San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 7 éve
Mondjuk Jimmynek így talán kevesebbet kell az életéért futnia. Ha azt nézzük, hogyan kezelte a helyzetet a Raiders, és hogyan ti, akkor lényegesen nagyon az az érték, amit a 49ers kapott, WR meg amúgy sem volt itt értékben.

több mint 7 éve
www.ninersnation.com/2018/4/26/17288874/49ers-pick-mike-mcglinchey-reaction-john-lynch-phone-call😊 azért voltak könnyek is rendesen
Üdv a családban!
több mint 7 éve
Tökéletes választás. MekkGlincsy lesz elvitathatatlan utódja Staley papának!
több mint 7 éve
Azért remélem nem árulok el nagy titkot, hogy a Mikulás nem létezik. 😊Foster ügyben változás történt:hát gyönyörű. nők b+. jövő hétfőn folyt köv...
www.ninersnation.com/2018/4/25/17282964/reuben-foster-domestic-violence-case-girlfriend-statement
SFGaben
petey
több mint 7 éve
nem az ügyészségnek kötelessége, hanem már korábban a rendőrségnek vagy akár az orvosnak is.USA államaiban teljesen más jogrendszer van, mint nálunk (egyet kivéve 😛). Az állam ott arra törekszik, hogy a feleknek minél szélesebb autonómiája legyen egymás között elrendezni a jogvitáikat. Így tehát abból a tényből, hogy megegyeztek a nővel, nem lehet komolyabb következtetéseket levonni a bűnösség tekintetében, sőt, ha valamerre, akkor inkább abba az irányba mutat, hogy tényleg ő tette. Egy teljesen hamis claimet kevésbé lenne értelme elsikálni.undisputedlyA könnyű testi sértés nálunk is így működik. Elvileg az ügyészségnek kötelessége eljárást indítani, de ha a sértett nem hajlandó tanúskodni, akkor ált. ejtik a vádat, mert nincs értelme malmozni rajta. Nagyon nehéz hard evidence nélkül bizonyítani, a testi sérülés meg csak akkor hard evidence, ha a sértett azt vallja, hogy az erőszaktevőtől származik. Ha nem hajlandó, akkor keletkezhetett bármitől, elesett bicajjal, mittudomén.
Nálunk a kártérítéses rész nem olyan általános még, ezért aki nem tanúskodik, az általában azért nem teszi, mert fél. 😕
peterk2005
anno kölyök koromban benne voltam egy kocsmai verekedésben (inkább engem vertek 😊) és amikor a doki meglátott már meg is tette hivatalból a feljelentést, hiába mondtam, hogy a fürdőkádban estem el. ők sem hülyék, főleg úgy, hogy nem sokkal előttem a másik fél is járt ott...
több mint 7 éve
"Országos kiszállítással ajánlunk komplett vakcinázással 17 hetes Lohmann Classic Brown tojójércéket nagyüzemi és háztáji tartásra. A világpiacvezető fajtára jelemző a nagyon szép egyöntetű barna tojáshéj szin, magas termelés, jó stresztűrő képesség. Állományaink az ország több részén nevelődnek szakmailag ellenőrzött nagyüzemi telepeinken."Foster ügyben változás történt:hát gyönyörű. nők b+. jövő hétfőn folyt köv...
www.ninersnation.com/2018/4/25/17282964/reuben-foster-domestic-violence-case-girlfriend-statement
SFGaben
petey
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 7 éve
Jó lenne, ha így lenne. Kedvelem a gyerek játékát.
több mint 7 éve
Foster ügyben változás történt:hát gyönyörű. nők b+. jövő hétfőn folyt köv...
SFGaben
Szerkesztette: petey
több mint 7 éve
Foster ügyben változás történt: www.ninersnation.com/2018/4/25/17282964/reuben-foster-domestic-violence-case-girlfriend-statement
több mint 7 éve
Ha jol emlekszem, akkor Hardy eseteben is megegyeztek a novel, aki vegul utolag „be is fogta a szajat”, de Hardy karrierjet a liga mindezek ellenere is lehuzta a wc-n.USA államaiban teljesen más jogrendszer van, mint nálunk (egyet kivéve 😛). Az állam ott arra törekszik, hogy a feleknek minél szélesebb autonómiája legyen egymás között elrendezni a jogvitáikat. Így tehát abból a tényből, hogy megegyeztek a nővel, nem lehet komolyabb következtetéseket levonni a bűnösség tekintetében, sőt, ha valamerre, akkor inkább abba az irányba mutat, hogy tényleg ő tette. Egy teljesen hamis claimet kevésbé lenne értelme elsikálni.fuzovelkifele.com/2018/04/reuben-foster-mindent-meguszhat/azt hiszem ez is olyan ügy lesz ahol soha nem derül majd ki mi történt valójában..
