San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Josszi
3 368
meg ha RELOAD akkor jobb a hazaiból megoldani... 😀Valszeg házon belülről érkezik az utód: www.sportingnews.com/nfl/story/2014-12-30/49ers-coach-replacement-jim-harbaugh-conflict-owner-jed-york-front-office-trent-baalke-candidates-tomsula-fangio?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterempty taxiezt tudjuk, de nem 100%. Tomsula talán már volt, Fangio ma reggel lett interjúztatva. neki örülnék, egy erős OC-val ütős lenne.
aztán repülnek Seattlebe Quinnhez ma este.petey
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Vegita
363
azert a rexet interjuztatni atomszanalmas.
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 9 éve
Valszeg házon belülről érkezik az utód: www.sportingnews.com/nfl/story/2014-12-30/49ers-coach-replacement-jim-harbaugh-conflict-owner-jed-york-front-office-trent-baalke-candidates-tomsula-fangio?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterempty taxiezt tudjuk, de nem 100%. Tomsula talán már volt, Fangio ma reggel lett interjúztatva. neki örülnék, egy erős OC-val ütős lenne.
aztán repülnek Seattlebe Quinnhez ma este.
több mint 9 éve
Jim mégsem kapott akkora zsozsót mint amit eddig beharangoztak.www.cbssports.com/collegefootball/eye-on-college-football/24923614/jim-harbaughs-michigan-contract-7-years-same-pay-as-49ers
több mint 9 éve
nagyon jó írás, bár 1-2 részhez lenne hozzáfűznivalóm 😊 majdNehogy vki lemaradjon Helmut írásárólhat az odatett annyira jó hogy tuti lopta 😀 , komolyabban benne van minden amit a témáról érdemes volt leírni , respect Neki (Y)Josszi
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/seattle_seahawks/1236926diverdoc
több mint 9 éve
Valszeg házon belülről érkezik az utód: www.sportingnews.com/nfl/story/2014-12-30/49ers-coach-replacement-jim-harbaugh-conflict-owner-jed-york-front-office-trent-baalke-candidates-tomsula-fangio?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Josszi
3 368
Nehogy vki lemaradjon Helmut írásárólhat az odatett annyira jó hogy tuti lopta 😀 , komolyabban benne van minden amit a témáról érdemes volt leírni , respect Neki (Y)
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/seattle_seahawks/1236926diverdoc
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
megnézi mit kapna ami tök természetes,de remélem nem lesz garasoskodás, és nem ezen fog múlni... na majd kiderülGore is maradni akar, minek menjen el már arra a max. 2 évre máshova, sok értelme nincs, persze a pénzen még lehet különbség a felek között.Alabama Ninershát ha Fangio elmegy hozzá sörözni meg horgászni hogy meggyőzze... Gore meg hátha.... kérdés mit kínál neki a Colts pl...JossziMár napok óta mindkét fél azt nyilatkozza közösen képzeli el a jövőt!Nagyon szeretem Goret. Megint 1000+ yardos szezont produkált. A meccss utáni sírása és a nyilatkozata után, majd megszakadt a szívem. Remélem, megtartjuk.diverdocdettó.....
furcsa lesz látni a 21-es nélkül az offenset, és Cowboy nélkül a defenset... :-/Josszi
Cowboy pedig jelen állás szerint visszavonult....lehet még változik a dolog, rajta múlik.Alabama Niners
blog.sfgate.com/49ers/2014/12/19/frank-gore-transcript-rb-candidly-discusses-future-frustrating-14-best-teammates/ ->
“If they want to bring me back, they will,” Gore said. “They’ll come to me in a respectful way. We’ll sit down, see what they want me to do. See what my role is and if I like it, I’ll sign. If I don’t, I’ll try to see what other teams think of me.”
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Nehogy vki lemaradjon Helmut írásáról"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Gábor
590
ok, kösziNézz át a Hawks topicbadandemikor jön az az írás Jimről? 😊GáborTomsula, Fangio,Josh McDaniels,Gase,Pep Hamiton,Dan Quinn,Holmgren, Mike ShanahanMiért kell nektek pont a mi edzőnk?
www.csnbayarea.com/49ers/top-candidates-replace-harbaugh-49ers-head-coach
Shanahan szememben egy emberi nulla RGIII óta, ettől nem tudok elvonatkoztatni. Fangio maradjon D#guru, McDanielst Denverből talicskán tolták volna el bárhová, és nem biztos, hogy nekünk olyan ember kell aki Brady féle O#-t vezetett, ugyanez igaz Gase és Manning esetére. Pep Nolan alatt pallérozódott, majd Harbaugh mellett volt, nem tudom hogy jó lenne. Quinn sokat tudna segíteni, de Fangioval nem tudom hogy lennének meg, két ekkora D#mágus. Holmgren Walsh ember volt, de sztem ennyi most a pozitívuma és öreg. Tehát marad Tomsula, én is Alabamahoz társulok, őt látnám legszívesebben ezek közül.diverdoc
Sehogy, Fangio remek D koord, de teljesen más a filozófiája, mint Quinnek
Röviden: Fangio 49 ers D gunshow, Quinn: Hox D kollektív tudat, és a bölcsője a balsój balett
Mai Jim Harbaughról szóló megemlékezésemben kifejtem.
