San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 8 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
@NinersNation: Lynch: If Bears had taken Solomon Thomas, likely the 49ers would have taken Reuben Foster at 3.

Így jobban jártatok. 😊
Bazzani
Azt azért tudta Lynch, hogy egy helyet ennyiért, Thomasért nem megy fel senki, csak QB-ért 😊
Ezzel gondolom Foster önbizalmát erősítik, hogy mennyire is kellett nekünk.
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley
@NinersNation: Lynch: If Bears had taken Solomon Thomas, likely the 49ers would have taken Reuben Foster at 3.

Így jobban jártatok. 😊

több mint 8 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
 www.youtube.com/watch?v=n9jHvfASsHs

Nézzétek meg, amikor 1.22-nél eltakarítja Fournettet 😊 Öröm nézni 😊
több mint 8 éve
Hogy féltették, illetve inkább leszólták, hogy Lynch lett a GM. Most bebizonyította, hogy megvan benne az ehhez szükséges, tudás és tökösség! A 1/2 trade 1/3-ra brilliáns, két 3. és egy 4. kör, mindemellett ugyanazt húzza akit akart! Majd 2/2 trade 1/31-re és azért csak az "ajándék" 4. kört adjuk, fasza! Ott meg kihúzunk egy korszakos tehetséget, ráadásul az Alabamáról! Hát ez a faszi lett az új kedvencem 😊
Megvan az új Patrick Willis! Igaz a génjei kicsit keresztezve vannak Aldon Smith-ével.
Én tutira rendelem egyből a Foster mezt, ahogy lehet!
Annak nagyon örülök, hogy a védelmet erősítjük, a már bevált recepthez nyúlunk, legyen egy brutál védelem, és ha az megvan, akkor a támadósor is jobban néz ki. Abban bízok, hogy nem felejtünk el CB-ket húzni, mert ott nagyon vékonyak vagyunk.

Szerkesztette: Alabama Niners
több mint 8 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Solomon Thomas és Reuben Foster, nem hangzik rosszul. A Foster trade gyakorlatilag ingyen volt, mert azt a picket a Bearstől kaptuk. Eddig nagyon tetszik, amit Lynch csinál.
több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 779 — no es importante
 twitter.com/smartfootball/status/857755033026396162

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
1/2-re ott a TRADE 😊 😊
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 119 — Csodabogár
Új stáb, új irányítók, egy komplett új éra, de hál' Istennek azért vannak biztos pontok San Fransciscóban, amik sosem változnak: "slot receiver Bruce Ellington did not practice because of a soft-tissue injury unrelated to last year’s torn hamstring"
dankodavid
hogy kalsszikust idézzek:
"ettől a post-tól Radó Ellington elesett"

több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 515
Új stáb, új irányítók, egy komplett új éra, de hál' Istennek azért vannak biztos pontok San Fransciscóban, amik sosem változnak: "slot receiver Bruce Ellington did not practice because of a soft-tissue injury unrelated to last year’s torn hamstring"
dankodavid
Rosszabb mint Romo.
Coolearie
Remélhetőleg idén már nem lesz benne az 53-ban.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
dankodavid
Rosszabb mint Romo.
több mint 8 éve

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
na akkor ma meglesz az új frencsájz kúbi? 😀 😛

több mint 8 éve
Kinek ki az idei draft crush? Jelen pillanatban Solomon Thomas nekem.
petey
Caleb Brantley.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
petey
Ha teljesen egészséges, akkor nekem Marshon Lattimore.
több mint 8 éve
doka San Francisco 49ers 111
Én abban bízok, hogy lesz valami trade, és mondjuk egy QB needes csapat behúzza Trubisky-t, és így Garrettet választják.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
doka San Francisco 49ers 111
5-11 😊
több mint 8 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 989
Merjünk nagyot álmodni... 3-13 😊

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 8 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 337 — settenke1976@gmail.com
5-11 a tippem ami nagy előrelépés lesz a tavalyi évhez képest
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
4-12 így elsőre, ez valami rohadt nehéz
gaborik
Én optimista vagyok:6-10
Harlequin
5-11 v. 4-12.
több mint 8 éve
Harlequin San Francisco 49ers 344
gaborik
Én optimista vagyok:6-10
több mint 8 éve
gaborik San Francisco 49ers 514

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 689 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az idei program:
több mint 8 éve
 www.49ers.com/video/videos/49-Hours-The-49ers-Offseason-Program-Begins-/1d75586a-e8e6-48e2-a298-3998e995b252

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 860 — Apu ökölbeszorított keze
Szerintetek ha igaz amit olvastam , hogy még nem biztos az 1/1 személye , és a Bronws QB-t húz(Trubisky , akkor jön Garrett?
Harlequin
Persze.
Mi a kérdés?