...én nem bánnám, ha megúszná a dolgot, már a csapat miatt. Persze elfogult vagyok.
Viszont ami tény, hogy nincs bizonyítva semmi, hogy mi történt. Amennyiben a csaj belement mondjuk, hogy pénzért csendben marad, akkor vastagon felmerül annak alehetősége, hogy mi is történt igazából.
Nem ez lenne az első eset amikor a tettes pénzért megússza, de az sem az első eset lenne, amikor valaki rájátszik egy dologra a pénz miatt. Mindkettőből hallottunk már elég esetről.
Alabama Niners
és csapatérdek ide vagy oda, jó lenne ha kiderülne mi történt, nem jósolok nagy jövőt neki, a pályán kívüli ügyei miatt,előbb utóbb olyan szarba fog lépni ahol már senki nem fogja törölgetni a cipőjét
Josszi
A nőnek sokkal inkább érdeke, hogy kapjon x összeget most, mint hogy polgári bíróság előtt pereskedjen 0,5x-ért vagy akár 1,1x-ért, akár úgy, hogy Fostert már elítélték. Neki a legjobb, ha megkapja a pénzét, és állhat tovább a következő abuzív kapcsolatba. Azt sem hiszem, hogy a lockerroom-ban ebből komolyabb gondja akadna, sőt, a legtöbb NFL játékosnak szerintem még szimpatikus is, hogy "adott az asszonynak". Szomorú, de ez van.
A liga oldalán érdekes, hogy most miért tiltja el, ha eltiltja? Szerintem kifejezetten a testi sértést nem fogják tudni büntetni. Fosternél meg az a kérdés, hogy leáll-e, eléggé beparázott-e most a karrierje elvesztésének lehetőségétől.
undisputedly
Szoval kivancsi leszek.
több mint 7 éve
USA államaiban teljesen más jogrendszer van, mint nálunk (egyet kivéve 😛). Az állam ott arra törekszik, hogy a feleknek minél szélesebb autonómiája legyen egymás között elrendezni a jogvitáikat. Így tehát abból a tényből, hogy megegyeztek a nővel, nem lehet komolyabb következtetéseket levonni a bűnösség tekintetében, sőt, ha valamerre, akkor inkább abba az irányba mutat, hogy tényleg ő tette. Egy teljesen hamis claimet kevésbé lenne értelme elsikálni.undisputedlyA könnyű testi sértés nálunk is így működik. Elvileg az ügyészségnek kötelessége eljárást indítani, de ha a sértett nem hajlandó tanúskodni, akkor ált. ejtik a vádat, mert nincs értelme malmozni rajta. Nagyon nehéz hard evidence nélkül bizonyítani, a testi sérülés meg csak akkor hard evidence, ha a sértett azt vallja, hogy az erőszaktevőtől származik. Ha nem hajlandó, akkor keletkezhetett bármitől, elesett bicajjal, mittudomén.
Nálunk a kártérítéses rész nem olyan általános még, ezért aki nem tanúskodik, az általában azért nem teszi, mert fél. 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
mivel a csaj ügyvédet fogadott, ez nagyon úgy tűnik, hogy peren kívüli megegyezés lesz, vagy van.Valójában kiderült mi történt, mert senki sem cáfolta a nő történetét. Viszont jogilag nem történt semmi és igen, ha nem is igazságos de Foster ártatlannak számít mivel a bíróság nem ítélte bűnösnek. Amerikai jog... Szóval marad minden a rendes kerékvágásban a következő balhéig, mert a kérdés nem az, hogy lesz-e hanem hogy mikor..fuzovelkifele.com/2018/04/reuben-foster-mindent-meguszhat/azt hiszem ez is olyan ügy lesz ahol soha nem derül majd ki mi történt valójában..
...én nem bánnám, ha megúszná a dolgot, már a csapat miatt. Persze elfogult vagyok.
Viszont ami tény, hogy nincs bizonyítva semmi, hogy mi történt. Amennyiben a csaj belement mondjuk, hogy pénzért csendben marad, akkor vastagon felmerül annak alehetősége, hogy mi is történt igazából.