Üdv H.Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Gore is maradni akar, minek menjen el már arra a max. 2 évre máshova, sok értelme nincs, persze a pénzen még lehet különbség a felek között.hát ha Fangio elmegy hozzá sörözni meg horgászni hogy meggyőzze... Gore meg hátha.... kérdés mit kínál neki a Colts pl...JossziMár napok óta mindkét fél azt nyilatkozza közösen képzeli el a jövőt!Nagyon szeretem Goret. Megint 1000+ yardos szezont produkált. A meccss utáni sírása és a nyilatkozata után, majd megszakadt a szívem. Remélem, megtartjuk.diverdocdettó.....
furcsa lesz látni a 21-es nélkül az offenset, és Cowboy nélkül a defenset... :-/Josszi
Cowboy pedig jelen állás szerint visszavonult....lehet még változik a dolog, rajta múlik.Alabama Niners
több mint 9 éve
Josszi
3 368
hát ha Fangio elmegy hozzá sörözni meg horgászni hogy meggyőzze... Gore meg hátha.... kérdés mit kínál neki a Colts pl...Már napok óta mindkét fél azt nyilatkozza közösen képzeli el a jövőt!Nagyon szeretem Goret. Megint 1000+ yardos szezont produkált. A meccss utáni sírása és a nyilatkozata után, majd megszakadt a szívem. Remélem, megtartjuk.diverdocdettó.....
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Nézz át a Hawks topicbamikor jön az az írás Jimről? 😊GáborTomsula, Fangio,Josh McDaniels,Gase,Pep Hamiton,Dan Quinn,Holmgren, Mike ShanahanMiért kell nektek pont a mi edzőnk?
Shanahan szememben egy emberi nulla RGIII óta, ettől nem tudok elvonatkoztatni. Fangio maradjon D#guru, McDanielst Denverből talicskán tolták volna el bárhová, és nem biztos, hogy nekünk olyan ember kell aki Brady féle O#-t vezetett, ugyanez igaz Gase és Manning esetére. Pep Nolan alatt pallérozódott, majd Harbaugh mellett volt, nem tudom hogy jó lenne. Quinn sokat tudna segíteni, de Fangioval nem tudom hogy lennének meg, két ekkora D#mágus. Holmgren Walsh ember volt, de sztem ennyi most a pozitívuma és öreg. Tehát marad Tomsula, én is Alabamahoz társulok, őt látnám legszívesebben ezek közül.diverdoc
Röviden: Fangio 49 ers D gunshow, Quinn: Hox D kollektív tudat, és a bölcsője a balsój balett
Üdv H.Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Gábor
590
mikor jön az az írás Jimről? 😊Tomsula, Fangio,Josh McDaniels,Gase,Pep Hamiton,Dan Quinn,Holmgren, Mike ShanahanMiért kell nektek pont a mi edzőnk?
Üdv H.Helmut Zimmer
több mint 9 éve
A liga legjobb 5 őse, hosszú évek óta. 😕 😕 😕Már napok óta mindkét fél azt nyilatkozza közösen képzeli el a jövőt!Nagyon szeretem Goret. Megint 1000+ yardos szezont produkált. A meccss utáni sírása és a nyilatkozata után, majd megszakadt a szívem. Remélem, megtartjuk.diverdocdettó.....
Elképesztően nagy figurája a sportágnak! Nagyon nagy kár!
több mint 9 éve
Már napok óta mindkét fél azt nyilatkozza közösen képzeli el a jövőt!Nagyon szeretem Goret. Megint 1000+ yardos szezont produkált. A meccss utáni sírása és a nyilatkozata után, majd megszakadt a szívem. Remélem, megtartjuk.diverdocdettó.....
Cowboy pedig jelen állás szerint visszavonult....lehet még változik a dolog, rajta múlik.
több mint 9 éve
Josszi
3 368
www.ninersnation.com/2014/12/29/7463905/jed-york-trent-baalke-press-conference-live-streammár vége van 😊 biztos lesz majd összefoglaló mit mondtakpeteymost megy a York/Baalke sajttáj. elég rendesen grillezik őket az újságírók 😀peteylink plsJosszi
vége 😀 ah... na majd holnap megnézzük mennyit nőtt az orruk
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
már vége van 😊 biztos lesz majd összefoglaló mit mondtakmost megy a York/Baalke sajttáj. elég rendesen grillezik őket az újságírók 😀peteylink plsJosszi
több mint 9 éve
Josszi
3 368
most megy a York/Baalke sajttáj. elég rendesen grillezik őket az újságírók 😀peteylink pls
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 368
most megy a York/Baalke sajttáj. elég rendesen grillezik őket az újságírók 😀peteyha a köv szezon negatív lesz a csapatépítés miatt lehet barbecue lesz belőlük... tudom tudom egy éra vége... stb stb... 😀
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Végre valami jót hallok Romanról 😀Roman is megy Michiganbe 😊baggioGyorsabb voltál
😀😀
Már be is van hűtve a pezsipetey
több mint 9 éve
most megy a York/Baalke sajttáj. elég rendesen grillezik őket az újságírók 😀
több mint 9 éve
Roman is megy Michiganbe 😊 Fangio nem, mert D.J. Durkin lesz ott a DC-jebaggioTudsz te jó hírt is irni 😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Roman is megy Michiganbe 😊baggioGyorsabb voltál
😀😀
Már be is van hűtve a pezsi
több mint 9 éve
Roman is megy Michiganbe 😊 Fangio nem, mert D.J. Durkin lesz ott a DC-je
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal