San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Lsd feljebb! 😊Tomsula, Fangio,Josh McDaniels,Gase,Pep Hamiton,Dan Quinn,Holmgren, Mike ShanahanMiért kell nektek pont a mi edzőnk?
www.csnbayarea.com/49ers/top-candidates-replace-harbaugh-49ers-head-coach
Shanahan szememben egy emberi nulla RGIII óta, ettől nem tudok elvonatkoztatni. Fangio maradjon D#guru, McDanielst Denverből talicskán tolták volna el bárhová, és nem biztos, hogy nekünk olyan ember kell aki Brady féle O#-t vezetett, ugyanez igaz Gase és Manning esetére. Pep Nolan alatt pallérozódott, majd Harbaugh mellett volt, nem tudom hogy jó lenne. Quinn sokat tudna segíteni, de Fangioval nem tudom hogy lennének meg, két ekkora D#mágus. Holmgren Walsh ember volt, de sztem ennyi most a pozitívuma és öreg. Tehát marad Tomsula, én is Alabamahoz társulok, őt látnám legszívesebben ezek közül.diverdoc
Sehogy, Fangio remek D koord, de teljesen más a filozófiája, mint Quinnek
Röviden: Fangio 49 ers D gunshow, Quinn: Hox D kollektív tudat, és a bölcsője a balsój balett
Mai Jim Harbaughról szóló megemlékezésemben kifejtem.
Üdv H.Helmut Zimmer
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Tomsula, Fangio,Josh McDaniels,Gase,Pep Hamiton,Dan Quinn,Holmgren, Mike ShanahanMiért kell nektek pont a mi edzőnk?
www.csnbayarea.com/49ers/top-candidates-replace-harbaugh-49ers-head-coach
Shanahan szememben egy emberi nulla RGIII óta, ettől nem tudok elvonatkoztatni. Fangio maradjon D#guru, McDanielst Denverből talicskán tolták volna el bárhová, és nem biztos, hogy nekünk olyan ember kell aki Brady féle O#-t vezetett, ugyanez igaz Gase és Manning esetére. Pep Nolan alatt pallérozódott, majd Harbaugh mellett volt, nem tudom hogy jó lenne. Quinn sokat tudna segíteni, de Fangioval nem tudom hogy lennének meg, két ekkora D#mágus. Holmgren Walsh ember volt, de sztem ennyi most a pozitívuma és öreg. Tehát marad Tomsula, én is Alabamahoz társulok, őt látnám legszívesebben ezek közül.diverdoc
Sehogy, Fangio remek D koord, de teljesen más a filozófiája, mint Quinnek
Röviden: Fangio 49 ers D gunshow, Quinn: Hox D kollektív tudat, és a bölcsője a balsój balett
Mai Jim Harbaughról szóló megemlékezésemben kifejtem.
Üdv H.
több mint 9 éve
szerintem csak jó emlékeik vannak róla a 49ers fanoknak, mind Frisco DC-ként, mind a riválisnál művelt dolgokért 😊Ne ijesztgesd őket:pdandeés egyetemről van hc esélyes? vagy abban nem is gondolkoznak?gaborikrégi jó ismerősötök, Jim Mora Jr. (UCLA)baggio
Carrollhoz hasonló ívet írhatna le a pályafutása, gondolom ezt se bánnák errefelé
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ne ijesztgesd őket:pés egyetemről van hc esélyes? vagy abban nem is gondolkoznak?gaborikrégi jó ismerősötök, Jim Mora Jr. (UCLA)baggio
több mint 9 éve
és egyetemről van hc esélyes? vagy abban nem is gondolkoznak?gaborikrégi jó ismerősötök, Jim Mora Jr. (UCLA)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Nagyon szeretem Goret. Megint 1000+ yardos szezont produkált. A meccss utáni sírása és a nyilatkozata után, majd megszakadt a szívem. Remélem, megtartjuk.diverdocdettó.....
furcsa lesz látni a 21-es nélkül az offenset, és Cowboy nélkül a defenset... :-/
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
gaborik
514
és egyetemről van hc esélyes? vagy abban nem is gondolkoznak?
