San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
PreSeason
8/15 Houston W
8/23 Dallas W
8/29 Denver L
9/3 San Diego W

Regular Season:
9/14 Minnesota W
9/20 Pittsburgh W
9/27 Arizona L
10/4 Green Bay L
10/11 NY Giants W
10/18 Baltimore L
10/22 Seattle L
11/1 St. Louis W
11/8 Atlanta W
11/22 Seattle L
11/29 Arizona W
12/6 Chicago W
12/13 Cleveland W
12/20 Cincinnati W
12/27 Detroit L
1/3 St. Louis W

Predict: 10-6 NFC 2. hely.
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 101 — Csodabogár
ti mit szívtok Josszival hogy a Browns L? :cool: ami nem lehetetlen, csak fura 😛

több mint 10 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Vikings - W
@ Steelers - W
@ Cardinals - L
Packers - L
@ Giants - W
Ravens W
Seahawks - W
@Rams W
Falcons W

@Seahawks L
Cardinals W
@Bears W
@Browns L
Bengals W
@Lions L
Rams W

11-5 a tipp
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 311
Vikings - W (Jarryd Hayne 2 punt return 😀 )
@ Steelers - W (nem lesz Le Veon még yipiiii )
@ Cardinals - L (madarak idegenben Palmerrel? brrr...)
Packers - L (sajnos megszakad a sorozat, a meggyengült védelmet szétfogja szedni Rodgers...)
@ Giants - L (pedig igen)
Ravens - L (ez is sajnos)
Seahawks - L (őő... tudomszarszíhókszmegkötelezőutálat, de ők a jobbak)
@ Rams - W (nem lesajnálva, de....)
Falcons - W (nem minden madár gólya!)

@ Seahawks - L ( de OT-vel! )
Cardinals - W (bosszú yipiii)
@ Bears - W (ugyanmár...dehogyisnem)
@ Browns - L (no idea miért.... csak!)
Bengals - W (mert ez első nfl meccsen amit láttam megvertük őket azé!)
@ Lions - W (nincs SUH, nincs party)
Rams - W (így szép a búcsú a szezontól...)

játék! az én tippem meg ez, persze előtte draft , TC stb.... ha az első 6 meccset túléljük emelt fővel akkor elkerüljük a negatív szezont, 9-7 a tippem.

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
 espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/118452/game-by-game-predictions-san-francisco-49ers

na a varázslók ezt olvasták ki a füstből... 7-9 , tippverseny emberek?Josszi
miért kapnánk ki 35-13 a Bearstől???????Alabama Niners
jó hát senki nem látja előre a jövőt, mint ahogy tavaly is majd' mindenki sérültlistán volt, vagy sérülten játszott, vagy hogy a HC/OC olyat rittyent amire aztán nem számított senki.
jelenleg a 7-9 reális vagy 6-10 valóban ezzel nem vitatkozom

több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
 espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/118452/game-by-game-predictions-san-francisco-49ers

miért kapnánk ki 35-13 a Bearstől???????
több mint 10 éve
3. legerősebb a miénk. challenge accepted. a tavalyi brutálabb volt, de itt is az első fele elég combos
13-3 😀
Vikings - Win
@ Steelers - Win
@ Cardinals - Win
Packers - Win
@ Giants - Win
Ravens - Lose
Seahawks - Win
@ Rams - Win
Falcons - Win

@ Seahawks - Lose
Cardinals - Win
@ Bears - Win
@ Browns - Win
Bengals - Win
@ Lions - Lose
Rams - Win

több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló

szerintem 10-6 kijöhet ebből.
több mint 10 éve

na a varázslók ezt olvasták ki a füstből... 7-9 , tippverseny emberek?

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
wow 12 meccs "nézhető" időben, kevesebb szabi fog fogyni nálam 😀

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Elég kiegyensúlyozott a sorsolás, végig jó erős. Csak egyszer van hazai dupla meccs, viszont idegenben kétszer. Hazai pályán kezdünk és végzünk is. Ha jól számoltam 4 primetime meccs van. Egy csütörtöki (SEA), egy hétfő (MIN) és két vasárnapi (CIN, NYG) viszont ebből 3 hazai.

www.nfl.com/schedules/2015/REG/49ERS?icampaign=Schedule_release_Teams_HP_CP

www.49ers.com/schedule/season-schedule.html
több mint 10 éve
na ez jó kérdés. ha ott maradunk 15-re, én vagy DL vagy WR - Armstead vagy DGB/Parker
petey
Legjobb az lenne, ha valamelyiküket egy letrade után sikerülne. Persze akkor Parker esélytelen. De Armstead talán, DGB jó eséllyelSFGaben
WR-ben nem aggódom, lesz aki csúszni fog, DL-be kell a mélység, CB sorba is bár idén nem túl veretes a lista. idén szerintem mindenképp érdemes lesz WR-be invesztálni mivel Boldinnak talán utsó éve, Smitht nem tudni hogy muzsikál majd, aztán kb ennyi. mindenképp kell Nr1 WR.

