San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 4 éve
aranytöküJimmy
108
ha akarunk rajatszast a kov 3 merkozest mindet hozni kellene,mert a ramsnek es a cardinalsnak is osszessegeben joval konnyebb a sorsolasa. szoval 1-2 het alatt konnyen eldolhet erdemben minden.elkell engedni vagy reménykedni valamiben? egy 8:8-nak semmi értelme, go Lawrencert, Jimmy állandóan sérült, Bosaval ki tudja mi lesz a sérülése után, nem állunk jól...amilyen szép jövő kép lehetett volna annyira borús lett.
ha marad a balszerencse,akkor remelhetoleg idoben elkezdunk tankolni. Ebben a garnituraban meg van egy uj generaciora valo. bosa,kittle,mcglinchey, deebo, warner,greenlaw,armstead... megerdemelnenek egy tehetseges iranyitot.
gaborik
Az OFal nagyon nem nézett ki jól, ez a Jets Dline ízekre szedte JG-t, minden playnél odaértek. Kellene egy jó irányító akivel Shannahan még jobban hasítana, ha nem megy a rendszer lenne egy olyan QB aki maga tud improvizálni. Nagyon elment a kedvem ettől az amúgy is fura szezontól. Ez a csapat nyilván akkor lenne top3as pick esélyes ha Kittle, Sherman, Mostert, JG, Ford idén már nem játszanának Bosaval együtt, de most páran előléphetnek. Fordot jövőre elkell tradelni. A térde elvileg helyre jött, most egyik nap a nyaka fáj utána a háta, kórház a város szélén. Kire kellene tankolni? Mert szerintem legrosszabb esetben top5 és 10 között fogunk húzni, lejjebb kétlem.
több mint 4 éve
gaborik
514
ha akarunk rajatszast a kov 3 merkozest mindet hozni kellene,mert a ramsnek es a cardinalsnak is osszessegeben joval konnyebb a sorsolasa. szoval 1-2 het alatt konnyen eldolhet erdemben minden. ha marad a balszerencse,akkor remelhetoleg idoben elkezdunk tankolni. Ebben a garnituraban meg van egy uj generaciora valo. bosa,kittle,mcglinchey, deebo, warner,greenlaw,armstead... megerdemelnenek egy tehetseges iranyitot.
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
... és a Browns sose írjuk le idő előtt! 😀ford,sherm,kittle,jimmy, solomon,deebo,bosa alakul ez... legalabb megcsiphetunk egy jo draft poziciot valoszinuleg :/Azért ahhoz a jó draft pozihoz a két NYi gárdának is lesz egy két szava... 😉🤪
gaborik
nagir
több mint 4 éve
ford,sherm,kittle,jimmy, solomon,deebo,bosa alakul ez... legalabb megcsiphetunk egy jo draft poziciot valoszinuleg :/Azért ahhoz a jó draft pozihoz a két NYi gárdának is lesz egy két szava... 😉🤪
gaborik
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Ziggy Ansah repul a keleti partra targyalni. Aaaa nincs gond a D-line- al...😪
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ezt is bokaficamnak szokták mondani. Ez egy elég jó hír, attól féltem, hogy megint valami egész éves lesz. Igazából van, aki már a kövi meccsen játszik vele, de szerintem 2-3 hét alatt azért általában ebből felépülnek. Addig meg Mullensaz a sima ankle sprain. ez más ha jól tudom, itt a sarok feletti szalagok sérülnek. de mindegy is, pihentetni kell.Jimmy high ankle sprain - nem tudom mi lehet magyarul. minimum 1 hónap.Boka ficam...
Solly még nem tudni.
és jövő héten megint ott játszunk...kemény bazdmeg
petey
ThundersNFL
petey
több mint 4 éve
gaborik
514
Plusz mostert is 2-3 het vszinu. Ford meg kb feleslegesen ter vissza 1 felidore megint...ford,sherm,kittle,jimmy, solomon,deebo,bosa alakul ez... legalabb megcsiphetunk egy jo draft poziciot valoszinuleg :/Ford, Sherm, Kittle és Deebo visszatérhet 2 hét múlva, szóval annyira nem gáz. kérdés Mullens fel tud-e nőni a feladathoz.
gaborik
petey
De lesz ez meg igy se,rendes felkeszules hianyaban...
