San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 4 éve
ragi1990 San Francisco 49ers 25
tavaly előtt Minkaht akartam itt, kézben volt, nem jött..
évek óta akartam Jeudyt itt, nem hittem benne, Buckner trade után visszajött a remény, aztán csak beetetés volt
több mint 4 éve
kicsit csalódott vagyok de üdv nálunk Javon 😊
több mint 4 éve
Lucifer New York Jets 1 214
1/14 Kinlaw

megtartjuk a brutal Defense-t. bar fajo h jeudy es lamb is bent voltak 😕
gaborik
Csodálkozom, h nem WR pick lett. De ha ez a D még tovább erősödik...

GO JETS!!!
több mint 4 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
1/14 Kinlaw

megtartjuk a brutal Defense-t. bar fajo h jeudy es lamb is bent voltak 😕

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Másrészt nálam Ford-nak nem alternatívája Griffen, van köztük kb 20-25 font, azaz kb 10-12 kg különbség. Griffen 3-tech, Ford pedig 7-9 techben állt fel.
Fast Willie
Griffen max passing downokon 3-tech, egyébként ő is inkább 7-esen állt fel, annyi h Ford ink sebességből, Griffen ink erőből dolgozik.
A többivel egyet értek.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
A nullánál is kisebb rá az esély, de ha valami csoda folytán Simmons lecsúszna hozzánk akkor kivinnénk?
ragi1990
minek lone el egy olyan csapat LB-re magas picket, ahol a 3-4-5. koros warner, kwon, greenlaw hoz egy eleg magas szintet? ha kwon menne, mar ott van greenlaw a kezdobe. (mas kerdes, hogy mint hangember oriasi veszteseg lenne).
simmons egy olyan csapatnak erhet sokat, mint a giants vagy a panthers ahol ligaalja vedelem van.
gaborik
csak egy egyszerű kérdés volt, ha mondjuk kimenne a 3 top WR és BPA alapon ő egy lehetőség lenne
ragi1990
a legnagyobb huzas az lenne, ha kimegy a top3 WR lemenni kb a 25. helyig amit egybol kuldenek yannickert. es meg jopar picket begyujtenenk igy. fordot meg akkor mar lehet egy 3. korert is megerne elpasszolni.
na de felebredtem kozben... 😀
gaborik
Ngakoue egy vagyon lenne, semmi esetre se hoznám.
Azt adom hogy lemenni 1/20 környékére egy 2. és 3. körért, vamamint az 1/31ről is kicserélni a második körbe plusz még egy 3. körért.
Azért 1 db első, 2 db második és 2 db harmadik körrel a wr, cb, dt és s problémákat orvosolni lehetne.
Ha még Ford is menne egy 2.körért vagy 3.ért akkor elhozni Griffent erre az évre amíg találunk hosszú távú megoldást.
ragi1990
1.) A 7 helyes mozgás (1/13. vs. 1/20.) egy kicsit drága lenne egy 2+3. idei körért. Reálisan 2. + hátsó kör. Ugyanígy az 1/31-ről a második körbe való lemozgásért is inkább 4-5. kört szoktak adni.

A kivételt a QB-k jelentenek, 1/13-on csodálkoznék, ha Tuán kívül bárki bennt lenne, de érte sem mennék QB needes csapat helyében (pl.: Miami 1/18-on), mert ölembe is hullhat.

2.) Dee Ford-ért is optimista elvárás egy 2. körös pick a jelenlegi helyzetben, persze kétségbeesett csapat mindig lehet - mondjuk ő nem egy önmagában domináns pass rusher, ha ilyet akarok, akkor Yannick Ngakoue is elérhető.

Másrészt nálam Ford-nak nem alternatívája Griffen, van köztük kb 20-25 font, azaz kb 10-12 kg különbség. Griffen 3-tech, Ford pedig 7-9 techben állt fel.
több mint 4 éve
A nullánál is kisebb rá az esély, de ha valami csoda folytán Simmons lecsúszna hozzánk akkor kivinnénk?
ragi1990
minek lone el egy olyan csapat LB-re magas picket, ahol a 3-4-5. koros warner, kwon, greenlaw hoz egy eleg magas szintet? ha kwon menne, mar ott van greenlaw a kezdobe. (mas kerdes, hogy mint hangember oriasi veszteseg lenne).
simmons egy olyan csapatnak erhet sokat, mint a giants vagy a panthers ahol ligaalja vedelem van.
gaborik
csak egy egyszerű kérdés volt, ha mondjuk kimenne a 3 top WR és BPA alapon ő egy lehetőség lenne
ragi1990
a legnagyobb huzas az lenne, ha kimegy a top3 WR lemenni kb a 25. helyig amit egybol kuldenek yannickert. es meg jopar picket begyujtenenk igy. fordot meg akkor mar lehet egy 3. korert is megerne elpasszolni.
na de felebredtem kozben... 😀
gaborik
Ngakoue egy vagyon lenne, semmi esetre se hoznám.
Azt adom hogy lemenni 1/20 környékére egy 2. és 3. körért, vamamint az 1/31ről is kicserélni a második körbe plusz még egy 3. körért.
Azért 1 db első, 2 db második és 2 db harmadik körrel a wr, cb, dt és s problémákat orvosolni lehetne.
Ha még Ford is menne egy 2.körért vagy 3.ért akkor elhozni Griffent erre az évre amíg találunk hosszú távú megoldást.
több mint 4 éve
ragi1990
gaborik
több mint 4 éve
ragi1990