szóval maradok a WR picknél ha 15-re húzunkpetey
ILB is kellene, de emiatt sem kell aggódni, Baalke elég jókat szokott választani 3 körben.
WR picknek örülnék én is a legjobban első körben, és ha már lehet választani, akkor Parker 😛
több mint 10 éve
na ez jó kérdés. ha ott maradunk 15-re, én vagy DL vagy WR - Armstead vagy DGB/Parker
petey
Legjobb az lenne, ha valamelyiküket egy letrade után sikerülne. Persze akkor Parker esélytelen. De Armstead talán, DGB jó eséllyelSFGaben
WR-ben nem aggódom, lesz aki csúszni fog, DL-be kell a mélység, CB sorba is bár idén nem túl veretes a lista. idén szerintem mindenképp érdemes lesz WR-be invesztálni mivel Boldinnak talán utsó éve, Smitht nem tudni hogy muzsikál majd, aztán kb ennyi. mindenképp kell Nr1 WR.

szóval maradok a WR picknél ha 15-re húzunk

több mint 10 éve
petey
Legjobb az lenne, ha valamelyiküket egy letrade után sikerülne. Persze akkor Parker esélytelen. De Armstead talán, DGB jó eséllyel
több mint 10 éve
 instagram.com/p/1d6Dn9tBFf/

ezt a Kapot szeretjük 😀 #swag

You know it's gone be a long night if the QB is running you over. #ManDown Kaps reaction when coach advised him to slide "they too little, coach" then the meeting proceeded. lolpetey
LOL SWAG YOLO 😀
rajta sok fog múlni, mert idáig nem igazán minőségi cserék sikerültek a távozók helyett... sajnos, mert ez így egyelőre nálam a 6-10 szezont vetíti előre... de cáfoljanak rám a srácokJosszi
azért várjuk meg a draftot meg a TC-t 😊petey
Ha már draft, melyik posztra húznál első körben?SFGaben

szerda éjjel 2-kor megtudjuk kiket és mikor fogunk otthon és idegenben ripityára verni 😀

több mint 10 éve
Az új játékosok mezszámai:

WR Jerome Simpson – 14

RB Reggie Bush – 23

CB Shareece Wright - 29

RB Jarryd Hayne – 38

LB Nick Bellore – 50

LB Desmond Bishop – 51

G/T Erik Pears – 71

DT Darnell Dockett – 90

Note: Defensive lineman Glenn Dorsey, the previous owner of the number 90,
will select a uniform number at a later date.
Defensive lineman Kaleb Ramsey has changed his uniform to number 68.
több mint 10 éve

You know it's gone be a long night if the QB is running you over. #ManDown Kaps reaction when coach advised him to slide "they too little, coach" then the meeting proceeded. lolpetey
LOL SWAG YOLO 😀
rajta sok fog múlni, mert idáig nem igazán minőségi cserék sikerültek a távozók helyett... sajnos, mert ez így egyelőre nálam a 6-10 szezont vetíti előre... de cáfoljanak rám a srácokJosszi
azért várjuk meg a draftot meg a TC-t 😊petey
Ha már draft, melyik posztra húznál első körben?
több mint 10 éve

LOL SWAG YOLO 😀
azért várjuk meg a draftot meg a TC-t 😊

több mint 10 éve

LOL SWAG YOLO 😀
rajta sok fog múlni, mert idáig nem igazán minőségi cserék sikerültek a távozók helyett... sajnos, mert ez így egyelőre nálam a 6-10 szezont vetíti előre... de cáfoljanak rám a srácok

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Alex Boone ellentmondásba keveredett saját magával. Talán jobb lett volna, ha csöndben marad %/
 www.csnbayarea.com/49ers/49ers-boone-harbaugh-wore-out-his-welcomeSFGaben
talán igen... főleg a tavalyi holdout és a kíváló teljesítménye miatt... ott a pont

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Alex Boone ellentmondásba keveredett saját magával. Talán jobb lett volna, ha csöndben marad %/
 www.csnbayarea.com/49ers/49ers-boone-harbaugh-wore-out-his-welcome
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Crabtree Raider lett 1 évre 5 misiért.Alabama Niners
Megy a süllyesztőbe... jövőre majd jó ócsóért el lehet vinni 😀silent7939
csak azért nem írtam, hogy vége a pályafutásának, mert 1 évre írta aláAlabama Niners
Látván, hogy a 49ers franchise merre tart, én ezt nem erőltetném inkább. 😊Amadeus91
Mert a Rájdersz olyannyira jól halad..😀😀😀
több mint 10 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 336 — settenke1976@gmail.com
Ezt vártam már, hogy visszajöjjön az önbizalma. Szerintem egy teljesen más Kaep lesz az idén a pályán, a pozitív értelemben véve.
több mint 10 éve

You know it's gone be a long night if the QB is running you over. #ManDown Kaps reaction when coach advised him to slide "they too little, coach" then the meeting proceeded. lol

több mint 10 éve
jövő héten elvileg jön a menetrend. ki mit tippel mennyi prime time meccsünk lesz? én egy 4-5-öt.
Seahawks/Cards/Rams-ból tuti, Chicago a régi játékosaink, edzőink miatt, Packers mert már ki tudja mióta ütjük őket 😛 és Pittsburghpetey
4-5 körül tippelnék én is. Combos kis menetrendünk lesz 😛