Szerencsetlen thomas mar kezdett amerikai footballjatekosnak tunni,erre vszinu neki is vege a szezonja.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Fel ☝️😊ford,sherm,kittle,jimmy, solomon,deebo,bosa alakul ez... legalabb megcsiphetunk egy jo draft poziciot valoszinuleg :/Ford, Sherm, Kittle és Deebo visszatérhet 2 hét múlva, szóval annyira nem gáz. kérdés Mullens fel tud-e nőni a feladathoz.
gaborik
petey
Nekem nagy kedvencem a kölök
Én szurkolok neki nagyon
Gerappa mennyi időre dőlt ki lehet már tudni?
több mint 4 éve
ford,sherm,kittle,jimmy, solomon,deebo,bosa alakul ez... legalabb megcsiphetunk egy jo draft poziciot valoszinuleg :/Ford, Sherm, Kittle és Deebo visszatérhet 2 hét múlva, szóval annyira nem gáz. kérdés Mullens fel tud-e nőni a feladathoz.
gaborik
több mint 4 éve
az a sima ankle sprain. ez más ha jól tudom, itt a sarok feletti szalagok sérülnek. de mindegy is, pihentetni kell.Jimmy high ankle sprain - nem tudom mi lehet magyarul. minimum 1 hónap.Boka ficam...
Solly még nem tudni.
petey
ThundersNFL
több mint 4 éve
gaborik
514
ford,sherm,kittle,jimmy, solomon,deebo,bosa alakul ez... legalabb megcsiphetunk egy jo draft poziciot valoszinuleg :/
több mint 4 éve
Jimmy high ankle sprain - nem tudom mi lehet magyarul. minimum 1 hónap.Boka ficam...
Solly még nem tudni.
petey
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Ma is jók! (tudom a WTF az ellen)Cardinalst nem koronáznám még meg. Sajnos a múlt hetet vastagon elbaszta mindenki, sérülések ide-oda.Hát sajnos ez az év így elúszni látszik. Nem látom, hogy lehetne ennyi hiányzóval mérkőzéseket nyerni.Jó az edzői stáb, sztem simán lehet!
Tarsi
Csak éppen a Rams és Cards feljövőben van!
steelwolf
petey
több mint 4 éve
Sziasztok maradt még játékos a jövőhétre? GM game-ben Jimmy G a Qb-m, sajnálom hogy megsérült. Jobbulást mindenkinek.Giants-t "illene" még így is hozni
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Cardinalst nem koronáznám még meg. Sajnos a múlt hetet vastagon elbaszta mindenki, sérülések ide-oda.Hát sajnos ez az év így elúszni látszik. Nem látom, hogy lehetne ennyi hiányzóval mérkőzéseket nyerni.Jó az edzői stáb, sztem simán lehet!
Tarsi
steelwolf
több mint 4 éve
Hát sajnos ez az év így elúszni látszik. Nem látom, hogy lehetne ennyi hiányzóval mérkőzéseket nyerni.Jó az edzői stáb, sztem simán lehet!
Tarsi
több mint 4 éve
Tarsi
1 247
Hát sajnos ez az év így elúszni látszik. Nem látom, hogy lehetne ennyi hiányzóval mérkőzéseket nyerni.
több mint 4 éve
Sziasztok maradt még játékos a jövőhétre? GM game-ben Jimmy G a Qb-m, sajnálom hogy megsérült. Jobbulást mindenkinek.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
dankodavid
2 246
De jovore aztan mar olyan revengetour lesz, amilyet a fold nem latott!
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Jimmy high ankle sprain - nem tudom mi lehet magyarul. minimum 1 hónap. Solly még nem tudni.
több mint 4 éve
Danny
1 726
Bosa ACL, vezeraldozattal jart a mai W-tek
több mint 4 éve
aranytöküJimmy
108
😃Ford out, jövőre cutna jó, ez melyik Mazó klubos? 😀
aranytöküJimmy
petey
több mint 4 éve
Frank Gore azt nyilatkozta, hogy megegyezett Yorkkal, amikor befejezi, jelkepes szerzodessel tolunk vonul majd vissza. Mindig nagyon szerettem. Furcsa lesz nezni ellenunk😳
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Ford out, jövőre cutna jó, ez melyik Mazó klubos? 😀
aranytöküJimmy