több mint 4 éve

Szerkesztette: ragi1990
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Ford kb. szerelésenként kap 1M-t...az elég borsos

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Goodwin, Ford távozik, akkor pár szabadügynöknek lehetne adni egy 1 éves szerződést. Például nem feltétlen szükséges a DE posztot feltölteni most a draftról. Jöjjön onnét csak WR, RG, S, CB. A többit meglehetne oldani. Edge pozícióra ott van Griffen, Ansha, DT-nek Harrison, Dareus. S-re és CB-re Dennard, Ryan, Apple, Amukamara, Tony Jefferson. Persze velük hosszú távon nem lehet számolni, de egy évig szerintem megérné közülük valakit leigazolni. Én úgy látom, hogy most kellene win now pozícióba kapcsolni és a liga egyik legerősebb védelmét összerakni. Az offense már máskérdés. Nem tudom, hogy lehetett ez a csapat az egyik legjobb támadó alakulat a ligába. A támadófal szerintem gyenge lesz idén, futókból sok van, de mind közepes, elkapókból Samuel jó a többi közepes vagy még az sem és én Garoppoloban sem hiszek még mindig. Aki egyedül elit az Kittle. Egy biztos érdekes szezon lesz.
Vass49ers
Érdekes egy vélemény annyi szent 😃
több mint 4 éve
Ezt a Ford kérdést nem is értem igazán, szerintem nem sok esélye van hogy elmegy. Miért is menne? 2. kört adtunk érte, nem gondolom - még ha a fizetésbeli különbséget is figyelembe veszem- hogy egy második körös edge rusher jobb lenne mint ő.
Azért ez most egy elég jó roster, ide nehéz lesz bekerülni. Csak olyan játékos fog jönni 1/13-on akit Lynchék szerint erősítést jelent a jelenlegi kerethez képest, ha jól emlékszem azt nyilatkozta 6 ilyen ember van a listánkon. Ha nincsenek bent akkor a letrade valószínű.
SFGaben
Egyértelmű kacsa, csak játszunk a gondolattal mi lenne a megoldás, ha..
több mint 4 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Ezt a Ford kérdést nem is értem igazán, szerintem nem sok esélye van hogy elmegy. Miért is menne? 2. kört adtunk érte, nem gondolom - még ha a fizetésbeli különbséget is figyelembe veszem- hogy egy második körös edge rusher jobb lenne mint ő.
Azért ez most egy elég jó roster, ide nehéz lesz bekerülni. Csak olyan játékos fog jönni 1/13-on akit Lynchék szerint erősítést jelent a jelenlegi kerethez képest, ha jól emlékszem azt nyilatkozta 6 ilyen ember van a listánkon. Ha nincsenek bent akkor a letrade valószínű.
több mint 4 éve
Goodwin, Ford távozik, akkor pár szabadügynöknek lehetne adni egy 1 éves szerződést. Például nem feltétlen szükséges a DE posztot feltölteni most a draftról. Jöjjön onnét csak WR, RG, S, CB. A többit meglehetne oldani. Edge pozícióra ott van Griffen, Ansha, DT-nek Harrison, Dareus. S-re és CB-re Dennard, Ryan, Apple, Amukamara, Tony Jefferson. Persze velük hosszú távon nem lehet számolni, de egy évig szerintem megérné közülük valakit leigazolni. Én úgy látom, hogy most kellene win now pozícióba kapcsolni és a liga egyik legerősebb védelmét összerakni. Az offense már máskérdés. Nem tudom, hogy lehetett ez a csapat az egyik legjobb támadó alakulat a ligába. A támadófal szerintem gyenge lesz idén, futókból sok van, de mind közepes, elkapókból Samuel jó a többi közepes vagy még az sem és én Garoppoloban sem hiszek még mindig. Aki egyedül elit az Kittle. Egy biztos érdekes szezon lesz.
Vass49ers
A rendszer miatt volt az egyik legjobb O.
Kell egy top 3 elkapó mindenképp. Az összes többi picket a védelemre lőném el. Griffen jöhetne Ford helyett ha úgy alakul, ha marad akkor is kérdéses mennyi meccsen lép pályára. Jó eséllyel jövőre úgyis menne. Akkor miért ne szerezzünk érte egy 2. Kört.
több mint 4 éve
Vass49ers San Francisco 49ers Clemson Tigers 37
több mint 4 éve
Nálam is felmerült Ford elcserélése, tavaly sokat volt sérült, nélküle is megoldotta a védőfal, bár igaz kicsit vékony lehet a roster, de talán Thomas villant valamit. Tavaly döntőt játszott a csapat, de mégis eléggé sok a lyuk. WR, RG, DT, CB, ha megy Tartt akkor S is. Illetve Alexander után is keletkezne egy nagyobb űr LB poszton, őt megtartanám, a többi mehet. Azért ezekért a játékosokért 2-3. (Ford, Alexander) kört elkérnék. Goodwin meg Tartt mehet 4-5 körére, de a 13. nem cserélném el, ha bent lenne Lamb vagy Jeudy, csak ha adnak mellé mondjuk egy elsőt mondjuk 20. Pick környékén meg egy korai másodikat, akkor talán.
Vass49ers
WR,CB, DT kell és én S is hiánynak tartok.

1/13 WR(Jeudy)

1/31 hátra trade egy 2. és 3.körért
Fordért egy 2.kör
2.körben jönne CB és S
3. körben DT
Későbbiekben Olineba is valaki
Hiányposztok befoltozva(más kérdés mennyire válnak be), mivel Ford megy ez esetben DE is need lenne, úgy gondolom Thomas kapna egy utolsó sanszot bizonyítani.
ragi1990
ez akkor lenne okos, ha kimegy a top3 elkapo.1/13-ra behuzni Kinlawot eladni rogton Fordot es abbol 2. korben johetne egy Mims. 1/31 meg vagy leesik egy eleg korrekt CB vagy eladod 2. es 3. korert. amibol szinten CB es OT.

viszont minusz 2 elit DE, az ugy komoly gyengules...
gaborik
lehet hogy gyengülés de más posztokon meg erősebbek lennénk.
amit még eltudnék képzelni az 1/13-al letrade egy 2. és 3. körért és 1/20 körül jönne Jefferson, 1/31 S McKinney vagy Delpit, 2. körös pickkel CB Diggs vagy Gladney, 3. körös pickkel meg valaki az Olineba. És Ford is megmaradt. Hátsó körökkel meg mélyíteni DT poszton.
több mint 4 éve
Nálam is felmerült Ford elcserélése, tavaly sokat volt sérült, nélküle is megoldotta a védőfal, bár igaz kicsit vékony lehet a roster, de talán Thomas villant valamit. Tavaly döntőt játszott a csapat, de mégis eléggé sok a lyuk. WR, RG, DT, CB, ha megy Tartt akkor S is. Illetve Alexander után is keletkezne egy nagyobb űr LB poszton, őt megtartanám, a többi mehet. Azért ezekért a játékosokért 2-3. (Ford, Alexander) kört elkérnék. Goodwin meg Tartt mehet 4-5 körére, de a 13. nem cserélném el, ha bent lenne Lamb vagy Jeudy, csak ha adnak mellé mondjuk egy elsőt mondjuk 20. Pick környékén meg egy korai másodikat, akkor talán.
Vass49ers

1/13 WR(Jeudy)

Fordért egy 2.kör
2.körben jönne CB és S
3. körben DT
Hiányposztok befoltozva(más kérdés mennyire válnak be), mivel Ford megy ez esetben DE is need lenne, úgy gondolom Thomas kapna egy utolsó sanszot bizonyítani.
ragi1990
ez akkor lenne okos, ha kimegy a top3 elkapo.1/13-ra behuzni Kinlawot eladni rogton Fordot es abbol 2. korben johetne egy Mims. 1/31 meg vagy leesik egy eleg korrekt CB vagy eladod 2. es 3. korert. amibol szinten CB es OT.

viszont minusz 2 elit DE, az ugy komoly gyengules...

több mint 4 éve
Vass49ers

1/13 WR(Jeudy)

Fordért egy 2.kör
2.körben jönne CB és S
3. körben DT
több mint 4 éve
 www.49erswebzone.com/articles/136106-49ers-trading-alexander-marquise-goodwin-jaquiski-tartt-report/

nu, valami készül......(?)
petey
viccet félre téve Kwon esélytelen 9 milliós dead money keletkezne, Ford 6,5 dm.. Június után lehetne 14,5 milliót spórolni Forddal. Kwonnal csak aprót.
Tartt és Goodwin már más tészta. Tarttal közel 5 milliót lehetne spórolni plusz egy pick, bár nem hiszem hogy nagy értéket kapnánk érte, jövőre FA lesz. Goodwin 3,5 milliót hozna a konyhára.

Első kettőről kár is beszélni Június előtt, de utána se mert ott már nem fogják tudni pótolni őket.
Goodwinért nem kár, nagyon max egy 3.kör jönne érte. Tartt talán 4.kör.

Egyedül Goodwint cserélném el közülök, mély a wr class és jól jönne egy 3.kör.
ragi1990
Évente 2 játékost június előtt is minősíthetsz post-June cutnak h eloszoljon a dead money 2 évre. Ezt csinálta pl. a napokban a Chicago Trey Burtonnel.
empty taxi
Kwont ebben az esetben is esélytelen, jövőre 10 millió DM.. Fordon nagyot lehetne szakítani de kit hozol a helyére? Őt is inkább jövőre lenne aktuális.
Tartot csak akkor adnám ha ahelyére jönne egy safety a drafton viszonylag korán de CB, WR jobban kéne.
Goodwinért meg valóban nem várható nagy ellenérték, optimistán gondolkodtam, ha egészséges akkor bőven megér annyit.
több mint 4 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 578
Remélem, hogy nem cserélik el egyiket sem (Ford, Kwon, Tartt). Fordot és Kwont vajon minek vették meg, és adtak nekik nagy zsét, ha egy év múlva már tovább is passzolnák? Szerintem ez nem fog megtörténni. Ford egyértelműen nagy hasznára van a védelemnek, és ha idén kicsit szerencsésebb a sérülésekkel, akkor csak nyerhetünk vele. Kwon megítélése már kevésbé egyértelmű, de szerintem továbbra is bízik benne a vezetés. Tartt meg ugyan nem sztár, ám egy igen jó safety, hiba volna elküldeni.

Pár nappal a draft előtt személy szerint a CB posztot már nem látom égető szükségnek, azzal ráérünk szerintem 2021-ben foglalkozni. A WR, DT, OT erősítésnek örülnék elsősorban.
több mint 4 éve
Vass49ers San Francisco 49ers Clemson Tigers 37
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 www.49erswebzone.com/articles/136106-49ers-trading-alexander-marquise-goodwin-jaquiski-tartt-report/

petey
viccet félre téve Kwon esélytelen 9 milliós dead money keletkezne, Ford 6,5 dm.. Június után lehetne 14,5 milliót spórolni Forddal. Kwonnal csak aprót.
Tartt és Goodwin már más tészta. Tarttal közel 5 milliót lehetne spórolni plusz egy pick, bár nem hiszem hogy nagy értéket kapnánk érte, jövőre FA lesz. Goodwin 3,5 milliót hozna a konyhára.

Első kettőről kár is beszélni Június előtt, de utána se mert ott már nem fogják tudni pótolni őket.

ragi1990
Évente 2 játékost június előtt is minősíthetsz post-June cutnak h eloszoljon a dead money 2 évre. Ezt csinálta pl. a napokban a Chicago Trey Burtonnel.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve

petey

ragi1990
goodwinert 3. kor?
a teljesitmenye cut-al erne fel, de lynch szeretet otthont mukodtet a selejtnek csak azert van meg itt.
talan akad mas hulye es kapunk erte egy 5. kort, tobbet nem. a piacon ottvan a hasonlo gabriel taylor...

en nem kuldenek el rajta kivul mast. majd jovore lehet alakitani a kereten, sok penzt felszabaditani.
-staley vszinu visszavonul
-thomas mehet amerre lat
-sherman tavozhat
-gould is mar kivaghato olcson

(sot, ha felsulunk jimmy is kivaghato es felmehetunk trevorert 😀)

Szerkesztette: gaborik

több mint 4 éve

petey

ragi1990
mondjuk azt kihagytam hogy keletkezne 6,5 millió dm Ford után de felszabadulna majdnem 10 millió és jöhetne érte egy 2.kör, Buckner után ő is menne, elég nagy lyuk lenne, miközben kell WR, CB, DT és safety se ártana