San Francisco 49ers
57 feliratkozó
2 napja
ja hát az alap 😀Guerendo sem játszik. így 4 darab RB esik ki idén 😀Nembaj, majd drafton hozunk megint 2 futót
CMC, Mason, Mitchell, Guerendo
plusz úgy néz ki TW is kész a szezonnal. kár hogy Bartch is lesérült, legalább tudtuk volna mi a szitu vele LG-ben.
petey
Tarsi
amúgy tényleg igaz a mondás, hogy nem lehet elég futód. TALÁN most megtörik ez az átok.
2 napja
Tarsi
1 264
Guerendo sem játszik. így 4 darab RB esik ki idén 😀Nembaj, majd drafton hozunk megint 2 futót
CMC, Mason, Mitchell, Guerendo
plusz úgy néz ki TW is kész a szezonnal. kár hogy Bartch is lesérült, legalább tudtuk volna mi a szitu vele LG-ben.
petey
3 napja
Még mindig Deebo:Sam Hubbard, Bengals DE, ---> 1 TD
Dan Skipper, Lions OT, ---> 1 TD
Deebo Samuel, 49ers WR, ---> 1 TD
(forrás: Nfl Memes)
nézzük a pozitiv oldalát, legalább már van egy TDje...
5 napja
volt már 10 év 500 milkás contract (incentivesekkel)Pedig az újra szabna a piacot 😊jó, azért sci-fi-be ne menjünk el10 év 500 érdekes lennePurdy-t jónak tartom, bár idén kevésbé volt konzisztens a játéka, mint vártam. Az O-falunk persze elég hulladék, amit azért illik figyelembe venni.már jönnek a pletykák, hogy újra akarja szabni a QB piacot. persze megerősítés nincs, mivel tart a szezon, csak ilyen vad pletykák keringenek. egy 50-60 közöttit fognak belőni.
Az évi átlag 30 misi nem reális az elmúlt 1-2 év szerződéseit nézve. Szerintem is 45 köré, de inkább fölé kell lőnie a FO-nak, ha komolyan gondolják a megtartását. Persze lehet, hogy Purdy giga-jófej és beéri kevesebbel is, de az ügynöke biztosan nem afelé fogja terelni.
Niner Empire
petey
Negritis, a vajda
petey
Negritis, a vajda
5 napja
Pedig az újra szabna a piacot 😊jó, azért sci-fi-be ne menjünk el10 év 500 érdekes lennePurdy-t jónak tartom, bár idén kevésbé volt konzisztens a játéka, mint vártam. Az O-falunk persze elég hulladék, amit azért illik figyelembe venni.már jönnek a pletykák, hogy újra akarja szabni a QB piacot. persze megerősítés nincs, mivel tart a szezon, csak ilyen vad pletykák keringenek. egy 50-60 közöttit fognak belőni.
Az évi átlag 30 misi nem reális az elmúlt 1-2 év szerződéseit nézve. Szerintem is 45 köré, de inkább fölé kell lőnie a FO-nak, ha komolyan gondolják a megtartását. Persze lehet, hogy Purdy giga-jófej és beéri kevesebbel is, de az ügynöke biztosan nem afelé fogja terelni.
Niner Empire
petey
Negritis, a vajda
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 napja
jó, azért sci-fi-be ne menjünk el10 év 500 érdekes lennePurdy-t jónak tartom, bár idén kevésbé volt konzisztens a játéka, mint vártam. Az O-falunk persze elég hulladék, amit azért illik figyelembe venni.már jönnek a pletykák, hogy újra akarja szabni a QB piacot. persze megerősítés nincs, mivel tart a szezon, csak ilyen vad pletykák keringenek. egy 50-60 közöttit fognak belőni.
Niner Empire
petey
Negritis, a vajda
5 napja
10 év 500 érdekes lennePurdy-t jónak tartom, bár idén kevésbé volt konzisztens a játéka, mint vártam. Az O-falunk persze elég hulladék, amit azért illik figyelembe venni.már jönnek a pletykák, hogy újra akarja szabni a QB piacot. persze megerősítés nincs, mivel tart a szezon, csak ilyen vad pletykák keringenek. egy 50-60 közöttit fognak belőni.
