San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 8 éve
@NinersNation: Lynch: If Bears had taken Solomon Thomas, likely the 49ers would have taken Reuben Foster at 3.Azt azért tudta Lynch, hogy egy helyet ennyiért, Thomasért nem megy fel senki, csak QB-ért 😊
Így jobban jártatok. 😊
Bazzani
Ezzel gondolom Foster önbizalmát erősítik, hogy mennyire is kellett nekünk.
több mint 8 éve
@NinersNation: Lynch: If Bears had taken Solomon Thomas, likely the 49ers would have taken Reuben Foster at 3.Így jobban jártatok. 😊
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=n9jHvfASsHsNézzétek meg, amikor 1.22-nél eltakarítja Fournettet 😊 Öröm nézni 😊
több mint 8 éve
Hogy féltették, illetve inkább leszólták, hogy Lynch lett a GM. Most bebizonyította, hogy megvan benne az ehhez szükséges, tudás és tökösség! A 1/2 trade 1/3-ra brilliáns, két 3. és egy 4. kör, mindemellett ugyanazt húzza akit akart! Majd 2/2 trade 1/31-re és azért csak az "ajándék" 4. kört adjuk, fasza! Ott meg kihúzunk egy korszakos tehetséget, ráadásul az Alabamáról! Hát ez a faszi lett az új kedvencem 😊 Megvan az új Patrick Willis! Igaz a génjei kicsit keresztezve vannak Aldon Smith-ével.
Én tutira rendelem egyből a Foster mezt, ahogy lehet!
Annak nagyon örülök, hogy a védelmet erősítjük, a már bevált recepthez nyúlunk, legyen egy brutál védelem, és ha az megvan, akkor a támadósor is jobban néz ki. Abban bízok, hogy nem felejtünk el CB-ket húzni, mert ott nagyon vékonyak vagyunk.
Szerkesztette: Alabama Niners
több mint 8 éve
Solomon Thomas és Reuben Foster, nem hangzik rosszul. A Foster trade gyakorlatilag ingyen volt, mert azt a picket a Bearstől kaptuk. Eddig nagyon tetszik, amit Lynch csinál.
több mint 8 éve
twitter.com/smartfootball/status/857755033026396162

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
1/2-re ott a TRADE 😊 😊
több mint 8 éve
Új stáb, új irányítók, egy komplett új éra, de hál' Istennek azért vannak biztos pontok San Fransciscóban, amik sosem változnak: "slot receiver Bruce Ellington did not practice because of a soft-tissue injury unrelated to last year’s torn hamstring"hogy kalsszikust idézzek:
dankodavid
"ettől a post-tól
több mint 8 éve
Remélhetőleg idén már nem lesz benne az 53-ban.Új stáb, új irányítók, egy komplett új éra, de hál' Istennek azért vannak biztos pontok San Fransciscóban, amik sosem változnak: "slot receiver Bruce Ellington did not practice because of a soft-tissue injury unrelated to last year’s torn hamstring"Rosszabb mint Romo.
dankodavid
Coolearie
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Új stáb, új irányítók, egy komplett új éra, de hál' Istennek azért vannak biztos pontok San Fransciscóban, amik sosem változnak: "slot receiver Bruce Ellington did not practice because of a soft-tissue injury unrelated to last year’s torn hamstring"Rosszabb mint Romo.
dankodavid
több mint 8 éve
Új stáb, új irányítók, egy komplett új éra, de hál' Istennek azért vannak biztos pontok San Fransciscóban, amik sosem változnak: "slot receiver Bruce Ellington did not practice because of a soft-tissue injury unrelated to last year’s torn hamstring"
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Kinek ki az idei draft crush? Jelen pillanatban Solomon Thomas nekem.Caleb Brantley.
petey
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Kinek ki az idei draft crush? Jelen pillanatban Solomon Thomas nekem.Ha teljesen egészséges, akkor nekem Marshon Lattimore.
petey
több mint 8 éve
Én abban bízok, hogy lesz valami trade, és mondjuk egy QB needes csapat behúzza Trubisky-t, és így Garrettet választják.
több mint 8 éve
Kinek ki az idei draft crush? Jelen pillanatban Solomon Thomas nekem.
több mint 8 éve
5-11 😊
több mint 8 éve
5-11 a tippem ami nagy előrelépés lesz a tavalyi évhez képest
több mint 8 éve
5-11 v. 4-12.4-12 így elsőre, ez valami rohadt nehézÉn optimista vagyok:6-10
gaborik
Harlequin
több mint 8 éve
4-12 így elsőre, ez valami rohadt nehézÉn optimista vagyok:6-10
gaborik
több mint 8 éve
Az idei program:
több mint 8 éve
Szerintetek ha igaz amit olvastam , hogy még nem biztos az 1/1 személye , és a Bronws QB-t húz(Trubisky , akkor jön Garrett?Persze.
Harlequin
Mi a kérdés?