San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Gore játszani fog most jött az értesítő az NFL-től.
több mint 9 éve
Montana
635
Csak azért is nyerünk,tippem 20-19.
több mint 9 éve
szerintem nyerünk, 17-7-re...vagy nem
több mint 9 éve
Baranya power! 4en vagyunk legalább már így.Ez így elég torokszorító látvány.CziriNa legalább Rád nem lehet mondani, hogy bandwagoner lennél 😊
Üdv köztünk (Ráadásul pécsiként 😊)diverdoc
több mint 9 éve
Montana
635
Edzőkérdésben állítólag a Patriots offensive coordinatora, Josh McDaniels és a Broncosnál szintén offensive coordinator Adam Gase lehet az esélyes ha Harbó távozik.Érdekes hogy pont zsebirányítós OC-k neve merül fel.
több mint 9 éve
Reid a Baldwin gyilkosságért kapott 10.000-es büntit. Tényleg vicc.Jól néz ki az injury reportunk mára:
Out
LB Chris Borland (ankle)
CB Tramaine Brock (hamstring)
RB Carlos Hyde (ankle)
WR Stevie Johnson (knee)
Questionable
LB Ahmad Brooks (thumb)
WR Michael Crabtree (knee)
T Anthony Davis (concussion)
RB Frank Gore (concussion)
S Raymond Ventrone (groin)
LB Michael Wilhoite (hip)
Probable
CB Perrish Cox (ankle)
CB Chris Culliver (knee)
DT Quinton Dial (knee)
DE Tony Jerod-Eddie (foot)
T Jonathan Martin (illness)
C Marcus Martin (knee
LS Kyle Nelson (back)
DE Justin Smith (back)
Volt már szó a LB-ről. Már amugy is Moody volt a kezdőbe jelölve Wilhoite mellé, na ha most ő sem fog játszani, akkor tényleg igen érdekes lesz az ILB poszt. Azt hzogy nincs nagyon passzjáték nincs WR megszoktuk. Most futónk se, meg LB-nk se lesz. Marad az erős mentalis állapotunk. Fasza kilátások.
Na mindegy game day, GO NINERS
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Kommentár nélkülMontanaÁldom a jó soromat, hogy élőben még láthattam.
Szomorú ezt látni (meg santa clara eddig olyan nagyon-nagyon nem jött be, de majd ma)
több mint 9 éve
Ez így elég torokszorító látvány.CziriNa legalább Rád nem lehet mondani, hogy bandwagoner lennél 😊
Üdv köztünk (Ráadásul pécsiként 😊)
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Dobálgassunk be edzőket akiket el tudnánk képzelni a padon Jim után.HC Jon Gruden , OC pedig Kyle Shanahan, NFL tapasztalt edző kell most... de fiatal.
Nálam az egyik jelölt Jimbo Fischer lenne, elég meggyőző amit az FSU-val alkotott az elmúlt években, van tapasztalata a futkározós QB-k terén, HC posztja előtt OC/QB coach volt 1988-2009-ig Samford, Auburn, Cincinatti, LSU, FSU egyetemeknél. Az alábbi irányítóknak volt edzője: Matt Flynn és JaMarcus Russel az LSU-bó, Ponder, E.J Manuel, Winston az FSU-ból. Persze ezek mind bebuktak az NFL-ben (Winston még vissza van), viszont eljutottak kezdő pozícióig.
Mivel nagyon sokáig volt OC szerintem előnyös nálunk, mert pont ez a gyengébbik része a csapatnak.
Nem elfelejtendő, hogy olyan HC-k mellett volt OC mint (az általam egekig magasztalt) NICK SABAN és a floridai edzőlegenda BOBBY BOWDEN. Mindemellett 5 év HC tapasztalat a legmagasabb szinten. Bajnoki cím OC-ként LSU-nál Saban alatt, és az FSU-val HC-ként tavaly.
Várom a reakciókat és a további jelölteket!Alabama Niners
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Kommentár nélkülvettem volna egy széket ha lett volna rá lehetőség.