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 9 éve
Ian Rapoport @RapSheetThe #49ers have also asked permission to speak with #Broncos OC Adam Gase, source says. They join the #Falcons
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nagyon szeretem Goret. Megint 1000+ yardos szezont produkált. A meccss utáni sírása és a nyilatkozata után, majd megszakadt a szívem. Remélem, megtartjuk.
több mint 9 éve
Tomsulát szerintem emberi tulajdonságai teszik alkalmassá a posztra. Mellé kell egy erős OC és Lord Fangio maradjon DC!
több mint 9 éve
Tomsula, Fangio,Josh McDaniels,Gase,Pep Hamiton,Dan Quinn,Holmgren, Mike Shanahanwww.csnbayarea.com/49ers/top-candidates-replace-harbaugh-49ers-head-coach
Shanahan szememben egy emberi nulla RGIII óta, ettől nem tudok elvonatkoztatni. Fangio maradjon D#guru, McDanielst Denverből talicskán tolták volna el bárhová, és nem biztos, hogy nekünk olyan ember kell aki Brady féle O#-t vezetett, ugyanez igaz Gase és Manning esetére. Pep Nolan alatt pallérozódott, majd Harbaugh mellett volt, nem tudom hogy jó lenne. Quinn sokat tudna segíteni, de Fangioval nem tudom hogy lennének meg, két ekkora D#mágus. Holmgren Walsh ember volt, de sztem ennyi most a pozitívuma és öreg. Tehát marad Tomsula, én is Alabamahoz társulok, őt látnám legszívesebben ezek közül.
több mint 9 éve
és gr mikor lesz kivágva?gaborik...nem tudtad, mindenki megy csak Roman marad! xD xD xD xD
több mint 9 éve
Full list of top candidates from @JayGlazer: Quinn, Bowles, Tomsula, Austin, Gase, McDaniels, K. Shanahan, MoraHa ezek közül kellene választani, akkor Tomsula vagy Gase, nagy durcásan Quinn (csak mert NFL karrierjét nálunk kezdte)
twitter.com/MikeGarafolo/status/549256103272271872
Fangiot sem zárnám ki, nem megy Jimbo utánpetey
több mint 9 éve
Quinn nem kell nektek! 😊
több mint 9 éve
Full list of top candidates from @JayGlazer: Quinn, Bowles, Tomsula, Austin, Gase, McDaniels, K. Shanahan, Moratwitter.com/MikeGarafolo/status/549256103272271872
Fangiot sem zárnám ki, nem megy Jimbo után
több mint 9 éve
...elég szomorú lennék mindkét esetbenHarbaugh utódjáról már van valami hír/pletyka? Ti kit látnátok szívesen?funkyparducKyle Shanahan és Pep Hamilton az első két név, akit bedobtak 😊baggio
több mint 9 éve
Harbaugh utódjáról már van valami hír/pletyka? Ti kit látnátok szívesen?funkyparducKyle Shanahan és Pep Hamilton az első két név, akit bedobtak 😊
---
több mint 9 éve
ha innen meglesz a PO akkor a SB is zsebbengaborikidegenben könnyebbnek tűnik
több mint 9 éve
Vegita
363
2015. brutál.uj OC-vel ez 14-2, ranezesre 😀😀😀 😀😀😀
HOME: Baltimore, Cincinnati, Green Bay, Minnesota, Falcons, Arizona, St. Louis, Seattle
AWAY: Chicago, Cleveland, Detroit, Pittsburgh, Giants, Arizona, St. Louis, Seattlepetey
bármi is lesz ezután, nekem hiányozni fog Jimbo!Gáborigy van. hihetetlen forma. remelem valami hasonloan tuzes edzot talalunk.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
gaborik
514
ha innen meglesz a PO akkor a SB is zsebben
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 9 éve
2015. brutál.HOME: Baltimore, Cincinnati, Green Bay, Minnesota, Falcons, Arizona, St. Louis, Seattle
AWAY: Chicago, Cleveland, Detroit, Pittsburgh, Giants, Arizona, St. Louis, Seattle