San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
www.csnbayarea.com/49ers/jeff-garcia-id-be-happy-help-kaepernickremélem elfogadja Kap, Garcia egy stabil, jó QB volt.
több mint 9 éve
Megvannak a csapat díjazottak erre az évre:Bethea kapta a Walsh Awardot, továbbiak Gore, Borland, Staley, Justin Smith, Osgood. Blue collarok: Justin Smith, Boldin és Osgood.
Jó választások szerintem, talán az MVP-n lehetne vitatkozni picit.
Félek: nehogy Cowboynak és Gore-nak az utolsó meccsük jöjjön!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Egy érdekes cikk arról, hogy Jim mögött mennyire szükséges Baalke vagy sem:igen, elgondolkodtató írás
49ers.pressdemocrat.com/49ers-gm-trent-baalke-pass-fail/
Azért írnak benne jókat 😀Csiriba
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
emberek???? 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀KIVÉVE KOMLÓ!!!Alabama NinersElmentek ti a sunyiba! 😀
Ott is élnek emberek, bár nem itt éltem mindig, de már igen. 😊Buchert.Csaba
több mint 9 éve
KIVÉVE KOMLÓ!!!Alabama NinersElmentek ti a sunyiba! 😀
Ott is élnek emberek, bár nem itt éltem mindig, de már igen. 😊
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Az Orsós család szabadlábon védekező és szökésben lévő tagjai nevében kívánok minden Niners szurkolónak és NFL barátnak Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket!😀😀
több mint 9 éve
Harlequin
332
Minden kedves Niner szurkolónak és amerikaifoci-rajongónak kívánok kellemes , békés , rántotthúsos-bejglis karácsonyi ünnepeket!😊
több mint 9 éve
Baalke számít Gore-ra 2015-ben is, biztosan kap valamilyen ajánlatot a csapattól.Alabama Ninerssőt a Cowboyban is van még 1 év szerintem
több mint 9 éve
Baalke számít Gore-ra 2015-ben is, biztosan kap valamilyen ajánlatot a csapattól.
több mint 9 éve
Mindenkinek kellemes Ünnepeket kívánok!
több mint 9 éve
Minden niners szurkernek nagyon boldog, áldott Karácsonyt kívánok egy friscoi képpel és ezzel az orvostudomány-mikrobiológia sefítségével gombákból "rajzolt" karácsonyfával
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
www.49ers.com/video/videos/Micd-Up-Dontae-Johnson-vs-Chargers/0418c845-7f7c-461b-b70c-daacdbfcccaaDontae Johnson is egy mókás figura 😊 nagy arc
Minden kedves 9ers szurkernek Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
több mint 9 éve
hát Iupati egy vicc hogy bekerült. akkor már sokkal inkább Borland vagy Bethea.
több mint 9 éve
Vegita
363
Remélem azért nem megy el a Michiganhez..Bár most az előbb arról is olvastam, hogy Baalke elmondta a sajtónak hogy már meg is eggyezett a Michiganel..CoolearieJohn, teso is lenyilatkozta, hogy Jimbo mar dontott es dobbant.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
Montana
635
Staley és Iupati Pr Bowler lett.Közben Jimbo alàírt egy 8 èves kontaktot ,így õ tuti nem jön 😊
Sajnos ez sokat elmond a Pro Bowl jelentőségéről, és komolyságáról.
Egyiküknek sem volt jó szezonja, Staley még hagyján, de Iupati......
Idei gyenge teljesítménye ellenére én örülnék, ha hosszabbítanánk Iupatival, mert előtte tényleg All-Pro szezonokat hozott.Alabama Niners
több mint 9 éve
Staley és Iupati Pr Bowler lett.Sajnos ez sokat elmond a Pro Bowl jelentőségéről, és komolyságáról.
Egyiküknek sem volt jó szezonja, Staley még hagyján, de Iupati......
Idei gyenge teljesítménye ellenére én örülnék, ha hosszabbítanánk Iupatival, mert előtte tényleg All-Pro szezonokat hozott.
több mint 9 éve
Biztos komoly lehet az az FO szakmai munka, amelyből egy olyan statement jön ki hogy olyan fiatal tehetséges off coordokat néznek kívülről vezetőedző posztra, aki visszaállítja Kopernikusz fejlődését a megfelelő pályára,...nem olvastam, mit írt Rapoport?
(Lásd. in Rapoport ma az Nfl.comon)
Ez legalább olyan szofisztikált cél, hogy mindegy, csak legyen tapasztalata Pete Caroll legyőzésében 😕 Nem örömkönnyek, mert a hoxnak kell egy erős rivalry. Nem szeretm a Patst, nem szerete a Jetst, Miami csak csak, Arizona csak csak, de a Ninerst kedvelem, és nem örülök, hogy túristák hoznak döntéseket.