Montana
több mint 9 éve
Cziri
5
Ez így elég torokszorító látvány.
több mint 9 éve
Montana
635
Visszatérve a HC kérdésre,szerintem Mike Holmgren is jó választás lehet.Igaz hogy nem fiatal(66) de a tapasztalata az garantált.QB volt, segíthet Kap-nak,86-91 között dolgozott is nálunk QC majd OC-ként.Van egy gyűrűje is 96-ból a Packersel,majd sokáig a hóksznál volt HC.
több mint 9 éve
Montana
635
Csak jussunk el odáig,Rákláb szétdobálja a secondarytokat 😛 😀Sejtettem, hogy neked tetszene az ötlet! Majd a döntőben Saban leoktatja! 😊Alabama NinersDobálgassunk be edzőket akiket el tudnánk képzelni a padon Jim után.Jimbo! (Y) 🏈Montana
Nálam az egyik jelölt Jimbo Fischer lenne, elég meggyőző amit az FSU-val alkotott az elmúlt években, van tapasztalata a futkározós QB-k terén, HC posztja előtt OC/QB coach volt 1988-2009-ig Samford, Auburn, Cincinatti, LSU, FSU egyetemeknél. Az alábbi irányítóknak volt edzője: Matt Flynn és JaMarcus Russel az LSU-bó, Ponder, E.J Manuel, Winston az FSU-ból. Persze ezek mind bebuktak az NFL-ben (Winston még vissza van), viszont eljutottak kezdő pozícióig.
Mivel nagyon sokáig volt OC szerintem előnyös nálunk, mert pont ez a gyengébbik része a csapatnak.
Nem elfelejtendő, hogy olyan HC-k mellett volt OC mint (az általam egekig magasztalt) NICK SABAN és a floridai edzőlegenda BOBBY BOWDEN. Mindemellett 5 év HC tapasztalat a legmagasabb szinten. Bajnoki cím OC-ként LSU-nál Saban alatt, és az FSU-val HC-ként tavaly.
több mint 9 éve
Sejtettem, hogy neked tetszene az ötlet! Majd a döntőben Saban leoktatja! 😊Dobálgassunk be edzőket akiket el tudnánk képzelni a padon Jim után.Jimbo! (Y) 🏈Montana
több mint 9 éve
Montana
635
Dobálgassunk be edzőket akiket el tudnánk képzelni a padon Jim után.Jimbo! (Y) 🏈
több mint 9 éve
Dobálgassunk be edzőket akiket el tudnánk képzelni a padon Jim után.Nálam az egyik jelölt Jimbo Fischer lenne, elég meggyőző amit az FSU-val alkotott az elmúlt években, van tapasztalata a futkározós QB-k terén, HC posztja előtt OC/QB coach volt 1988-2009-ig Samford, Auburn, Cincinatti, LSU, FSU egyetemeknél. Az alábbi irányítóknak volt edzője: Matt Flynn és JaMarcus Russel az LSU-bó, Ponder, E.J Manuel, Winston az FSU-ból. Persze ezek mind bebuktak az NFL-ben (Winston még vissza van), viszont eljutottak kezdő pozícióig.
Várom a reakciókat és a további jelölteket!
több mint 9 éve
Nemrég írtam Hundley-t, 2. kört megéri, nem nagy veszteség, ha nem jön be. Kell QB Kaep mögé, Gabbert nem megoldás.nyomjátok a tippeket mert abszolut homály vagyok a college foci világában, hogy kiket nézegessek figyeljek.szóval kikre érdemes figyelni ha gyors elkapót akarunk?JossziWR corps 😊 😊. Na ezen a fronton (is) kellene változtatni, rohadt nagyot.diverdocAmari Cooper/Jaelen Strong/Devin Funchess/Duke Williams mind jöhetne.peteynem SS 😊Megnéztem a highlight-okat róluk. Amari nagyon mobilisnek tűnik Devin meg jó magas de nekem legjobban Strong tetszett aki igazi bravúr elkapásokra is képes. Williams pedig nem SS?he7edikWR corps 😊 😊. Na ezen a fronton (is) kellene változtatni, rohadt nagyot.diverdocAmari Cooper/Jaelen Strong/Devin Funchess/Duke Williams mind jöhetne.petey
van még Sammie Coates is 😀 de egyelőre a Strong bandwagonon vagyok. sasoljátok majd a Senior Bowlt és a Combine-t.
2. körben Hundley 😀petey
Mariota és Winston kimegy az elején aztán hosszú szünet és jön Hundley.
Amari Cooperért oda adnám a fél kezem 😛 Julio Jones is bevált az Atlantánál, és Cooper jobb nála.
