San Francisco 49ers

59 feliratkozó

1 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 839

a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
1 napja
 x.com/LombardiHimself/status/1993699499022115238

Ennyi. Valaki ert hozza.
dankodavid
XD
Csiriba
juj neked nem szabad az XD!
Josszi
bocs azt hittem boomereknek szabad! XD
Csiriba
xD Xd XD

3 napja
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 290 — settenke1976@gmail.com

Ennyi. Valaki ert hozza.
dankodavid
XD
Csiriba
Josszi
bocs azt hittem boomereknek szabad! XD
3 napja
na jókor jött a bye week, recover time. addig is megy a drukk a pintyeknek meg a sólymoknak a következő fordulóra

4 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 579 — Csodabogár

tegnapi meccs jelenete, ahol Brock és Garrett összemosolygott, hogy áh, majd legközelebb 😀
istenem, egy Bosa, Garrett páros mekkora lenne.

Szerkesztette: petey

4 napja
Oline is kitett ma magáért

6 napja

Ennyi. Valaki ert hozza.
dankodavid
XD
Csiriba

6 napja
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 290 — settenke1976@gmail.com

Ennyi. Valaki ert hozza.
dankodavid
XD
7 napja
dankodavid San Francisco 49ers 2 472

Ennyi. Valaki ert hozza.

Pulvis et umbra sumus.
7 napja

petey
pont ezt néztem tegnap este én is 😊

7 napja

7 napja
warr_b Washington Commanders 27 745 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
a legjobb topic a miénk amúgy
Josszi
Adom. Gondoltam benézek már ide mert kövi meccs, meg amúgyis bírom a csapatot aztán nem győzöm a popcornt ropogtatni 😀
Drip
csak az a baj, hogy egy komplett elmegyógyintézet rohangál itt szabadon, nem pedig a nívós kontent az erős

XD
petey
aki nivós kontenteket akar olvasni az menjen a bítvrájterek posztjaihoz
Josszi
Hozom a nívópálcámat és mundenkit jól megvesszőzök
Willie Parker
Sixo te vagy az?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 napja
Josszi
Adom. Gondoltam benézek már ide mert kövi meccs, meg amúgyis bírom a csapatot aztán nem győzöm a popcornt ropogtatni 😀
Drip
csak az a baj, hogy egy komplett elmegyógyintézet rohangál itt szabadon, nem pedig a nívós kontent az erős

XD
petey
Josszi
Willie Parker
Josszit kétszer is.
petey

7 napja
Josszi
Drip

XD
petey
Josszi
Willie Parker
Josszit kétszer is.

7 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 918
Josszi
Drip

XD
petey
Josszi
7 napja
Josszi
Drip

XD
petey

7 napja
nembaj Garett hamar ráveszi majd Purdyt hogy ne dédelgesse a labdát, CMC hullára lesz játszatva gondolom, havas csúszos hideg pálya várható, benne van az L a levegőben
Josszi
2 éve is szar játékkal meg lett volna a W, csak Moody azt mondta nem, becuz fuck you.

7 napja
Josszi
Drip

XD

7 napja
nembaj Garett hamar ráveszi majd Purdyt hogy ne dédelgesse a labdát, CMC hullára lesz játszatva gondolom, havas csúszos hideg pálya várható, benne van az L a levegőben

8 napja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 436 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Josszi

8 napja
közben Sam Okuayinonu high ankle sprain. csak a szoki.

8 napja
Te hoztad fel megint Treyt, megint te nem tudtál úgy hozzászólni a témához, hogy ne vigyél bele valami személyeset.

A jogos kritikát meg Dávid tweet formájában linkelte, az meg hogy milyen stílusban teszi, legyen az ő dolga szerintem.

A szintről meg annyit, hogy ha szakmailag a propagandista Lombardi a mérce, akkor kurva alacsonyan van. Ez is csak egy vélemény.
labo7
nem tudom mi ez a nagy Lombardi beakadás, de őt kb senki nem hozza ide csak ti, mert valamiért fáj a csávó. Cohn nem káros?
ha már lehet bárkit idehozni, hogy igazolja a te mondanivalódat, akkor jöhet Lombardi is felőlem.

8 napja
labo7 Los Angeles Rams Wisconsin Badgers 595
Szegény Shanny 8-4 a világ összes sérültjével de mindig találunk ellene okot, mondtam már küldjétek Baltimoreba szerintem a fél város szopkodná ha ott kötne ki.
Purdy már más kérdés mert valóban folyamatos teljesítménycsökkenés felfedezhető a játékában és Mac Jones PS srácokkal tartotta életben a Ninerst, amiben persze Shanny is benne volt.
Messze van még a leírástól Purdy, de tény hogy éjszaka inkább gátolta a csapatot mint segítette.
KeyG
dávidnak még Walsh vagy Seifert vagy maga Lombardi sem lenne jó.
bezzeg Tréjlensz XDDDDDDDDDD
petey
Mondjuk otven kornyeken “xd”-t hasznalva velemenyt kifejezni eleg silany, de ez legyen az en bajom. Nekem legalabb nem kell szemelyeskedest hozzaszolasbol kiszerkesztenem, miutan utolag rajovok, primitiv fasz voltam es nem erdemes ezt az ajtot nyitogatnom😊
dankodavid
nem neked nem kell, te simán személyeskedve leprimitiv faszozol bárkit ráadásul harminkörnyékén lévőként neked még legit az xd is .
Josszi
Azért az durva, hogy az a bizonyos draft már lassan 5 éve volt, Trey meg több, mint 2 éve nincs a csapatnál és még mindig csak annyi a reakció a Dávid által hozott jogos kritikákra, hogy “Dávid kedvelte TréjLenszt xdd”. Mind ezt úgy, hogy amúgy Shanahan és a FO draftolta IRL és valahogy ez mindig elfelejtődik, hogy akiknek ez a munkájuk, elbaszták, többször is. Kajak ideje lenne továbblépni vagy lehet jönni gm gamebe megmutatni mekkora az a bizonyos.

Ez a rekord dolog meg vicces, csomó szar csapat, haramballal áll 7-4, 8-3, 8-4 meg ilyesmi eredményekkel. Mi, a Rams mondjuk pont nem.
labo7
azért az a durva, hogy 5 éve már és valahogy mindig előkerült Lance, ha kellett egy jó kis Shanny/Lynch fika. pont leszarom Lance-t, Jimmy sem érdekel mióta nincs itt, de valahogy ő is előkerül ha Shanny fika van.
ellenben van Lamar/Harbaugh istenítés, igaz tök más konferencia meg divízió de Shanny fika az kell hozzájuk.
most bekerült BA is a körbe. előtte meg Deebo. a jogos kritika biztos máshol jelent meg, mert én ilyet nem olvastam. vagy az "a szociopata az autista pet projectje" annak számít? vagy a "260 millioert van egy fogyatekos"? ha ez a szint akkor kibaszott alacsony.

eszembe nem jutna komolyan ez a gyerek. az érte kiadott draft pickek igen. nem tudom ki akarta meg miért, nem jött be. de ugyanúgy Zach Wilson, Fields, Mac sem. csak felültek a hype vonatra anno. ez van, nem lehet visszacsinálni. én akkor is inkább Mac-et láttam volna szívesen.

a rekord meg olyan, hogy meg kell próbálni megverni aki szembe jön. jelenleg azon a szinten vagyunk, hogy aki gyengébb azt még tudjuk hozni, de ilyen állapotban nem megyünk messzire, de próbálkozni lehet.
Garrett felteszi ellenünk a világ összes sackjét vasárnap.

részemről ennyi.
petey
Te hoztad fel megint Treyt, megint te nem tudtál úgy hozzászólni a témához, hogy ne vigyél bele valami személyeset.

A jogos kritikát meg Dávid tweet formájában linkelte, az meg hogy milyen stílusban teszi, legyen az ő dolga szerintem.

A szintről meg annyit, hogy ha szakmailag a propagandista Lombardi a mérce, akkor kurva alacsonyan van. Ez is csak egy vélemény.
8 napja

8 napja
San Francisco 49ers safety Ji'Ayir Brown has been named the NFC Defensive Player of the Week after a standout Week 12 performance against the Carolina Panthers. Brown delivered one of the strongest games of his NFL career, finishing with five tackles and two passes defensed.

ahogy mindenki várta 😀