Nem ez lenne az első eset amikor a tettes pénzért megússza, de az sem az első eset lenne, amikor valaki rájátszik egy dologra a pénz miatt. Mindkettőből hallottunk már elég esetről.
Alabama Niners
és csapatérdek ide vagy oda, jó lenne ha kiderülne mi történt, nem jósolok nagy jövőt neki, a pályán kívüli ügyei miatt,előbb utóbb olyan szarba fog lépni ahol már senki nem fogja törölgetni a cipőjét
Josszi
Csiriba
szerintem Fosternek vaj van a fején, nem is kérdés. bár ahogy a csaj állítja, 8 ütést kapott...szerintem nekem elég lenne 2 tőle nemhogy neki..elég érdekes na.
Lynch azt mondta, ha tényleg kiderül hogy bántotta a nőt akkor repülni fog Foster.
Szerkesztette: petey
több mint 7 éve
Valójában kiderült mi történt, mert senki sem cáfolta a nő történetét. Viszont jogilag nem történt semmi és igen, ha nem is igazságos de Foster ártatlannak számít mivel a bíróság nem ítélte bűnösnek. Amerikai jog... Szóval marad minden a rendes kerékvágásban a következő balhéig, mert a kérdés nem az, hogy lesz-e hanem hogy mikor..fuzovelkifele.com/2018/04/reuben-foster-mindent-meguszhat/azt hiszem ez is olyan ügy lesz ahol soha nem derül majd ki mi történt valójában..
Alabama Niners
Josszi
több mint 7 éve
USA államaiban teljesen más jogrendszer van, mint nálunk (egyet kivéve 😛). Az állam ott arra törekszik, hogy a feleknek minél szélesebb autonómiája legyen egymás között elrendezni a jogvitáikat. Így tehát abból a tényből, hogy megegyeztek a nővel, nem lehet komolyabb következtetéseket levonni a bűnösség tekintetében, sőt, ha valamerre, akkor inkább abba az irányba mutat, hogy tényleg ő tette. Egy teljesen hamis claimet kevésbé lenne értelme elsikálni.fuzovelkifele.com/2018/04/reuben-foster-mindent-meguszhat/azt hiszem ez is olyan ügy lesz ahol soha nem derül majd ki mi történt valójában..
Alabama Niners
Josszi
A nőnek sokkal inkább érdeke, hogy kapjon x összeget most, mint hogy polgári bíróság előtt pereskedjen 0,5x-ért vagy akár 1,1x-ért, akár úgy, hogy Fostert már elítélték. Neki a legjobb, ha megkapja a pénzét, és állhat tovább a következő abuzív kapcsolatba. Azt sem hiszem, hogy a lockerroom-ban ebből komolyabb gondja akadna, sőt, a legtöbb NFL játékosnak szerintem még szimpatikus is, hogy "adott az asszonynak". Szomorú, de ez van.
A liga oldalán érdekes, hogy most miért tiltja el, ha eltiltja? Szerintem kifejezetten a testi sértést nem fogják tudni büntetni. Fosternél meg az a kérdés, hogy leáll-e, eléggé beparázott-e most a karrierje elvesztésének lehetőségétől.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 7 éve
fuzovelkifele.com/2018/04/reuben-foster-mindent-meguszhat/azt hiszem ez is olyan ügy lesz ahol soha nem derül majd ki mi történt valójában..
Alabama Niners
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 7 éve
fuzovelkifele.com/2018/04/reuben-foster-mindent-meguszhat/...én nem bánnám, ha megúszná a dolgot, már a csapat miatt. Persze elfogult vagyok.
több mint 7 éve
Idei menetrend ÖT prime time meccsel!hát brutkó az eleje. de hozható ha minden együtt áll.
iktriad
petey
több mint 7 éve
Idei menetrend ÖT prime time meccsel!hát brutkó az eleje. de hozható ha minden együtt áll.
iktriad
több mint 7 éve
Idei menetrend ÖT prime time meccsel!
több mint 7 éve
www.49ers.com/photos/49ers-players-arrive-for-2018-offseason-program?sf187108227=1Trent Brown továbbra is kétszer akkora, mint bárki.....