Niner Empire
petey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 napja
labo7
462
QB1 Brock Purdy: A Seattle elleni mérkőzésen a szezon 10. meccsén egy meg nem nevezett jobb vállsérülést szenvedett. Kihagyta a Green Bay elleni mérkőzést, azóta sérülten játszik.Rams ugyanez, 1-4 kezdés után valahogy 8-6-tal vezetik a csoportot. Ez a sérülten játszik meg lol, a fél liga "sérülten játszik" (különösen érdekes, hogy se Purdy, se Kittle, se Moody nem volt injury reporton so nem sérültek).
QB2 Brandon Allen: A szezon 6-7. hetében edzés közben eltört az ujja, ennek ellenére játszott a Green Bay elleni mérkőzésen.
RB1 Christian McCaffrey: Kétoldali Achilles-ín gyulladás miatt kihagyta az előszezont és a szezon első 8 meccsét. Négy mérkőzésen játszott, mielőtt a Bills elleni találkozón PCL-sérülést szenvedett. Kizárt, hogy visszatérjen ebben az évben.
RB2 Elijah Mitchell: Az előszezonban combhajlító-sérülést szenvedett, a szezon hátralévő részét kihagyja.
RB3 Jordan Mason: Magas bokaficamot szenvedett a szezon 12. meccsén a Bills ellen, az idény hátralévő részét kihagyja.
WR1 Brandon Aiyuk: A Chiefs elleni találkozón a szezon 7. hetében elszakította az ACL-t, MCL-t és PCL-t. Az idény hátralévő részében nem játszik.
WR2 Deebo Samuel: A szezon 3. mérkőzésén vádli sérülés miatt nem lépett pályára a Rams ellen. Később a Chiefs elleni meccs után tüdőgyulladás miatt kórházba került.
WR3 Jauan Jennings: A szezon 6. meccsén, a Seattle ellen csípősérülést szenvedett, emiatt két mérkőzést kihagyott.
WR4 Ricky Pearsall: Egy rablás során meglőtték az előszezonban. Az előszezon hátralévő részét, valamint a szezon első 6 mérkőzését kihagyta a felépülés miatt.
TE1 George Kittle: Edzőtábortól kezdődően húzódásos combhajlító-problémával küzdött. A Tampa Bay elleni 10. mérkőzésen súlyosbodott a sérülés. Kihagyta a Seattle elleni találkozót, azóta sérülten játszik.
LT1 Trent Williams: A Tampa Bay elleni 9. mérkőzésen bokasérülést szenvedett. A Seattle elleni játék súlyosbította az állapotát, így funkcionálisan a szezon hátralévő részét kihagyja. Felesége halvaszületést szenvedett.
LG1 Aaron Banks: A Green Bay elleni 11. meccsen agyrázkódást szenvedett, emiatt két mérkőzést kihagyott. A Rams ellen tért vissza.
LG2 Ben Bartch: Az egyetlen kezdőként lejátszott mérkőzésén, a Bears ellen magas bokaficamot szenvedett, az idény hátralévő részét kihagyja.
RG1 Jon Feliciano: Edzőtáborban térdműtéten esett át egy meg nem nevezett térdsérülés miatt, az idényt kihagyja.
EDGE1 Nick Bosa: A Tampa Bay elleni 9. mérkőzésen csípő/ferde hasizom sérülést szenvedett. Két mérkőzésen játszott sérülten, majd három mérkőzést kihagyott, mielőtt visszatért a Rams ellen.
EDGE3 Yetur Gross-Mattos: Az előszezonban térdsérülést szenvedett, emiatt kihagyta az első mérkőzést. A szezon 4. meccsén, a New England ellen újra megsérült, 5 mérkőzést kihagyott, majd a Seattle ellen tért vissza.
EDGE4 Drake Jackson: Az edzőtábor előtt egy meg nem nevezett térdsérülést szenvedett, az idényt kihagyja.
IDL1 Javon Hargrave: A szezon 3. meccsén, a Rams ellen tricepszszakadást szenvedett, az idény hátralévő részét kihagyja.
IDL3 Kevin Givens: A Chiefs elleni 7. meccsen ágyéksérülést szenvedett, 4 mérkőzést kihagyott. Visszatért a Bills ellen, majd a Bears ellen szakadt a mellizma, az idényt kihagyja.
LB1 Fred Warner: A szezon 4. mérkőzésén, a Patriots ellen bokatörést szenvedett, de sérülten játszik.
LB2 Dre Greenlaw: Achilles-ín szakadás a Super Bowlon. Az első 13 meccset kihagyta, félidőt játszott a Rams ellen.
LB3 De’Vondre Campbell: A Rams elleni 14. mérkőzésen lemondott a játék folytatásáról, nem volt hajlandó pályára lépni a második félidőben, ezért elengedték.
LB5 Curtis Robinson: ACL-szakadás az edzésen a szezon 3. hetében, az idényt kihagyja.
LB6 Tatum Bethune: A Tampa Bay elleni 9. mérkőzésen MCL-rándulást szenvedett, az idényt kihagyja.
CB1 Charvarius Ward: Három mérkőzést kihagyott 1 éves kislánya tragikus halála után.
CB4 Ambry Thomas: Az előszezonban alkarját törte, az idényt kihagyja.
CB5/G1 Darell Luter Jr.: Edzésen medencesérülést szenvedett, 3 mérkőzésen játszott, az idényt kihagyja.
S1 Talanoa Hufanga: ACL-szakadás tavaly. Az első 2 mérkőzést kihagyta a felépülés miatt. Az 5. mérkőzésen, a Cardinals ellen csuklósérülést szenvedett. 7 meccset kihagyott, a Bears ellen tért vissza, sérülten játszik.
S4/G3 George Odum: A Green Bay elleni 12. mérkőzésen térdsérülést szenvedett, az idényt kihagyja.
P1 Mitch Wishnowsky: Az edzőtáborban/vagy előtte deréksérülést szenvedett. 9 mérkőzést játszott, mielőtt IR-re került. Az idényt kihagyja.
K1 Jake Moody: A Cardinals elleni 5. mérkőzésen magas bokaficamot szenvedett, 3 mérkőzést kihagyott. Korán visszatért a Tampa Bay ellen, sérülten játszik.
Josszi
5 napja
Purdy-t jónak tartom, bár idén kevésbé volt konzisztens a játéka, mint vártam. Az O-falunk persze elég hulladék, amit azért illik figyelembe venni.már jönnek a pletykák, hogy újra akarja szabni a QB piacot. persze megerősítés nincs, mivel tart a szezon, csak ilyen vad pletykák keringenek. egy 50-60 közöttit fognak belőni.
Niner Empire
6 napja
Josszi
3 381
QB1 Brock Purdy: A Seattle elleni mérkőzésen a szezon 10. meccsén egy meg nem nevezett jobb vállsérülést szenvedett. Kihagyta a Green Bay elleni mérkőzést, azóta sérülten játszik.QB2 Brandon Allen: A szezon 6-7. hetében edzés közben eltört az ujja, ennek ellenére játszott a Green Bay elleni mérkőzésen.
RB1 Christian McCaffrey: Kétoldali Achilles-ín gyulladás miatt kihagyta az előszezont és a szezon első 8 meccsét. Négy mérkőzésen játszott, mielőtt a Bills elleni találkozón PCL-sérülést szenvedett. Kizárt, hogy visszatérjen ebben az évben.
RB2 Elijah Mitchell: Az előszezonban combhajlító-sérülést szenvedett, a szezon hátralévő részét kihagyja.
RB3 Jordan Mason: Magas bokaficamot szenvedett a szezon 12. meccsén a Bills ellen, az idény hátralévő részét kihagyja.
WR1 Brandon Aiyuk: A Chiefs elleni találkozón a szezon 7. hetében elszakította az ACL-t, MCL-t és PCL-t. Az idény hátralévő részében nem játszik.
WR2 Deebo Samuel: A szezon 3. mérkőzésén vádli sérülés miatt nem lépett pályára a Rams ellen. Később a Chiefs elleni meccs után tüdőgyulladás miatt kórházba került.
WR3 Jauan Jennings: A szezon 6. meccsén, a Seattle ellen csípősérülést szenvedett, emiatt két mérkőzést kihagyott.
WR4 Ricky Pearsall: Egy rablás során meglőtték az előszezonban. Az előszezon hátralévő részét, valamint a szezon első 6 mérkőzését kihagyta a felépülés miatt.
TE1 George Kittle: Edzőtábortól kezdődően húzódásos combhajlító-problémával küzdött. A Tampa Bay elleni 10. mérkőzésen súlyosbodott a sérülés. Kihagyta a Seattle elleni találkozót, azóta sérülten játszik.
LT1 Trent Williams: A Tampa Bay elleni 9. mérkőzésen bokasérülést szenvedett. A Seattle elleni játék súlyosbította az állapotát, így funkcionálisan a szezon hátralévő részét kihagyja. Felesége halvaszületést szenvedett.