Persze majd a HC ácsolgatja Kaep fejlődését, a többi 52 meg a ps tagjai meg majd jól ellesznek. Vagy mégsem, azokkal majd ellfoglalkozgatnak a koordinátorok, hiszen ők felenek a stratégiáért, az arculatért, az öltözőért, a szervezetért a... gameplanért, ja mégsem az a vezetőedző.
Ha Rapoportnak tényleg ilyet mondott valaki a 9ers főhadiszállásán, akkor kimaxolta az inkompetencia métert, és sokkal nagyobb gondotok van, mint Jim Harbaugh!!! 😕 😕 😕Helmut Zimmer
azt már tudjuk, hogy a FO-ban valmi nem kerek. valakinek túl közel ül a tűzhöz és az szítja a feszkót szerintem. nem Baalke, mert ő azért megvolt Jimboval. azt sutyorogják Paraag Marathe az, a team president..
amúgy ha Josh Mcd jönne OC-nak azt nem bánnám, de kell egy tökös HC, aki élvezets futballt csinál, mert ez nem az amit láttunk idén. tudja outcoacholni a divízió edzőit, ne csak nézzen mint hal a szatyorban. 2. félidő valaki?
szóval nem egyszerű, de ha Chip Kelly meg tudta csinálni akkor nekünk is tudni kell.
kérdés hogy mit akar a FO, bólogató Jánost, vagy Vic Fangio-féle őszinte tiszta no bullshit embert...
több mint 9 éve
Biztos komoly lehet az az FO szakmai munka, amelyből egy olyan statement jön ki hogy olyan fiatal tehetséges off coordokat néznek kívülről vezetőedző posztra, aki visszaállítja Kopernikusz fejlődését a megfelelő pályára,... (Lásd. in Rapoport ma az Nfl.comon)
Ez legalább olyan szofisztikált cél, hogy mindegy, csak legyen tapasztalata Pete Caroll legyőzésében 😕 Nem örömkönnyek, mert a hoxnak kell egy erős rivalry. Nem szeretm a Patst, nem szerete a Jetst, Miami csak csak, Arizona csak csak, de a Ninerst kedvelem, és nem örülök, hogy túristák hoznak döntéseket.
Persze majd a HC ácsolgatja Kaep fejlődését, a többi 52 meg a ps tagjai meg majd jól ellesznek. Vagy mégsem, azokkal majd ellfoglalkozgatnak a koordinátorok, hiszen ők felenek a stratégiáért, az arculatért, az öltözőért, a szervezetért a... gameplanért, ja mégsem az a vezetőedző.
Ha Rapoportnak tényleg ilyet mondott valaki a 9ers főhadiszállásán, akkor kimaxolta az inkompetencia métert, és sokkal nagyobb gondotok van, mint Jim Harbaugh!!! 😕 😕 😕
több mint 9 éve
Remélem azért nem megy el a Michiganhez..Bár most az előbb arról is olvastam, hogy Baalke elmondta a sajtónak hogy már meg is eggyezett a Michiganel..CoolearieAmúgy jó döntés a Michigan, igaz rizikós, de meg tudja oldani szerintem.
Az egyik legnagyobb háttérrel rendelkező egyetemi csapat, 100 ezer+ néző minden meccsen. Az elmúlt éveik nem úgy sikerültek, ahogy szerették volna, oda is egy új impulzusra van szükség, majd Jim megadja. QB-k terén nagyon szenvedtek, Jim tapasztalata jól jön majd oda.
több mint 9 éve
Remélem azért nem megy el a Michiganhez..Bár most az előbb arról is olvastam, hogy Baalke elmondta a sajtónak hogy már meg is eggyezett a Michiganel..
több mint 9 éve
Egy érdekes cikk arról, hogy Jim mögött mennyire szükséges Baalke vagy sem:ugh, Grant és Lowell Cohnt felejtsétek el. Kawakamit is. szörnyűek.
49ers.pressdemocrat.com/49ers-gm-trent-baalke-pass-fail/
Azért írnak benne jókat 😀Csiriba
Maiocco/Barrows a top2 akik értik is mit írnak, és van mögötte tudás.
több mint 9 éve
Egy érdekes cikk arról, hogy Jim mögött mennyire szükséges Baalke vagy sem:49ers.pressdemocrat.com/49ers-gm-trent-baalke-pass-fail/
Azért írnak benne jókat 😀