több mint 7 éve
Máshogy draftolsz más más helyzetből, ha van csapatod a blue collar szépen el workoholizál egy-két évet míg kidurran belőle a munka. De ha romhalmazod van kikapod a legjobb nigát, azt imádkodsz, hogy kitörjön belőle a leadership. Egy kis kockázatér Shanny nem fog a szomszédba menni, túltolni nem fogja - valamin nyer, valamin veszít. Specc a Foster nem lesz akkori hugyosalsó, mint Róbertgida bedaráltatása a Ravens Dvel, kicit cunya, de minden drafton meg fog próbálkozni igazán nagyot fogni, márpedig azok a redflages csókák lesznek. De, mondjuk Belicsek se egy óriásmágus drafton, ott pedig az elsősor a pedigré, csak nem mindig fog egeret, lehet csak oldalvonal mázolót, de az nyílegyenes!Viszont mindenki szereti a pénzedet a családod, a spanjaid a diszkóribik akik néhány hónap múlva keresetet adnak be. Szóval jó résen lenni, illetve veszélyes.szerintem az FO-nak főleg ezekre a személyiség jegyekre kellene koncentrálnia ha egy posztra hosszútávú megoldást keresnek. Nem tudom statisztikailag hogy van de szerintem a csapatok több játékost veszítenek el egy év alatt rendőrségi ügyek miatt, mint sérülés miatt...
DE! A csapatok ezeket a személyiségjegyeket felmérik, pont Sean Paytonnal volt interjuh, hogy mért nem Fostert húzta, aszondta beszélgetett a barátnőjével, így skippelték. Érted ez egy évvel ezelőtti sztori. Ha figyelsz látod a jeleket, mekkori körítése volt a Guice rbeszélgetésnek, hogy arról faggatták, hogy az anyja hivatásos-e. Perzse lehet stressz-interjú volt. Vagy LeBeau féle kvíz, a ki volt az első barátod akire emlékszel, sorolj fel minnél több családtagot.
Szóval risk volt eldurrant, de az FOnak pirítani köll ilyen helyzetben, mikor a béka ülőizma alól kell felkúszni.
sutianap
Johny Manziel is megmondta, hogy ha a Browns jobban utána nézett volna akkor a környezet tanulmányból simán kiderülhetett volna mekkora alkoholista volt már a drafton is... (legalább a szemetését átnézhették volna...)
Csiriba
Ja, asszem Blair is alkesz, de idáig ölég csendes a kartonja
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Viszont mindenki szereti a pénzedet a családod, a spanjaid a diszkóribik akik néhány hónap múlva keresetet adnak be. Szóval jó résen lenni, illetve veszélyes.szerintem az FO-nak főleg ezekre a személyiség jegyekre kellene koncentrálnia ha egy posztra hosszútávú megoldást keresnek. Nem tudom statisztikailag hogy van de szerintem a csapatok több játékost veszítenek el egy év alatt rendőrségi ügyek miatt, mint sérülés miatt...
DE! A csapatok ezeket a személyiségjegyeket felmérik, pont Sean Paytonnal volt interjuh, hogy mért nem Fostert húzta, aszondta beszélgetett a barátnőjével, így skippelték. Érted ez egy évvel ezelőtti sztori. Ha figyelsz látod a jeleket, mekkori körítése volt a Guice rbeszélgetésnek, hogy arról faggatták, hogy az anyja hivatásos-e. Perzse lehet stressz-interjú volt. Vagy LeBeau féle kvíz, a ki volt az első barátod akire emlékszel, sorolj fel minnél több családtagot.
Szóval risk volt eldurrant, de az FOnak pirítani köll ilyen helyzetben, mikor a béka ülőizma alól kell felkúszni.
sutianap
Johny Manziel is megmondta, hogy ha a Browns jobban utána nézett volna akkor a környezet tanulmányból simán kiderülhetett volna mekkora alkoholista volt már a drafton is... (legalább a szemetését átnézhették volna...)
több mint 7 éve
Viszont mindenki szereti a pénzedet a családod, a spanjaid a diszkóribik akik néhány hónap múlva keresetet adnak be. Szóval jó résen lenni, illetve veszélyes.DE! A csapatok ezeket a személyiségjegyeket felmérik, pont Sean Paytonnal volt interjuh, hogy mért nem Fostert húzta, aszondta beszélgetett a barátnőjével, így skippelték. Érted ez egy évvel ezelőtti sztori. Ha figyelsz látod a jeleket, mekkori körítése volt a Guice rbeszélgetésnek, hogy arról faggatták, hogy az anyja hivatásos-e. Perzse lehet stressz-interjú volt. Vagy LeBeau féle kvíz, a ki volt az első barátod akire emlékszel, sorolj fel minnél több családtagot.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak