San Francisco 49ers
58 feliratkozó
több mint 10 éve
...hát ez nem jött be nekem. Legalább jó posztra jött. Meglátjuk, az biztos, hogy lesz kiktől tanulnia.Cowboy és Dockettől lesz mit tanulnia.
több mint 10 éve
Papírforma: Armstead
több mint 10 éve
Hát, mégse😀😀😀
több mint 10 éve
és akkor újra mondom kiket szeretnék!Bud Dupree! megérzés
Ray, Dupree, Gregory!Alabama Niners
több mint 10 éve
és akkor újra mondom kiket szeretnék!Ray, Dupree, Gregory!
több mint 10 éve
Kaptunk egy 4. kört és egy jövő évi 5. körtSFGabenSzerintem megérte.
több mint 10 éve
Kaptunk egy 4. kört és egy jövő évi 5. kört
több mint 10 éve
attól nem lennék annyira boldogRay, Dupree, Gregory bent van ebből bárki és boldog vagyok!Alabama NinersArmstead lesz, figyu.😀Coolearie
több mint 10 éve
Ray, Dupree, Gregory bent van ebből bárki és boldog vagyok!Alabama NinersArmstead lesz, figyu.😀
több mint 10 éve
Ray, Dupree, Gregory bent van ebből bárki és boldog vagyok!Alabama Niners...ez érdekes
több mint 10 éve
Ray, Dupree, Gregory bent van ebből bárki és boldog vagyok!
több mint 10 éve
Letrade a SD helyére
több mint 10 éve
én is próbálom figyelniÉn😛CoolearieKi lesz éjjel draftot nézni?he7edikénAlabama Niners
több mint 10 éve
Ki lesz éjjel draftot nézni?he7edikén
több mint 10 éve
Azért messze nem annyira mint a GB kék-sárgája vagy a Steelers darázsmeze.Hát, szerintem ez kurvaszar lett..Nem a 49ers színe ez..(snapchaten mutatták meg a követőinek)Szörnyűhe7edik
Coolearie
Pécs és Honvéd szurkolóknak biztosan tetszik. Nekem bejön! Ha lehet be is szerzek egyet!
több mint 10 éve
Hát, szerintem ez kurvaszar lett..Nem a 49ers színe ez..(snapchaten mutatták meg a követőinek)Szörnyű
Coolearie

több mint 10 éve
Hát, szerintem ez kurvaszar lett..Nem a 49ers színe ez..(snapchaten mutatták meg a követőinek)piros-fekete a legjobb szinkombináció! (szerintem 😊 )
Coolearie
több mint 10 éve
Philip Wheeler ex-Dolphins érkezett 1 évre
több mint 10 éve
Hát, szerintem ez kurvaszar lett..Nem a 49ers színe ez..(snapchaten mutatták meg a követőinek)
több mint 10 éve
Boone megint full kretént nyommenjen, aztán majd úgy jár mint Goldson meg a többiek...
nincs edzésen és trédet is akarna
www.csnbayarea.com/49ers/source-boone-skip-49ers-voluntary-activities
hadd menjenpetey
több mint 10 éve
www.49ers.com/video/videos/The-Remix-2015-Minicamp-Practices/961605f5-b2f3-462f-801a-53d08facc624FOCI! VD! BOWMAN! ááá de hiányzott! 😀
több mint 10 éve
Kicsit unalmas már, tényleg eltrédelhetnénk. Mit kaphatunk érte, egy 5., vagy 6. kört?
több mint 10 éve
Boone megint full kretént nyomnincs edzésen és trédet is akarna
www.csnbayarea.com/49ers/source-boone-skip-49ers-voluntary-activities
hadd menjen