LG1 Aaron Banks: A Green Bay elleni 11. meccsen agyrázkódást szenvedett, emiatt két mérkőzést kihagyott. A Rams ellen tért vissza.
LG2 Ben Bartch: Az egyetlen kezdőként lejátszott mérkőzésén, a Bears ellen magas bokaficamot szenvedett, az idény hátralévő részét kihagyja.
RG1 Jon Feliciano: Edzőtáborban térdműtéten esett át egy meg nem nevezett térdsérülés miatt, az idényt kihagyja.
EDGE1 Nick Bosa: A Tampa Bay elleni 9. mérkőzésen csípő/ferde hasizom sérülést szenvedett. Két mérkőzésen játszott sérülten, majd három mérkőzést kihagyott, mielőtt visszatért a Rams ellen.
EDGE3 Yetur Gross-Mattos: Az előszezonban térdsérülést szenvedett, emiatt kihagyta az első mérkőzést. A szezon 4. meccsén, a New England ellen újra megsérült, 5 mérkőzést kihagyott, majd a Seattle ellen tért vissza.
EDGE4 Drake Jackson: Az edzőtábor előtt egy meg nem nevezett térdsérülést szenvedett, az idényt kihagyja.
IDL1 Javon Hargrave: A szezon 3. meccsén, a Rams ellen tricepszszakadást szenvedett, az idény hátralévő részét kihagyja.
IDL3 Kevin Givens: A Chiefs elleni 7. meccsen ágyéksérülést szenvedett, 4 mérkőzést kihagyott. Visszatért a Bills ellen, majd a Bears ellen szakadt a mellizma, az idényt kihagyja.
LB1 Fred Warner: A szezon 4. mérkőzésén, a Patriots ellen bokatörést szenvedett, de sérülten játszik.
LB2 Dre Greenlaw: Achilles-ín szakadás a Super Bowlon. Az első 13 meccset kihagyta, félidőt játszott a Rams ellen.
LB3 De’Vondre Campbell: A Rams elleni 14. mérkőzésen lemondott a játék folytatásáról, nem volt hajlandó pályára lépni a második félidőben, ezért elengedték.
LB5 Curtis Robinson: ACL-szakadás az edzésen a szezon 3. hetében, az idényt kihagyja.
LB6 Tatum Bethune: A Tampa Bay elleni 9. mérkőzésen MCL-rándulást szenvedett, az idényt kihagyja.
CB1 Charvarius Ward: Három mérkőzést kihagyott 1 éves kislánya tragikus halála után.
CB4 Ambry Thomas: Az előszezonban alkarját törte, az idényt kihagyja.
CB5/G1 Darell Luter Jr.: Edzésen medencesérülést szenvedett, 3 mérkőzésen játszott, az idényt kihagyja.
S1 Talanoa Hufanga: ACL-szakadás tavaly. Az első 2 mérkőzést kihagyta a felépülés miatt. Az 5. mérkőzésen, a Cardinals ellen csuklósérülést szenvedett. 7 meccset kihagyott, a Bears ellen tért vissza, sérülten játszik.
S4/G3 George Odum: A Green Bay elleni 12. mérkőzésen térdsérülést szenvedett, az idényt kihagyja.
P1 Mitch Wishnowsky: Az edzőtáborban/vagy előtte deréksérülést szenvedett. 9 mérkőzést játszott, mielőtt IR-re került. Az idényt kihagyja.
K1 Jake Moody: A Cardinals elleni 5. mérkőzésen magas bokaficamot szenvedett, 3 mérkőzést kihagyott. Korán visszatért a Tampa Bay ellen, sérülten játszik.
The Amazing Racoon
6 napja
Niner Empire
582
Purdy-t jónak tartom, bár idén kevésbé volt konzisztens a játéka, mint vártam. Az O-falunk persze elég hulladék, amit azért illik figyelembe venni.Az évi átlag 30 misi nem reális az elmúlt 1-2 év szerződéseit nézve. Szerintem is 45 köré, de inkább fölé kell lőnie a FO-nak, ha komolyan gondolják a megtartását. Persze lehet, hogy Purdy giga-jófej és beéri kevesebbel is, de az ügynöke biztosan nem afelé fogja terelni.
