San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 4 éve
aranytöküJimmy San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 108
ha akarunk rajatszast a kov 3 merkozest mindet hozni kellene,mert a ramsnek es a cardinalsnak is osszessegeben joval konnyebb a sorsolasa. szoval 1-2 het alatt konnyen eldolhet erdemben minden.
ha marad a balszerencse,akkor remelhetoleg idoben elkezdunk tankolni. Ebben a garnituraban meg van egy uj generaciora valo. bosa,kittle,mcglinchey, deebo, warner,greenlaw,armstead... megerdemelnenek egy tehetseges iranyitot.
gaborik
elkell engedni vagy reménykedni valamiben? egy 8:8-nak semmi értelme, go Lawrencert, Jimmy állandóan sérült, Bosaval ki tudja mi lesz a sérülése után, nem állunk jól...amilyen szép jövő kép lehetett volna annyira borús lett.
Az OFal nagyon nem nézett ki jól, ez a Jets Dline ízekre szedte JG-t, minden playnél odaértek. Kellene egy jó irányító akivel Shannahan még jobban hasítana, ha nem megy a rendszer lenne egy olyan QB aki maga tud improvizálni. Nagyon elment a kedvem ettől az amúgy is fura szezontól. Ez a csapat nyilván akkor lenne top3as pick esélyes ha Kittle, Sherman, Mostert, JG, Ford idén már nem játszanának Bosaval együtt, de most páran előléphetnek. Fordot jövőre elkell tradelni. A térde elvileg helyre jött, most egyik nap a nyaka fáj utána a háta, kórház a város szélén. Kire kellene tankolni? Mert szerintem legrosszabb esetben top5 és 10 között fogunk húzni, lejjebb kétlem.
több mint 4 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
ha akarunk rajatszast a kov 3 merkozest mindet hozni kellene,mert a ramsnek es a cardinalsnak is osszessegeben joval konnyebb a sorsolasa. szoval 1-2 het alatt konnyen eldolhet erdemben minden.
ha marad a balszerencse,akkor remelhetoleg idoben elkezdunk tankolni. Ebben a garnituraban meg van egy uj generaciora valo. bosa,kittle,mcglinchey, deebo, warner,greenlaw,armstead... megerdemelnenek egy tehetseges iranyitot.

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Bosa ACL confirmed 😭

több mint 4 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
ford,sherm,kittle,jimmy, solomon,deebo,bosa alakul ez... legalabb megcsiphetunk egy jo draft poziciot valoszinuleg :/
gaborik
Azért ahhoz a jó draft pozihoz a két NYi gárdának is lesz egy két szava... 😉🤪
nagir
... és a Browns sose írjuk le idő előtt! 😀
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
ford,sherm,kittle,jimmy, solomon,deebo,bosa alakul ez... legalabb megcsiphetunk egy jo draft poziciot valoszinuleg :/
gaborik
Azért ahhoz a jó draft pozihoz a két NYi gárdának is lesz egy két szava... 😉🤪

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Ziggy Ansah repul a keleti partra targyalni. Aaaa nincs gond a D-line- al...😪

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jimmy high ankle sprain - nem tudom mi lehet magyarul. minimum 1 hónap.
Solly még nem tudni.
és jövő héten megint ott játszunk...kemény bazdmeg
petey
Boka ficam...
ThundersNFL
az a sima ankle sprain. ez más ha jól tudom, itt a sarok feletti szalagok sérülnek. de mindegy is, pihentetni kell.
petey
Ezt is bokaficamnak szokták mondani. Ez egy elég jó hír, attól féltem, hogy megint valami egész éves lesz. Igazából van, aki már a kövi meccsen játszik vele, de szerintem 2-3 hét alatt azért általában ebből felépülnek. Addig meg Mullens

több mint 4 éve
gaborik
Ford, Sherm, Kittle és Deebo visszatérhet 2 hét múlva, szóval annyira nem gáz. kérdés Mullens fel tud-e nőni a feladathoz.
petey
Plusz mostert is 2-3 het vszinu. Ford meg kb feleslegesen ter vissza 1 felidore megint...
De lesz ez meg igy se,rendes felkeszules hianyaban...

Szerencsetlen thomas mar kezdett amerikai footballjatekosnak tunni,erre vszinu neki is vege a szezonja.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
gaborik
Ford, Sherm, Kittle és Deebo visszatérhet 2 hét múlva, szóval annyira nem gáz. kérdés Mullens fel tud-e nőni a feladathoz.
petey
Fel ☝️😊
Nekem nagy kedvencem a kölök
Én szurkolok neki nagyon
Gerappa mennyi időre dőlt ki lehet már tudni?
több mint 4 éve
gaborik

több mint 4 éve
Solly még nem tudni.
petey
Boka ficam...
ThundersNFL
az a sima ankle sprain. ez más ha jól tudom, itt a sarok feletti szalagok sérülnek. de mindegy is, pihentetni kell.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Solly még nem tudni.
petey
Boka ficam...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hát sajnos ez az év így elúszni látszik. Nem látom, hogy lehetne ennyi hiányzóval mérkőzéseket nyerni.
Tarsi
Jó az edzői stáb, sztem simán lehet!
Csak éppen a Rams és Cards feljövőben van!
steelwolf
Cardinalst nem koronáznám még meg. Sajnos a múlt hetet vastagon elbaszta mindenki, sérülések ide-oda.
petey
Ma is jók! (tudom a WTF az ellen)
több mint 4 éve
Sziasztok maradt még játékos a jövőhétre? GM game-ben Jimmy G a Qb-m, sajnálom hogy megsérült. Jobbulást mindenkinek.
Heisman Trophy
Giants-t "illene" még így is hozni

több mint 4 éve
Hát sajnos ez az év így elúszni látszik. Nem látom, hogy lehetne ennyi hiányzóval mérkőzéseket nyerni.
Tarsi
steelwolf
Cardinalst nem koronáznám még meg. Sajnos a múlt hetet vastagon elbaszta mindenki, sérülések ide-oda.

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Tarsi
több mint 4 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 247
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 622 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Sziasztok maradt még játékos a jövőhétre? GM game-ben Jimmy G a Qb-m, sajnálom hogy megsérült. Jobbulást mindenkinek.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 246
De jovore aztan mar olyan revengetour lesz, amilyet a fold nem latott!

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Solly még nem tudni.

több mint 4 éve
Danny Arizona Cardinals 1 726
Bosa ACL, vezeraldozattal jart a mai W-tek
több mint 4 éve
aranytöküJimmy San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 108
Ford out, jövőre cut
aranytöküJimmy
na jó, ez melyik Mazó klubos? 😀
petey
😃
több mint 4 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Frank Gore azt nyilatkozta, hogy megegyezett Yorkkal, amikor befejezi, jelkepes szerzodessel tolunk vonul majd vissza. Mindig nagyon szerettem. Furcsa lesz nezni ellenunk😳

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Ford out, jövőre cut
aranytöküJimmy
na jó, ez melyik Mazó klubos? 😀