Aztán kell hozni falembereket mindkét oldalra, lehet az FA-ről is meg CB/S kell. Ne felejtsük valami épkézláb TE is kell, mert ha így folytatja Davis......McDonald meg nem sokat tett le eddig az asztalra. És így tovább....
több mint 9 éve
nyomjátok a tippeket mert abszolut homály vagyok a college foci világában, hogy kiket nézegessek figyeljek.szóval kikre érdemes figyelni ha gyors elkapót akarunk?JossziWR corps 😊 😊. Na ezen a fronton (is) kellene változtatni, rohadt nagyot.diverdocAmari Cooper/Jaelen Strong/Devin Funchess/Duke Williams mind jöhetne.petey
nem SS 😊Megnéztem a highlight-okat róluk. Amari nagyon mobilisnek tűnik Devin meg jó magas de nekem legjobban Strong tetszett aki igazi bravúr elkapásokra is képes. Williams pedig nem SS?he7edikWR corps 😊 😊. Na ezen a fronton (is) kellene változtatni, rohadt nagyot.diverdocAmari Cooper/Jaelen Strong/Devin Funchess/Duke Williams mind jöhetne.petey
van még Sammie Coates is 😀 de egyelőre a Strong bandwagonon vagyok. sasoljátok majd a Senior Bowlt és a Combine-t.
2. körben Hundley 😀
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Megnéztem a highlight-okat róluk. Amari nagyon mobilisnek tűnik Devin meg jó magas de nekem legjobban Strong tetszett aki igazi bravúr elkapásokra is képes. Williams pedig nem SS?WR corps 😊 😊. Na ezen a fronton (is) kellene változtatni, rohadt nagyot.diverdocAmari Cooper/Jaelen Strong/Devin Funchess/Duke Williams mind jöhetne.petey
több mint 9 éve
Brooks majdnem biztos megy, vagy pedig nagyon le kell adnia, tehát máris egy minusz a felsoroltakból. Bowmann rizikós, rá nem szabad alapozni. Borland szenzációsan játszott, de nagyon sokat kell tanulnia és erre Willis ideális. Ha megnézed a sok tacklet amit csinalt az gyönyörű, de pl Willis a helyet illetően, tehát hol csinálja, abban más dimenzió. Aldon hihetetlen nagy tehetség, de a tipikus "balhés" srác. Megint csinál vmi faszságot és cut ez tuti. Idén nagyjából a szezonunk is ráment a hülyeségére. Mondjuk nem említetted de Lynch, Skuta is itt van még, bennük is van potenciál, tehát tényleg erősek vagyunk ezen a téren. Draft ide nem lesz. De ne felejtsd el, hogy a backup, backupjainak a backaupjai is már sérülés miatt dőltek ki idén nálunk. Ez mellett, ahogy írtad ő a D# vezére, arca, az egész frencsájz kirakatfigurája. Nem tudom elképzelni, hogy megy.diverdocOk köszi.
Akkor mondjuk Brooks pl előbb repül, akár Lynch erős szereplése miatt...
Aldon meg gondolom nem azon a 9+M-n fog játszani, ha ennyire kardélen táncol...
Na így már kicsit valóban más a leányzó fekvése 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Üdv!RolniÍrod a karácsonyi kívánság listádat? 😉
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Brooks majdnem biztos megy, vagy pedig nagyon le kell adnia, tehát máris egy minusz a felsoroltakból. Bowmann rizikós, rá nem szabad alapozni. Borland szenzációsan játszott, de nagyon sokat kell tanulnia és erre Willis ideális. Ha megnézed a sok tacklet amit csinalt az gyönyörű, de pl Willis a helyet illetően, tehát hol csinálja, abban más dimenzió. Aldon hihetetlen nagy tehetség, de a tipikus "balhés" srác. Megint csinál vmi faszságot és cut ez tuti. Idén nagyjából a szezonunk is ráment a hülyeségére. Mondjuk nem említetted de Lynch, Skuta is itt van még, bennük is van potenciál, tehát tényleg erősek vagyunk ezen a téren. Draft ide nem lesz. De ne felejtsd el, hogy a backup, backupjainak a backaupjai is már sérülés miatt dőltek ki idén nálunk. Ez mellett, ahogy írtad ő a D# vezére, arca, az egész frencsájz kirakatfigurája. Nem tudom elképzelni, hogy megy.