6 napja
labo7
462
viszont ami kiderült idén, hogy Green és Mustapha kezdő kaliber, sőt a tavalyi draft meglepően jól sült el. Pearsall még kiderül, de talán ha nem lövik le nyom egy fasza offseasönt.Purdy sose fog 30-ért aláírni. 45-50 az alap és onnan tőle függ mennyit akar még kisajtolni.
Green HL.
• 28 coverage snaps
• 0 catches allowed
Renardo Green against the Rams:
— Coach Yac 🗣 (@Coach_Yac) December 14, 2024
• 28 coverage snaps
• 0 catches allowed pic.twitter.com/eGzYwCY3pc
Greenlaw a motorja ennek a védelemnek. elképesztő így félig játszva is mit rakott le. sokkal többet, mint Campbell eddig.
- ki mit adna Purdy-nek? 4 év 120M?
- Sorensen marajon, menjen? új DC vs folytonosság? pláne hogy a fél D IR-en volt/van?
petey
6 napja
viszont ami kiderült idén, hogy Green és Mustapha kezdő kaliber, sőt a tavalyi draft meglepően jól sült el. Pearsall még kiderül, de talán ha nem lövik le nyom egy fasza offseasönt.Green HL.
• 28 coverage snaps
• 0 catches allowed
Renardo Green against the Rams:
— Coach Yac 🗣 (@Coach_Yac) December 14, 2024
• 28 coverage snaps
• 0 catches allowed pic.twitter.com/eGzYwCY3pc
Greenlaw a motorja ennek a védelemnek. elképesztő így félig játszva is mit rakott le. sokkal többet, mint Campbell eddig.
- ki mit adna Purdy-nek? 4 év 120M?
- Sorensen marajon, menjen? új DC vs folytonosság? pláne hogy a fél D IR-en volt/van?
Szerkesztette: petey
7 napja
Niner Empire
582
Idén a legtöbb drop-ja darabszámra neki van a csapatban (a százalékos drop rate-ben azért Aiyuk szarabbul áll). A külső futások sem ülnek, belül meg 1 yardot sem képes hozni. A szöveg az megy, de ez a teljesítmény elég ciki.Deebo red zone dropjáig néztem a meccset. Azon a ponton vált biztossá számomra, hogy ez bukó lesz.Én már akkor fogtam a fejem amikor megint RB-ként volt fent Deebo. Főleg 3 és 4-re. Abszolút haszontalan.
Niner Empire
petey
7 napja
Deebo red zone dropjáig néztem a meccset. Azon a ponton vált biztossá számomra, hogy ez bukó lesz.Én már akkor fogtam a fejem amikor megint RB-ként volt fent Deebo. Főleg 3 és 4-re. Abszolút haszontalan.
Niner Empire
7 napja
Niner Empire
582
Deebo red zone dropjáig néztem a meccset. Azon a ponton vált biztossá számomra, hogy ez bukó lesz.
7 napja
gedam
5 949
én biztos, ami biztos március-ig rosteren tartanám, nehogy átmenjen vmelyik contenderhez.hát itt megkapta az esélyt, mondjuk nem értettem miért, - de szar volt. szóval örüljön akkor, mert mindenki megveti.Mármint CampbellnekNekünk az. Nekik nem tudom 😃Campbell-t visszaküldtük már GB-be?Az nem jutalom lenne?
petey
Willie Parker
petey
Willie Parker
petey
8 napja
hát itt megkapta az esélyt, mondjuk nem értettem miért, - de szar volt. szóval örüljön akkor, mert mindenki megveti.Mármint CampbellnekNekünk az. Nekik nem tudom 😃Campbell-t visszaküldtük már GB-be?Az nem jutalom lenne?
petey
Willie Parker
petey
Willie Parker
8 napja
Willie Parker
15 501
Mármint CampbellnekNekünk az. Nekik nem tudom 😃Campbell-t visszaküldtük már GB-be?Az nem jutalom lenne?
petey
Willie Parker
petey
8 napja
casaubon
2 543
Ha adtok vele nehany draftpicket, esetleg johet 😅Nekünk az. Nekik nem tudom 😃Campbell-t visszaküldtük már GB-be?Az nem jutalom lenne?
petey
Willie Parker
petey
Amugy innen is hisztizve tavozott mar.
8 napja
Nekünk az. Nekik nem tudom 😃Campbell-t visszaküldtük már GB-be?Az nem jutalom lenne?
petey
Willie Parker