egészséges lett volna.. szvsz Gronk óta a legjobb multiround TE a ligában, és a 4.negyedben a védelem is a helyén volt ( na ezt miutan ujraneztem a meccset visszaszivtam)
Szerkesztette: Josszi
The Amazing Racoon
7 napja
hát benne van a paklibanDeebo és Kittle valszeg játszanakakkor akár nyerhetünk is
petey
Josszi
ha nyomunk egy múlt hetit akkor megkockáztatom, hogy nem 😀 és akkor integethetünk a szezonnak könnyes szemmel.
ha meg nyerünk akkor pont jókor jön a bye week egy huszáros, szittyamagoros öngyilkos rohamhoz utána.
#mibaLYlehet
7 napja
Josszi
3 341
Deebo és Kittle valszeg játszanakakkor akár nyerhetünk is
petey
The Amazing Racoon
9 napja
Tapsi Hapsi
680
itt az idő hogy Shannahan megmutassa tud improvizálni és újoncokkal is nyerni.. (nem)😀 látom van humorérzéked!
Josszi
9 napja
Josszi
3 341
itt az idő hogy Shannahan megmutassa tud improvizálni és újoncokkal is nyerni.. (nem)
The Amazing Racoon
10 napja
Tapsi Hapsi
680
Ha Mason is teljesen egészséges akkor Deebo.- val mehet a futás a remek Cowboys védelem ellen, lehet "most!" ez is elég lesz. Esetleg egy- két play action vagy screen passz..... ha már van Deebo....
10 napja
na, Deebo visszatért edzésbe. viszont Jennings még mindig nem, így nem lesz vasárnap.
a faszom meg tele van, hogy nem bírunk már ezen a nyomorult sérüléshullámon átmenni.
remélem a bye weeken nem fog lerokkanni senki.
13 napja
Tapsi Hapsi
680
Deebo akkor gondolom 2-3 hét ha kórház meg tüdőgyuszi, Aiyuk season end, CMC talán egyszer, de lassan ha így haladunk inkább ne. Ha JJ rendbejön, Mason egészséges lesz, Kitle kiegészülve egész veretes középcsapat leszünk az újoncokkal meg a veteránokkal együtt! Hurrá!
13 napja
49ers WR Brandon Aiyuk out for season with torn ACL, MCL. (via Ian Rapoport)várható volt, hogy vmi nagyon komoly lesz ahogy elkapták a térdét. sajnos a hírek szerint más is sérült abban a térdben 😕
KeyG
Deebo pedig tüdőgyulladás - kórházban van.
Szerkesztette: petey
13 napja
KeyG
9 314
49ers WR Brandon Aiyuk out for season with torn ACL, MCL. (via Ian Rapoport)
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers