NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
513
57
18:30-tól, ARENA4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Én már az ilyeneken nem húzom fel magam, divat minket szapulni mostanában, mindegy, hogy van e alapja vagy nincs. Nekem az nem tetszik, hogy amióta egyre nagyobb teret nyert az amerikai foci a hétköznapi médiában, nso, index, stb. azok az írók akik itt még tényleg próbáltak szakmai írásokat közölni, nagymértékben elbulvárosodtak. Beálltak a népbutító média szolgálatába. A 120 yard is mióta az indexbe olvadt hihetetlen mértékben bulvárosodott, annyira gagyi lett, hogy rossz olvasni. Olyannyira idegesítőek ezek a cikkek már mint a sport1-es közvetítések során a beolvasott sms-ek. A facebookos rajongói oldalak, meg hányás kategóriában vannak. Nekem nagyon rosszul esik, hogy ezt csinálták a médiában ebből a sportból. Az egyetlen szerencse, hogy a bowl.hu-n még úgy ahogy tartja magát, főleg az ilyen belső fórumok, ahol még a kezdetektől vagyunk itt páran.Hú, ez gyönyörű lett. És mindezt abból fejtetted ki, hogy valaki szerint csak a 32. legjobb draft lett a 49ersé. Asszem ez az utolsó pár gondolat meg is magyarázza ezt az egész lelkiállapotot
***Csányi! Halálod napja ünnep lesz nálunk!!!*** ***Mocskos MLSZ!!!*** ***CSAK A MUNKÁS!!!***
***POLITIKA MENTES LABDARÚGÁST!!!***Alabama Niners
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Még szerencse, hogy a meccsek a pályán fognak eldőlni 😊 Mert az előítéletek alapján simán top5ben draftolunk jövőre. Igazából jó hívásokra van szükség. Közhely, de főként ebben látom a sikereink zálogát. Ebben a játékosállományban simán benne van a pozitív mérleg, főleg ha idén nem lesz annyi sérült, mint tavaly volt. Én azért várom már azt a pillanatot, amikor Armstead és Aldon Smith indul egymás mellől. :cool:
több mint 9 éve
Én már az ilyeneken nem húzom fel magam, divat minket szapulni mostanában, mindegy, hogy van e alapja vagy nincs. Nekem az nem tetszik, hogy amióta egyre nagyobb teret nyert az amerikai foci a hétköznapi médiában, nso, index, stb. azok az írók akik itt még tényleg próbáltak szakmai írásokat közölni, nagymértékben elbulvárosodtak. Beálltak a népbutító média szolgálatába. A 120 yard is mióta az indexbe olvadt hihetetlen mértékben bulvárosodott, annyira gagyi lett, hogy rossz olvasni. Olyannyira idegesítőek ezek a cikkek már mint a sport1-es közvetítések során a beolvasott sms-ek. A facebookos rajongói oldalak, meg hányás kategóriában vannak. Nekem nagyon rosszul esik, hogy ezt csinálták a médiában ebből a sportból. Az egyetlen szerencse, hogy a bowl.hu-n még úgy ahogy tartja magát, főleg az ilyen belső fórumok, ahol még a kezdetektől vagyunk itt páran.***Csányi! Halálod napja ünnep lesz nálunk!!!*** ***Mocskos MLSZ!!!*** ***CSAK A MUNKÁS!!!***
***POLITIKA MENTES LABDARÚGÁST!!!***
több mint 9 éve
zsazsa
39
Saját egyéni véleményét írta le. PontVisszatetsző de ez van.
Nekem az a furcsa, hogy vannak itthon olyan "hozzáértő" emberek akik saját véleményük alapján írnak nem néznek körbe.
Érdekes az is, hogy az amerika sport sajtóban, csapatunk megítélése ennél jobb. Talán ők jobban körülnéznek.
Ja igen, én még nem olvastam olyat, hogy mondjuk vessük össze mondjuk 2 évvel ezelöt írtakkal a jelenlegi helyzetet. Az lehet reálisabb képet mutatna egy csapat drafton való munkájáról.
"Az igazságból elveszett az i."
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Te jó isten..Ezektől a falra tudnék mászni..@Stezt fikázd 😀
www.nemzetisport.hu/nfl/iden-a-49ers-valasztott-leggyengebben-hatul-a-pats-es-a-seahawks-2416111Coolearie
Amúgy szerintem Armstead nagyon jó lesz 😊 Csak mondjuk kérdés, hogy már 2015-ben is az lesz-e 😊
több mint 9 éve
Te jó isten..Ezektől a falra tudnék mászni..a kábszizás rossz 😊
www.nemzetisport.hu/nfl/iden-a-49ers-valasztott-leggyengebben-hatul-a-pats-es-a-seahawks-2416111Coolearie
több mint 9 éve
Josszi
3 369
ok, megmarad pocakos koromra 😀off: L-es Nike poló eladó (US L- tehát XL a magyar méretezése) nagy lett sajnos 😕egyé' többet 😀😀😀he7edik
ár: 6500 Ft, akit érdekel privát itt, vagy email: josszimatroz(kukac)gmail(pont)com
www.nflshop.com/San_Francisco_49ers_Men_T-Shirts/Mens_San_Francisco_49ers_Nike_Scarlet_Tri-Script_Tri-Blend_T-Shirt
Josszi
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Te jó isten..Ezektől a falra tudnék mászni..www.nemzetisport.hu/nfl/iden-a-49ers-valasztott-leggyengebben-hatul-a-pats-es-a-seahawks-2416111
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Áttekintés a sérültek állapotáról, elég tekintélyes a névsor:www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article22349943.html
5 tavaly draftolt játékos (Acker, Reaser, Millard, Thomas és Ramsey) is teljes értékű munkát végez, akárcsak Bowman, Dorsey, és Ian Williams,hogy csak a jelentősebb sérülteket említsük.
Dockettre, Kilgorera és Wardra még egy kis rehabilitáció vár, senki felépülését nem akarják siettetni.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Az idén nem a megszokott védelmi sémákat fogjuk látni.www.csnbayarea.com/49ers/new-look-49ers-defense-aims-cause-confusion
Glenn Dorsey is nyilatkozott, közel 100%-os állapotban érzi magát. Ez jó hír, nagy szükség lesz rá az új D-lineban. Ian Williamsről is elmondható ez, nagyon jó lenne, ha idén elkerülnék a sérülések.
RMcD pedig újra bajba keveredett, a Bears ki is rakta rögtön.
több mint 9 éve
he7edik
1 239
off: L-es Nike poló eladó (US L- tehát XL a magyar méretezése) nagy lett sajnos 😕egyé' többet 😀😀😀
ár: 6500 Ft, akit érdekel privát itt, vagy email: josszimatroz(kukac)gmail(pont)com
www.nflshop.com/San_Francisco_49ers_Men_T-Shirts/Mens_San_Francisco_49ers_Nike_Scarlet_Tri-Script_Tri-Blend_T-Shirt
Josszi
több mint 9 éve
Cziri
5
off: L-es Nike poló eladó (US L- tehát XL a magyar méretezése) nagy lett sajnos 😕Szia!
Josszi
Érdekelne a poló.
több mint 9 éve
srácok, anélkül, hogy extenzív guglizásba fognék, A.J. Jenkins anno miért lett kivágva? (elcserélve)rvamert szar volt...
több mint 9 éve
srácok, anélkül, hogy extenzív guglizásba fognék, A.J. Jenkins anno miért lett kivágva? (elcserélve)rvaJenkins kicsi, gyengus, es kicsit sem agressziv. Fel is a kontakttol. Ezert kitoljak a labda alol,kilokik a palyarol. Egyetemen a sebessegebol megelt szepen illetve jo keze van. Viszont belso utakat tomegben nem tud vallalni, keptelen szoros orizetben lathatova valni.
A Chiefsben arra hasznalta Reid, hogy ertelemszeruen jooooo mely utakat fusson, de NFLben mar nem olyan kimagaslo a sebessege,gyors, de mar nem ver meg mindenkit. Pluszkent a 3rd+long szitukban hatrahuztak a tobbiek a vedosort, es AJ keresztefutott, sebessegbol verve a zonakt vagy az emberet. Esetleg par screen passz es ennyi. futasblokkolas gyenge, meg STben is ez (agresszio es ero hianya megint) limitlja a jatekat.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Josszi
3 369
off: L-es Nike poló eladó (US L- tehát XL a magyar méretezése) nagy lett sajnos 😕ár: 6500 Ft, akit érdekel privát itt, vagy email: josszimatroz(kukac)gmail(pont)com
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 369
srácok, anélkül, hogy extenzív guglizásba fognék, A.J. Jenkins anno miért lett kivágva? (elcserélve)rvaőőő... finoman szólva nem váltotta be a hozzá füzőtt reményeket, se munkamorál se teljesítmény alapján.
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
srácok, anélkül, hogy extenzív guglizásba fognék, A.J. Jenkins anno miért lett kivágva? (elcserélve)
több mint 9 éve
Josszi
3 369
www.ninersnation.com/2015/5/19/8627995/justin-smith-49ers-knew-his-retirement-plans-before-2015-nfl-draftes az Armstread pick miatt titkolta? Mar amit titokban lehet tartani itt... 😀 win with class
No ezek szerint, az FO tudta már a draft előtt, hogy Cowboy visszavonulását tervezi.SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
www.ninersnation.com/2015/5/19/8627995/justin-smith-49ers-knew-his-retirement-plans-before-2015-nfl-draftNo ezek szerint, az FO tudta már a draft előtt, hogy Cowboy visszavonulását tervezi.
több mint 9 éve
Josszi
3 369
óó igen 😀😀😀 rád tippeltem! de nem voltam biztos benne 😀off:Én voltam az, Te meg egy zöld autóban feszítettél a hátsó ablakon egy szintén ugyanolyan matricával! 😊 Most legalább megnézhetted élőben is a matricádat! 😉red6t6
ki ment ma reggel sötét színű Focussal a lágymányosi hídon? Niners matrica volt a jobb hátsó ablakon, nem értem utol 😀 de üdv neki 😀Josszi
szép volt a matrica na 😀
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
red6t6
988
off:Én voltam az, Te meg egy zöld autóban feszítettél a hátsó ablakon egy szintén ugyanolyan matricával! 😊 Most legalább megnézhetted élőben is a matricádat! 😉
ki ment ma reggel sötét színű Focussal a lágymányosi hídon? Niners matrica volt a jobb hátsó ablakon, nem értem utol 😀 de üdv neki 😀Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 369
off:ki ment ma reggel sötét színű Focussal a lágymányosi hídon? Niners matrica volt a jobb hátsó ablakon, nem értem utol 😀 de üdv neki 😀
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 369
Indulhat a TANK-olás avagy a Carradine éra. 😉Bazzanija ha végre megtanulja a playbookot...
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Így utólag.... Pont lemaradtam Bruce Smith korszakról, így Justin Smith volt az általam látott legjobb aktív ötös, és ezt úgy gondolom, hogy rajongram Aaron Smithéret.
Ügyrendi javaslatom, Cowboy (és a másik két úr) tiszteletére nevezzük át Smith technique-nek.
Nagyon nagy játékos volt, olyan fickó, akire készülni kellett, de soksor a készülés sem volt elég.
Sok sikert Neki a magánéletben.