NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
13
4
San Francisco 49ers
És ha ez nem lenne elég, Trent Balfék újra kicseszett a Niners-el.The #Vikings have hired former #49ers Director of Research and Development Demitrius Washington as their new VP of Football Operations. Kwesi Adofo-Mensah, who actually held this title with the #Browns, is finalizing his football structure, and this hire is a key part of it.
— Ian Rapoport (@RapSheet) May 16, 2022
empty taxi
The Jaguars have officially hired 49ers VP Ethan Waugh as assistant GM. Leaves the Niners with a more traditional setup—with Adam Peters as ass't GM, Ran Carthon as director of player personnel underneath John Lynch.
— Albert Breer (@AlbertBreer) May 16, 2022
Waugh worked with Trent Baalke in San Francisco from 2005-16.
The #Vikings have hired former #49ers Director of Research and Development Demitrius Washington as their new VP of Football Operations. Kwesi Adofo-Mensah, who actually held this title with the #Browns, is finalizing his football structure, and this hire is a key part of it.
— Ian Rapoport (@RapSheet) May 16, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
rookie-k
ebből, West, Poe, Gemmel, Mack simán steal. West lehet a jövendőbeli Centerünk.Elég sokan vannak idén. Ez lett volna Lynchék nagy terve, hogy innen építik fel a jövő évtized támadófalát? 😀 Hátha 1-2 azért beválik közülük.
petey
Kevin Atkins, DL, 6-2, 307, Fresno State
Jeremiah Gemmel, LB, 6-1, 225, North Carolina
Tayler Hawkins, S, 6-1, 205, San Diego State
Qwuantrezz Knight, CB, 6-0, 199, UCLA
Taysir Mack, WR, 6-2, 190, Pittsburgh
Tay Martin, WR, 6-3, 185, Oklahoma State
Jordan Mason, RB, 5-11, 223, Georgia Tech
Marcelino McCrary-Ball, LB, 6-0, 214, Indiana
Segun Olubi, LB, 6-2, 220, San Diego State
Leon O'Neal Jr., S, 6-1, 210, Texas A&M
Jason Poe, OL, 6-1, 300, Mercer
Sam Schlueter, OL, 6-6, 309, Minnesota
Garrett Walston, TE, 6-4, 245, North Carolina
Dohnovan West, OL, 6-4, 300, Arizona State
ebből, West, Poe, Gemmel, Mack simán steal. West lehet a jövendőbeli Centerünk.
| nincs itt semmi beszoptad |
A 3. körös RB pick nagyon nem szimpi, lehetett volna akár safety is, de ha Tarttot visszahozzák, akkor mindegy.az az egy pick amit nem értek, de hát Sanyinak mindig kell egy RB akár 1-7. körig 😀
Nem vártam DE-t a 2. körben, de azt írják, hogy Jackson akkor és ott a legjobb elérhető játékos volt, így ez szerintem teljesen rendben van. A hátsó körös OL-ekkel nem tudom, mire megyünk, a tavalyi pickeknek (Moore, Banks) kellene idén villantaniuk valamit.
Nehéz megítélni ezt a draftot (talán egy B- itt is), a tavalyinak az árnyékában vagyunk.
Niner Empire
az udfa-k is jól néznek ki.
Nem vártam DE-t a 2. körben, de azt írják, hogy Jackson akkor és ott a legjobb elérhető játékos volt, így ez szerintem teljesen rendben van. A hátsó körös OL-ekkel nem tudom, mire megyünk, a tavalyi pickeknek (Moore, Banks) kellene idén villantaniuk valamit.
Nehéz megítélni ezt a draftot (talán egy B- itt is), a tavalyinak az árnyékában vagyunk.
tőled nem is vártam mástvélemények? egy B- -t adnék magunknak
2022 draft class:
2-61: DE Drake Jackson
3-93: RB Ty Davis-Price
3-105: WR Danny Gray
4-134: OL Spencer Burford
5-172: CB Sam Womack
6-187: OL Nick Zakelj
6-220: DT Kalia Davis
6-221: CB Tariq Castro-Fields
7-262: QB Brock Burdy
petey
dankodavid
vélemények? egy B- -t adnék magunknak
2022 draft class:
petey
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
2022 draft class:
Szerkesztette: petey
jó pick, jó lesz majd külső zónás dolgokra, egyelőre swing T/OG.
XDDDD1/10-el fix OT húzás lesz Trent másik oldalára, Penning a tippemThat didn't age well
playmaker90
Hála az égnek
DFNiner
Woolen, Hayes, Taylor-Britt, Ojabo, Pitre, Briskers, Jurgens....
lesznek itt jó nevek bent még
petey
XDDDD1/10-el fix OT húzás lesz Trent másik oldalára, Penning a tippemThat didn't age well
playmaker90
Hála az égnek
DFNiner
petey
playmaker90
Hála az égnek
DFNiner
petey
Ojabo tenyleg szexi lett volna, bar szerintem Drake Jackson se semmi, meglesznek most a Dfalban.XDDDD1/10-el fix OT húzás lesz Trent másik oldalára, Penning a tippemThat didn't age well
playmaker90
Hála az égnek
DFNiner
petey
RBt persze mindig kell hozni, WRt meg ilyen koran inkabb nem akarom tudni miert, de jo a srac, remelem Lance kihasznalja majd ha mar van. Egyertelmu biztonsagi pick volt, de...
A legjobb, hogy Deebo meg mindig itt van
playmaker90
Hála az égnek
DFNiner
1/10-el fix OT húzás lesz Trent másik oldalára, Penning a tippemThat didn't age well
playmaker90
Hála az égnek
Akkor érne ennyit, ha ebben a hibrid szerepkörben tudná állandósítani az előző szezonban mutatott - vagy legalább azt megközelítő - formáját. Erre több okból sincsen nagy esély.állítólag 1/10-et kapnánk a Jetstől Deebo-ért. kevés 😀Szerintem is, emellé még legalább egy 2. kör kell!
petey
Amúgy, meg Deebo bekaphatja, ez méltatlan amit művel.
Jameson Williams-t el tudnám fogadni, lenne végre egy igazi mélységi célpontunk!
Alabama Niners
Az biztos, hogy a Niners tökön lőné magát, ha hozzávágná azt a top fizut, amiről pletykáltak a múlt héten.
ez a draft kurva jó WR felhozatalbanállítólag 1/10-et kapnánk a Jetstől Deebo-ért. kevés 😀Szerintem is, emellé még legalább egy 2. kör kell!
petey
Jameson Williams-t el tudnám fogadni, lenne végre egy igazi mélységi célpontunk!
Alabama Niners
állítólag 1/10-et kapnánk a Jetstől Deebo-ért. kevés 😀Szerintem is, emellé még legalább egy 2. kör kell!
petey